-
Συμφωνώ με soko k pad.
Απλά. Νομίζω δεν υφίσταται σύγκριση.
(δεν έχω οδηγήσει το μκ3 ούτε κ Ζ4 2.0) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμφωνώ με soko k pad.
(δεν έχω οδηγήσει το μκ3 ούτε κ Ζ4 2.0)Φτηνότερη Ζ4 δεν υπάρχει δυστυχώς..
φαντάσου, Ζ4 1.6i, χέρι-χέρι με την 316i
-
Εννοείται Μαζντα... Ζ4 απο 6κύλινδρη και πάνω.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Συμφωνώ με soko k pad.
στον άγιο τόπο θα είσαι...
-
ΜΧ5 κι από μένα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Συμφωνώ με soko k pad.
ναι, και 18άρες ζάντες.. πρέμιουμ, όχι αστεία
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για να πάρεις Ζ4 που να σου προσφέρει την αντίστοιχη διασκέδαση με το ΜΧ-5, θα πας πολύ παραπάνω, άρα η διαφορά στα λεφτά (για μένα) είναι ακόμα μεγαλύτερη.ΜΧ-5 για μένα, αν και σαφώς εξακολουθώ να προτιμώ το ΜΚ2
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για' μενα.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Αν η Ζ4 δεν είναι τουλάχιστον 2.5 λίτρα, δεν αξίζει κατά την γνώμη μου..
Γενικά οι BMW αξίζουν αν είναι εξακύλινδρες ή παραπάνω!
Συμφωνώ. Οι 4κυλινδρες (δε μιλάω για μοντέλα 60-70-80) είναι μόνο για όσους θέλουν να λένε 'Έχω BMW' καθαρή ματαιοδοξία για' μενα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Συμφωνώ με soko k pad.
ναι, και 18άρες ζάντες.. πρέμιουμ, όχι αστεία
χαχαχαχαχα
-
Μazda και από μένα! Σαφώς πιο ολοκληρομένο αυτοκίνητο στα 2000 κυβικά. Z4 από 2,5 και πάνω...Αλλά με τόσα λεφτά, πέρνεις Boxter...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μazda και από μένα! Σαφώς πιο ολοκληρομένο αυτοκίνητο στα 2000 κυβικά. Z4 από 2,5 και πάνω...Αλλά με τόσα λεφτά, πέρνεις Boxter...Ναι, δεν διαφωνω αλλα και με 30Κ επισης παιρνεις μεταχειρισμενο S2000 το οποιο ειναι χαλαρα καλυτερο απο Boxster. Εκει να δειτε πλαι...
Οι Boxster κατα τη γνωμη μου μπορει να ειναι Πορσε και να εχουν το ονομα αλλα αν το ψαξει κανεις λιγο πιο βαθια το θεμα θα δει οτι βγαζει πολλα προβληματα.....οτι πληρωνεις παιρνεις....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Μazda και από μένα! Σαφώς πιο ολοκληρομένο αυτοκίνητο στα 2000 κυβικά. Z4 από 2,5 και πάνω...Αλλά με τόσα λεφτά, πέρνεις Boxter...
με 30Κ επισης παιρνεις μεταχειρισμενο S2000 το οποιο ειναι χαλαρα καλυτερο απο Boxter
Οι Boxter κατα τη γνωμη μου μπορει να ειναι Πορσε και να εχουν το ονομα αλλα αν το ψαξει κανεις λιγο πιο βαθια το θεμα θα δει οτι βγαζει πολλα προβληματαοκ έγινε
πάεις καλα ρε;
-
Boxster S modelo 2003 i basiki ekdosi ton 2.7L bgazei 228bhp.
S2000 modelo 2000 ( )...2litro 240bhp to europaiko modelo.....to JDM (iaponeziko) einai 250bhp...Kai telos Boxtser S idia xronologia me parapano, 3.2L bgazei (molis) 260bhp....
Tora an o kathenas thelei na parei Boxster gia na leei oti exei Porsche dikeoma tou fisika ke na to kanei. Alla oxi na leei (ke na pisteuei) oti exei kai kana spoudaio autokinito. Prosopiki apopsi pada.
Ke ksanaleo oti stin poreia ebgenan problimatikes ke to kostos sidirisis (ala ke apokatastasis) anebene. Opote pios o logos na doseis toso lefta ke ala tosa gia problimata. Den tha katso na aparithmizo ta problimata pou exei bgalei. Apla su leo oti einai pola....simiosi: na min miliso kalitera gia tin apli Boxster ke oxi tin S pou proanaferthika.....i 2.7 stous 217bhp....
simiosi2: an se merika post mu deite merikes fores ales fores aaglikous xaraktires ke ales elinikous min parakseneutite. Pragmatika den boro na edopiso ti kolima troei i alagi glosas otan beno sto forum.
-
Η Ζ4 μου αρεσει περισσοτερο αλλα ειναι και ακριβοτερη,χωρις να σου προσφερει κατι το ιδιαιτερο στα 2 λιτρα....
Το ΜΧ5 ειναι all time classic
Ψηφισα Ζ4 παντως λογω του οτι μου αρεσει παρα πολυ...
-
Η ΒMW μέχρι στιγμής έχει συντριβεί από το μιατάκι...
-
Z(zzzz)4 2.0
(Απλά γιατί μ'αρέσει καλύτερα η φάτσα της. Το Mk2.5 μ'άρεσε καλύτερα). Εννοείται οτι αν η σύγκριση επέτρεπε μεταχειρισμένα, μια Boxster. μια Λίζα, μια 6cyl Ζ4... κλπ κλπ -
Ζ4 απορρίπτεται λόγω λάθος αναλογιών (κοντόκωλη μυταρού) με έκφυλες καμπύλες..... και τα πολλά χιλιάρικα παραπάνω.
Οπότε miata ΙΙΙ και επειδή έχει πίσω μπλοκέ..... (το ΙΙ το είχα απορρίψει λόγω ασκήμιας....)
Βέβαια θα προτιμούσα Boxster μεταχειρισμένη (αν είναι εγγυημένη) που μπορεί να μην έχει τα περισσότερα άλογα αλλά έχει τα καλά του miata και τα καλά της Z4 και βάλε, πάει στην autobahn αλλά και στην πίστα καλύτερα από όλα και βέβαια ανοιχτό ή κλειστό έχει 260 λίτρα χώρο αποσκευών.... -
Δεν είναι μόνο τα άλογα που μετράνε..
Αν οδηγήσετε Boxster και S2000 θα δείτε οτι η αίσθηση της Boxster είναι πολύ ανώτερη.Και είχα οδηγήσει την απλή 2.5.
Φανταστείτε την S.Σε πίστα η S είναι πολύ πιο γρήγορη ενώ η απλή λίγο πιο γρήγορη.
Επίσης ένας απο τους λόγους που πούλησα το S2000 ήταν οτι έβλεπα μρικά καγκούρικα με Neon και αεροτομές και ντρεπόμουνα να έχω το ίδιο αυτοκίνητο με αυτούς. -
Mazda .... ανάμεσα σε αυτά τα 2.
Με τα αν ήταν 6cyl , μεταχειρισμένα .... κλπ. δεν βγάζουμε άκρη !!
Σε μεταχειρισμένο ... Lotus ... χαλαρά
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Δεν είναι μόνο τα άλογα που μετράνε..
Αν οδηγήσετε Boxster και S2000 θα δείτε οτι η αίσθηση της Boxster είναι πολύ ανώτερη.Swsta.
Mera me tin nyxta einai ta 2 autokinita.
Kamia sxesi stin odigisi. Me tin Boxter MAKRAN kalyteri.Kai oi Porsche kata paradosi (h Boxter den apotelei ekseresi) einai ta pio axiopista sport autokinita.
Apo ekei kai pera OLA ta autokinita bgazoun problimata h kamia fora bgenoun me kataskeuastikes ateleies.
Oute ta S2000 einai apsoga.Bebaia exei dikio o 007 oti poulaei eukola giati oloi theloun mia Porsche
Alla anyway, gia na mpoume on Topic, MX5 an kai apo konta pou to eida kati me xalaei sto design tou, eimai sigouros oti tha einai at least as good to drive as the old one.
Kai me ta resta....lastixa
Z4 2.0 vs MX-5 2.0.....