-
Σε μια υποτιθέμενη κόντρα στα *λιμανάκια *- ας πούμε απο λίμνη μέχρι το Island - ποιός θα έφθανε πρώτος;
Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν καλό οδηγό - και όχι τον μη-αναγνωρισμένο ***Alonsο ***της Ελλάδος .
Θα ήταν ωραίο να υπήρχε option για rankings, αλλά είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς!
-
Σε μια υποτιθέμενη κόντρα στα *λιμανάκια *- ας πούμε απο λίμνη μέχρι το Island - ποιός θα έφθανε πρώτος;
Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν καλό οδηγό - και όχι τον μη-αναγνωρισμένο ***Alonsο ***της Ελλάδος .
Θα ήταν ωραίο να υπήρχε option για rankings, αλλά είμαι περίεργος για το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς!
-
-
Καταρχάς θα έβγαζα εκτός όλα τα πισωκίνητα. Μόνο η Μ3 θα είχε ελπίδες, -με ημισλίκ ζεσταμένα θα ήταν μάλλον πρώτη-, δεδομένου ότι η άσφαλτος σε αυτή τη διαδρομή γλιστράει αρκετά, ό,τι καλύτερο για τα τετρακίνητα.
Το Audi S4 είναι απογοητευτικά βαρύ και αργό (δεδομένης της ιπποδύναμής του και της ροπής του V8). Ενδεικτικά το τελευταίο S4, το έπιασε το Drive 0-100 σε 7,1''. Το βάρος του φτάνει τα 1750-1800 κιλά.
Νομίζω ότι η μάχη θα παιζόταν μεταξύ Evo, M3 και Scooby.
Είναι δύσκολο έως απίθανο να βγάλεις κατάταξη σε μια τέτοια εικονική μάχη, αλλά μάλλον θα στοιχημάτιζα στο νέο Impreza 2.5 WRX STi.Μάλλον τα Boxster και Ζ θα ακολουθούσαν...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είναι δύσκολο έως απίθανο να βγάλεις κατάταξη σε μια τέτοια εικονική μάχη, αλλά μάλλον θα στοιχημάτιζα στο νέο Impreza 2.5 WRX STi.εκεί και η δική μου ψήφος.
-
M3
-
H λίστα είναι επηρεασμένη απο τα αυτοκίνητα που είδα στην πολύ γρήγορη βόλτα που έκανα μέχρι Ανάβυσσο σήμερα το απόγευμα. Ξέχασα να βάλω και μιά μαύρη Elise.
Για την ιστορία, στις κλειστές στροφές είδα το μαύρο Evo να εξαφανίζεται (με 3 επιβάτες! αν κρίνω όμως απο τα ‘μπάμ‘ της σκάστρας, πρέπει να ήταν λίγο φτιαγμένο) και μιά Carrera 2 να πηγαίνει μαζί μου. Ωραία βόλτα!
-
-
Ψηφισα....
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ψηφισα....Βλεπω πως ανεβαινει η Μ3
-
Aν κάνουμε το συλλογισμό ότι στο τιμόνι βρίσκεται ένας μέτριος οδηγός θα ψήφιζα ότι με το S4 και το Evo γίνονται οι πιο γρήγοροι χρόνοι...
Το S4 με το V8 (344ps) πάντως τι σας λέει γενικά?Το ζαχαρώνω εδώ και καιρό και έχει μόνο 18 χιλιάρικα με ξένες πινακίδες εννοείται...
-
Νομίζω πως το STI 2.5 θα έφτανε πρώτο...
-
Νομίζω το EVO...Καθαρά προσωπική εκτίμηση...
-
μιτσου μπανζαι!!!
-
Φτερούγα, δυσκολεύομαι όμως ποια από τις 2 μάλλον STI τελικά.
Όσοι ψήφισαν Μ3, ξέρουν την 'άσφαλτο' στα λιμανάκια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φτερούγα, δυσκολεύομαι όμως ποια από τις 2 μάλλον STI τελικά.Όσοι ψήφισαν Μ3, ξέρουν την 'άσφαλτο' στα λιμανάκια;
Γιατί ποιός τα έχει οδηγήσει..; Εγώ ψηφίζω χωρίς να ξέρω πολλά πολλά την Boxster.
-
Porsche Boxter S 280hp 1350kg, αλλα θα πρεπει ο οδηγος της (οσο καλος και αν ειναι) να ξερει να την παει,οχι να πηρε το αμαξι πρωτη φορα στα χερια του.
Η εύκολη επιλογη ειναι το EVO. -
Λαμβανοντας υποψην το οδοστρωμα στην συγκεκριμενη διαδρομη, πιστευω οτι τα 4κινητα θα ειχαν τον πρωτο λογο, ειδικα στα κλειστα κομματια των Λιμανακιων!
-
Ο χρήστης VW16v έγραψε:
Λαμβανοντας υποψην το οδοστρωμα στην συγκεκριμενη διαδρομη, πιστευω οτι τα 4κινητα θα ειχαν τον πρωτο λογο, ειδικα στα κλειστα κομματια των Λιμανακιων!+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φτερούγα, δυσκολεύομαι όμως ποια από τις 2 μάλλον STI τελικά.
Όσοι ψήφισαν Μ3, ξέρουν την 'άσφαλτο' στα λιμανάκια;
Γιατί ποιός τα έχει οδηγήσει..; Εγώ ψηφίζω χωρίς να ξέρω πολλά πολλά την Boxster.
την ποιότητα της ασφάλτου εννοούσα -όπως και άλλοι- στην οποία έχουμε οδηγήσει ΟΛΟΙ
Βάρκιζα competition