-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Την πρωτη φορα που εφερα την γυναικα μου με ρωταγε γιατι τα πεζοδρομια δεν ειναι επιπεδα και εχουν σκαλοπατια. Της ειπα να σκασει και να συνηθησει γιατι ειναι μερος της κουλτουρας.
Βεβαια οταν με ρωτησε τι κανουν οι αναπηροι μετα καροτσακια δεν ηξερα τι να της πω.
Νικος
Την πρωτη φορα που πηγαμε με την συζηγο στην Αθηνα και αλλες πολεις, με ρωτησε κατι παρομοιο... 'Εαν εισαι αναπηρος πως ζεις σε αυτη την χωρα?' Τι να απαντησω πισω?
Σ'αυτό, έχετε (δυστυχώς) απόλυτο δίκιο και οι δύο... τι να πει κανείς
-
You know Krieza το ban δεν θα το γλιτωσεις τελικα...Γιατι θιχτηκες??
Πεστο στη μαμα σου να μας κανει νταντα
Οποιος προκαλει αυτα θα ακουει..... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την πρωτη φορα που εφερα την γυναικα μου με ρωταγε γιατι τα πεζοδρομια δεν ειναι επιπεδα και εχουν σκαλοπατια. Της ειπα να σκασει και να συνηθησει γιατι ειναι μερος της κουλτουρας.
Βεβαια οταν με ρωτησε τι κανουν οι αναπηροι μετα καροτσακια δεν ηξερα τι να της πω.
Νικος
Την πρωτη φορα που πηγαμε με την συζηγο στην Αθηνα και αλλες πολεις, με ρωτησε κατι παρομοιο... 'Εαν εισαι αναπηρος πως ζεις σε αυτη την χωρα?' Τι να απαντησω πισω?
Σ'αυτό, έχετε (δυστυχώς) απόλυτο δίκιο και οι δύο... τι να πει κανείς
Εγω δεν ειπα τιποτε
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Να απααντησεις πως αν εισαι αναπηρος (ιδιαιτερα στο μυαλο) σαυτη τη χωρα δε ζεις.....
Μεταναστευεις στην Αμερικη.....
Και αν σου ζητησει λεπτομερειες δειξτης τον ανθρωπο που παντρευτηκεεγω δεν ειπα τιποτε
.
Και πολυ καλα εκανες
Γιατι αν ελεγες τα παραπανω μαλλον θα ειχαμε οικογενειακα δραματα -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
παντρευονται τελικα τα τρολ?Αν και οπως δειχνουν τα φαινομενα τα τρολ μαλλον ειναι αδερφες στο Αμερικα ολα ειναι πιθανα.....
-
Γιατι και εδω δεν εχει καργα θαλασσα; Αν βεβαια πρεπει να ειναι η μεσογειος στο χωριο μας τοτε παω πασο και εμενα μου λειπει.
Δεν είπα ότι δεν έχει θάλασσα η Αμερική ρε Νίκο, αλλά η θάλασσα που έχει π.χ. η Βοστώνη (που έζησα εγώ) μόνο για ελληνική διασκέδαση δεν είναι
Δηλαδη?
Δηλαδή η θάλασσα της Βοστώνης είναι καφέ, δεν έχει ταβέρνες παραπλεύρως της και ΔΕΝ κάνεις μπάνιο. Το πολύ-πολύ να κάνεις ηλιοθεραπεία στις όχθες του Τσάρλυ.
-
Kαι διασκεδαση. Αν ζει κανεις κοντα σε μεγαλη πολη με Ελληνικη κοινοτητα εχει οτι γινεται στην Ελλαδα και φυσικα οτιδηποτε γινεται στην Αμερικη. τι δηλαδη πρεπει να ειναι κανεις μεσα στα συνορα της Ελλαδας για να μερακλωσει; Οι Ελληνες μερακλωνουν παντου Νικος
Δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν είναι μόνο το μεράκλωμα η διασκέδαση. Εγώ π.χ. έπαθα σύνδρομο στέρησης της θάλασσας (είτε ως θέα, είτε ως παραθαλάσσιο ταβερνάκι, είτε ως μπάνιο, κλπ). Επίσης, μετά τις 11 η ώρα νέκρωνε η πλάση.
Δεν εχει σημασια τι ωρα ειναι για να διασκεδασεις.
Says who?
Ειναι θεμα αλλαγης κουλτουρα αυτο το 3ις το πρωι στην Ελλαδα. Νυχτα ειναι εξω και στι 7 το απογευμα... What's the big deal?
Πρώτον εγώ δεν μίλησα για 3 το πρωί (για 11 το βράδυ μίλησα), δεύτερον ποιος σου είπε πως θέλω να αλλάξω την κουλτούρα μου και μάλιστα να μ'αρέσει κιόλας και τρίτον ποιος είπε ότι είναι big deal;
-
H 11η Σεπτεμβρίου τι σχεση εχει με την ποιοτητα ζωης και διασκεδασης στις ΗΠΑ? Εχεις εντυπωση οτι επηρεασε ενα απο τα δυο ή και τα δυο αρνητικα?Ναι! Λογικά πρέπει να έχει αλλάξει προς το χειρότερο η αντιμετώπιση απέναντι σε μελαμψούς (αραβόφατσες, όπως είμαι π.χ. εγώ), και να έχουν δυσκολέψει οι μετακινήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω των πολλαπλάσιων ελέγχων.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σ'αυτό, έχετε (δυστυχώς) απόλυτο δίκιο και οι δύο... τι να πει κανείςΤίποτε δεν μπορεί να πει, είναι η πικρή αλήθεια. Στην Αμερική ένας φίλος Έλληνας τραυματίστηκε με τη μηχανή κι έμεινε ανάπηρος (κουνάει μόνο κεφάλι και χέρια). Αναγκαστικά έμεινε στην Αμερική και ταλαιπωρείται αφάντσατα όταν έρχεται για δικαοπές στην Ελλάδα.
Στην Αμερική ζει μόνος του, οδηγεί και δουλέυει κανονικά (εννοείται με ειδικά τροποιημένο σπίτι και αυτοκίνητο)... και κονομάει και πολλά λεφτά Αυτά αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός για μας εδώ!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γιατι και εδω δεν εχει καργα θαλασσα; Αν βεβαια πρεπει να ειναι η μεσογειος στο χωριο μας τοτε παω πασο και εμενα μου λειπει.
Δεν είπα ότι δεν έχει θάλασσα η Αμερική ρε Νίκο, αλλά η θάλασσα που έχει π.χ. η Βοστώνη (που έζησα εγώ) μόνο για ελληνική διασκέδαση δεν είναι
Δηλαδη?
Δηλαδή η θάλασσα της Βοστώνης είναι καφέ, δεν έχει ταβέρνες παραπλεύρως της και ΔΕΝ κάνεις μπάνιο. Το πολύ-πολύ να κάνεις ηλιοθεραπεία στις όχθες του Τσάρλυ.
Ε καλα τωρα ειναι σαν να λεμε να πας να κολυμπας στον Πειραια εκει που φευγουν τα πλοια (στο τερμα του ηλεκτρικου). Πρεπει να πας μια βολτα στο Cape Cod εκει εχει και παραλιες και μερη να φαει κανεις.
Νικος
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δηλαδη?
Oh I see. OK.
Well, υπαρχουν αλλες θαλασσες, οπως ξερεις, φυσικα θα μου πεις εσυ στην Βοστωνη εισουν... Anyway...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kαι διασκεδαση. Αν ζει κανεις κοντα σε μεγαλη πολη με Ελληνικη κοινοτητα εχει οτι γινεται στην Ελλαδα και φυσικα οτιδηποτε γινεται στην Αμερικη. τι δηλαδη πρεπει να ειναι κανεις μεσα στα συνορα της Ελλαδας για να μερακλωσει; Οι Ελληνες μερακλωνουν παντου Νικος
Δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν είναι μόνο το μεράκλωμα η διασκέδαση. Εγώ π.χ. έπαθα σύνδρομο στέρησης της θάλασσας (είτε ως θέα, είτε ως παραθαλάσσιο ταβερνάκι, είτε ως μπάνιο, κλπ). Επίσης, μετά τις 11 η ώρα νέκρωνε η πλάση.
Δεν εχει σημασια τι ωρα ειναι για να διασκεδασεις.
Says who?
Says me and I am sure, many others.
Γιατι πρεπει να ειναι μια συγκεκριμενη ωρα στο ρολοι για να υπαρξει διασκεδαση δηλαδη?
Ειναι θεμα αλλαγης κουλτουρα αυτο το 3ις το πρωι στην Ελλαδα. Νυχτα ειναι εξω και στι 7 το απογευμα... What's the big deal?
Πρώτον εγώ δεν μίλησα για 3 το πρωί (για 11 το βράδυ μίλησα), δεύτερον ποιος σου είπε πως θέλω να αλλάξω την κουλτούρα μου και μάλιστα να μ'αρέσει κιόλας και τρίτον ποιος είπε ότι είναι big deal;
OK OK relax...
Για το 3 το πρωι ξερεις τι ενοοω. Οχι οτι δεν υπαρχουν και εδω, απλα δεν συνιθιζοντε. Πανε στο Λας Βεγκας και δεν υπαρχει ωραριο. Τα παντα σχεδον ειναι ανοιχτα 24 ωρες.
Κανενας δεν σου ειπε να αλλαξεις κουλτουρα, απλως σου λεω ειναι θεμα κουλτουρας οταν καποια πραγματα μας φενονται περιεργο σε αλλες χωρες. Διαλεξε και εξασκησε οποια κουλτουρα θες, ελευθερια υπαρχει και εδω και εκει.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
H 11η Σεπτεμβρίου τι σχεση εχει με την ποιοτητα ζωης και διασκεδασης στις ΗΠΑ? Εχεις εντυπωση οτι επηρεασε ενα απο τα δυο ή και τα δυο αρνητικα?
Ναι! Λογικά πρέπει να έχει αλλάξει προς το χειρότερο η αντιμετώπιση απέναντι σε μελαμψούς (αραβόφατσες, όπως είμαι π.χ. εγώ), και να έχουν δυσκολέψει οι μετακινήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό λόγω των πολλαπλάσιων ελέγχων.
Το πρωτο εχει γινει σε μεμονομενες περιπτωσεις.
Το δευτερο εχει γινε καπως με την περιπτωση των αεροπλανων, αλλα γενικως δεν υπαρχει κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
Αυτα ομως με την διασκεδαση τι σχεση εχουν?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ε καλα τωρα ειναι σαν να λεμε να πας να κολυμπας στον Πειραια εκει που φευγουν τα πλοια (στο τερμα του ηλεκτρικου). Πρεπει να πας μια βολτα στο Cape Cod εκει εχει και παραλιες και μερη να φαει κανεις.Νικος
Έχω πάει, ούτε εκεί έλεγε. Αφού σου λέω, είχα πάθει σύνδρομο στέρησης της θάλασσας.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δηλαδη?
Ε καλα τωρα ειναι σαν να λεμε να πας να κολυμπας στον Πειραια εκει που φευγουν τα πλοια (στο τερμα του ηλεκτρικου). Πρεπει να πας μια βολτα στο Cape Cod εκει εχει και παραλιες και μερη να φαει κανεις.
Νικος
Ή στην Clearwater Beach, για εντελως αλλη οψη, στην Daytona Beach, στο San Diego και στα περιχωρα, Long Beach, αλλα οι καλυτερες απο ολες, Hawaii baby! Εκει να δεις...
-
Oh I forgot the legendary for beach volleyball, Manhattan Beach in LA!
-
edit [kouk]
Απο τις χειροτερες δημοσιευσεις στο φορουμ αυτο. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει νομιζω...
-
Το πρωτο εχει γινει σε μεμονομενες περιπτωσεις.Το δευτερο εχει γινε καπως με την περιπτωση των αεροπλανων, αλλα γενικως δεν υπαρχει κανενα ιδιαιτερο προβλημα.
Αυτα ομως με την διασκεδαση τι σχεση εχουν?
Για την ποιότητα ζωής το έθιξα, όχι για την διασκέδαση.
-
Κανενας δεν σου ειπε να αλλαξεις κουλτουρα, απλως σου λεω ειναι θεμα κουλτουρας οταν καποια πραγματα μας φενονται περιεργο σε αλλες χωρες. Διαλεξε και εξασκησε οποια κουλτουρα θες, ελευθερια υπαρχει και εδω και εκει.Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι το μόνο που έγραψα είναι πως σε ποιότητα ζωής η Αμερική είναι μπροστά από την Ελλάδα, αλλά σε θέματα διασκέδασης είναι η Ελλάδα μπροστά.
Εννοείται φυσικά για το μέσο Έλληνα (αν μπορώ να τον αντιπροσωπεύσω, αν όχι τότε για μένα μόνο ).
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
..... Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει νομιζω...Mονο που ο σεβασμος δεν επιβαλλεται απο κανονισμους και νομους.
Ο σεβασμος κερδιζεται
και απευθυνεται σε ατομα που τον αξιζουν....
Ο συγκεκριμενος χρηστης αξιζει τετοιες απαντησεις.....
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....