Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kαι διασκεδαση. Αν ζει κανεις κοντα σε μεγαλη πολη με Ελληνικη κοινοτητα εχει οτι γινεται στην Ελλαδα και φυσικα οτιδηποτε γινεται στην Αμερικη. τι δηλαδη πρεπει να ειναι κανεις μεσα στα συνορα της Ελλαδας για να μερακλωσει; Οι Ελληνες μερακλωνουν παντου Νικος
Δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν είναι μόνο το μεράκλωμα η διασκέδαση. Εγώ π.χ. έπαθα σύνδρομο στέρησης της θάλασσας (είτε ως θέα, είτε ως παραθαλάσσιο ταβερνάκι, είτε ως μπάνιο, κλπ). Επίσης, μετά τις 11 η ώρα νέκρωνε η πλάση.
Δεν εχει σημασια τι ωρα ειναι για να διασκεδασεις.
Says who?
Says me and I am sure, many others.
Γιατι πρεπει να ειναι μια συγκεκριμενη ωρα στο ρολοι για να υπαρξει διασκεδαση δηλαδη?
Ειναι θεμα αλλαγης κουλτουρα αυτο το 3ις το πρωι στην Ελλαδα. Νυχτα ειναι εξω και στι 7 το απογευμα... What's the big deal?
Πρώτον εγώ δεν μίλησα για 3 το πρωί (για 11 το βράδυ μίλησα), δεύτερον ποιος σου είπε πως θέλω να αλλάξω την κουλτούρα μου και μάλιστα να μ'αρέσει κιόλας και τρίτον ποιος είπε ότι είναι big deal;
OK OK relax...
Για το 3 το πρωι ξερεις τι ενοοω. Οχι οτι δεν υπαρχουν και εδω, απλα δεν συνιθιζοντε. Πανε στο Λας Βεγκας και δεν υπαρχει ωραριο. Τα παντα σχεδον ειναι ανοιχτα 24 ωρες.
Κανενας δεν σου ειπε να αλλαξεις κουλτουρα, απλως σου λεω ειναι θεμα κουλτουρας οταν καποια πραγματα μας φενονται περιεργο σε αλλες χωρες. Διαλεξε και εξασκησε οποια κουλτουρα θες, ελευθερια υπαρχει και εδω και εκει.