-
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Δυστυχως δε δικαιούμαι κανενα εκ των δυο, αν και με δυο παιδια.ο ΟΓΑ δεν εχει να κανει κατι με γεωργια;τι δουλεια εχει να δινει τετοια επιδοματα;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Δυστυχως δε δικαιούμαι κανενα εκ των δυο, αν και με δυο παιδια.ο ΟΓΑ δεν εχει να κανει κατι με γεωργια;τι δουλεια εχει να δινει τετοια επιδοματα;
Ότι δουλεία είχε ο «Τσοβόλα δώστα όλα» όταν πηδούσε το ταμείο των ναυτικών……. Όταν του φόρτωσαν τους ρωσοπόντιους….. και το έθαψε ο αγύρτης……
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Ότι δουλεία είχε ο «Τσοβόλα δώστα όλα» όταν πηδούσε το ταμείο των ναυτικών……. Όταν του φόρτωσαν τους ρωσοπόντιους….. και το έθαψε ο αγύρτης……
Α.+1
παραβατικος ηταν, οχι αγυρτης. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Α.+1
παραβατικος ηταν, οχι αγυρτης.
Α.
Πλούσια η ελληνική γλώσσα καλέ μου συνάδελφε. Ότι πεις!. -
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Α.+1
Α.
Πλούσια η ελληνική γλώσσα καλέ μου συνάδελφε. Ότι πεις!.μην με ξαναπεις συναδελφο
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Α.+1
Α.
Πλούσια η ελληνική γλώσσα καλέ μου συνάδελφε. Ότι πεις!.μην με ξαναπεις συναδελφο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά θα μας πεις τι στο διάολο είσαι?.
Α. -
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
:lol:
Τι να του γράψω φίλε μου?!!!!!!.....
Μετά από τόσα χρόνια (6) εγγραφών του, η κριψ#μ#υνικι@ αντιμετώπιση δεν είναι άτοπη ενέργεια?.
Μα και εσύ φίλε μου, που είναι αυτό?!. Τοποθεσία: «εκεί που τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα..»……. εκτός εάν δεν μπορεί να χωρέσει πολλούς!!!!!!!...... Μονοφαγά!!!!!!!......
Δεν θα έρθω εγώ……. Μα να στείλω τα παιδάκια μου!.
Α. -
off topic
Γεια σου κυρ Αντωνη λεβεντια..
Εκει που γινονται τα ονειρα πραγματικοτητα ειναι το μερος που θελω να ειμαι καθε μερα, να ζω κ να πραγματοποιω τα ονειρα μου.Υπαρχει αραγε; -
....... κριψ#μ#υνικι@ ...FORTRAN;
-
Κυριε Αντωνη, τωρα που ο συνονοματος σας θα κλεισει τα ψυχιατρεια, πως σκοπευετε να την παλεψετε ;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ευχαριστώ, δεν το ηξερα
Α.+1
παραβατικος ηταν, οχι αγυρτης.Kαι έχει το θράσος να βγαίνει στα κανάλια στον Ant1 περισσότερο και να μας λέει και πως θα βγούμε από τα σκ....α που μας έριξε αυτός και η σοσιαΛηστική παρέα του. Όχι πως η ΝΔ δεν έκανε τίποτα. Και εμείς αντί να τον πάρουμε με τα γιαούρτια τον ακούμε σαν χάνοι.
-
Δεν ξερω που να το βαλω... ας εχουν μερικοι απο εμας την τυχη και την καριέρα του κυριου αυτού...
http://www.kansascity.com/2013/10/15/45 ... utive.html
-
Call it courage. Call it lucky timing. Call it extraordinary. Montañez, who didn’t go to high school or college, created a product to capitalize on the fast-growing Latino population in the United States. In some stores, Flamin’ Hot Cheetos are the top-selling snack, he said.
The corporate power structure that could have ignored him or co-opted his idea instead saw his potential, mentored and promoted him. He has now** met U.S. presidents and spoken at the United Nations, and he serves on several boards. And he teaches leadership to MBA students at a California university**.
Πες το 'παιδεία που επιτρέπει στον αγράμματο να διδάσκει MBA students', πες το 'προώθηση της επιχειρηματικότητας αντί του διορισμού στο δημόσιο'.
Αλλά μην το λες 'τύχη', δεν είναι κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν ξερω που να το βαλω... ας εχουν μερικοι απο εμας την τυχη και την καριέρα του κυριου αυτού...http://www.kansascity.com/2013/10/15/45 ... utive.html
Σιγά, αυτός δούλεψε.
Στην Ελλάδα έχουμε ανακαλύψει τον τρόπο να πηγαίνεις μπροστά, έως πολύ μπροστά, έως πάρα πολύ μπροστά, ματώνοντας τα @@ σου απ' το ξύσιμο. It's called EL δεμόσιο...
Τι να μας πουν τ' αμερικανάκια, το 'χουν αυτό; ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ;;; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πες το 'παιδεία που επιτρέπει στον αγράμματο να διδάσκει MBA students', πες το 'προώθηση της επιχειρηματικότητας αντί του διορισμού στο δημόσιο'.Αλλά μην το λες 'τύχη', δεν είναι κάτι τέτοιο.ούτε παιδεία είναι, ούτε καμιά φοβερή και τρομερή και προώθηση της επιχειρηματικότητας.
Και είναι και τύχη, σαφώς και είναι και πολλά άλλα πράγματα (που δεν θέλω να απαριθμήσω γιατί δεν θέλω να γίνω τρύφων στη θέση του τρύφωνα ).
Τέσπα... Απλώς δεν χρειάζεται να εξιδανικεύονται πράγματα.
-
Ο τυπάκος, πιτσιρικάς στο σχολείο πουλούσε μπουρίτο (που έφτιαχνε η μάνα του) στους συμμαθητές του.
Το λες κ τύχη που του έδωσε ο θεός ( ) μυαλό. -
μα και καποιος αλλος εδω πουλουσε φραπεδες στα γηπεδα και κατεληξε να πουλησει την ιδεα- πατεντα στη Νεστλε για 4 δις δρχ... πιστευω οτι ολοι ξερουμε τον αθλητη αυτο...
-
Δεν υπαρχει πετυχημενος επιχειρηματιας που δεν τον βοηθησε η τυχη,πλην ομως ολοι αυτοι κυνηγανε την τυχη τους 24h/24h
Ειναι κατι σαν το συν Αθηνα και χειρα κινει που ελεγαν σοφά οι αρχαίοι.Οποιος καθεται και περιμενει πχ τον διορισμο, θα γινει πλουσιος μονο αν προσγειωθει στην αυλη του ενα χρυσος μετεωριτης.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν υπαρχει πετυχημενος επιχειρηματιας που δεν τον βοηθησε η τυχη,πλην ομως ολοι αυτοι κυνηγανε την τυχη τους 24h/24h
Ειναι κατι σαν το συν Αθηνα και χειρα κινει που ελεγαν σοφά οι αρχαίοι.Οποιος καθεται και περιμενει πχ τον διορισμο, θα γινει πλουσιος μονο αν προσγειωθει στην αυλη του ενα χρυσος μετεωριτης.
Οι κληρονομοι του. Αυτος θα γινει μια μεγαλη τρυπα στο εδαφος.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....