-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εδω ηδη χρειαζεται να εχεις θειο υπουργο για να βρεις δουλεια με 500€, και εμεις συζηταμε ποσο βοηθαει η 3μηνη δωρεαν εργασια...Εγώ πρότεινα στο φόρουμ 3μηνο internship στην εταιρεία μου και κανείς δεν είπε ναι. Γιατί δεν έρχεστε ρε παιδιά;
-
Σόρρυ, εγώ αμισθί μόνο ώς σύμβουλος του Αδωνι, να πιάσει και τόπο
http://www.thepressproject.gr/article/4 ... -tin-ugeia
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Δεν φτάσαμε τυχαία και σε μια ημέρα στα μνημόνια, όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.
Αναμφίβολα γράφεις αλήθεια, μα δεν πιστεύεις ότι αντί για βοήθεια, μας πούλησε ο ΓΑΠ στους φίλους του τραπεζίτες?.
Θα χρειαζόμαστε αυτήν την λαίλαπα του ΔΝΤ, εάν έπαιρνε τα 112000000 με 2%, προσυπογράφοντας για τον Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη?.
Αντ’ αυτού ακύρωσε την συμφωνία ο αμερικανός υπάλληλος, και άφησε και 6 μήνες να γίνει ο απόλυτος χαμός……
Α.To ότι μας πούλησε ο ΓΑΠ δεν το συζητώ καν, έτσι είναι, να δω όμως πότε θα αντιληφθείς ότι σε χώρες σαν τη δική μας που δανείζεται τα τελευταία 100 χρόνια, που έχει στρατηγική θέση και πλούσιο υπέδαφος ( και γιαυτό την δανείζουν ) και που είναι δεμένη στο άρμα της δύσης, δεν γίνεσαι πρωθυπουργός χωρίς να έχεις δώσει όρκο μη διαταραχής του επικρατούντως status, απλά ο ΓΑΠ το έκανε πολύ άγαρμπα και πολύ γρήγορα και μας φάνηκε άγριο, οι άλλοι το έκαναν σιγά - σιγά σε βάθος δεκαετιών, ο δικός σου ο Κωστάκης γιατί τα παράτησε αμαχητί ? Δεν θα μάθουμε ποτέ. Ο Δικός σου πάλι ο Αντωνάκης, συμμαθητές με τον ΓΑΠ στο ίδιο πανεποστήμιο πηδάγανε τις ίδιες γκόμενες, δεν έχει δώσει λες πρώτα τα διεπιστευτήρια του ? Γιατί τον έκαναν πρωθυπουργό οι δανειστές ? Ο Παπαδήμος παιδί του συστήματος και αυτός, γιατί κούρεψε ότι κούρεψε αλλά άφησε ακούρευτα 500 μύρια των πρώην, Πρώην ? εργοδοτών του ?
Ο Αλέξης γιατί έκανε τον γύρο του θριάμβου τάχα μου στη Βραζιλία για να μάθει λέει, για να μη φανεί κάπως αν πήγαινε με τη μία σε Γερμανία και Αμερική ? Μα για να πεί και αυτός ότι είναι καλό παιδί και δεν θα αλλάξει το σημερινό status αν τον κάνουν πρωθυπουργό, όχι σε αυτές τις εκλογές. αλλά στις επόμενες.Δεν επιτρέπεται στην ηλικία μας που έχουμε δεί πολλά σκηνικά υποτέλειας και βιασμού της κοινωνίας μας να πιστεύουμε ακόμα σε σωτήρες από όποια παράταξη και αν προέρχονται. Η γάτα η Αλέκα βλέπει ότι δύσκολα θα μπούνε στη βουλή και την έκανε με πλάγια πηδηματάκια για να χρεωθεί ο άχρωμος την αποτυχία, ο ρόλος του ΚΚΕ σαν δεκανίκι του συστήματος έκλεισε, και αφού πέρασαν 3 χρόνια χωρίς να σηκωθούμε από τους καναπέδες μας, δεν έχει πλέον ύπαρξη στη χώρα των προσκυνημένων, τώρα το παιγνίδι αλλάζει πρόσωπο, δείχνει τον άγριο εαυτό του αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις, πήρανε το μήνυμα ότι είμαστε χλιαροί, στα χέρια δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα για να αμυνθούμε, αφού στο αριστερό κρατάμε τον φραπέ και στο δεξί το κινητό, πως διάβολο θα σηκώσεις το στυλιάρι να πείς παρόν στην αδικία που συντελείται ?
Ε! Αντώνη ? Πως ?
Ότι δεν σχολιάσω φιλέ το θεωρώ σωστό.
Απείλησαν τον ‘μπούλη’ και τον βεβαίωσαν και οι τρις ‘αχινοί’ που έστειλε ο Πούτιν με το κοντέινερ……. Μα φώναζε να αρχίσουν την ήπια προσαρμογή, και ο αμερικανός μετανάστης ήταν καβάλα κυριολεκτικώς στα κάγκελα του Πειραιά, και σαμποτάριζε. Ο σκοπός ήταν να μην βγουν οι παρωπίδες του λαού, και να παραμείνουμε υποτελείς της ΕΕ και ΗΠΑ, οπότε την έκανε.Μα πείδαγαν της ίδιες γκόμενες τότε, αλλά όχι με την ίδια πολιτική συνείδηση!. Μέχρι και εγώ μπορούσε τότε να κάνω παρ…..ζα με έναν του ΚΚΕ!!!!...... μα πάντα ήμουν οπαδός της ελεύθερης οικονομίας!.
Μιλώντας για το πιδί!….. χαλάει η κουβέντα.
Η Αλέκα μου άρεσε όταν μιλούσε, μου προκαλούσε μειδίαμα, που μου κόπηκε τώρα μεν τον ‘άχρωμο’.
- 1000 για το βαμμένο στο κείμενο σου!. μαααααααααααα τελικά τι θα ψηφίσεις εάν γίνονταν αύριο?. Διότι σε τρία χρόνια ξέρω Α!!!!......
Α.
- 1000 για το βαμμένο στο κείμενο σου!. μαααααααααααα τελικά τι θα ψηφίσεις εάν γίνονταν αύριο?. Διότι σε τρία χρόνια ξέρω Α!!!!......
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Εγώ μια χαρά έχω καταλάβει και μάλιστα το ζω εκ των έσω το σύστημα των internships, δίπλα μου είναι το HR και τα ακούω κάθε μέρα, εκτός του ότι περνάνε από μένα όλοι ούτως η άλλως. .
Κάθε χρόνο έρχονται καμια 20αδα στην περίοδο του καλοκαιριού και τον Δεκέμβρη προσλαμβάνονται 10-15. Οι περισσότεροι δε είναι φοιτητές στο τελευταίο έτος ή μόλις έχουν πάρει πτυχίο.
Οι πολυεθνικές έτσι λειτουργούν, τι να κάνουμε δηλαδή τώρα? να τις κλείσουμε γιατί το 4τφορουμ διαφωνεί? Όποιος δεν θέλει να δουλέψει σε τέτοια απλά δεν ασχολείται και δεν γκρινιάζει που είναι άνεργος όμως.
Δηλαδη αυτοι που μας λες ειναι (απο νομικης κ εργασιακης αποψης) 'αορατοι'? Δεν εχουν προσληφθει, δεν φαινονται πουθενα, δεν εχουν ασφαλιση?
Να το κοιταξετε αυτο, πριν παθετε τιποτα...Αν επιμενεις οτι ειναι νομιμο, ρωρα καποιον στην εταιρια σου που υποτιθεται οτι πρεπει να τα ξερει αυτα τα πραγματα, τι θα συμβει στην εταιρια αν ενας απο αυτους που 'προφανως με καποιο νομιμο τροπο απασχολουνται ετσι απο την εταιρια' παθει ενα ατυχημα εντος της εταιριας, Γλυστραει κ πεφτει απο τις σκαλες ρε παιδι μου κ σπαει κατι ασχημο.
Ε αφού έκανε καλα λοιπόν, ας κάτσει τωρα έξω απο έναν απο τους μεγαλύτερους διαφημιστικούς ομίλους παγκοσμίως να βάλει μυαλό. Αλλα οι φωτο απο τα νησιά το καλοκαιράκι, ΦΟΥΛ!
Για το τελευταίο που λες...πολυ θα γούσταρα πάντως να σου έλεγαν οι υπάλληλοι σου...βγάλτα πέρα μόνος σου με τις μαλακιες που μας λες.
Αθάνατε ελληναρα εργοδότη με το μαστίγιο στο χέρι
M'αρέσει που κατηγορείς τον kacey ως 'ελληναρα εργοδότη' την ώρα που εσύ επικροτείς τακτικές ρωμαϊκής γαλέρας.
Ετσι για την ιστορια, να αναφερω οτι ενω η μερα μισθοδοσιας ειναι η 20η, οι υπαλληλοι μου εχουν ηδη πληρωθει τον ΕΠΟΜΕΝΟ μηνα, γιατι σε ενα μηνα δεν θα υπαρχουμε και τωρα εχω να τους δωσω οποτε προτιμησα να τα παρουν τωρα που τα εχω...
Συζητάτε για το τρίμηνο που θα δουλέψει κάποιος αμισθί και μάλλον ξεχνάτε και κάτι εξίσου βασικό:
ΑΣΦΑΛΙΣΗ θα έχει;Ναι.
Στο ομαδικό, ασφαλιστικό πρόγραμμα σε ιδιωτική ασφαλιστική της εταιρίας.
Οχι μονο δεν καταλαβαινεις, δειχνεις κ ασχετος: ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΙΚΑ ΠΧ, θα εχει? Τι σχεση εχει αυτο με οποιαδηποτε ιδιωτικη ασφαλιση που προσφερει η εταιρια κ ΔΕΝ αντικαθιστα την υποχρεωση της να ασφαλιζει τον εργαζομενο στο ΙΚΑ ή σε οποιο αλλο αρμοδιο ασφαλιστικο ταμειο?
Όχι.
Από που προκύπτει ότι για να μπεις σε ομαδικό, ασφαλιστικό πρόγραμμα ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας πρέπει να είσαι υποχρεωτικά εγγεγραμμένος ΚΑΙ στο ΙΚΑ?
Κ απο εδω αποδεικνυεται οτι οντως εισαι ασχετος. Κ την λες σε εμενα για το τι εργοδοτης ειμαι...Ελεος ρε πστ μου...
-
Μεγάλο γέλιο αυτό το τόπικ. Κομμουνιστές εργοδότες (kacey, RZ κλπ) και καπιταλιστές υπάλληλοι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλο γέλιο αυτό το τόπικ. Κομμουνιστές εργοδότες (kacey, RZ κλπ) και καπιταλιστές υπάλληλοι...Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μεγάλο γέλιο αυτό το τόπικ. Κομμουνιστές εργοδότες (kacey, RZ κλπ) και καπιταλιστές υπάλληλοι...
Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι
! ! !
Τελικά ο μόνος καπιταλιστής στον ρόλο του ποιος είναι?. Όποιος το βρει ένα γενικό service δωρεάν!!!!....
Το έλεγε και ο Χαρίλαος, «…….γεμίσαμε από αριστερούς με δεξιά τσέπη….!» στον ΚΚ και γέλαγαν ……
Α. -
Καταπληκτικό αυτό με τη δωρεάν τρίμηνη προσφορά εργασίας...
ΘΑ ΓΙΝΩ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ ΌΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ προφορική ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΆ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ.
Πώωω...με βλέπω για πρωθυπουργό...ποιος Μπερλουσκόνι και τρίχες κατσαρές...
(μα καλά, αυτός ο μ@λάκας δεν είχε ανακαλύψει την δοκιμαστική, τρίμηνη δωρεάν προσφορά εργασίας και πλήρωνε τις πουτ@νες; τι μλκας... )Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Παμε να δουμε την διαφορετικη οπτικη.
Σα να ανοιγεις επιχειρηση. Στην αρχη 'βαζεις' λεφτα, ΚΕΦΑΛΑΙΟ (φτου κακα μακρια απο εμας ) επενδυεις, και αναμενεις κερδη. Στην περιπτωση μας, το 'βιωσιμο' της επιχειρησης θα φανει απο τον 3ο μηνα, σε ποια επιχειρηση μπορει να γινει αυτο?Συγκρίνεις το επιχειρείν με τη...μισθωτή εργασία; Μήπως τα 'χεις μπερδέψει;
Aν είναι το ίδιο, γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικές λέξεις; Για πλάκα; -
Btw, σε εφαρμογή τέθηκε από 15 Σεπτέμβρη η υπ' αριθ. 27397/122/19.8.2013 υπουργική απόφαση, για την επιβολή 'τσουχτερών' προστίμων στους εργοδότες που απασχολούν αδήλωτους εργαζόμενους.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, για κάθε αδήλωτο υπάλληλο ηλικίας άνω των 25 ετών το πρόστιμο ανέρχεται σε 10.549,44 ευρώ ενώ για κάθε υπάλληλο ηλικίας κάτω των 25 ετών σε 9.197,10 ευρώ.
Επίσης για κάθε αδήλωτο εργατοτεχνίτη ηλικίας άνω των 25 ετών το πρόστιμο θα είναι 10.550,54 ευρώ και για κάθε εργατοτεχνίτη ηλικίας κάτω των 25 ετών 9.200,49 ευρώ.Μικρότερα πρόστιμα επιβάλλονται και για μια σειρά άλλων παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας που θα διαπιστώνονται από τους επιθεωρητές εργασίας.Τα πρόστιμα επιβάλλονται κατ' ευθείαν, χωρίς προηγούμενη πρόσκληση του εργοδότη για παροχή εξηγήσεων.
Σε περίπτωση υποτροπής της επιχείρησης / εργοδότη για την παραπάνω παράβαση, επιβάλλεται, πέραν των ανωτέρω χρηματικών προστίμων, προσωρινή ή οριστική διακοπή της λειτουργίας συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας ή τμήματος ή τμημάτων ή του συνόλου της επιχείρησης. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Btw, σε εφαρμογή τέθηκε από 15 Σεπτέμβρη η υπ' αριθ. 27397/122/19.8.2013 υπουργική απόφαση, για την επιβολή 'τσουχτερών' προστίμων στους εργοδότες που απασχολούν αδήλωτους εργαζόμενους.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, για κάθε αδήλωτο υπάλληλο ηλικίας άνω των 25 ετών το πρόστιμο ανέρχεται σε 10.549,44 ευρώ ενώ για κάθε υπάλληλο ηλικίας κάτω των 25 ετών σε 9.197,10 ευρώ.
Επίσης για κάθε αδήλωτο εργατοτεχνίτη ηλικίας άνω των 25 ετών το πρόστιμο θα είναι 10.550,54 ευρώ και για κάθε εργατοτεχνίτη ηλικίας κάτω των 25 ετών 9.200,49 ευρώ.Μικρότερα πρόστιμα επιβάλλονται και για μια σειρά άλλων παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας που θα διαπιστώνονται από τους επιθεωρητές εργασίας.Τα πρόστιμα επιβάλλονται κατ' ευθείαν, χωρίς προηγούμενη πρόσκληση του εργοδότη για παροχή εξηγήσεων.
Σε περίπτωση υποτροπής της επιχείρησης / εργοδότη για την παραπάνω παράβαση, επιβάλλεται, πέραν των ανωτέρω χρηματικών προστίμων, προσωρινή ή οριστική διακοπή της λειτουργίας συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας ή τμήματος ή τμημάτων ή του συνόλου της επιχείρησης.Μου αρέσουν τα νούμερα των προστίμων, από που προκύπτουν αυτά τα πχ 44 λεπτά ή τα 10 λεπτά, ή τα 49 λεπτά του € ?
Δεν μπορούσαν να μπούν στρογγυλά νούμερα ? πχ 10.000€, 5.000, 9.000 κλπ, τρελά προχωρημένες σκέψεις εκεί στο υπουργείο ή εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω.
-
Τώρα κατατρομοκρατήθηκαν οι παρανομούντες εργοδότες...
Μας απομένει μόνο να βρούμε κάποιον να αναγκάσει τους τύπους του ΣΕΠΕ να δουλέψουν.
Και μετά, κάποιον να τους αναγκάσει να δουλέψουν σωστά και νόμιμα.
(εδώ θα χρησιμοποιήσουμε τη manoskεια συνταγή 'να καλύνουν οι κακοί' και 'ρε κακοι, γίνετε επιτέλους καλοί...'άάάντεε')
Πιστεύω, σε καμιά εικοσαετία, θα το 'χουμε πετύχει και θα το γιορτάσουμε μαζί με την προσάρτησή μας στην Αφρική. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Δεν μπορούσαν να μπούν στρογγυλά νούμερα ? πχ 10.000€, 5.000, 9.000 κλπ, τρελά προχωρημένες σκέψεις εκεί στο υπουργείο ή εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω.Βασικός μισθός άνω των 25 χωρίς προϋπηρεσία 586,08 x 18 = 10.549,44.
Βασικός μισθός κάτω των 25 χωρίς προϋπηρεσία 510,94 x 18 = 9.197,10.
Κάπως έτσι το υπολόγισαν -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεν μπορούσαν να μπούν στρογγυλά νούμερα ? πχ 10.000€, 5.000, 9.000 κλπ, τρελά προχωρημένες σκέψεις εκεί στο υπουργείο ή εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω.
Βασικός μισθός άνω των 25 χωρίς προϋπηρεσία 586,08 x 18 = 10.549,44.
Κάπως έτσι το υπολόγισανΜωρέ δεν διαφωνώ, αλλά όλο αυτό το σκηνικό μου δείχνει ευθυνοφοβία, έλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας.
-
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Σα να ανοιγεις επιχειρηση. Στην αρχη 'βαζεις' λεφτα, ΚΕΦΑΛΑΙΟ (φτου κακα μακρια απο εμας ) επενδυεις, και αναμενεις κερδη. Στην περιπτωση μας, το 'βιωσιμο' της επιχειρησης θα φανει απο τον 3ο μηνα, σε ποια επιχειρηση μπορει να γινει αυτο?Συγκρίνεις το επιχειρείν με τη...μισθωτή εργασία; Μήπως τα 'χεις μπερδέψει;
Aν είναι το ίδιο, γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικές λέξεις; Για πλάκα;Ειπα οτι ειναι το ιδιο? μη με τρελαινεις, πιο πισω εξηγησα τι εννοω στο ζορζ.
Βασικός μισθός άνω των 25 χωρίς προϋπηρεσία 586,08 x 18 = 10.549,44.
Κάπως έτσι το υπολόγισανΜωρέ δεν διαφωνώ, αλλά όλο αυτό το σκηνικό μου δείχνει ευθυνοφοβία, έλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας.
Στο Δημοσιο? Αποκλειεται, καποιο λαθος θα κανεις.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Aν είναι το ίδιο, γιατί χρησιμοποιούμε διαφορετικές λέξεις; Για πλάκα;Ειπα οτι ειναι το ιδιο? μη με τρελαινεις, πιο πισω εξηγησα τι εννοω στο ζορζ.
Δηλαδή συγκρίνεις ανόμοια πράγματα;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...ακουστε πουστια που εκαναν Αλβανιδες για να παρουν με το ζορι τον καθαρισμο της πολυκατοικιας.
δεν πληρωναν τα κοινοχρηστα για 6-8-12 μηνες.ο Διαχειριστης μετα απο πολλες ενοχλησεις δεν μπορουσε να βγαλει ακρη.Ειμαι ανεργη,το ιδιο και ο αντρας μου κλπ.Ο μονος τροπος να στα ξεπληρωσω ειναι να καθαριζω εγω την πολυκατοικια
99% επιανε.Ξαδελφος μου με μεγαλο συνεργειο καθαρισμου φετος και περσυ ειχε χασει πανω απο 15 πολυκατοικιες με αυτον τον τροπο.Πολυκατοικιες που τις ειχε πληρωσει για να τις ''αγορασει''.
Τωρα χτυπανε τα τηλεφωνα για να ξαναερθουν σε νομιμη εταιρια,μιας και το προστιμο το επωμιζεται ο διαχειριστης. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Και στα κοινοχρηστα εχουν περασει αντιστοιχο νομο,εταιρειες κοινοχρηστων πλεον δεν μπορουν να εκδιδουν κοινοχρηστα χωρις νομιμα παραστατικα.Εγω ως διαχειριστης συνετιστηκα αμεσα και εδιωξα την καθαριστρια που ερχοταν μια φορα την εβδομαδα,πιστευω ομως οτι τωρα με τα λεφτα που θα δινω θα αυξηθει κατακορυφα το πρωτογενες πλεονασμα...
ακουστε πουστια που εκαναν Αλβανιδες για να παρουν με το ζορι τον καθαρισμο της πολυκατοικιας.
δεν πληρωναν τα κοινοχρηστα για 6-8-12 μηνες.ο Διαχειριστης μετα απο πολλες ενοχλησεις δεν μπορουσε να βγαλει ακρη.Ειμαι ανεργη,το ιδιο και ο αντρας μου κλπ.Ο μονος τροπος να στα ξεπληρωσω ειναι να καθαριζω εγω την πολυκατοικια
99% επιανε.Ξαδελφος μου με μεγαλο συνεργειο καθαρισμου φετος και περσυ ειχε χασει πανω απο 15 πολυκατοικιες με αυτον τον τροπο.Πολυκατοικιες που τις ειχε πληρωσει για να τις ''αγορασει''.
Τωρα χτυπανε τα τηλεφωνα για να ξαναερθουν σε νομιμη εταιρια,μιας και το προστιμο το επωμιζεται ο διαχειριστης.Δεν θεωρω οτι ηταν πουστια σωνει και καλα.
Οι πρωτοι που χτυπηθηκαν απο την κριση ηταν οι αδυναμοι,δηλαδη οι μεταναστες κατα κυριο λογο. -
Πάντως χάσαμε έτσι την κυρία που μας καθάριζε την πολυκατοικία τόσα χρόνια.... κρίμα και ήταν καλή γυναικούλα, και τα είχε και ανάγκη.... Αλλά απόδειξη δεν έπαιζε, που να βρει.
Οπότε συνεργείο και εμείς (πρέπει να κάνουνε τρελές δουλειές αυτοί πλέον...)Sent from mYphone
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δηλαδή συγκρίνεις ανόμοια πράγματα;
διαβασε πιο πισω και θα καταλαβεις
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....