-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Γιατι δε βγάζεις ένα τοπικ
'Γιατί να περιμένω το P990? Κάηκα'
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
εισαι πολυ αστειος ρε coyote!!!Εισαι απιστευτος!Καλα ρε θηριο που το σκεφτηκες?τρεχω χθες να το ανοιξω...
είμαι καλός ο φούστης!!! μπράβο μου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προς το παρόν έχω ένα Qtek S100 αλλά ελπίζω σύντομα να το αλλάξω...
τα qtec ειναι ομοια με τα i-mate?
Ναι. Το Qtek S100 είναι το αντίστοιχο Imate Jam.
-
elteo
Λες τελικά να μας κεράσει καφέ ο Angel! ;;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ στo W700i έχω το καλώδιο που μου δίνει στο πακέτο το οποίο παίρνει οποιοδήποτε καρφί για ακουστικά ή ηχεία.
Το συνδέω στο στερεοφωνικό και...Επειδή έχει πάνω από 35 βαθμούς εδώ που κάθομαι...τι ακριβώς μπορώ να κάνω με το W700i μου και με αυτά τα καλώδια εκτός από το να ακούω μουσική σαν walkman;
-
funkyreverend
αυτό είναι ερώτηση;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία... και αυτά τα πήρε η HP???? μου φαίνεται
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ωραία... και αυτά τα πήρε η HP???? μου φαίνεται
Οχι. Ολα αυτά ανήκουν στην HTC.
-
nokia 6630
smartphone ... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
elteoΛες τελικά να μας κεράσει καφέ ο Angel! ;;;;
Ελπίζω να μην προλάβω....
-
To πήρα!!!
Nokia 6131, άντε να δούμε...Καλό φαίνεται πάντως...
-
k800i
-
Επειδή φοβάμαι πως το αγαπημένο μου 6310i μας άφησε χρόνους μετά από μία αναβάθμιση + μία πτώση (το αναβάθμισα σε έκδοση 7.0 για να δουλεύει σωστά το BlueTooth και πάνω που μου το έδωσε ο τεχνικός μου έπεσε κάτω από 1.5 μέτρο ύψος και έτσι δεν ξέρω αν φταίει η αναβάθμιση ή η πτώση για το γεγονός ότι δείχνει να πιάνει σήμα αλλά κατά καιρούς να μην μπορείς ούτε να πάρεις ούτε να σε πάρουν...) σκέφτομαι να το αντικαταστήσω.
Τα κριτήριά μου είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (= αδιαφορώ για κάμερες και άλλα φρου-φρου και αρώματα):
ο Nokia (αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι )
o GPRS
o Java
o Καλή διάρκεια μπαταρίας (> 3 ώρες ομιλίας)
ο USB ή αν δεν υπάρχει, IR ή Bluetooth
ο (Κατά προτίμηση) 'Σταθερό' σασί, δηλ. όχι clamshell ή άλλα κινητά κόλπα αμφισβητούμενης μηχανικής αντοχής
ο Κόστος χωρίς σύνδεση όχι παραπάνω από 350 ευρώΕχει κανείς άποψη για 6233 ή 6230i ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχει κανείς άποψη για 6233 ή 6230i ?Είχα το 6230 πριν το Κ750 και η κοπέλα μου έχει το 6230i. Είναι ένα πλήρες τηλέφωνο, ολοκληρωμένο απόλυτα με όλα αυτά που ζητάς. Έχει καλή οθόνη, πολύ καλή αυτονομία, κάρτα μνήμης, ραδιόφωνο, mp3 (τα τραγούδια χρησιμοποιούνται ως ήχοι κλήσης, προφανώς), αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή (μην περιμένεις θαύματα, άσχετα αν καμια φορά γίνονται-τώρα δεν πρόκειται), ir/bt αλλά όχι usb με τα παρεχόμενα αξεσουάρ στη συσκευασία. Τι άλλο θες; Το τηλέφωνο το ξέρω καλά, οπότε ρώτα με, αν δεν το έχει κάποιος άλλος να σου πει.
Τίμια επιλογή πάντως!
-
Διαφωνώ Νάσο. Η αυτονομία του 6230i είναι από μέτρια εώς κακή. Βαριά 1,5 μέρα με ομιλία και χρήση.
-
6230i ή ακόμα καλύτερα Ε60 Νάσο!
-
Kάνε την υπέρβαση και άλλαξε εταιρεία.
Sony Ericsson K750i [ link ]
από τις καλύτερες επιλογές πραγματικά στα 235 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Διαφωνώ Νάσο. Η αυτονομία του 6230i είναι από μέτρια εώς κακή. Βαριά 1,5 μέρα με ομιλία και χρήση.Με τίποτα! Αν κάνεις την πρότασή σου: '1,5 μέρα με βαριά ομιλία και χρήση', τότε ΜΠΟΡΕΙ εν μέρει να συμφωνήσω!
Για το Κ750 προσυπογράφω! Θα σου φανεί λίγο περίεργο στην αρχή, αλλά είναι φοβερό τηλέφωνο! Και με πολύ λογική τιμή!
Κι εγώ ΝΟΚΙΑ-κιας ήμουν, αλλά το SE είναι διαμάντι!!!
-
Χωρις να ειμαι ειδικος, θα συμφωνησω. Κι εγω το παμπαλαιο το δικο μου μ' ενα τετοιο λεω να τ' αλλάξω. Τετοιο ειχε κι ο Ηλίας στο Αρκούδι και τραβαγε τα.... ψαρια και τον syele
-
nasos79
τι με τίποτα ρε, 3 μήνες το είχα και τώρα το έχει η μητέρα μου. Τα βλέπω καθημερινά. Εάν μπεις και στο myphone θα δεις ότι όλοι αυτό του προσάπτουν ως μεγάλο μειονέκτημα έναντι του 6230 σκέτο και Κ750i.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79τι με τίποτα ρε, 3 μήνες το είχα και τώρα το έχει η μητέρα μου. Τα βλέπω καθημερινά. Εάν μπεις και στο myphone θα δεις ότι όλοι αυτό του προσάπτουν ως μεγάλο μειονέκτημα έναντι του 6230 σκέτο και Κ750i.
Εγώ δεν είπα ότι συγκρίνεται η διάρκεια της μπαταρίας του με του Κ750. Αλλά 1,5 μέρα που μου λες, επιμένω! Ποτέ δεν το φορτίζαμε σε λιγότερο από 3. Τι χρήση του κάνεις βέβαια; Εξαρτάται! Αν το σκιζεις, αν μιλάς συνεχώς, ανοιχτό bt κτλ, τότε οκ! Αλλά με κανονική χρήση, 3 μέρες άνετα! Το Κ750 έχει βέβαια περίπου 5, γι' αυτό σου λέω δεν τα συγκρίνω!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]