-
Εγώ θέλω αυτό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α, αυτά?
Τα εχω δει! Νόμιζα οτι μιλάγατε για ΝΟΚΙΑ!.... ....
Νοkia + Windows Mobile = Citroen + lkar....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α, αυτά?
Τα εχω δει! Νόμιζα οτι μιλάγατε για ΝΟΚΙΑ!.... ....
Είπα μήπως ρε Σάββα!!...Αλλά με αποστόμωσες!!
-
ρε παιδια ακουω συνεχεια win mobile δεν ειναι σταθερα κλπ κλπ.
ενταξει τα win και εγω τα εχω κραξει πολλες φορες και δεν χρησιμοποιω, δεν εχω καν στο pc δηλαδη..
οταν πηρα το qtek ολοι μου ελεγαν 'πω μλκ θα τον φας ολο κρασαρουνε σβηνουνε κανουνε ρανουνε' κλπ κλπ
και ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου..
ημουν μεταξυ 9100 κ ενα nokia (νομιζω το Ν80, δε θυμαμαι.. αυτο με wifi που ηθελα οπως+δηποτε τελοσπαντων). τα ειδα κ τα 2 κ πηρα το πρωτο.
Ε, ειλικρινα σας μιλαω: Εδω και τοσους μηνες, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ προβλημα!
ενταξει, δε λεω οτι τα εχω ξεσκισει, ουτε καν τα εχω πολυ-πειραξει γιατι δε χρειαζεται, αλλα παιζω στο επακρο wifi+ mp3s.τωρα ισως προτιμουσα το Ε61. ομως. η καμερα νταξ.. χρειαζεται γιατι εγω δεν κουβαλαω φωτογραφικη, ενω το κινητο το'χεις μαζι σου.,..
μηπως τελικα τα win mobile τα κραζουμε γιατι εχουν το ονομα;
μπορειτε να γραψετε οσοι ειχατε προβληματα και τι προβληματα ειχατε; (και τι κινητο)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε παιδια ακουω συνεχεια win mobile δεν ειναι σταθερα κλπ κλπ.
ενταξει τα win και εγω τα εχω κραξει πολλες φορες και δεν χρησιμοποιω, δεν εχω καν στο pc δηλαδη..
οταν πηρα το qtek ολοι μου ελεγαν 'πω μλκ θα τον φας ολο κρασαρουνε σβηνουνε κανουνε ρανουνε' κλπ κλπ
και ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου..
ημουν μεταξυ 9100 κ ενα nokia (νομιζω το Ν80, δε θυμαμαι.. αυτο με wifi που ηθελα οπως+δηποτε τελοσπαντων). τα ειδα κ τα 2 κ πηρα το πρωτο.
Ε, ειλικρινα σας μιλαω: Εδω και τοσους μηνες, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ προβλημα!
ενταξει, δε λεω οτι τα εχω ξεσκισει, ουτε καν τα εχω πολυ-πειραξει γιατι δε χρειαζεται, αλλα παιζω στο επακρο wifi+ mp3s.τωρα ισως προτιμουσα το Ε61. ομως. η καμερα νταξ.. χρειαζεται γιατι εγω δεν κουβαλαω φωτογραφικη, ενω το κινητο το'χεις μαζι σου.,..
μηπως τελικα τα win mobile τα κραζουμε γιατι εχουν το ονομα;
μπορειτε να γραψετε οσοι ειχατε προβληματα και τι προβληματα ειχατε; (και τι κινητο)
Απο το φορουμ της ΗΡ
I own 2 iPaqs.
One is used by me and the second is used by
another family member, both for professional
reasons.
Both devices were purchased During November
2005.Unfortunatly both devices have serious
problems.Device 1
After few weeks of use and without
any 'notice' device hard resets itself.
This happend 3 times since today.
All 3 times important data were lost and
not completly recovered.Device 2
This device has 3 problems.
-Always low on 'critical memory'-SMS/MMS problems
Some sms messages, though were sent to me
and the sender received a delivery notice,
never appeared on my devise or were stored in my inbox.
I checked this problem myself and discovered
that after one to two days of use, for some
reason the device is can't 'recognise' the GSM settings (Vodafone Greece). Though I can still use my GPRS connection without any problems and make/receive calls. After few soft resets and 'automatic network detections' the problem seems to be temporarily solved.-The device has been set up to receive MMS
messages, once I receive a new MMS, device indicates that I have received '1 new MMS'
I open the messaging aplication, go to my
MMS inbox, click on the new MMS message.
Then instead of the message i see a screen with:
-information of the sender
-time sent
-size
-Download buttonwhen I press the download button, device
connects to Vodafone MMS server, shows that
the dowloading procedure has began and after
aprox. 3 minutes I receive an error message.
'The MMS could not be resolved'Αυτα απο μενα.....
Απλα περα απο τα προβληματα που ειχα στην αρχη και τα οποια λυθικαν μωτα απο αναβαθμιση του λογισμικου, το ΗΡ που εχω ειναι απλα οτι εψαχνα!Τωρα ψαχνω 'σπαστιρη' για Destinator PN γιατι σαν λακαμας εδωσα 160 ευρω και το πηρα απο το πλαισιο αλλα δεν μου κανενας οτι εχει μονο ΜΙΑ αδεια χρισης..... Μια εγκατασταση και τελος......
Εχω εγω ενα ΗΡ, εχει ο αδερφος μου ενα ΗΡ....πηρε και το αφεντικο μου στο γραφειο ενα ΗΡ..... και μονο το ενα απο τα τρια ΗΡ ειχε πλοηγιση....
Μεχρι που το χασε το αφεντικο και πηρε καινουριο και μας ειπαν οτι πρεπει να ξαναπληρωσουμε το Destinator.... πλακα δεν εχει;;;;; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή για επαγγελματικό κινητό θα λέγατε σε κάποιον να πάρει κάτι με symbian;Ναι. Nokia E60.-
Windows Mobile από μένα.
Πιο εύχρηστα, πιο σταθερά, μεγαλύτερη ποικιλία σοβαρών προβλημάτων.έεεετσι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή για επαγγελματικό κινητό θα λέγατε σε κάποιον να πάρει κάτι με symbian;
Ναι. Nokia E60.-
Windows Mobile από μένα.
Σε τι είναι καλύτερο το Ε60 από το TyTN για παράδειγμα; Είναι πιο εύκολη η πλοήγηση σε απλή οθόνη με μοχλό; Το μέγεθος της οθόνης δεν μετράει; Η οποιαδήποτε εργασία είναι πιο δύσκολη στο Ε60.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
.... ....Νοkia + Windows Mobile = Citroen + lkar....
Λάθος
ποιος έπεισε τον dad για Xsara;;;;
-
Τότε μάλλον Alfa + lkar....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.... ....
Λάθος
ποιος έπεισε τον dad για Xsara;;;;
Ατυχής στιγμή...
-
Ναι. Nokia E60.-
Windows Mobile από μένα.
Σε τι είναι καλύτερο το Ε60 από το TyTN για παράδειγμα; Είναι πιο εύκολη η πλοήγηση σε απλή οθόνη με μοχλό; Το μέγεθος της οθόνης δεν μετράει; Η οποιαδήποτε εργασία είναι πιο δύσκολη στο Ε60.
νταξ φανταζομαι το οποιο κενο το μετριαζει η χαμηλη τιμη του Ε60
-
Όταν μιλάμε για επαγγελματικό κινητό δεν παίζει τόσο πολύ ρόλο η τιμή αφού θα διευκολύνει την εργασία μας. Δε λέω καλό κινητό το Ε60 αλλά είναι πίσω σχετικά με τον τιτάνα.
-
Το έχω ξαναπει και το πιστεύω (παρόλο που αγόρασα τελικά το A701). Αν το Tytn είχε και δέκτη GPS, θα ήταν η τέλεια συσκευή...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το έχω ξαναπει και το πιστεύω (παρόλο που αγόρασα τελικά το A701). Αν το Tytn είχε και δέκτη GPS, θα ήταν η τέλεια συσκευή...Συμφωνώ.
Αν και εγώ προτιμώ το 9000 λόγω σχεδίασης. -
Ναι. Nokia E60.-
Windows Mobile από μένα.
Ναι, αλλά ΠΟΤέ δεν χρειάζεσαι ΔΥΟ χέρια. Προσωπικά, οτιδήποτε θέλει πενάκι οπωσδήποτε, δε με βόλεψε. Δεν έχω ΠΟΤΕ δύο χέρια ελεύθερα. Το Μ600 με το jog dial είναι ωραίο πάντως
-
Αν δεν έχεις ποτέ δυο χέρια ελεύθερα τότε μάλλον δε χρειάζεσαι κάποιο PPC PE. Αλήθεια αν κάνεις σερφάρισμα στο ιντερνετ από το κινητό μέσω wi-fi ή αν θες να διορθώσεις ένα κείμενο προχωράς;
Για οποιαδήποτε άλλη απλή ενέργεια υπάρχει και δεύτερο κινητό. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ατυχής στιγμή...
πείσε τον δικό σου να πάρεις πρώτα αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ατυχής στιγμή...
πείσε τον δικό σου να πάρεις πρώτα αυτοκίνητο
-
Ενας φίλος έχει το Qtek 9100. Έχει παλέψει με ότι rom παίζει και πάλι συναντά κολήματα και διάφορα προβλήματα. Ειναι και το πρακτικό του πράγματος - π.χ. το oυσιαστικά άχρηστο bluetooth (σου επιτρέπει μόνο τα βασικά σαν το S65 μου), η δυσκολία/δυσχρηστία στις WiFi συνδέσεις κ.α.
Έχω επίσης χρησιμοποιήσει HP Ipaq με WM 2003... Τα ιδια και χειρότερα... Τι να πω. Ίσως ειναι και θέμα προσωπικού γούστου...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ενας φίλος έχει το Qtek 9100. Έχει παλέψει με ότι rom παίζει και πάλι συναντά κολήματα και διάφορα προβλήματα. Ειναι και το πρακτικό του πράγματος - π.χ. το oυσιαστικά άχρηστο bluetooth (σου επιτρέπει μόνο τα βασικά σαν το S65 μου), η δυσκολία/δυσχρηστία στις WiFi συνδέσεις κ.α.Έχω επίσης χρησιμοποιήσει HP Ipaq με WM 2003... Τα ιδια και χειρότερα... Τι να πω. Ίσως ειναι και θέμα προσωπικού γούστου...
κι εγω αυτο εχω..
ποια ειναι τα κολληματα που συνανταει;
μηπως το'χει ξεσκισει το τηλεφωνακι;ποια ειναι η δυσκολια στο wifi?
(το χρησιμοποιω καθε μερα)
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]