-
Τώρα το 9100 του ειναι για 2η φορά στο σέρβις για αλλαγή οθόνης μάλλον. Τα έφτυσε στο άσχετο. Πριν λίγο καιρό είχε πάει για αλλαγή πλακέτας.
Το έχει σε ειδική θήκη, το προσέχει αρκετά και γενικά πειραματίζεται με το software (γράφει προγράμματα κ.λ.π.)... Αλλα τα προβλήματα με το λογισμικο που συναντά αφορούν λειτουργίες των WM, ακόμα και μετά απο φρέσκο hard reset...
Π.χ.
Προσπαθούσαμε να συνδεθούμε στο wireless του σπιτιού μου και να κάνουμε browse κάτι φακέλους για να τσιμπήσει κάποια αρχεία... Εντελώς pain in the ass, δεν μπορείς να ορίσεις διεύθυνση manually (π.χ. \192.168.0.1\folder), την 1 στις 3 συνδεόταν κανονικά, κολλήματα στo browsing των φακέλων κ.α.
-
lol
κατσε ρε συ
made in china ειναι??
what the fuck ...πλακετα... οθονη....
νταξ.. πεσ'του να προσεχει μην ανατιναχθει καμια μερα
-
nokia n72
μολις το πηρα ,φορτιζει τωρα
-
Πέρασα το απόγευμα καινούργιο firmware στο K750i. Πρώτη φορά το δοκίμασα, καλή φάση
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το έχω ξαναπει και το πιστεύω (παρόλο που αγόρασα τελικά το A701). Αν το Tytn είχε και δέκτη GPS, θα ήταν η τέλεια συσκευή...Το iPAQ HW6515 της ΗΡ εχει ενσωματομενο Δεκτη....
Απλα πρεπει καθε 2 ημερες να κατεβαζεις απο το Νετ τις θεσεις τον δορυφορων, αλλιως θα κανεις κανα 5λεπτο μεχρι να παρεις στιγμα....Εγω περιμενω να ερθει το ΗΡ 6915 -ορ σαμθινγκ- με Παραθυρα2005 και ενσωματομενο WiFi....
-
To 6915 το είχε φίλος από το snowclub και μου είχε πει ότι έψαχνε αρκετά απότομο γκρεμό στον Παρνασσό για να το σουτάρει.
-
To 6915 το είχε φίλος από το snowclub και μου είχε πει ότι έψαχνε αρκετά απότομο γκρεμό στον Παρνασσό για να το σουτάρει.Για ενα φρεσκο-φρεσκο μιλαω....
Δεν πρεπει να χει ερθει ακομα στην Ελλαδα.
Αυτο εδω λεω...
HP iPAQ hw6940 Mobile Messenger series- modelsΤο οποιο ειναι αλλη εκδωση του ιδιου μοντελου.
ΥΓ. Αν και δεν ειμαι 100%ικανοποιημενος απο το ιΡΑΚ που εχω....
Δεν τα χω παρει τοοοοοοοοσο πολυ!!!!
Οτι προβλημα παρουσειαζει, συνηθως οφειλετε στα προγραμματα που τρεχει εκεινη τη στιγμη. Με ενα soft reset λυνωντε. -
ρίξτε μια ματιά στο Ν95
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρίξτε μια ματιά στο Ν95Καλο ειναι.....
Αλλα μεσα σε μια βδομαδα....
Θα ναι στην Νοκια για επισκευες.... Γιατι τραβηξες αναβαθμιση απο το νετ και ..... το κινητο δεν δουλεψε ποτε! -
Σήμερα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το LG chocolate μιας μαθήτριας μου και οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε. Πάρα πολύ όμορφο.
-
Σήμερα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το LG chocolate μιας μαθήτριας μου και οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε. Πάρα πολύ όμορφο.Αν μπορείς, διάβασε το άρθρο του Νίκου Δήμου στο RAM του περασμένου μήνα όπου συγκρίνει Κ750i με LG chocolate και λέει περίπου ότι το πρώτο είναι η πιστή σύζυγος που τα κάνει όλα και το δεύτερο η όμορφη αλλά δύστροπη γκόμενα που δεν κάνει τίποτα σωστά και ολοκληρωμένα!
-
Σήμερα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το LG chocolate μιας μαθήτριας μου και οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε. Πάρα πολύ όμορφο.Α...ωραια.....
Την επομενη φωρα που θα χεις την ευκαιρεια να παιξεις με το κινητο καποιας μαθητριας, παρε ενα τηλ.
Να παιξω με την μαθητρια -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήμερα είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το LG chocolate μιας μαθήτριας μου και οφείλω να ομολογήσω ότι με εντυπωσίασε. Πάρα πολύ όμορφο.
Αν μπορείς, διάβασε το άρθρο του Νίκου Δήμου στο RAM του περασμένου μήνα όπου συγκρίνει Κ750i με LG chocolate και λέει περίπου ότι το πρώτο είναι η πιστή σύζυγος που τα κάνει όλα και το δεύτερο η όμορφη αλλά δύστροπη γκόμενα που δεν κάνει τίποτα σωστά και ολοκληρωμένα!
Κ οχι τιποτ αλλο....
Αλλα εχει ολοϊδια μαυρη θικη με το Νοκια 8800...... -
NOKIA 6680 I-MODE
-
Έχουμε και λέμε:
Ένα χιλιοταλαιπωρημένο με patches flashes και λοιπά mods SE Κ750i σαν κύριο τηλέφωνο.
Ένα χιλιοταλαιπωρημένο γενικώς SE K700i ως δεύτερο τηλέφωνο.
Ένα LG U8120 ως συσκευή μπαλαντέρ.
Ένα Nokia 8850 για πάσα χρήση.
Ένα Nokia 8850 σε κατάσταση βιτρίνας.
Ένα Nokia 5130 για ενθύμιο (το πρώτο μου τηλέφωνο).
Ένα Motorola v3688 (χωρίς σχόλια).
Ένα Ericsson T28s με προβλήματα.
Ένα Ericsson T28s με διαφορετικά προβλήματα από αυτά του πρώτου. -
εγω εχω ολα τα κινητα του κοσμου
ενα το πρωι
και ενα το μεσημερι με τον καφετο βραδυ δεν εχω για να μη με παιρνει η γυναικα χο χο χο μερι κριστμας
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω εχω ολα τα κινητα του κοσμου
ενα το πρωι
και ενα το μεσημερι με τον καφετο βραδυ δεν εχω για να μη με παιρνει η γυναικα χο χο χο μερι κριστμας
εγω εχω και του υπερπεραντος, μιλαμε για τεχνολογιεs 9G δεν τις πιανει το μυαλο σας. Εχω κινητα και απο το μελλον
μερικα κινητα απο το μελλον:
Migato N354 Portable (ειναι λιγο σαν παντοφλα, αλλα απιστευτα βολικο)
Tefal 3-95 Gi (δεν κολλαει με τπτ! καταπληκτικο λογισμικο)
Singer O304 (γαζωωωωωνει στις κλησεις!!!)
Olympus 9734i (με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φακο φωτογραφικης μηχανης)
Duracel FX 203- (μπαταρια που δεν γονατιζει ποτε!)
Mares Ultra Dive (ειπατε τπτ για αδιαβροχα κινητα?)
Intracom 293PRO (αυτο το εχω για τη γυναικα μου, για στενες παρακολουθησεις χο χο χο!) -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ένα Ericsson T28s με προβλήματα.
Ένα Ericsson T28s με διαφορετικά προβλήματα από αυτά του πρώτου. -
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=889105
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003131
ποιο από τα 2??
(το ένα είναι φτηνό,ελαφρύ κ με καλή μπαταρία και το άλλο έχει dsp κ ahf)
-
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=735299
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=771139
Θα σου πρότεινα το πρώτο. Η αυτονομία του και μόνο αρκεί.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]