-
Εξ αγχιστείας μόνο!
-
Από που ν'αρχίσω και που να τελειώσω???
Τρούλη μου , τι τα θές τα 500 μέτρα προθέρμανση στις αναβάσεις ? Να πάρεις κουβέρτες!!!!
Δεν έχεις ομάδα υποστήριξης με μπιτόνια βενζίνη και κομπρεσέρ??? τρέχα αμέσως να ψωνίσεις!
Δεν έχεις ψωμί να φάς , φάε παντεσπάνι!!!!
Λε(π)τά σε μουά !
Κάπως έτσι ξεκίνησε και η Γαλλική Επανάσταση! Για ένα παντεσπάνι , μία κουβέρτα και ένα μπιντόνι βενζίνη! ΟΕΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕ!!!!
Μπιιιιιιπ μπιιιιιιιιιιίπ
-
Περιμενω να μαθω αν επεισα τον φιλο alman 310. Αν ναι ,θαχουμε κανει ενα βημα μπροστα. Γιατι φοβαμαι οτι οντως παμε για Βυζαντιο και...Μποκολα
Τιποτα. Παιδια πρεπει καπως να ξυπνησουμε. Για σκεφθειτε πως. Ομελεττα χωρις σπασμενα αυγα (ειπαμε) δεν γινεται. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δηλαδή επι της ταμπακέρας μόκο!Να εισαι σιγουρος οτι για εσενα και για τον GeorgeTabs που χρησιμοποιει λεξεις οπως φουστοφορούντος, γκραν πάπα, φρουφρου κι αρώματα και αλλα παρδαλα απαντηση δεν εχει. Χαιρομαι που ηρθε η ωρα να δω ολοκληρωμενη εικονα του σκεπτικου σας και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο χρησιμη θα ειναι αυτη η εικονα και για αλλους.
Για την ιστορια παντως με pm δυο αλλοι χρηστες εμαθαν σε τι αναφερομαι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλαδή επι της ταμπακέρας μόκο!
Να εισαι σιγουρος οτι για εσενα και για τον GeorgeTabs που χρησιμοποιει λεξεις οπως φουστοφορούντος, γκραν πάπα, φρουφρου κι αρώματα και αλλα παρδαλα απαντηση δεν εχει. Χαιρομαι που ηρθε η ωρα να δω ολοκληρωμενη εικονα του σκεπτικου σας και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο χρησιμη θα ειναι αυτη η εικονα και για αλλους.
Απάντηση δεν έχει γιατί προφανώς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! Τα υπόλοιπα είναι απλώς υπεκφυγές και λεκτικά τερτίπια! Ούτως ει άλλως δεν δικαιολογείς γιατί δεν απαντάς σε μένα!!!
**
Μόνο με πμ και ψιθυριστά στ'αυτιά έχουνε μάθει κάποιοι να μιλάνε! Τα ψέματα και τα κουτσομπολιά έτσι κυκλοφορούν! Για να μην υπάρχει αντίλογος και στοιχεία!**Και κάτι για το τέλος! Η ευγένεια επιτάσσει όταν κόβεις μία φράση στο quote να βάζεις τελίτσες ( ...... ) ώστε αυτός που δεν έχει παρακολουθήσει όλη την κουβέντα να υποψιαστεί ότι είναι 'μέρος' και όχι αυτούσια η φράση!
Αυτό για να μην γίνεται όπως εσύ είπες.... >.... παιχνιδι τον εντυπωσεων....
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ούτως ει άλλως δεν δικαιολογείς γιατί δεν απαντάς σε μένα!!!Γιατι κρινω οτι δεν αξιζει.-
-
Ούτως ει άλλως δεν δικαιολογείς γιατί δεν απαντάς σε μένα!!!
Γιατι κρινω οτι δεν αξιζει.-
Ωραία απάντηση! Σε χαρακτιρίζει απόλυτα! Όπως και το γεγονός ότι συνεχίζεις να μην βάζεις τελίτσες (....)
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Το να μην γίνονται αγώνες το Σάββατο είναι πρόταση ή όχι?
Έχει απαντηθεί από την ΕΘΕΑ?
Από τότε που καταγράφηκε ξανάγινε?
Ποιά τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής?
Όταν απαντήσεις αυτά θα σου βάλω και άλλα ερωτήματα!
Εφ'όσον ο κύριος Go for ...... απαξιεί να απαντήσει να σας δώσω μερικά 'clues'
Σύμφωνα με την αναφορά στο Ράλλυ Ποσειδών 28/2/05 λέμε:
'Θα θέλαµε να εξετασθεί το ενδεχόµενο** να διοργανώνονται αυτοί οι αγώνες ηµέρα Κυριακή** ευελπιστόντας σε περισσότερη παρουσία φιλάθλων.'
Έλα όμως που ξαναγυρνάμε στο Μαύρο Ρόδο στις 16/5/05 και γράφουμε
'Οι αγώνες πρέπει να γίνονται Κυριακή. Παρ’ότι υπήρξε κάποια προσπάθεια προβολής και αυτή είχε αποτέλεσµα ως αφορά την SSS στην Autofestival, δυστυχώς δεν απέδωσε κατά τον αγώνα δεδοµένου ότι το Σάββατο είναι εργάσιµη ηµέρα για πολλούς θεατές.'
Απάντηση από την ΕΘΕΑ πήραμε όπως ακριβώς μας απάντησε και ο Go for ...... δηλαδή ΠΟΤΕ
Δείτε στο ραλυ τζι αρ ποιοί αγώνες γίνανε Σάββατο! Ένας που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό μου είναι το Αττικό!
Τι έγινε στο Αττικό?
Πολλά γίνανε , αλλά το σημαντικότερο ότι είμασταν εμείς και κανένας άλλος!
Επομένως είναι στην **ΑΠΟΛΥΤΗ **κρίση σας αν έχουμε κάνει **ΠΡΟΤΑΣΗ **στην ΕΘΕΑ για να μην γίνονται αγώνες το Σάββατο για λόγους προσέλευσης του κόσμου και ποιά τα αποτελέσματα!
Έτσι απλά και ξάστερα!
-
Δηλαδή επι της ταμπακέρας μόκο!
Να εισαι σιγουρος οτι για εσενα και για τον GeorgeTabs που χρησιμοποιει λεξεις οπως φουστοφορούντος, γκραν πάπα, φρουφρου κι αρώματα και αλλα παρδαλα απαντηση δεν εχει. Χαιρομαι που ηρθε η ωρα να δω ολοκληρωμενη εικονα του σκεπτικου σας και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο χρησιμη θα ειναι αυτη η εικονα και για αλλους.
Τώρα με τα μούτρα κρέας που δε μου απαντάς (είτε για να με τιμωρήσεις αυστηρέ αφέντη, είτε γιατί δεν έχεις κάτι σοβαρό να αντικρούσεις... ) τι θα κάνω ο έρμος στη ζωή μου...
Δεν καταλαβαίνω γιατί το σκεπτικό μου και το σκεπτικό του Castor μας το χρεώνεις από κοινού. Αλλά αν έτσι είναι να την βρείς καλύτερα και να χαίρεσαι, τότε πάσο!!
Υ.Γ.
Μου αρέσει που κρατάς μυστικά!
Ούτε η αρχή κάποιου σπόρ να ήσουν!!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Επομένως είναι στην **ΑΠΟΛΥΤΗ **κρίση σας αν έχουμε κάνει **ΠΡΟΤΑΣΗ **στην ΕΘΕΑ για να μην γίνονται αγώνες το Σάββατο για λόγους προσέλευσης του κόσμου και ποιά τα αποτελέσματα!Ερώτηση (ειλικρινής απορία):
Οι αγώνες που ήταν Κυριακή είχαν περισσότερο κόσμο από αυτούς του Σαββάτου ?
Είχαν κόσμο τα ΔΕΘ, Κένταυρος, Ολυμπιακό, που έγιναν Κυριακή ?
Το Λιβαδειάς που έγινε Κυριακή επίσης δεν είχε κόσμο (βέβαια ο καιρός ήταν χάλια).
Το ΕΚΟ/ΕΛΠΑ επίσης δεν είχε κόσμο καμία μέρα.Το Αττικό και το Μ. Ρόδο δεν είχαν κόσμο -αλλά υπάρχει δικαιολογία για το ό,τι έγιναν Σάββατο, η συμμετοχή των Ιταλών (BTW στην Ιταλία οι αγώνες γίνονται Παρασκευή-Σάββατο, όχι Κυριακή ), την οποία προσωπικά τη βλέπω σα καλό λόγο διότι με τη συμμετοχή τους αναβάθμισαν (όπως είδαμε) το επίπεδο του συναγωνισμού.
Προσωπικά πιστεύω πως οι αγώνες καλύτερα να γίνονται Κυριακή (και όχι μόνο για αυτό αλλά και διότι πχ. μπορείς να κάνεις αναγνωρίσεις και τεχνικό έλεγχο το Σάββατο, διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους) αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι θέσφατο: αν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος σοβαρός λόγος ας γίνονται και Σάββατο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επομένως είναι στην **ΑΠΟΛΥΤΗ **κρίση σας αν έχουμε κάνει **ΠΡΟΤΑΣΗ **στην ΕΘΕΑ για να μην γίνονται αγώνες το Σάββατο για λόγους προσέλευσης του κόσμου και ποιά τα αποτελέσματα!
Ερώτηση (ειλικρινής απορία):
Το Λιβαδειάς που έγινε Κυριακή επίσης δεν είχε κόσμο (βέβαια ο καιρός ήταν χάλια).
Το ΕΚΟ/ΕΛΠΑ επίσης δεν είχε κόσμο καμία μέρα.Το Αττικό και το Μ. Ρόδο δεν είχαν κόσμο -αλλά υπάρχει δικαιολογία για το ό,τι έγιναν Σάββατο, η συμμετοχή των Ιταλών (BTW στην Ιταλία οι αγώνες γίνονται Παρασκευή-Σάββατο, όχι Κυριακή ), την οποία προσωπικά τη βλέπω σα καλό λόγο διότι με τη συμμετοχή τους αναβάθμισαν (όπως είδαμε) το επίπεδο του συναγωνισμού.
Προσωπικά πιστεύω πως οι αγώνες καλύτερα να γίνονται Κυριακή (και όχι μόνο για αυτό αλλά και διότι πχ. μπορείς να κάνεις αναγνωρίσεις και τεχνικό έλεγχο το Σάββατο, διευκολύνοντας τους αγωνιζόμενους) αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι θέσφατο: αν υπάρχει κάποιος αντίστοιχος σοβαρός λόγος ας γίνονται και Σάββατο.
Αλλάζεις το θέμα! Είναι ΠΡΟΤΑΣΗ ή δεν είναι? Μετά -μετά χαράς- συζητάμε για το αν είναι σωστή , στραβή ή λάθος!!!!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
...Περιμενω να μαθω αν επεισα τον φιλο alman 310...Καλησπέρα. Η διευκρίνηση έγινε κατανοητή. Τώρα, το κατά πόσον έχω πεισθεί είναι άλλο θέμα.
Προσωπικά, αν ποτέ καταφέρω να πάρω αγωνιστικό, δεν θα έχω καμμία απαίτηση ή προσδοκία από κάποιον τρίτο να μου καλύψει όλα ή μέρος των εξόδων μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ακριβό χόμπι, αν έχω χρόνο & χρήματα τρέχω, αλλιώς θεατής..
Γιατί θα πρέπει κάποιος άλλος να μου διασφαλίσει ότι θα κάνω το χόμπι μου δωρεάν?
Οσον αφορά το παράδειγμα με την άρση βαρών, δεν συμφωνώ, καθ'ότι αυτή είναι άθλημα ενώ οι (ελληνικοί) αγώνες αυτοκινήτου είναι χόμπι.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
...Περιμενω να μαθω αν επεισα τον φιλο alman 310...
Καλησπέρα. Η διευκρίνηση έγινε κατανοητή. Τώρα, το κατά πόσον έχω πεισθεί είναι άλλο θέμα.
Προσωπικά, αν ποτέ καταφέρω να πάρω αγωνιστικό, δεν θα έχω καμμία απαίτηση ή προσδοκία από κάποιον τρίτο να μου καλύψει όλα ή μέρος των εξόδων μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι ακριβό χόμπι, αν έχω χρόνο & χρήματα τρέχω, αλλιώς θεατής..
Γιατί θα πρέπει κάποιος άλλος να μου διασφαλίσει ότι θα κάνω το χόμπι μου δωρεάν?
Οσον αφορά το παράδειγμα με την άρση βαρών, δεν συμφωνώ, καθ'ότι αυτή είναι άθλημα ενώ οι (ελληνικοί) αγώνες αυτοκινήτου είναι χόμπι.
alman310, ΚΑΙ τα δύο είναι ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!
ΚΑΙ τα δύο είναι ΧΟΜΠΙ!!!Δεν νομίζω ο Πύρρος να ξεκίνησε την Άρση Βαρών για να βιοποριστεί, άσχετο που τελικά αυτό έγινε! Επειδή του άρεσε το ξεκίνησε, όπως κι εγώ το μπάσκετ και τα ράλι, όπως οποιοσδήποτε άλλος το οποιοδήποτε χόμπι-άθλημα.
Μπορεί να μη γίνεται σε Ολυμπιακά Στάδια (έγινε κι αυτό φέτος βέβαια!! ), αλλά ονομάζεται μηχανοκίνητος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρα είναι ΑΘΛΗΜΑ.
Εγώ περιορίζομαι στο άθλημα και χόμπι, ο ΜακΡέι πέραν όλων έβγαλε με την αξία του και πολύ χρήμα.
Σαφώς και δεν αξιώνει κανείς να τρέχει τσάμπα επειδή είναι καλό παιδί και η ψυχή της παρέας!
Σαφως και όλοι αναγνωρίζουν πως θέλει θυσίες για να τρέξεις, και αίμα!Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα ΩΣΤΕ να γίνει προβολή στο άθλημα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να ερημώνουν οι ειδικές!!!
Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα για προβολή, αυτή να πηγαίνει περίπατο και να ξεφυτρώνει ΑΛΛΟΣ λόγος, αυτός της καλύτερης ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ των ειδικών, και ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρονιά να μην πιάνουν ΚΑΝΕΝΑΝ!!!Κοινώς τα επιπλέον λεφτά σου πήγαν περίπατο, και αν έχουν ΙΧΝΟΣ τσίπας θα αναγνωρίσουν ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ και του χρόνου θα επιστρέψουν στο προηγούμενο ΗΔΗ ΑΚΡΙΒΟ παράβολο (κανείς δεν είπε να τρέξουμε τσάμπα λοιπόν!!) και case closed.
Θα γίνει αυτό; Μήπως θα ακούσουμε κάτι στο στυλ 'τα λεφτά ξεχάστε τα, όποιος θέλει να τρέξει ας κόψει το σβέρκο του, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΤΡΕΧΕΙ, οι άλλοι ας πεθάνουν!!'Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο!! Γιατί με την ίδια λογική μπορεί να μπει παράβολο επιπέδου ΕΚΟ στα.... σπριντ, και όποιος έχει λεφτά ας τρέχει!!
Σημείωση: Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ξαφνικά, γιατί τότε ΟΝΤΩΣ δε θα τρέχει κανείς, και δε τους συμφέρει.
Αντίθετα το να ανέβει ένα 30αράκι η λισάνς, ε, απλά θα πας μια ταβερνούλα λιγότερο φέτος, ή θα τρέχεις με Μπρίτζεστοουν αντί για Πιρέλια... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ερώτηση (ειλικρινής απορία):
Αλλάζεις το θέμα! Είναι ΠΡΟΤΑΣΗ ή δεν είναι? Μετά -μετά χαράς- συζητάμε για το αν είναι σωστή , στραβή ή λάθος!!!!
@Castor
Πρόταση είναι μόνο για τους έχοντες ώτα.
Προφανώς δεν έχετε να κάνετε με τέτοιους.@nass
Δεν ξέρω τι κόσμο είχε στους Κυριακάτικους αγώνες, στο ΕΚΟ όντως καμία μέρα δεν είχε κόσμο... Ακόμη και στην περιβόητη Φτέρη που ήταν Κυριακή (με άλλο όνομα όμως και μόνο ένα πέρασμα)
Σαφώς όμως το Σάββατο περιορίζει τους θεατές, αν μη τι άλλο όσους δουλεύουν το Σάββατο, πιθανώς και τους φίλους τους που χωρίς παρέα δεν πάνε... (πχ χωρίς παρέα έστω ένα άτομο δύσκολο να πήγαινα ακόμα και Ακρόπολις... )
Το Σάββατο γεννά το επιπλέον πρόβλημα του τεχνικού ελέγχου την Παρασκευή, πρόβλημα τόσο για πληρώματα, όσο και για μηχανικούς, αλλά και τεχνικό τιμ, που όλοι πρέπει να αφήσουν την δουλειά τους μία (ή άλλη μία) μέρα...Πλεονέκτημα του Σαββάτου έναντι της Κυριακής δε βλέπω κανένα...
Μια δικαιολογία θα ήταν πως σε απομακρυσμένους αγώνες μπορείς να επιστρέψεις την Κυριακή και να μη χάσεις τη Δευτέρα, αλλά αναιρείται από το γεγονός πως για να πας θα φας την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή αντί μόνο Παρασκευή, οπότε καμία διαφορά...Πάντως για μένα η ουσία είναι αυτή: Δε βλέπω πλεονέκτημα κανένα για Σάββατο, ενώ αντίθετα βλέπω κάποια για Κυριακή. Άρα αν δε συντρέχει όντως κάποιος σοβαρός λόγος, δε βλέπω λόγο να γίνονται Σάββατο.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αλλάζεις το θέμα! Είναι ΠΡΟΤΑΣΗ ή δεν είναι? Μετά -μετά χαράς- συζητάμε για το αν είναι σωστή , στραβή ή λάθος!!!!Σωστά, το αλλάζω Αλλά με λόγο. Δε με ενδιαφέρει να συζητήσω σε αυτό το θέμα αν θα πρέπει να γίνονται αγώνες Σάββατο ή Κυριακή, πράγματι είναι εκτός θέματος. Με ενδιαφέρει όμως να συζητήσω αυτό που έγραψες (αυτό που υπογράμμισα):
Διότι το κάνεις να ακούγεται σα να έκανε ο ΣΟΑΑ μια πρόταση η οποία δεν εισακούστηκε και είχε ως αποτέλεσμα αποτυχία στην επίτευξη του στόχου (περισσότεροι θεατές & προβολή) ενώ αν είχε εισακουστεί θα είχε επιτυχία.
Και ερωτώ: ισχύει όντως αυτό ή, και στις περιπτώσεις που εισακούστηκε η πρόταση, τα αποτελέσματα ήταν πάλι τα ίδια λίγο-πολύ ? 'Λίγο-πολύ' σημαίνει πως δεν είμαι ευχαριστημένος αν ο Σαββατιάτικος αγώνας έχει 100 θεατές και ο Κυριακάτικος 200, αυτό δεν είναι επιτυχία (και ας ακούγεται για 100% αύξηση), διότι είναι εμφανές πως πάλι 'niche' είσαι, περιθωριακός. Επιτυχία είναι ο Κυριακάτικος αγώνας να έχει 1000-2000 θεατές (τα νούμερα ενδεικτικά)
Εν ολίγοις ερωτώ αν αυτή η πρόταση που χρησιμοποιείς ως ενδεικτική του έργου του ΣΟΑΑ είναι πράγματι ουσιαστική ή θίγει επιφανειακά το ζήτημα.
Σχετικά με το θέμα του ποιές είναι οι προτάσεις του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ, προσωπικά λέω πως ο ΣΟΑΑ έχει εργαστεί και προτείνει σε ό,τι αφορά τους αγώνες ταχύτητας. Και ενδεχομένως και σε άλλα θέματα που δε γνωρίζω.
Θα ήθελα ωστόσο να δω συγκεκριμένες προτάσεις του ΣΟΑΑ όχι σε επίπεδο κριτικής συγκεκριμένου αγώνα αλλά σαν 'πακέτο' που να άπτεται συνολικά της κατάστασης των αγώνων. Πχ. οι τελευταίες προτάσεις για τις αναβάσεις ήταν θετικές.
Θα ήθελα πχ. να δω συγκεκριμένη-τεκμηριωμένη πρόταση του ΣΟΑΑ για το θέμα των αναγνωρίσεων στα ράλι (και ενδεχομένως με δεσμεύσεις του για βοήθεια στην επιβολή όποιων μέτρων συνοδεύουν τη συγκεκριμένη πρόταση)
Θα ήθελα να δω συγκεκριμένη πρόταση του ΣΟΑΑ για την προβολή των αγώνων, περιλαμβανομένων θεμάτων όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η υποχρεωτική αφισοκόλληση κτλ. (το 'θέλουμε περισσότερη προβολή' δεν είναι πρόταση)
Θα ήθελα να ζητήσει ο ΣΟΑΑ να συμμετέχει ενεργά στα σεμινάρια κριτών-αγωνοδικών-τεχνικών εφόρων-αλυταρχών για να προβάλλει την άποψη των αγωνιζομένων. Σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια των τεχνικών εφόρων, η πόρτα είναι ανοικτή ( -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα ήθελα ωστόσο να δω συγκεκριμένες προτάσεις του ΣΟΑΑ όχι σε επίπεδο κριτικής συγκεκριμένου αγώνα αλλά σαν 'πακέτο' που να άπτεται συνολικά της κατάστασης των αγώνων. Πχ. οι τελευταίες προτάσεις για τις αναβάσεις ήταν θετικές.
Θα ήθελα πχ. να δω συγκεκριμένη-τεκμηριωμένη πρόταση του ΣΟΑΑ για το θέμα των αναγνωρίσεων στα ράλι (και ενδεχομένως με δεσμεύσεις του για βοήθεια στην επιβολή όποιων μέτρων συνοδεύουν τη συγκεκριμένη πρόταση)
Θα ήθελα να δω συγκεκριμένη πρόταση του ΣΟΑΑ για την προβολή των αγώνων, περιλαμβανομένων θεμάτων όπως τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η υποχρεωτική αφισοκόλληση κτλ. (το 'θέλουμε περισσότερη προβολή' δεν είναι πρόταση)
Θα ήθελα να ζητήσει ο ΣΟΑΑ να συμμετέχει ενεργά στα σεμινάρια κριτών-αγωνοδικών-τεχνικών εφόρων-αλυταρχών για να προβάλλει την άποψη των αγωνιζομένων. Σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια των τεχνικών εφόρων, η πόρτα είναι ανοικτή ( -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διότι το κάνεις να ακούγεται σα να έκανε ο ΣΟΑΑ μια πρόταση η οποία δεν εισακούστηκε και είχε ως αποτέλεσμα αποτυχία στην επίτευξη του στόχου (περισσότεροι θεατές & προβολή) ενώ αν είχε εισακουστεί θα είχε επιτυχία.Δεν το κάνω να ακούγεται , απλώς δεν πήραμε καμμία μα καμμία απάντηση! Αν αυτό σου λέει κάτι!
Και ερωτώ: ισχύει όντως αυτό ή, και στις περιπτώσεις που εισακούστηκε η πρόταση, τα αποτελέσματα ήταν πάλι τα ίδια λίγο-πολύ ? 'Λίγο-πολύ' σημαίνει πως δεν είμαι ευχαριστημένος αν ο Σαββατιάτικος αγώνας έχει 100 θεατές και ο Κυριακάτικος 200, αυτό δεν είναι επιτυχία (και ας ακούγεται για 100% αύξηση), διότι είναι εμφανές πως πάλι 'niche' είσαι, περιθωριακός. Επιτυχία είναι ο Κυριακάτικος αγώνας να έχει 1000-2000 θεατές (τα νούμερα ενδεικτικά)
Καμμία ενέργεια δεν στέκεται από μόνη της! Το να γίνονται αγώνες Κυριακή χωρίς καμμία προσπάθεια προβολής και πληροφόρησης ενδεχομένως να είχε και χειρότερο αποτέλεσμα! Εδώ όμως συζητάμε για ένα θέμα που ο Α.Μανιατόπουλος δεσμεύτηκε στην συνάντηση του Φεβρουαρίου όσον αφορά με το ύψος των παραβόλων και είπε ότι η αύξηση θα επιστρέψει στους αγώνες με κάποια μορφή! Προσωπικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι στον τομέα της προβολής! Ποιό ήταν το αποτέλεσμα? Κάθε πέρσυ και καλύτερα!
Εν ολίγοις ερωτώ αν αυτή η πρόταση που χρησιμοποιείς ως ενδεικτική του έργου του ΣΟΑΑ είναι πράγματι ουσιαστική ή θίγει επιφανειακά το ζήτημα.
Αν το θέμα της προβολής το θεωρείς επιφανειακό και όχι ουσιαστικό τότε ίσως να έχεις δίκιο. Δεν έγραψα την επιστολή για την αναγραφή του ονόματος των συνοδηγών σε όλα τα έντυπα του αγώνα που μόνο προφορική απάντηση πήραμε ότι θα γίνει του χρόνου! Έγραψα για το πρόβλημα των αγώνων που γίνονται Σάββατο ενώ μπορούν να γίνουν Κυριακή και με τις κατάληλες προωθητικές ενέργειες να έχουμε περισσότερους θεατές!
Σχετικά με το θέμα του ποιές είναι οι προτάσεις του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ, προσωπικά λέω πως ο ΣΟΑΑ έχει εργαστεί και προτείνει σε ό,τι αφορά τους αγώνες ταχύτητας. Και ενδεχομένως και σε άλλα θέματα που δε γνωρίζω.
ζήτημα.Δεν καταλαβαίνω απόλυτα γιατί θές δέσμη μέτρων μέσα στην χρονιά , παρ'ότι ξεκινήσαμε την θητεία μας με μία ομιλία του Γ.Κοσμόπουλου όπου καταγραφήκαν οι βάσικές θέσεις του Συνδέσμου , ξανακαταγραφήκαν στην συνάντηση με την ΕΘΕΑ , δουλέψαμε όλη την χρονιά με τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων - πληροφορίες μελών που είχαμε! Υπήρξαν τοπικά προβλήματα που καταγράφηκαν αλλά υπήρξαν και γενικά προβλήματα . Τα καταγράψαμε και σε αρκετές περιπτώσεις προτείναμε διορθωτικές λύσεις. Ένα από αυτά έγινε , να δίνετε και το Σάββατο το πρωί για αναγνωρίσεις!
Θα ήθελα να ζητήσει ο ΣΟΑΑ να συμμετέχει ενεργά στα σεμινάρια κριτών-αγωνοδικών-τεχνικών εφόρων-αλυταρχών για να προβάλλει την άποψη των αγωνιζομένων. Σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια των τεχνικών εφόρων, η πόρτα είναι ανοικτή (Νάσο , όποιος θέλει να μας δώσει τα κλειδιά του Σπόρ , ξέρει που θα μας βρεί! Είναι τελείως διαφορετικό το να κάνεις προτάσεις και τελείως διαφορετικό να διοικείς το άθλημα!
Εν τέλει θέλω να πω πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Οχι, ο ΣΟΑΑ δεν είναι αδρανής και έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις σε μερικά θέματα. Ναι, ο ΣΟΑΑ δεν έχει κάνει όσα μπορούσε (σύμφωνα με το εγνωσμένο δυναμικό του) και θα έπρεπε (σύμφωνα με το θεσμικό του ρόλο, που δεν είναι 'να πηγαίνει κόντρα στην ΕΛΠΑ με κάθε ευκαιρία' αλλά να βοηθά για την προώθηση του αθλήματος, την ασφάλεια των αγώνων, τη μείωση του κόστους).
Εδώ συμφωνούμε! Αρκεί να **αναγνωρίζεται **και να **υποστηρίζεται **απ'όλους! Το έγραψα και παραπάνω άλωστε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα πράγματα και ενδεχομένως να γίνουν! Και εδώ κάνω έκληση σε όλους τους αγωνιζόμενους να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν τον Σύνδεσμο και το Δ.Σ. Δεν αφιερώνουμε τόσες ώρες για πάρτη μας ,αλλά για τους αγωνιζόμενους και τους αγώνες τις αφιερώνουμε και είναι πολλές οι ρημάδες!
Και επίσης, και αυτό νομίζω προσπαθεί να σας πει ο Go_For_Pole, πάσχει στην επικοινωνιακή τακτική του. Δεν προβάλλεις το έργο σου απλά αναρτώντας το στην ιστοσελίδα σου. Θέλει περισσότερη δουλειά και στο πεδίο των αγώνων και αγωνιζομένων και στο πεδίο του γενικού κοινού. Αλλά και στο πεδίο της ΕΘΕΑ θέλει συνεχή υπενθύμιση της παρουσίας του.
Κάτι συγκεκριμμένο από τον Go for pole στο συγκεκριμμένο σημείο δεν άκουσα ! Απλώς κριτική , και IMHO κακή κριτική!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
ζήτημα.Δεν καταλαβαίνω απόλυτα γιατί θές δέσμη μέτρων μέσα στην χρονιά , παρ'ότι ξεκινήσαμε την θητεία μας με μία ομιλία του Γ.Κοσμόπουλου όπου καταγραφήκαν οι βάσικές θέσεις του Συνδέσμου , ξανακαταγραφήκαν στην συνάντηση με την ΕΘΕΑ , δουλέψαμε όλη την χρονιά με τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων - πληροφορίες μελών που είχαμε! Υπήρξαν τοπικά προβλήματα που καταγράφηκαν αλλά υπήρξαν και γενικά προβλήματα . Τα καταγράψαμε και σε αρκετές περιπτώσεις προτείναμε διορθωτικές λύσεις. Ένα από αυτά έγινε , να δίνετε και το Σάββατο το πρωί για αναγνωρίσεις!
Θα ήθελα να ζητήσει ο ΣΟΑΑ να συμμετέχει ενεργά στα σεμινάρια κριτών-αγωνοδικών-τεχνικών εφόρων-αλυταρχών για να προβάλλει την άποψη των αγωνιζομένων. Σε ό,τι αφορά τα σεμινάρια των τεχνικών εφόρων, η πόρτα είναι ανοικτή (>Νάσο , όποιος θέλει να μας δώσει τα κλειδιά του Σπόρ , ξέρει που θα μας βρεί! Είναι τελείως διαφορετικό το να κάνεις προτάσεις και τελείως διαφορετικό να διοικείς το άθλημα!
Aν μου επιτρέπεις την παρέμβαση, το ξαναείπα και όταν είχε βγει η περίφημη τότε ανοιχτη επιστολη, ειναι επιτακτικό να υπάρχουν προτάσεις πλήρεις για όλες τις μορφες αγώνων απο το συλογικό όργανο των οδηγών! (όπως αυτη για τις αναβάσεις)
Κάνοντας προτάσεις ολοκληρωμένες, γραπτώς, πετας το μπαλάκι στην 'απέναντι' πλευρά!
Τους λες ξεκάθαρα: Κυριοι εμείς σαν οδηγοί ζητάμε-απαιτούμε αυτά και πιστευουμε οτι πρέπει να γίνουν έτσι.
Αν τα εφαρμόζουν όλα καλά, αν όμως κάνουν τα δικά τους και αποτύχουν τότε αποκτάς το δικάιωμα να αντιδράσεις δυναμικά!
Δεν σου φαίνετε λογικό;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Περιμενω να μαθω αν επεισα τον φιλο alman 310...
Καλησπέρα. Η διευκρίνηση έγινε κατανοητή. Τώρα, το κατά πόσον έχω πεισθεί είναι άλλο θέμα.
alman310, ΚΑΙ τα δύο είναι ΑΘΛΗΜΑΤΑ!!
ΚΑΙ τα δύο είναι ΧΟΜΠΙ!!!Δεν νομίζω ο Πύρρος να ξεκίνησε την Άρση Βαρών για να βιοποριστεί, άσχετο που τελικά αυτό έγινε! Επειδή του άρεσε το ξεκίνησε, όπως κι εγώ το μπάσκετ και τα ράλι, όπως οποιοσδήποτε άλλος το οποιοδήποτε χόμπι-άθλημα.
Μπορεί να μη γίνεται σε Ολυμπιακά Στάδια (έγινε κι αυτό φέτος βέβαια!! ), αλλά ονομάζεται μηχανοκίνητος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, άρα είναι ΑΘΛΗΜΑ.
Εγώ περιορίζομαι στο άθλημα και χόμπι, ο ΜακΡέι πέραν όλων έβγαλε με την αξία του και πολύ χρήμα.
Σαφώς και δεν αξιώνει κανείς να τρέχει τσάμπα επειδή είναι καλό παιδί και η ψυχή της παρέας!
Σαφως και όλοι αναγνωρίζουν πως θέλει θυσίες για να τρέξεις, και αίμα!Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα ΩΣΤΕ να γίνει προβολή στο άθλημα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ να ερημώνουν οι ειδικές!!!
Αυτό όμως ΑΠΕΧΕΙ από το να σου αυξάνουν τα παράβολα για προβολή, αυτή να πηγαίνει περίπατο και να ξεφυτρώνει ΑΛΛΟΣ λόγος, αυτός της καλύτερης ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ των ειδικών, και ΤΗΝ ΙΔΙΑ χρονιά να μην πιάνουν ΚΑΝΕΝΑΝ!!!Κοινώς τα επιπλέον λεφτά σου πήγαν περίπατο, και αν έχουν ΙΧΝΟΣ τσίπας θα αναγνωρίσουν ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ και του χρόνου θα επιστρέψουν στο προηγούμενο ΗΔΗ ΑΚΡΙΒΟ παράβολο (κανείς δεν είπε να τρέξουμε τσάμπα λοιπόν!!) και case closed.
Θα γίνει αυτό; Μήπως θα ακούσουμε κάτι στο στυλ 'τα λεφτά ξεχάστε τα, όποιος θέλει να τρέξει ας κόψει το σβέρκο του, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΣ ΤΡΕΧΕΙ, οι άλλοι ας πεθάνουν!!'Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ απαράδεκτο!! Γιατί με την ίδια λογική μπορεί να μπει παράβολο επιπέδου ΕΚΟ στα.... σπριντ, και όποιος έχει λεφτά ας τρέχει!!
Σημείωση: Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο ξαφνικά, γιατί τότε ΟΝΤΩΣ δε θα τρέχει κανείς, και δε τους συμφέρει.
Αντίθετα το να ανέβει ένα 30αράκι η λισάνς, ε, απλά θα πας μια ταβερνούλα λιγότερο φέτος, ή θα τρέχεις με Μπρίτζεστοουν αντί για Πιρέλια...Έχεις δίκιο σε όλα εκτός από ένα πράγμα : ΔΕΝ είναι άθλημα. Μπορεί να λέμε 'μηχανοκίνητος αθλητισμός' αλλά αυτό δε μας κάνει και αθλητές. Μπορεί να χρειάζεται φυσική κατάσταση, αφού μπορείς να αυξήσεις τις επιδόσεις σου έτσι, αλλά δεν είναι άθλημα. Φυσική κατάσταση έχουν και οι πιλότοι των μαχητικών και οι αναρριχητές. Δεν είναι αθλητές όμως.
Έχουμε πλατιάσει στοπαρελθόν περί ομοσπονδίας, δελτίων, σωματείων κλπ. Μπορείς να απαιτείς όλα όσα αναφέρεις, αλλά τα απαιτείς από ποιον ? Όχι από την ομοσπονδία σου που λογοδοτεί κάπου, αλλά από ένα σωματείο στην ουσία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Κάτι συγκεκριμμένο από τον Go for pole στο συγκεκριμμένο σημείο δεν άκουσα ! Απλώς κριτική , και IMHO κακή κριτική!Λεει ο σοφος λαος 'λεγε λεγε κατι θα μεινει'. Κακη κριτικη λοιπον χαρακτηριζεται το ακολουθο:
Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να μπει στη σελιδα του ΣΟΑΑ και να διαπιστωσει κατα ποσο οι ανακοινωσεις ειναι προτασεις ή ας πουμε κριτικη αγωνα (πολυ ευπροσδεκτο και αυτο αλλα οχι προταση-θεση) και τελοσπαντων ποιο ποσοστο του φασματος των υπαρκτων προβληματων καλυπτουν. Σε τελικη αναλυση η ΕΘΕΑ εριξε το γαντι, αλλα απο οτι βλεπω ο ΣΟΑΑ επι της ουσιας φαινεται να μην εχει απαντησει ουτε με λογια ουτε με πραξεις.
Σημειωση οτι ολα τα bold τα εχω προσθεσει εγω. Επειδη λοιπον αυτο το φορουμ το διαβαζουν κατα κανονα ανθρωποι με ψηλο βαθμο νοημοσυνης, θεωρω οτι μπορουν να βγαλουν τα συμπερασματα τους για το ποσο ευστοχη ειναι η γνωμη του κυριου Ιγγλεση.
Επισης επειδη τα υπονοομενα για σχεση μου με την ΕΘΕΑ ειναι για καποιο λογο ψηλα στην ατζεντα αυτου του κυριου, οφειλω να πω οτι δεν εχω καμια απολυτως αναμειξη με την εν λογω επιτροπη. Και πως θα μπορουσα αλλωστε απο τη στιγμη που η γενικοτερη σχεση μου με τους Ελληνικους αγωνες δεν επεκτεινεται απο αυτη του θεατη.
Τελος για το θεμα της περιβοητης αποφασης διευκρινιζω οτι το ενα pm μου ηταν προς τον κυριο Ζηβα συνεπως αυτο το ντελιριο λασπης:
Απάντηση δεν έχει γιατί προφανώς ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! Τα υπόλοιπα είναι απλώς υπεκφυγές και λεκτικά τερτίπια! Ούτως ει άλλως δεν δικαιολογείς γιατί δεν απαντάς σε μένα!!!
**
Μόνο με πμ και ψιθυριστά στ'αυτιά έχουνε μάθει κάποιοι να μιλάνε! Τα ψέματα και τα κουτσομπολιά έτσι κυκλοφορούν! Για να μην υπάρχει αντίλογος και στοιχεία!**το επιστρεφω απο εκει που ηρθε με τη σημειωση οτι προτιμω την (ελαχιστη)επικοινωνια μου τον ΣΟΑΑ να την κανω απο αλλη διεπαφη για ευκολονοητους λογους.
SOS...ΛΟΥΜΠΑ