Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    C
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 1493
    • Best 1
    • Groups 0

castor

@castor

1
    Profile views
    1493
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

castor Unfollow Follow

Best posts made by castor

• RE: ΤΟ FORUM ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!!

Παιδιά,

Θα πρέπει να μην γίνονται προσωπικές αντιπαραθέσεις.
      Οι γνώμες όλων είναι σεβαστές , συμφωνούμε ή όχι.
      Δεν υποχρεώνει κανένας τον άλλον να τοποθετηθεί σε κάθε ποστ.
      Αν δεν συμφωνείς με το στυλ , το ύφος , το περιεχόμενο κάποιου δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις θέση. Στο τέλος κουράζει εξ ίσου ,είναι σαν να ρίχνεις λάδι στην φωτιά.

Είμαστε μία παρέα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων , γνώσεων με βάση την κοινή αγάπη για τα αυτοκίνητα , την τεχνολογία τους και τους αγώνες (όχι απαραίτητα όλα μαζί). Γι αυτό ας σταθούμε σε αυτό το επίπεδο.

Αν πάλι κάτι δεν μας αρέσει , ή δεν γράφουμε ή καταθέτουμε την αποψή μας στο θέμα και όχι στον άνθρωπο.

Όλοι έχουμε , τουλάχιστον κοινό νού και κρίνουμε - για μάς - το τι εκπροσωπεί το κάθε ψευδώνυμο.

Ας σταματήσει εδώ αυτο πόστ και ας είναι η τελευταία φορά που γίνεται μνεία σε άτομα με αυτό το ύφος.

posted in Αντίλογος
      C
      castor

Latest posts made by castor

• RE: Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011

Ο χρήστης sx έγραψε:
      Τι γράφετε ρε γμτ; Ποιός διαδίδει παπαριές; Βασίλη γιατί δε ρωτάς καλέ μου. Καλώς τον Αρη! Βγήκες από το κλουβί για να καρφώσεις!! Καλοδεχούμενος!!!

Αν θεωρείς ότι αυτή είναι η πρέπουσα απάντηση σε μία ευπρεπή και ειλικρινή ερώτηση/απορία/αγωνία για το μέλλον των αγώνων Στράτη μου δεν έχω να προσθέσω κάτι!

posted in Ελληνικοί Αγώνες
      C
      castor
    • RE: Προτάσεις για αγώνες ράλι 2011

Ο χρήστης van έγραψε:
      Μιας και εχουμε αρχίσει να μιλάμε για το 2011, να πώ και ενα τελευταίο το οποίο εφτασε στα αυτιά μου τώρα.Δεν είναι εξακριβομένο, αλλα απο οτι πιστεύω: οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Το νέο είναι οτι η ΕΛΠΑ τελικά αντιδρά στο να παραχωρησει την αδεια τέλεσης αγώνων στην καινούρια ομοσπονδία και στην καινούρια Επιτροπή αγώνων.Αντίθετος σε αυτό, λέει, είναι ο κος Βουκίδης.Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό, αλλα ο κος Βουκίδης είναι αντίθετος με αυτό και αρα ο κος Δεσποτόπουλος δεν μπορεί να συνεναίσει στην παραχώρηση. Αληθεύει, αραγε?

Αν ναι, Αλλη μια απο τα ίδια και για του χρόνου, οποτε ας μην κάνουμε ονειρα...!

Γιατί σε εντυπωσιάζει Βασίλη μου? Μήπως επί ?? χρόνια η κωλοτούμπες δεν είναι προς 'ίδιον' συμφέρον? Πολύ θα ήθελα την άποψη/γνώση του ΣουΧού και του ΜουΧού! Τι έγινε? Δύο αδιάσματα την ίδια χρονιά? Βρε δεν πάμε καλά έτσι και επαληθευθεί αυτό που αναφέρεις!

C
      castor
    • RE: Ιστορικό ..του 2010 οι εκδρομείς.

Καλημέρα

Επειδή δεν γνωρίζεται όλη την ιστορία να πώ κάποια πράγματα!

Ήδη εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κλωθογυρνούσε στο μαλό μου η ιδέα να αναπτυχθούν οι αγώνες sporting των Ιστορικών αυτοκινήτων ανεξάρτητα από την 'προσκόληση' στους αγώνες των συγχρονων τουλάχιστον στους χωμάτινους αγώνες.

Αυτό δεν φαινόταν εφικτό παρά μόνο με την διεύρινση στην Ε .

Πρίν μερικούς μήνες και κατόπιν συζητήσεων που κάναμε και με τον Άγγελο Ζήβα , μίλησα αρχικά με τον Μανώλη-Ρον-Χαιβελάκη ώστε να γινότανε κάποια στιγμή ένας αγώνας πιλοτικός μέσα στην χρονιά , να αποκομήσουμε εμπειρίες , και εν τέλει να αξιολογούσαμε την δυνατότητα να προκυρηχθεί κάτι διαφορετικό στα Ιστορικά ράλλυ για το 2011.
      Ενδεικτικά αναφέρω εναλλαγή ασφάλτινων-χωμάτινων ε.δ. ελεύθερο σέρβις , στα χνάρια παλιών Ακρόπολις κλπ

Είναι όντως πολύ ωραία να πηγαίνουμε και να ξεκα@%^με αλλά μετά τι?

Η διαχείριση του σπόρ είναι δυσκολο έργο και απαιτεί γνώσεις ,κεφι , μεράκι , όραμα και συννενόηση. ΄Οταν ο καθένας κάνει ότι γουσταρει τότε την χάσαμε την μπάλλα!

C
      castor
    • RE: Ιστορικό ..του 2010 οι εκδρομείς.

Ο χρήστης zivas έγραψε:
      Αλλο πράγμα είχα στό μυαλό μου , καί συζητούσα με τόν Αρη τα δύο τελευταία χρόνια , καί άλλο φαίνεται νά προκύπτει.

'Οντως έτσι είναι Άγγελε! Και για να διευκρινήσω και δημόσια σε κάποιους φίλους που μου τηλεφώνησαν εάν εμπλέκομαι η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι!

Μπορεί να υπάρχουν κάποια στοιχεία της αρχικής ιδέας στην εφαρμογή αυτής της εκδήλωσης αλλά λείπουν πολλά άλλα και κυρίως το γεγονός ότι 'ιστορικός κυκλικός αγώνας' είναι μάλλον ανέκδοτο για ανιστόρητους!

Από την άλλη είμαστε σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη για το άθλημα εποχή όπου δεν ξέρω αν το πρέπον είναι να ζητάς άδεια τέλεσης αγώνα από απαξιωμένους στα μάτια μας συναθλητές και οργανωτές που όπου δούν φως μπουκάρανε! Και επειδή δεν κρύβω λόγια λέω και τα ονόματα! Ο κ.Σταφυλοπάτης (μας έφτυσε στην Βέροια), ο κ.Καπετανάκης (από ΕΛΠΑ-ΕΛΟΑΜ και όπου αλλού)οι κ.κ. του Δ.Σ. του ΣΟΑΙΣΤΑ δεν μπορούν να είναι συναθλητές μου-είναι θέμα ήθους και αρχών- πόσο μάλλον να δίνουν άδεια σε μία εκδήλωση που επιθυμώ να κάνω με άλλους φίλους και συναθλητές!

Ειλικρινά λυπάμαι που ο επί τριάντα χρόνια φίλος και συν-οδηγός μου πήρε(?) την πρωτοβουλία αυτή χωρίς καν να με ενημερώσει εκ των προτέρων! Λυπάμαι για τις επαφές που έκανε εν αγνοία μου καθώς και ότι άφησε να εννοηθεί ότι ενεργούμε απο κοινού!

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Α.Ιγγλέσης

C
      castor
    • RE: Περί Συμπεριφοράς [Διάσπαση]

ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

C
      castor

Ο χρήστης kouk έγραψε:

Ποιόν ακριβώς απειλείς?

ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΛΕΟΝΗ
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ!

Να σου ζητήσει συγγνώμη επειδή παρέθεσες προσωπικό μήνυμα που σου είχε στείλει?..Μάλιστα!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!

C
      castor

Ο χρήστης kouk έγραψε:
      Ποιόν ακριβώς απειλείς?

ΑΝ ΕΝΤΟΣ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ.ΛΕΟΝΗ
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ
      ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ!

C
      castor

Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
      Τι να πει κανεις τελικα... Παραθεση το pm ε; Εξυπνουλης ο Ιγγλεσης;

Αντε να τον χαιρεστε, τον εκλεγμενο εκπροσωπο σας.

edit [kouk] Πρόσεχε τις εκφράσεις σου!

ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ?

ΣΤΡΑΤΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ!!!!!!!

ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΛΕΞΑΤΕ!

C
      castor
    • RE: ΧΑΙΡΟΜΑΙ(πρώην ΛΥΠΑΜΑΙ!)

Άλλαξα τον τίτλο γιατί ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία άλλη μία εκδήλωση αγάπης για τα παιδιά που δεν έχουν την χαρά να απολλαμβάνουν ότι όλοι εμείς!

Χαίρομαι λοιπόν , που όσοι μαζευτήκαμε , είτε από εδώ είτε από οπουδήποτε , προσφέραμε ένα χαμόγελο σε όλα αυτά τα παιδιά.

Όσοι ήρθαν πιστεύω ότι καταλαβαίνουν απόλυτα αυτό που γράφω , οι υπόλοιποι ας μείνουν με την απορία! Ίσως του χρόνου ή όποτε συνειδητοποιήσουν πόσα έχουν χάσει από από ένα αγαθό που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον mm55 και τον Krus που ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια να παραμείνει ψηλά η ανακοίνωση της Φιλανθρωπικής.

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      C
      castor
    • RE: ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]

Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
      ...Μόνο που αν υπάρχει τρόπος για τα παιδιά που θα φέρουν κλασσικά κάπως να τα έχουμε προστατευμένα στο γενικό χαμό......

Φυσικά!

posted in Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
      C
      castor
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST