-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η επίθεση στο Ιράκ έγινε καθαρά για το ΧΡΗΜΑ. Ο Powell δήλωσε ότι ντρέπεται για τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα που παρουσίασε για να πείσει τη κοινή γνώμη υπέρ της επίθεσης (βλέπε άρθρο στο CNN).Ψεματα ποτε δεν ειπε κανεις σε κανενα. Αυτο που εγινε για αυτους που θελουν να μαθουν την αληθεια ηταν σοβαροτατα λαθη στο intelligence της CIA, του αναλογου πρακτορειου πληροφοριων της Ρωσσιας, της Αγγλιας και αλλων χωρων. Τωρα το πως τους ξεγελασε ολους ο Σανταμ τοσο ευκολα, αλλο θεμα αυτο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Άλλωστε, κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη αποτυχία των ΗΠΑ στον τομέα αυτό ήταν η αδυναμία τους να σταματήσουν τη λειτουργία του Al Jazeera, παρά τις όποιες μεθοδεύσεις.
One way to put it:
Η Αλ Τζαζίρα υπαρχει διοτι την αφηνουμε να υπαρχει.
Another way to put it:
Η Αλ Τζαζιρα υπαρχει διοτι δεν εχει ορεξη ο Λευκος Οικος για ακομη περισσοτερο φιλελευθερους απο Ευρωπη και Καναδα να τσιριζουν: 'λογοκρισια!'
Ξέρεις σε ποιόν ανήκει το Al Jazeera ?
Ξέρεις τι υπάρχει στη χώρα όπου εδρεύει το Al Jazeera και για ποιό λόγο ?Το Al Jazeera είναι μια από τις μεγαλύτερες κομπίνες της εποχής μας...
Και που 'σαι, στη χώρα αυτή έχω πάει πολλές φορές (σε αντίθεση, κατά πάσα πιθανότητα, με σένα), οπότε προσοχή σε ό,τι θα πεις σχετικά.
Αντε παλι αυτες οι 'κομπινες'. ΓΙα ποιες κομπινες μιλας αυτην την φορα, φιλε Νασο?
Βεβαιως και ξερω σε ποια χωρα εδρευει η ΑΤ και ξερω τι παρε δωσε εχουμε στρατιωτικα με αυτην την χωρα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Η επίθεση στο Ιράκ έγινε καθαρά για το ΧΡΗΜΑ. Ο Powell δήλωσε ότι ντρέπεται για τα ψέματα και την εικονική πραγματικότητα που παρουσίασε για να πείσει τη κοινή γνώμη υπέρ της επίθεσης (βλέπε άρθρο στο CNN).
Ψεματα ποτε δεν ειπε κανεις σε κανενα. Αυτο που εγινε για αυτους που θελουν να μαθουν την αληθεια ηταν σοβαροτατα λαθη στο intelligence της CIA, του αναλογου πρακτορειου πληροφοριων της Ρωσσιας, της Αγγλιας και αλλων χωρων. Τωρα το πως τους ξεγελασε ολους ο Σανταμ τοσο ευκολα, αλλο θεμα αυτο.
tsita telei banana?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα τελευταία στις ΗΠΑ και τη Μεγ. Βρετανία η δημοκρατία και η ελευθερία έχουν λόξυγγα και έχει επανέλθει ο Σερίφης του Νότιγχαμ (νομοθέτης, αστυνόμος και δικαστής 'πακέτο')
Ανώνυμοι άνθρωποι κρατούνται χωρίς δικαιώματα σε ανώνυμες κρύπτες, χωρίς κατηγορία, χωρίς αποδείξεις
Υποπτοι αθώοι Βραζιλιάνοι εκτελούνται εν ψυχρώΧωρις κατηγορια? Χωρις αποδειξεις? Δεν ξερεις τι λες!
Εσύ δεν ξέρεις τι λες και μας το παίζεις και σχετικός. Οι μόνες αποδείξεις που δέχομαι είναι αυτές που στέκονται στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (και δημόσιο, έτσι ? Οπως όλες οι δίκες τρομοκρατών σε όλες τις χώρες). Ολα τ΄ άλλα είναι ενδείξεις. Χωρίς (δημόσιο) δικαστήριο, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Να τους πάτε στο δικαστήριο όλους αυτούς (στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία ή όπου αλλού θέλετε) για να δούμε τις 'αποδείξεις' αυτές. Μέχρι τότε, κρατούνται χωρίς λόγο.
=
You know... οσο μιλαω με σενα Νασο τοσο καταλαβαινω οτι οχι μονο εχεις φιλελυθερικες τασεις, αλλα ισως να εισαι και στο executive team των φιλελευθερων στην περιοχη που ζεις I am only half kidding with the above.
Για να δουμε τι εχει να πει ο ασχετος για το θεμα, που εισαι εσυ πιο σχετικος απο μενα που μιλας για ΗΠΑμερικανικα θεματα απο 10Κ χλμ μακρια και μεγαλωμενος σε αλλο πλανητη (διοτι οσο μιλαω με εσας τοσο νομιζω οτι ειμαστε απο διαφορετικους πλανητες, οχι οτι κατι τετοιο ειναι κακο ή καλο, ειναι αυτο που ειναι, αλλα αλλο θεμα αυτο):
Δημοσιο δηκαστηριο λεει. Ποιους? Του Ταλιμπαν και Αλ Καιντα που αιχμαλωτηστικαν ενω πολεμουσαν ανταρτικο στυλ πολεμου εναντια σε ΗΠΑμερικανους στρατιωτες. Ξερεις τιποτε για βασικα θεματα δικαιου οσον αφορα πολεμους? Απο τα παραπανω οχι. Οχι οτι ειναι κακο να μην ξερεις, αλλα το να εκφερεις γνωμη με κατηγοριες μαλιστα, σιγουρα δεν ειναι σωστο.
Λεει λοιπον ο Νασος φιλε Νικο Τ. φιλοι ΗΠΑμερικανοι ανα τον κοσμο, οτι ο Καλίντ Σέικ Μοχάμεντ π.χ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΗΣ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! Ακου να δεις τι αλλο θα ακουσουμε απο τον φιλελευθερισμο!
Νασο, φιλε μου καλε, οπως εγραψα πιο πανω, οταν εισαι enemy combatant, δηλαδη δεν εισαι μελος νομιμου στρατου και πολεμας με τρομοκρατικους τροπους νομιμο στρατο και αιχμαλωτιστης (που εισαι και τυχερος), δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα κανενως δικαιου. Ποσο πιο απλο απο το 'ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ' να γινει το παραπανω?
Οσο και να χτυπιεσαι εσυ, ως super liberal, που θες να εχει αυτος τα δικαιωματα που εχω εγω που πιαστηκα να πηγαινω με 80 μ/ω στο highway, κατι τετοιο, τουλαχιστον επι Μπους, δεν προκειτε να γινει ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Το περισσοτερο που ΙΣΩΣ να γινει ειναι να περασουν αυτοι στρατοδικιο. Και πολυ τους ειναι. Μαλιστα για μενα, πολυ τους ειναι που τους δινουμε με λεφτα δικα μου, καθαρα ρουχα. ΟΚ?
-
το πολυ το τακα-τακα.....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Με αυτά που λες μόνο που δυναμώνεις το επιχείρημά μου, πως η δημοκρατία στις ΗΠΑ στον τομέα αυτό δε λειτουργεί σωστά ΠΛΕΟΝ διότι παραβαίνει τη βασική αρχή της διάκρισης των εξουσιών.
Μπορεις να μου εξηγησεις με χειροπιαστα και ρεαλιστικα παραδειγματα γιατι ισχυριζεσαι το παραπανω? Διοτι σταματας μονο με την κατηγορια.
-
Οταν μια κυβερνηση εχει επεκτατικες τασεις, δεν την κανει τρομοκρατικη χωρα! Ειναι εντελως διαφορετικο να κυρηξεις πολεμο ως νομιμη χωρα με νομιμο στρατο εναντια σε μια αλλη χωρα, και αλλο να βαλεις δυναμιτη στο στηθος και να μπεις στην καφετερια με τα 16ρια να πεινουν καφε και να πατησεις το κουμπι!Αυτα που λες Λουκια μου....
συμφωνα με τα παραπανω που διαβασαμε ο Χιτλερ οταν εισεβαλε στη Τσεχοσλοβακια και μετεπειτα στη Πολωνια δεν εκανε και τιποτα κακο...
Γιαυτο και οι ΗΠΑ δεν αντεδρασαν τοτε....Τι ειπες Λουκια μου??
Αντεδρασε??
Ναι λιγο καθυστερημενα οταν μπηκε το κωλοδαχτυλο στο Περλ Χαρμπορ
και αρχισαν να φτανουν στο Αρλιγκτον καινουργιοι ενοικοι....
ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΛΟΥΚΙΑ ΜΟΥ.....Τελικα Λουκια μου οχι....
Ο Χιτλερ δεν ηταν και τοσο κακος ανθρωπος.
Γιαυτο και εμεις σημερα τον μιμουμαστε....
Ο ανθρωπος τα εκανε ολα νομοτυπα.
Με το στρατο του τα SS του με τη WEHRMACHT και τη LUFTWAFFE του εκανε τις εισβολες.
Δεν εκανε τρομοκρατικες πραξεις.....Λουκια μου σου εχω πει μη γινεσαι κρετινος .....
Αυτη ειναι η αληθεια.
Το λεει και η συνθηκη της Γενευης....Το παραπανω δεν ειναι μονο θεμα κρισης, που απορω πως εσυ δεν μπορεις να διακρινεις ξεκαθαρα και παν-ευκολα, αλλα ειναι και θεμα δικαίου για θεματα πολεμου.
Kαταλαβες Λουκια μου??
Οταν μπηκε ο Σανταμ στο Κουβέιτ δεν το εκανε η κινηση αυτη, τρομοκρατη!
Oxι Λουκια μου
ο Σανταμ τοτε δεν ηταν τρομοκρατης.
Μη ξεχνας Λουκια μου οτι πολεμουσε με δικα μας οπλα το Ιραν....
Τρομοκρατης εγινε μετα.
Οταν αρχισε να μας γραφει στα @@δια του και να υπογραφει συμβολαια με τους Ευρωπαιους.....
Τελικα Λουκια μου δεν καταλαβαινεις ....
Στο κεφαλι σου μεσα πρεπει να εχεις τζαμοστοκο ανακατεμενο με φυστικοβουτυρο.... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κανονικά εσένα θα έπρεπε να πειράζει αυτή η απουσία δημοκρατίας, όχι εμένα. Εσύ ζεις εκεί και εσύ θα έπρεπε να κάνεις lobbying και όχι εγώ. Αν αποδέχεσαι την κατάσταση τότε εσύ είσαι συνυπεύθυνος.
Εμου και της πλειοψηφιας των ΗΠΑμερικανων πολιτων, δεν μας πειραζει καθολου αυτο που γινετε. Μαλιστα πολλοι νομιζουμε οτι ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ειναι αυτα που τους δινοντε ως φυλακιζομενοι.
Τι σε κανει να νομιζεις οτι οι πολιτες των ΗΠΑ εχουν προβλημα με αυτο που γινετε στο Γκουαντάναμο?
Εσυ εισαι αυτος που τσιριζει για αυτο. Εσυ εχεις το προβλημα. Αρα εσυ θες να δεις κατι να αλλαξει με τους τωρινους νομου.
-
....κανει το παιδι......
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πολύ κακό παράδειγμα, όλα όσα λες είναι λάθος:- Ολοι αυτοί συνελήφθησαν εκτός των συνόρων των ΗΠΑ.
- Ο συνοριοφύλακας δεν πρόκειται να κάνει τίποτα χωρίς διαταγή από την κυβέρνησή του (αν είχες κάνει φαντάρος θα το ήξερες). Τρανότερη απόδειξη γιαυτό: Τούρκοι φαντάροι πάτησαν Ελληνικό έδαφος στα Ιμια και δεν έπεσε πυροβολισμός
- Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι είναι μια αυτόφωρη παράβαση (= η παραβίαση των συνόρων) ενώ όλοι αυτοί συνελήφθησαν για μη αυταπόδεικτα εγκλήματα.
Ah OK ναι ειναι ο διαβολεμενος στρατος των ΗΠΑ που εισβαλει παλι καπου για να κανει το Αφγανισταν την 51η πολιτεια των ΗΠΑ και αρα το παραδειγμα μου δεν ειναι σωστο με τον Τουρκο. ΟΚ σορρυ.
Συνεληφθησαν για μη αυταποδεικτα εγκληματα λες. ΟΚ, οταν πιανοντε αιχμαλωτοι σε πολεμο, εσυ θες να τους παμε εναν εναν στο δηκαστηριο για να δουμε εαν επρεπε να πιαστουν ετσι? Δεν παμε καλα...
Μηπως θες να παιρνουμε τηλεφωνο δικαστες του ΟΗΕ ως στρατιωτες για αδεια να πατησουμε την σκανδαλη καθε φορα που σκεφτομαστε οτι πρεπει να την πατησουμε? Τι λες βρε Νασο?
-
Δημοσιο δηκαστηριο λεει. Ποιους? Του Ταλιμπαν και Αλ Καιντα που αιχμαλωτηστικαν ενω πολεμουσαν ανταρτικο στυλ πολεμου εναντια σε ΗΠΑμερικανους στρατιωτες. Ξερεις τιποτε για βασικα θεματα δικαιου οσον αφορα πολεμους? Απο τα παραπανω οχι. Οχι οτι ειναι κακο να μην ξερεις, αλλα το να εκφερεις γνωμη με κατηγοριες μαλιστα, σιγουρα δεν ειναι σωστο.Νασο, φιλε μου καλε, οπως εγραψα πιο πανω, οταν εισαι enemy combatant, δηλαδη δεν εισαι μελος νομιμου στρατου και πολεμας με τρομοκρατικους τροπους νομιμο στρατο και αιχμαλωτιστης (που εισαι και τυχερος), δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα κανενως δικαιου. Ποσο πιο απλο απο το 'ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ' να γινει το παραπανω?
Γαμώτο, τζάμπα τα χτίζουμε τα μνημεία υπέρ των πεσόντων στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο, στην Κάντανο, τζάμπα τα ηρώα και τα τραγούδια για τους αντάρτες. Δίκιο θα πρέπει να είχανε οι Γερμανοί που εισβάλλανε με όλους τους νόμους του πολέμου και εξεπλάγησαν από το ότι τους πολεμούσαν οι πολίτες....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομικα ή αλλιως? Shoot first, ask questions later!
Αν αυτή είναι η κοσμοθεωρία σου (επιπέδου Φαρ Ουέστ 19ου αιώνα), λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
Αυτη ειναι η θεωρια του πολεμου εναντια ενος μιας ανταρτικης οργανωσης. Εαν εχεις εσυ τροπο να κανεις τους Ταλιμπαν να πεισθουν και να παραδωσουν το Λαντεν, τοτε ουτε σφαιρα δεν θα επεφτε στο Αφγανισταν. Που εισουν οταν σε χρειαζομασταν?
-
σου ...................... τη ...............................
-
Κανονικά εσένα θα έπρεπε να πειράζει αυτή η απουσία δημοκρατίας, όχι εμένα. Εσύ ζεις εκεί και εσύ θα έπρεπε να κάνεις lobbying και όχι εγώ. Αν αποδέχεσαι την κατάσταση τότε εσύ είσαι συνυπεύθυνος.
Εμου και της πλειοψηφιας των ΗΠΑμερικανων πολιτων, δεν μας πειραζει καθολου αυτο που γινετε. Μαλιστα πολλοι νομιζουμε οτι ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ειναι αυτα που τους δινοντε ως φυλακιζομενοι.
Kανονικα Λουκια μου επρεπε να τους ειχαν εξοντωσει οπως τους Ινδιανους .....
Τι σε κανει να νομιζεις οτι οι πολιτες των ΗΠΑ εχουν προβλημα με αυτο που γινετε στο Γκουαντάναμο?
Ελα ντε σωστη η επισημανση.
Και ο Πασσαρης δεν μετανοιωνει για τα εγκληματα του....
Γιατι να μετανοιωσει ενα εθνος Δολοφονων??Εσυ εισαι αυτος που τσιριζει για αυτο. Εσυ εχεις το προβλημα. Αρα εσυ θες να δεις κατι να αλλαξει με τους τωρινους νομου.
Oi mercy sisters δεν ενδιαφερονται για τετοια μικροπραγματα....
Σιγα τωρα να μην ασχοληθουν με εννοιες του τυπου ανθρωπινα δικαιωματα.
Εξαλλου γιαυτο καθαρισαν και τον Λινκολν που τολμησε να καταργησει ο αθλιος σκατοψυχος τη δουλεία και να κανει ακουσοιν ακουσον τους μαυρους ανθρωπους.
Γιαυτο και εξοντωσαν τον Κεννεντυ επειδη ο κερατας σκατα στο λακο του τολμησε να ξεκινησει τη διαδικασια καταργησης των φυλετικων διακρισεων και να δωσει στους σκυλαραπες ακομα και ψηφο.... -
Νομικα ή αλλιως? Shoot first, ask questions later!
Αν αυτή είναι η κοσμοθεωρία σου (επιπέδου Φαρ Ουέστ 19ου αιώνα), λυπάμαι, αλλά δεν μπορούμε να συννενοηθούμε.
Αυτη ειναι η θεωρια του πολεμου εναντια ενος μιας ανταρτικης οργανωσης. Εαν εχεις εσυ τροπο να κανεις τους Ταλιμπαν να πεισθουν και να παραδωσουν το Λαντεν, τοτε ουτε σφαιρα δεν θα επεφτε στο Αφγανισταν. Που εισουν οταν σε χρειαζομασταν?
Οι Ταλιμπαν Λουκια μου εφυγαν εδω και τοσα χρονια....
Που ειναι ο Λαντεν???
Οεεεεοοο??
Που ειναι ο Λαντεν???
οεεεεεοοοο??? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και η πλακα ειναι οτι εμεις του πιασαμε ζωντανους και τους ταιζουμε με τα κωρανια τους, τα καθαρα ρουχα τους που ουτε ρουχα δεν ειχαν, και πληρωνω εγω ρε γαμοτο και κοιτα τι ακουω....
Τι λες ? Σοβαρά ? Και χάρη τους κάνετε δηλαδή ?
Μεγαλη χαρη! Για μενα και πολλους αλλους εδω που ζω.
Καθαρα ρουχα! Για πρωτη φορα κατι τετοιο για αυτους.
Τουαλετες καθαρες, για πρωτη φορα.
Ζεστο φαι και στην ωρα του με ρουτινα παρακαλω, πρωτη φορα.
Ποσα θες ακομη? Με αλλα λογια το Γκουανταναμο ειναι upgrade για αυτους, οσον αφορα το επιπεδο ζωης γενικα.
Μήπως αυτοί προτιμούσαν να είναι κουρελήδες ελεύθεροι ?
Οχι. Ξερεις γιατι? Στο εδειξαν απο μονοι τους. Ελευθερια δεν θελουν! ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ! Εχει δει ντοκυμαντερ για να καταλαβεις τι πιστευουν αυτα τα ατομα? 'Ο πολεμος ειναι καλο πραγμα και ειδικα οταν ειναι εναντια των ΗΠΑ και της Αγγλιας' λενε και ζουνε με αυτο το mantra.
Εσυ, της green peace που νομιζεις οτι ολα ειναι απλα και καλα στον κοσμο αυτο, καθεσε τωρα κα μου λες οτι ατομα τετοια θελουν να ζησουν ελευερα και να αφεθουν στην ισυχια τους. Τους μπερδεψες με τους ΗΠΑμερικανους μαλλον.
Αλλά είπαμε, δεν έχουν δικαιώματα, η παντογνώστρια κυβέρνηση των ΗΠΑ
Δεν το λεμε αυτο εμεις. Ο νομος το λεει. Επηδει εσενα δεν σ'αρεσει για καποιο λογο δεν σημενει οτι εμεις ειμαστε παρανομοι.
και όσοι έχουν συμφέρον από τις πράξεις της (όπως και ΕΣΥ, θυμήσου τι δουλειά κάνεις και πες μας αν είσαι αντικειμενικός) αποφασίζει για την τύχη τους...
Βεβαιως και αποφασιζω! ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ! ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑ.
Μηπως θες να πρεπει να ερθω να ρωτησω ΕΣΕΝΑ για το τι να τους κανω?
-
δε ρωτας καλυτερα εμας να σου πουμε τι να πα'να κανεις εσυ ο ιδιος μονος σου?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μια αναγνωρισμενη κυβερνηση δεν ειναι δυνατον να ειναι ποτε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ.
Μπα ?
Λιβύη ? Αναγνωρισμένη από το 90% του πλανήτη (μέλος του ΟΗΕ). Αποδειγμένα τρομοκράτης (δέχτηκαν την ενοχή τους για το Lockerbie). Τώρα τελευταία 'ξέγινε' (η ίδια κυβέρνηση) τρομοκράτης, βλέπεις άνοιξαν τα σύνορα στις πετρελαϊκές εταιρίες της δύσης.
Συρία ? Ομοίως αναγνωρισμένη αλλά μέλος, σύμφωνα με τις ΗΠΑ, του 'άξονα του κακού'
Ιράν ? Ομοίως (μέλος του ΟΗΕ κτλ.) και 'πουλάει τσαμπουκά' με πυρηνικά...
Βόρειος Κορέα ? Ομοίως. Μάλιστα, ενώ έχει αποδεδειγμένα πυρηνικά και ανοιχτά απειλεί τους γείτονές της και, υπό συνθήκες, και εδάφη των ΗΠΑ (Αλάσκα), στην περίπτωσή της οι ΗΠΑ 'κολλάνε χαρτόσημα' (όπως, σύμφωνα με το gavriil1, 'κόλλαγε χαρτόσημα' ο ΟΗΕ στην περίπτωση του Ιράκ που προσπαθουσε να βρει τα ανύπαρκτα WMD με ειρηνικές μεθόδους και διαπραγματεύσεις) και κάνουν διαπραγματεύσεις και δεν 'μπουκάρουν' να λύσουν το πρόβλημα που απειλεί την ασφάλειά τους πολύ περισσότερο από το Ιράκ -αλλά βλέπεις, η Βόρεια Κορέα έχει από πίσω την Κίνα και με την Κίνα δεν παίζει κανείς, ούτε οι 'τζάμπα μάγκες' στην Ουάσιγκτον.
.
Νασο, οσον αφορα την εννοια 'κυβερνηση κρατους τρομοκρατικο', διαβασε τις απαντησεις μου στον Νικο Κ. πιο πανω please.
Οσο για την Κινα και τους φοβισμενους της Ουασινγκτον, για ακομη μια φορα, δεν ξερεις τι λες και δεν εχεις ιδεα, περα απο αυτα που διαβαζεις στις εφημεριδες. Not that there is anything wrong with that.
-
Να δούμε πόσο χαμηλά θα πέσετε ακόμα: Cheney Seeks CIA Exemption to Torture Ban
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
καλα κανω μια εξαιρεση...φανατζεστε να ειχε ψηφιστει τελικα η ελληνικα γλωσσα σαν επισημη γλωσσα των ΗΠΑ κι ολοι αυτοι οι καλοι ανθρωποι (δολοφονοι μεν, καλοι δε) να μιλουσαν ελληνικα?? οχι μπορειτε να το φανταστειτε?
λες να γινομασταν ολοι ανθρωπινες μπομπες?
Κράτηση υπόπτων για τρομοκρατία εκτός ΗΠΑ