Ο χρήστης nass έγραψε:
Τώρα τελευταία στις ΗΠΑ και τη Μεγ. Βρετανία η δημοκρατία και η ελευθερία έχουν λόξυγγα και έχει επανέλθει ο Σερίφης του Νότιγχαμ (νομοθέτης, αστυνόμος και δικαστής 'πακέτο')
Ανώνυμοι άνθρωποι κρατούνται χωρίς δικαιώματα σε ανώνυμες κρύπτες, χωρίς κατηγορία, χωρίς αποδείξεις
Υποπτοι αθώοι Βραζιλιάνοι εκτελούνται εν ψυχρώ
Χωρις κατηγορια? Χωρις αποδειξεις? Δεν ξερεις τι λες!
Εσύ δεν ξέρεις τι λες και μας το παίζεις και σχετικός. Οι μόνες αποδείξεις που δέχομαι είναι αυτές που στέκονται στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ (και δημόσιο, έτσι ? Οπως όλες οι δίκες τρομοκρατών σε όλες τις χώρες). Ολα τ΄ άλλα είναι ενδείξεις. Χωρίς (δημόσιο) δικαστήριο, ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Να τους πάτε στο δικαστήριο όλους αυτούς (στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία ή όπου αλλού θέλετε) για να δούμε τις 'αποδείξεις' αυτές. Μέχρι τότε, κρατούνται χωρίς λόγο.
=
You know... οσο μιλαω με σενα Νασο τοσο καταλαβαινω οτι οχι μονο εχεις φιλελυθερικες τασεις, αλλα ισως να εισαι και στο executive team των φιλελευθερων στην περιοχη που ζεις I am only half kidding with the above.
Για να δουμε τι εχει να πει ο ασχετος για το θεμα, που εισαι εσυ πιο σχετικος απο μενα που μιλας για ΗΠΑμερικανικα θεματα απο 10Κ χλμ μακρια και μεγαλωμενος σε αλλο πλανητη (διοτι οσο μιλαω με εσας τοσο νομιζω οτι ειμαστε απο διαφορετικους πλανητες, οχι οτι κατι τετοιο ειναι κακο ή καλο, ειναι αυτο που ειναι, αλλα αλλο θεμα αυτο):
Δημοσιο δηκαστηριο λεει. Ποιους? Του Ταλιμπαν και Αλ Καιντα που αιχμαλωτηστικαν ενω πολεμουσαν ανταρτικο στυλ πολεμου εναντια σε ΗΠΑμερικανους στρατιωτες. Ξερεις τιποτε για βασικα θεματα δικαιου οσον αφορα πολεμους? Απο τα παραπανω οχι. Οχι οτι ειναι κακο να μην ξερεις, αλλα το να εκφερεις γνωμη με κατηγοριες μαλιστα, σιγουρα δεν ειναι σωστο.
Λεει λοιπον ο Νασος φιλε Νικο Τ. φιλοι ΗΠΑμερικανοι ανα τον κοσμο, οτι ο Καλίντ Σέικ Μοχάμεντ π.χ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΚΗΣ ΔΗΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΗΠΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! Ακου να δεις τι αλλο θα ακουσουμε απο τον φιλελευθερισμο!
Νασο, φιλε μου καλε, οπως εγραψα πιο πανω, οταν εισαι enemy combatant, δηλαδη δεν εισαι μελος νομιμου στρατου και πολεμας με τρομοκρατικους τροπους νομιμο στρατο και αιχμαλωτιστης (που εισαι και τυχερος), δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα κανενως δικαιου. Ποσο πιο απλο απο το 'ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ' να γινει το παραπανω?
Οσο και να χτυπιεσαι εσυ, ως super liberal, που θες να εχει αυτος τα δικαιωματα που εχω εγω που πιαστηκα να πηγαινω με 80 μ/ω στο highway, κατι τετοιο, τουλαχιστον επι Μπους, δεν προκειτε να γινει ουτε στον αιωνα τον απαντα.
Το περισσοτερο που ΙΣΩΣ να γινει ειναι να περασουν αυτοι στρατοδικιο. Και πολυ τους ειναι. Μαλιστα για μενα, πολυ τους ειναι που τους δινουμε με λεφτα δικα μου, καθαρα ρουχα. ΟΚ?