-
2,40 πλήρωσα αλλά ετοιμάζονται και άλλα κοντά στα Ιωάννινα
Δεν αντιλέγω ότι έχουνε μελετηθει τα ορια αλλα στα πολλα τουνελ το 80 και ειδικα το 60 δεν παλευοτανε, θελει παρα πολύ αυτο συγκράτηση και τοση προσπάθεια να πας φρεναριστος που κουραζει εξαιρετικα
-
To 60 όντως είναι χαμηλό, ίσως ο HF ξέρει κάτι παραπάνω για τα συγκεκριμένα.
Θέλει προσοχή πάντως στα τούνελ -
Στν Εγνατία Οδό, το ελάχιστο όριο είναι 80 στα τούνελ με καλό καιρό, ενώ αν υπάρχει κακοκαιρία (βροχή, ομίχλη, χιόνι) μπορεί να φτάσει 60 ή και 40 αναλόγως (με πολύ χιόνι, είναι λογικό).
Υπάρχουν αρκετά τούνελ που το όριο είναι 100 (υπό ΚΣ βέβαια). Τα κυκλοφοριακά σενάρια που έχουν υλοποιηθεί, αυτό προβλέπουν. Βέβαια, αν ο χειριστής έχει πάρει εντολή για κάτι διαφορετικό, μπορεί να κάνει bypass το κυκλοφοριακό σενάριο και να βάλει όποια τιμή θέλει...Γενικώς, το να τρέχεις πολύ μέσα στα τούνελ, δεν είναι άνευ κινδύνων... Βέβαια, μιας και η Εγνατία έχει παντού διπλά τούνελ, δεν έχεις τα προβλήματα που θα είχες σε ένα τούνελ αμφίδρομης κυκλοφορίας.
-
Μια κυρία δεν είχε σκοτωθεί μέσα σε τούνελ Εγνατίας πριν 3 4 μηνες; στο Του Μετσόβου νομίζω με κατεύθυνση προς Γιάννενα.
Είπαμε για τα διόδια των Ιωαννίνων, δεν ετοιμάζονται λόγω πόστου που υπάρχει εδώ κ τουλάχ. 3-4 χρόνια, αλλά ετοιμάζονται γιατί του Μαλακασίου υπάγονται (ετς κ αλλιώς) στο νομό Τρικάλων και 'ο νόμος' λέει προς το παρόν 1 σταθμός διοδίων στην Εγνατία ανά νομό. Το οποίο σημαίνει οτι όταν εγκαινιαστεί το Ιωαννίνων κ όποιο άλλο λείπει (π.χ. Ξάνθης) κτλ θα πάρει κ μια αύξηση ξέρω γω στα 3ευρώ αναδρομικά, από 2.40. Φευ, αλλά είναι μια λογική Ελληνικής λογικής.
Ε853 σήμερα, Γιάννενα Κόνιτσα Πεντάλοφο Τσοτύλι Νεάπολη. Στην ίδια κατάσταση που τον άφησα, έρημος αλλά με το οδόστρωμα στην ίδια ακριβώς κατάσταση που ήταν. Οι γνωστές κατολισθήσεις - κακοτεχνίες - φαγώματα + το αλέρτνεςς των βράχων - πετρών που πέφτουν από τις βροχές.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μια κυρία δεν είχε σκοτωθεί μέσα σε τούνελ Εγνατίας πριν 3 4 μηνες; στο Του Μετσόβου νομίζω με κατεύθυνση προς Γιάννενα.Καλά, αυτή πήγε και έπεσε με φορά σε κάθετο τοίχο στην είσοδο προς Γιάννενα στον κόμβο Μετσόβου.
Θέλει τρομακτική προσπάθεια να το πετύχεις αυτό, αλλά τελικά άμα έχεις ταλέντο, όλα γίνονται...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είχαμε ξανασυζητησει τότε.Βεβαια εγω εξακολουθω να βρισκω λάθος την ύπαρξη καθετου τοίχου μέσα στο τουνελ.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το είχαμε ξανασυζητησει τότε.Βεβαια εγω εξακολουθω να βρισκω λάθος την ύπαρξη καθετου τοίχου μέσα στο τουνελ.Δεν είναι μέσα στο τούνελ, αλλά στην είσοδό του. Είναι περίεργο σημείο, καθώς στενεύει από σχεδόν 3 λωρίδες σε 2. Αν βρω ευκαιρία θα το φωτογραφίσω.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Το είχαμε ξανασυζητησει τότε.Βεβαια εγω εξακολουθω να βρισκω λάθος την ύπαρξη καθετου τοίχου μέσα στο τουνελ.
Δεν είναι μέσα στο τούνελ, αλλά στην είσοδό του. Είναι περίεργο σημείο, καθώς στενεύει από σχεδόν 3 λωρίδες σε 2. Αν βρω ευκαιρία θα το φωτογραφίσω.
Εγώ ειδα και μέσα στα τουνελ,εκει που είναι οι εσοχές για τις οδούς διαφυγής.Θα μπορούσαν να είχαν δωσει καποια κλίση ή να έχει προστατευτικα καγκελα.
Πάντως για τα όρια στα τουνελ συμφωνω.Πρεπει να τα τηρούμε...¨οπως και τις αποστάσεις.Είχα δει τις Άλπεις ειδικές διαγραμμισεις για αυτο το λόγο. -
Αμήν σε λίγες μέρες δίνεται και η γέφυρα Περιστερίου, που στοίχειωνε το 'ολόκληρο' της Εγνατίας.
εκλογές κτλ...
-
Κορινθου-Πατρων οργασμος απο μπουλντοζες και φορτηγα!!
επαθα την πλακα μου!!τα κολωνακια κολωνακια...σπασαρχιδικα αλλα αφου εχουν σωσει ζωες το βουλωνω!!
οντως οπως ειναι τωρα για να σκοτωθεις πρεπει να εισαι απιστευτα γκαντεμης..ή απιστευετα πνευματικα καθυστερημενος... -
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Κορινθου-Πατρων οργασμος απο μπουλντοζες και φορτηγα!!
επαθα την πλακα μου!!τα κολωνακια κολωνακια...σπασαρχιδικα αλλα αφου εχουν σωσει ζωες το βουλωνω!!
οντως οπως ειναι τωρα για να σκοτωθεις πρεπει να εισαι απιστευτα γκαντεμης..ή απιστευετα πνευματικα καθυστερημενος...Πρώτη φορά κυκλοφορεις κοντά σε εκλογές;Τον εκλογοτάπητα τον έχεις ακουστά;
-
τον οποιο εκλογοταπητα δεν λενε να τον στρωσουν στην Ιερα Οδο με την καμια...!!
τα εργα εχουν φτασει κοντα στην Αγιας Αννης αλλα στο φαναρι γωνια με Κηφισο τον πινουμε κανονικα. -
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Καλά δεν υποτίθεται ότι αυτά τα έργα ήταν σταματημένα;
Το virtual reality τι σου λεει, εκλογοταπητας λεμε . Αραγε αν επαιζε στο στοιχημα τι ποσοστο θα ειχε η συνεχιση αυτων των εργων , με τοση κινητικοτητα, μετα τος εκλογες?
-
Αν έτσι είναι οι 'εκλογοτάπητες', είναι γ@μώ τις μοκέτες.
-
Τα εργα εχουν ξαναξεκινησει απο το Φλεβαρη. Και πραγματι και τωρα το Πασχα που ημουν κατω στο χωριο, υπηρχε κινητικοτητα.
Για να δουμε αν θα τη δω και το καλοκαιρι.Θα γινω αρκετα τοπικιστης αν ρωτησω αν γνωριζει κανεις αν θα διατηρηθει ο κομβος του Δερβενιου μετα απο την κατασκευη του δρομου??
Υ.γ. 'τα σχολια ειναι απενεργοποιημενα γι'αυτο το βιντεο'. Ε βεβαια. Δε θα τους αρεσει να διαβαζουν σχολια για διοδια και κορινες μες τη μεση του δρομου.
-
Ρωτάς τώρα σοβαρά;
Αν θέλεις, τα στοιχεία είναι εύκολα προσβάσιμα στο Internet. ΟΛΑ τα έργα παραχώρησης (πλην του Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα - Λεύκτρο-Σπάρτη) είχαν σταματήσει ΕΝΤΕΛΩΣ.
Είναι κάποιοι μήνες που έχουν ξεκινήσει, και τώρα λόγω εκλογών, κάνουν και το κάτι παραπάνω, μπας και τυφλωθεί κανένας παραπάνω να τους ψηφίσει.Αν διαφωνείς με τα παραπάνω, μπορώ να σου δώσω και συγκεκριμένα στοιχεία, μην με βάζεις σε περιττό κόπο όμως... Α, και να σημειώσω πως η Ολύμπια Οδός πλέον θα φτάνει μόνον μέχρι την Πάτρα και θα είναι στα χέρια του εργολάβου για περισσότερα χρόνια, μετά τις νέες συμβάσεις που υπέγραψε ο Χρυσοχοϊδης.
-
Γιατί να διαφωνώ;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν διαφωνείς με τα παραπάνω, μπορώ να σου δώσω και συγκεκριμένα στοιχεία, μην με βάζεις σε περιττό κόπο όμως... Α, και να σημειώσω πως η Ολύμπια Οδός πλέον θα φτάνει μόνον μέχρι την Πάτρα και θα είναι στα χέρια του εργολάβου για περισσότερα χρόνια, μετά τις νέες συμβάσεις που υπέγραψε ο Χρυσοχοϊδης.
Και ότι το Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα όπως πανηγυρικά εξηγγειλε πολύ πρόσφατα ο Χρυσοχοίδης θα γίνει με τον πατροπαράδοτο τρόπο του δημοσίου έργου (δηλαδή λεφτά δημοσίων επενδύσεων και εε) που βέβαια από όλους εσάς εδώ μέσα αλλά και εκεί έξω αποτελούσε μέχρι τώρα μίασμα.
Βάζω από τώρα στοίχημα ότι το έργο θα κατασκευασθεί από την κξια ακτωρ, τερνα, j&p με έκπτωση 2 άντε 3% και μόλις ολοκληρωθεί θα βάλουνε διόδια και θα περάσει στην Ολύμπια για συντήρηση αφού αυτοί οι μαλάκες του δημοσίου δεν ξέρουνε από τέτοια.
Κατά τα άλλα που θα βρει λεφτά ο Τσίπρας....
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...