-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Aν ηταν αυτο, ηδη τον Οκτωβριο που μας περασε, απο το περιοδικο, ειχε 2100χλμ στο οδομετρο...
(εσυ ομως πριν λιγα post ειπες οτι ειναι του κουτιου...)
Αποφασισε τελικα, τι εννοεις!Καλά ρε Κίκιζα με δουλεύεις? Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις η όντως δεν καταλαβαίνεις? Διάβασε τι έχω γράψει πιο πίσω και άσε τις μαντεψιές. Κι αυτό που έβαλες στη φώτο δεν είναι το ίδιο με του papatza.
Δεν καταλαβα πριν. Μα και εσυ μας εχεις μπερδεψει. Αλλο φωτογραφιζεις, αλλο οδηγεις, και δεν το λες
απο πριν τουλαχιστον, και μας κανεις να μαντευουμε. Δεν φταιω εγω. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σιγα μη διαβαζουν, απλα να του την πουν θελουνΖηλεύει ο Κίκιζας που οδήγησα το ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ γι' αυτό προσπαθεί να με διαβάλλει!!
-
σιγα μη διαβαζουν, απλα να του την πουν θελουν
Ζηλεύει ο Κίκιζας που οδήγησα το ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥ γι' αυτό προσπαθεί να με διαβάλλει!!
Aυτο ακριβως!
Παντως οσονουπω, τουλαχιστον θα με παει βολτα ο vellerefontis, οταν με το καλο παραλαβει...
(παντως για να ειμαι ειλικρινης πιο πολυ θα ζηλευα, αν ειχες οδηγησει Megane RS cup. )
Υπεραυτοκινητο των ονειρων μου αυτη την στιγμη ειναι η MP4-12C, μικρε 'πειναλεοντα'.
Το R εχει 'μολις' 32κ, σιγα τα ωα (λες και τα εχω, και εγω πειναλεοντας ειμαι αλλα λεμε τωρα. ) -
btw, εννοειται οτι το R ειναι για παιδακια
ενα σβελτο μπροστοκουνητο χατς ειναι, τιποτα παραπανω.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aυτο ακριβως!
Παντως οσονουπω, τουλαχιστον θα με παει βολτα ο vellerefontis, οταν με το καλο παραλαβει...
(παντως για να ειμαι ειλικρινης πιο πολυ θα ζηλευα, αν ειχες οδηγησει Megane RS cup. )
Υπεραυτοκινητο των ονειρων μου αυτη την στιγμη ειναι η MP4-12C, μικρε 'πειναλεοντα'.
Το R εχει 'μολις' 32κ, σιγα τα ωα (λες και τα εχω, και εγω πειναλεοντας ειμαι αλλα λεμε τωρα. )Έχω οδηγήσει τέτοιο και παραλίγο να το οδηγήσω και στις Σέρρες... ...ντάξει τώρα? Την περνάω την τάξη??
ενα σβελτο μπροστοκουνητο χατς ειναι, τιποτα παραπανω.
Εύστοχο το σχόλιο αλλά προβλέπω πεδίο μάχης με 'μπατήρηδες', 'ατάιστους', 'λιγκόνια' και γενικώς φάση http://www.youtube.com/watch?v=UY8kwSMr-aY&feature=related
-
Aυτο ακριβως!
Το R εχει 'μολις' 32κ, σιγα τα ωα (λες και τα εχω, και εγω πειναλεοντας ειμαι αλλα λεμε τωρα. )Έχω οδηγήσει τέτοιο και παραλίγο να το οδηγήσω και στις Σέρρες... ...ντάξει τώρα? Την περνάω την τάξη??
...ενταξει, κατι θα κανουμε και για εσενα...
'ΜΕΓΑΛΕ'!!!
-
'ΜΕΓΑΛΕ'!!!
εσυ να τα βλεπεις, που εχεις οδηγησει ολη τη σειρα της Πορσε και καθεσαι και ασχολεισαι με το σιροκο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
'ΜΕΓΑΛΕ'!!!
εσυ να τα βλεπεις, που εχεις οδηγησει ολη τη σειρα της Πορσε και καθεσαι και ασχολεισαι με το σιροκο
GT1
H Carrera GT είναι τοσο καλη οσο λένε αραγε η' δεν αξιζει πλεον η αγορά της; (η ερωτηση ειναι κάπως ρητορική γιατι ως γνωστόν ειμαι στην εχθρική λιστα του δοκιμαστή του δεξιού μπακετ, οπότε σε καποια συναντηση θα μαθω την αληθεια )
-
...το οδηγησες τελικα, ή το συνοδηγησες, και μας μεταφερεις τις εντυπωσεις του κατοχου?Μπα, κι εγώ νόμιζα πως είτε το οδηγήσεις, είτε το συνοδηγήσεις, είτε... διαβάσεις γι' αυτό, βγαίνουν τα ίδια συμπεράσματα!
Του κουτιου αυτοκινητο, και να το δινει σε εσενα, να το πηγαινεις σε διαδρομη στα Κιουρκα, απο καπου
μπαζει η ιστορια...Ε ναι, κι εδώ μιλάμε για Scirocco R, όχι για καμιά Porsche που την δανείζεις για πλάκα!
Εξαιρετικά ύποπτο, νομίζω πως πρεπει να σταλεί ΠΑΡΑΥΤΑ και ΤΑΧΙΣΤΑ για προληπτικό banάκι ο κύριος stefan147 για να μάθει να σπέρνει ψευδείς ειδήσεις!Ντροπή πια!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'ΜΕΓΑΛΕ'!!!
GT1
H Carrera GT είναι τοσο καλη οσο λένε αραγε η' δεν αξιζει πλεον η αγορά της; (η ερωτηση ειναι κάπως ρητορική γιατι ως γνωστόν ειμαι στην εχθρική λιστα του δοκιμαστή του δεξιού μπακετ, οπότε σε καποια συναντηση θα μαθω την αληθεια )
Πρέπει να quotάρει κάποιος λοιπόν την ερώτηση (εγώ δεν μετράω, είμαι κι εγώ στην μαύρη λίστα), να μας απαντήσει ο Κίκιζας. Τόσες Porsche έχει οδηγήσει, μπορεί ανάμεσά τους να είναι κι αυτή.
-
GT1
ok?
-
Αυτά γράφετε και μου τον μπριζώνετε και μετά κάθεται και κάνει τον Κλουζώ με μένα που δεν είμαι (ακόμα) στη black list!
-
Αυτά γράφετε και μου τον μπριζώνετε και μετά κάθεται και κάνει τον Κλουζώ με μένα που δεν είμαι (ακόμα) στη black list!Δεν σε βλέπω καλά όμως με τέτοια σχόλια που κάνεις για το Scirocco...
Μαυρίστε τον!
-
Αυτά γράφετε και μου τον μπριζώνετε και μετά κάθεται και κάνει τον Κλουζώ με μένα που δεν είμαι (ακόμα) στη black list!Εσυ δεν εισαι και ουτε προκειται να μπεις, γιατι δεν εισαι κακεντρεχης, (κανει και ομοιοκαταληξια... ), κανεις
χαβαλε, και δεχεσαι οτι δεν εχεις το...αλανθαστο.
Αυτοι που ειναι στην δικη μου, ειναι οι τρολακηδες της χρονιας... -
ημερομηνία κατασκευής του 'παιδικού' μου αυτοκινήτου είναι η πέμπτη Απριλίου του 2011...
όσο για τον Κίκιζα, θα το πάει βόλτα, δεν θα τον πάω... ώστε να έχει προσωπική άποψη κι όχι έμμεση...
-
Αυτά γράφετε και μου τον μπριζώνετε και μετά κάθεται και κάνει τον Κλουζώ με μένα που δεν είμαι (ακόμα) στη black list!
Εσυ δεν εισαι και ουτε προκειται να μπεις, γιατι δεν εισαι κακεντρεχης, (κανει και ομοιοκαταληξια... ), κανεις
χαβαλε, και δεχεσαι οτι δεν εχεις το...αλανθαστο.
Αυτοι που ειναι στην δικη μου, ειναι οι τρολακηδες της χρονιας...κακεντρεχείς τρολάκιδες! αχα!
πολύ μου αρέσει ο καινούργιος τίτλος των 'ενοχλητικών'
αλλάζω την υπογραφή μου αμέσως...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ημερομηνία κατασκευής του 'παιδικού' μου αυτοκινήτου είναι η πέμπτη Απριλίου του 2011...όσο για τον Κίκιζα, θα το πάει βόλτα, δεν θα τον πάω... ώστε να έχει προσωπική άποψη κι όχι έμμεση...
Εισαι σιγουρος...? ...εννοειται οτι θα πρεπει να το εχεις στρωσει πρωτα.. .
-
Άντε τυχεράκια Κίκιζα!!! Σου φεξε πάλι!! Τι πορσικά και μαλακίες? Τώρα θα λες ότι έχεις οδηγήσει και Scirocco R!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ημερομηνία κατασκευής του 'παιδικού' μου αυτοκινήτου είναι η πέμπτη Απριλίου του 2011...όσο για τον Κίκιζα, θα το πάει βόλτα, δεν θα τον πάω... ώστε να έχει προσωπική άποψη κι όχι έμμεση...
Οπότε θα είναι με το πλήρως απενεργοποιούμενο ESP?
Με το καλό να παραλάβεις!
-
Άντε τυχεράκια Κίκιζα!!! Σου φεξε πάλι!! Τι πορσικά και μαλακίες? Τώρα θα λες ότι έχεις οδηγήσει και Scirocco R!!...ελα πιτσιρικο, μαζεψου!
VW Scirocco