-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
VAS δεν εκφραστηκα σωστα μαλλον. Εννοω πως οταν εχεις κ λεφτα κ ορεξη οπως πολλοι εδω μεσα οτι νεο βγαινει πας κ το οδηγεις. Οποτε προφανως οσοι μιλανε για το σιροκο κ το γκολφ ειτε το εχουν οδηγησει ειτε εχουν πληροφορηθει απο αλλουσ το τι κανουν αυτα τα αυτοκινητα. Παντως κ απο ενα βιντεακι οπως το ισπανικο μπορει να καταλαβει ο οποιοσδηποτε πως το σιροκο εχει υπερβολικα πολλα αλογα για προσθιοκινητο κ γιαυτο μουτρωνε κ πολυ. Χρειαζεται να το οδηγησεις για να το δεις αυτο ? Πιθανον , αλλα απο αυτα που φαινονται ισως κ να μην χρειαζεται.Παντως γενικα μιλωντας, δεν θεωρω σωστο να κρινουμε τους αλλους με το αν εχουν οδηγησει ενα αυτοκινητο η οχι . Κ γω οδηγω πολυ συχνα την Z4 M του ξαδελφου μου (δυσκολο να το χει οδηγησει πολυς κοσμος) αλλα πιστευω πως ολοι πανω κατω γνωριζουμε περι τινος προκειται. Απαγορευεται να μιλαμε για αυτο?Ποιος έγραψε περί απαγόρευσης;
Όταν οδηγείς ένα αυτοκίνητο είναι πολλά περισσότερα που αισθάνεσαι και μπορείς να αντιληφθείς απ' ότι βλέποντας ένα βιντεάκι. Εφόσον οδηγείς συχνά Ζ4 Μ πιστεύω θα καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Όπως και να το κάνουμε όμως δεν μπορείς να υπερασπίζεσαι κάτι και μάλιστα να είσαι απόλυτος στις απόψεις/κρίσεις σου σχετικά με αυτό αν δεν το έχεις οδηγήσει (δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά γενικά).
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
... μου αρέσει ότι μερικοί δεν έχουν ούτε και πρόκειται να οδηγήσουν κανένα από τα δυο αλλά τα συμπεράσματά τους τα έχουν σίγουρα βγαλμένα.
Πως το συμπεραίνεις αυτό?
Για VW μιλάμε...όχι για καμιά Ferrari.
εσύ πίσω στα κάρτ! να μη μιλάς! Μόκο! μαθητευόμενε!
εννοώ βρε Νίκο, ότι δεν έχει οδηγήσει κανείς σε όλες τις κατάλληλες συνθήκες και αρκετό χρονικό διάστημα κανένα από τα δυο, πέραν πολύ λίγων εδω μέσα. Γιατί τσιμπάς? εσυ είχες ποτέ στη κατοχή σου S3 & Scirocco R για να ξέρεις? η θα βγει ο καθένας από πάνω με μια δεκάλεπτη βόλτα αντιπροσωπείας? η μια μέρα στα μέγαρα? και τα έμαθε όλα και τα κατάλαβε όλα? από που? για δε πάει τότε οδηγός αγώνων (όπως έχουν κάνει μερικοί εδώ μέσα) να δει τι πιάνει και τι τον αφήνει πίσω γιατι στον δημόσιο δρόμο, είδα αρκετά με τα μάτια μου από την παρέα και μόνο δύο έχουν την αίσθηση και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνήθως έχουν και την πιο ορθή αντιληψη των πραγμάτων...
Για το «ούτε και πρόκειται να οδηγήσουν κανένα από τα δύο» λέω εγώ.
Από εκεί και πέρα, ο καθένας μας έχει μια Α εμπειρία (ναι έχω οδηγήσει S3, όχι rocco R) με δυνατά και αδύναμα μπροστοκίνητα ή πισωκίνητα και πάνω-κάτω γνωρίζουμε πιστεύω και μπορούμε να κρίνουμε ορισμένα πράγματα.
Απάντησέ μου στο εξής. Το rocco R τι κάνει στην έξοδο της στροφής με στραμμένο το τιμόνι, μόλις αφήσεις το γκάζι?
Νομίζω αυτό είναι ένα γενικό φαινόμενο των δυνατών μπροστοκίνητων.
Στο τέλος της ημέρας, κουβέντα κάνουμε…δε νομίζω ότι κανένας θέλει να το παίξει έξυπνος, το αντίθετο θα έλεγα.
εννοείται! άκου ξύπνιος...
Αλλά, Νίκο, ΔΕΝ έχεις οδηγήσει S3, απλά έχεις πάει βόλτα το αυτοκίνητο, αυτό λέω, απλά και ξάστερα... κι εγώ έχω πάει βόλτα με F355 και Carrera πολλών τύπων και προδιαγραφών, ακόμη και σε πίστα... δεν μπορώ ομως να ισχυριστώ οτι τ αγνωρίζω σαν the back of my hand...
Οκ?
τώρα για την ερώτησή σου περί του τι κάνει ένα Ψιρόκο όταν με στριμμένο το τιμόνι στην έξοδο της στροφής αφήσεις το γκάζι?
ΣΤΡΙΒΕΙ!
σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με την ψευδοτετρακίνηση του παλιού μου (πια) S3, το οποίο και πάλι ανοίγει λίγο το πισω μέρος... αλλά σαφώς πιο καθαρά το κάνει το ρόκο όταν μιλάμε απολύτως τεχνικά-οδηγικά! ΣΑΦΩΣ πιο καθαρά από το S3... δηλαδή νιώθεις τι γίνεται και τι μέλει να γίνει και το ελέγχεις καλύτερα... Ειναι σαφώς απλούστερο και ανώτερο. Αυτό. Είναι πιο διάφανο, λιγότερο σύνθετο, και άρα πιο FUN to drive...
το παλιό δικό μου για να το κάνω FUN, ανέβασα ιπποδύναμη, άλλαξα σασμάν, έβαλα σαφώς σφιχτότερα αμορτισέρ όπυο και πάλι δεν ήταν τόσο ρυθμίσημο όσο μια απλή μπροστοκίνηση, πισωκίνηση ή αληθινή τετρακίνηση όπως ένα S4 ή ένα Makinnen που τα έκανε όλα
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τώρα για την ερώτησή σου περί του τι κάνει ένα Ψιρόκο όταν με στριμμένο το τιμόνι στην έξοδο της στροφής αφήσεις το γκάζι?
ΣΤΡΙΒΕΙ!
νταξ, εμεινα μαλακας
(χωρις παρεξηγηση ε )
-
ΣΤΡΙΒΕΙ!
σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με την ψευδοτετρακίνηση του παλιού μου (πια) S3, το οποίο και πάλι ανοίγει λίγο το πισω μέρος... αλλά σαφώς πιο καθαρά το κάνει το ρόκο όταν μιλάμε απολύτως τεχνικά-οδηγικά! ΣΑΦΩΣ πιο καθαρά από το S3... δηλαδή νιώθεις τι γίνεται και τι μέλει να γίνει και το ελέγχεις καλύτερα... Ειναι σαφώς απλούστερο και ανώτερο. Αυτό. Είναι πιο διάφανο, λιγότερο σύνθετο, και άρα πιο FUN to drive...
το παλιό δικό μου για να το κάνω FUN, ανέβασα ιπποδύναμη, άλλαξα σασμάν, έβαλα σαφώς σφιχτότερα αμορτισέρ όπυο και πάλι δεν ήταν τόσο ρυθμίσημο όσο μια απλή μπροστοκίνηση, πισωκίνηση ή αληθινή τετρακίνηση όπως ένα S4 ή ένα Makinnen που τα έκανε όλα
ερώτηση αφελούς παρατηρητή...
πως ξέρεις πως συμπεριφέρεται το σιρόκο κάτω υπο πίεση σε πίστα? το έχεις στην κατοχή σου μέρες και κάτω από ποικίλες συνθήκες? ο ίδιος παραδέχτηκες οτι σε βόλτα σκ δεν μπορείς να βγάλει κανείς συμπεράσματα για το s3, για το r μπορεί? -
Οταν με το καλό το παραλάβω, θα σας πω, και θα τελειώσει η παραφιλολογία εδώ μέσα... μου αρέσει ότι μερικοί δεν έχουν ούτε και πρόκειται να οδηγήσουν κανένα από τα δυο αλλά τα συμπεράσματά τους τα έχουν σίγουρα βγαλμένα.ελπιζω οταν με το καλο παραλαβεις να εισαι αντικειμενικος και να αναγνωρισεις το ενδεχομενο τα αλογα να ειναι παρα πολλα για ελληνικη ασφαλτο
εμενα μου φαινεται πολυ δυνατος ο tfsi για 2 τροχους και η ψευδοτετρακινηση δουλευει υπερωριες για να μη σπιναρει τιποτα..
(αυτο δε μπορεις να μου πεις οτι το φανταζομαι, το ζω καθημερινα)μπορει να ειμαι και λαθος και σιγουρα δεν ειμαι καμια οδηγαρα (αρκετα δικινητα με εχουν κατα καιρους αφησει πισω και φυσικα φοβαμαι για τη περιουσια μου μιας και δε μου ξεχειλιζουν τα ευρω ), αλλα για τα δικα μου δεδομενα τα 200 αλογα ειναι ταβανι για εμπρος τροχους
-
- 1000
-
Αλλά, Νίκο, ΔΕΝ έχεις οδηγήσει S3, απλά έχεις πάει βόλτα το αυτοκίνητο, αυτό λέω, απλά και ξάστερα... κι εγώ έχω πάει βόλτα με F355 και Carrera πολλών τύπων και προδιαγραφών, ακόμη και σε πίστα... δεν μπορώ ομως να ισχυριστώ οτι τ αγνωρίζω σαν the back of my hand...Κι εσύ 'βόλτα' λοιπόν το πήγες.
Το έμαθες σε ένα ΣΚ 'like the back of your hand'?
Τα βασικά γνωρίσματα του S3 τα καταλαβαίνεις αμέσως αν 'πιάνεις' κάποια πράγματα.
Κι εγώ τη Scuderia που οδήγησα, δεν έμαθα τα όριά της...αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνεις, πως να το κάνουμε.
...τώρα για την ερώτησή σου περί του τι κάνει ένα Ψιρόκο όταν με στριμμένο το τιμόνι στην έξοδο της στροφής αφήσεις το γκάζι?
ΣΤΡΙΒΕΙ!
Υποστροφικό σου φάνηκε?
...σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με την ψευδοτετρακίνηση του παλιού μου (πια) S3, το οποίο και πάλι ανοίγει λίγο το πισω μέρος... αλλά σαφώς πιο καθαρά το κάνει το ρόκο όταν μιλάμε απολύτως τεχνικά-οδηγικά! ΣΑΦΩΣ πιο καθαρά από το S3... δηλαδή νιώθεις τι γίνεται και τι μέλει να γίνει και το ελέγχεις καλύτερα... Ειναι σαφώς απλούστερο και ανώτερο. Αυτό. Είναι πιο διάφανο, λιγότερο σύνθετο, και άρα πιο FUN to drive...
Ερωτήσεις:
- Πως ελέγχεις το πίσω μέρος σε μπροστοκίνητο?
- Πως ένα μπροστοκίνητο στρίβει με τον ίδιο τρόπο όπως ένα 4κίνητο (και δη S3)?
- Τι εννοείς ότι το ρόκκο ανοίγει πιο καθαρά το πίσω μέρος? Το ανοίγει ή όχι στο 'άσε'?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ερωτήσεις:
- Πως ελέγχεις το πίσω μέρος σε μπροστοκίνητο?
- Πως ένα μπροστοκίνητο στρίβει με τον ίδιο τρόπο όπως ένα 4κίνητο (και δη S3)?
- Τι εννοείς ότι το ρόκκο ανοίγει πιο καθαρά το πίσω μέρος? Το ανοίγει ή όχι στο 'άσε'?
Βρε συ Νικο, για να μπεις στο κλιμα της ολης αναλυσης που γινεται για το συγκεκριμενο σημειο του video, πρεπει
καταρχας να απεμπλακεις απο τις οποιες εμπειριες σου με το καρτ, και την πισω κινηση της Bmw που οδηγεις γενικοτερα.
Ειναι εντελως διαφορετικος ο τροπος με τον οποιο ασκουνται οι δυναμεις στα προσθιοκινητα, με μοναδικη εξαιρεση αυτη του βαρους...
Στην πρωτη ερωτηση που θετεις, καταρχας χρειαζεται μια διευκρινιση, ως προς το πως εννοεις τον ορο 'ελεγχεις'...
Θελεις να το ελαφρωσεις, να το βγαλεις προς τα εξω?, να το ξεκολησεις δηλαδη πολυ απλα, ή το θελεις να 'μεινει μεσα'?
Οταν εισαι σε καμπη με ελαφρα στριμμενους τροχους και γκαζι, ειτε το αφησεις, ειτε πατησεις και φρενο, οι βασικες αντιδρασεις του ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΥ αυτοκινητου ειναι ιδιες. Το πισω μερος ελαφρωνει, μεχρι και ξεκολαει αποτομα, αναλογως την δυναμη/διαρκεια φρεναρισματος, συν την γωνια στριψιματος, ή/και το αν εχεις αφησει αποτομα το γκαζι.
Για να στριψει ενα προσθιοκινητο, με τον ιδιο περιπου τροπο, και εξισου αποτελεσματκα οπως ενα τετρακινητο, υπαρχουν
πολλοι παραγοντες που μπορει να συνδραμουν σε αυτο.
Σιγουρα στην περιπτωση του rocco, και εφοσον εχουμε οδηγηση, στρωτη με γραμμες, και οχι αποτομα τιμονια-φρενα-γκαζια,
βοηθανε τα μεγαλυτερα μετατροχια, και το ηλεκτρονικο XDS.
Για το τριτο ερωτημα, αν και ο vell θα σου εξηγησει καλυτερα καθοτι γνωριζει πολυ καλα, επι του πρακτεου τις αντιδρασεις του S3, θεωρω -και απ' οσο εχω καταλαβει απο τις βολτες που εχουμε κανει αλλα και αυτα που εχουν γραψει κατα καιρους, εγκριτα αρθρα-, οτι ακριβως επειδη στο Rocco δεν μεταδιδεται η κινηση ΚΑΙ πισω, (οπως στην περιπτωση που οριζει το haldex στο S3, με προτεραιοτητα την ασφαλεια και αμεση ευθυγραμμιση του αυτοκινητου στον προορισμο που στοχευουν οι εμπρος τροχοι, αλλα οχι αντιστοιχα την απιστευτη αμεσοτητα και τροπο εμπλοκης του πισω αξονα, οπως σε περιπτωσεις με τρια διαφορικα και ΣΥΝΕΧΗ μεταδοση ροπης ΚΑΙ στους πισω τροχους,) ειναι πιο 'ελευθερο' και ρυθμισιμο το πλαισιο, στα χερια του οδηγου, για εστω το μικρο αυτο περιθωριο γωνιας που του αφηνει το ESP, μεχρι να εμπλακει.
Για το αν ανοιγει το πισω μερος στο 'ασε', το R, θα σου πει ο ιδιος, αν και ποσο και υπο ποιες συνθηκες... -
ανοίγει... για αυτό τον λόγο έχουν και το ESP κλειδωμένο. Αλλά τα γαλικά ανοίγουν ακόμη πιο βίαια οπότε όλα είναι σχετικά... κανένα δεν έχει το σασσί του και τώρα που θα σβήνει το ESP θα δείτε όλοι πόσο καλύτερο είναι από πολλά άλλα σασσί, τετρακίνητα ή μη...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλλά, Νίκο, ΔΕΝ έχεις οδηγήσει S3, απλά έχεις πάει βόλτα το αυτοκίνητο, αυτό λέω, απλά και ξάστερα... κι εγώ έχω πάει βόλτα με F355 και Carrera πολλών τύπων και προδιαγραφών, ακόμη και σε πίστα... δεν μπορώ ομως να ισχυριστώ οτι τ αγνωρίζω σαν the back of my hand...
Κι εσύ 'βόλτα' λοιπόν το πήγες.
όχι αγάπη μου, εγώ ΔΕΝ το πήγα βόλτα... οδηγέις διαφορετικά.
καρτ έκανα όταν ημουν πιτσιρίκι, στα δεκαπέντε μου οδηγούσα το αγωνιστικό του Αποστόλου στην περιφερειακή Υμητού (κακοτράχαλος χωματόδρομος τότε) και πήρα στα χέρια μου πρώτη φορά στα δεκατέσσερα αυτοκίνητο όπου πριν κλείσω χρόνο μπορούσα και πήγαινα βόλτα κανονικότατα τον πατέρα μου, πάρκαρα/ ξεπέρκαρα το Pajero της μητέρας μου όπου με πήγαινε ή πηγαίναμε γιατί δεν μπορούσε...
απλά ξεκολλήστε όλοι... είναι καλύτερο το πλαίσιό του και η ρύθμισή του, για πολλους λόγους αλλά όχι για τον προφανή, δηλαδή την μετάδοση της κίνησης... όπου αν τα βάλλεις σε στεγνό και με ίδια αναλογία hp/ kgr πάλι το Ψιρόκο θα πάει καλύτερα...
-
κοντός ψαλμός αλληλουια πάντως... θα πάμε σούνιο πάλι, Κυριακή πρωί, να το δούμε... αφότου με το καλό το στρώσω...
-
Σε καλή άσφαλτο το scirocco ενδεχομένως να είναι πιο γρήγορο. Αυτό δεν μου λέει τίποτα.
Γρήγορο πολύ είναι, διακεδαστικό δεν είναι με την καμία. Τόσο από φίλους που το έχουν οδηγήσει , όσο και από τον ειδικό τύπο, το συμπέρασμα έιναι το ιδιο. Το πίσω μέρος (ειδικά για το r) είναι βιδωμένο στην άσφαλτο. Κι αν με ειδικούς χειρισμούς προσπαθησεις να το αποσταθεροποιήσεις θα επέμβει το esp να σου σπάσει τα νεύρα.
Και μία άλλη σημαντική διαφορά. Τα χαλντεξοειδή ανοίγουν την τροχιά του πισω μέρους μετά το απεξ των κλειστών στροφών, πατώντας γκάζι. Οι overpowered μπροστοκούνες, τύπου σιροκο, απλά πετάνε μούτρα σε τέτοιες συνθήκες και... σου σπάνε τα νεύρα.
Ελάχιστα προσθιοκίνητα συμπεριφέρονται υπερστροφικά στο 'πάτα' κατά τη διάρκεια εισόδου / εξόδου των στροφών , κατά Γαλλία μεριά (106, clio rs κλπ).
-
-
ΜΕταξυ μας το εχετε ξεφτυλισει το θεμα...και αν πεταει κωλο η ειναι σπαστικο τι σας κοφτει εσας;;;;
-
όχι αγάπη μου, εγώ ΔΕΝ το πήγα βόλτα... οδηγέις διαφορετικά.
καρτ έκανα όταν ημουν πιτσιρίκι, στα δεκαπέντε μου οδηγούσα το αγωνιστικό του Αποστόλου στην περιφερειακή Υμητού (κακοτράχαλος χωματόδρομος τότε) και πήρα στα χέρια μου πρώτη φορά στα δεκατέσσερα αυτοκίνητο όπου πριν κλείσω χρόνο μπορούσα και πήγαινα βόλτα κανονικότατα τον πατέρα μου, πάρκαρα/ ξεπέρκαρα το Pajero της μητέρας μου όπου με πήγαινε ή πηγαίναμε γιατί δεν μπορούσε...
απλά ξεκολλήστε όλοι... είναι καλύτερο το πλαίσιό του και η ρύθμισή του, για πολλους λόγους αλλά όχι για τον προφανή, δηλαδή την μετάδοση της κίνησης... όπου αν τα βάλλεις σε στεγνό και με ίδια αναλογία hp/ kgr πάλι το Ψιρόκο θα πάει καλύτερα...
ο ένας σε μια βόλτα σκ δεν καταλαβαίνει τίποτα και ο άλλος γίνεται πλήρης γητευτείς??
ποστ με το ποστ δείχνεις μια χωρίς λόγο αλαζονίεα...
-
Μλκς θα με τρελάνετε ε? Εδώ και τόσες σελίδες λέω ένα ΠΟΛΥ συγκεκριμένο πράγμα κάτι στο οποίο ο vel έγραψε:
Απάντησέ μου στο εξής. Το rocco R τι κάνει στην έξοδο της στροφής με στραμμένο το τιμόνι, μόλις αφήσεις το γκάζι?
Νομίζω αυτό είναι ένα γενικό φαινόμενο των δυνατών μπροστοκίνητων.
**ΣΤΡΙΒΕΙ! **
σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με την ψευδοτετρακίνηση του παλιού μου (πια) S3, το οποίο και πάλι ανοίγει λίγο το πισω μέρος... αλλά σαφώς πιο καθαρά το κάνει το ρόκο όταν μιλάμε απολύτως τεχνικά-οδηγικά! ΣΑΦΩΣ πιο καθαρά από το S3...
Μετά ο Γρηγόρης (πολύ σωστά) λέει:
Οταν εισαι σε καμπη με ελαφρα στριμμενους τροχους και γκαζι, ειτε το αφησεις, ειτε πατησεις και φρενο, οι βασικες αντιδρασεις του ΠΡΟΣΘΙΟΚΙΝΗΤΟΥ αυτοκινητου ειναι ιδιες. Το πισω μερος ελαφρωνει, μεχρι και ξεκολαει αποτομα, αναλογως την δυναμη/διαρκεια φρεναρισματος, συν την γωνια στριψιματος, ή/και το αν εχεις αφησει αποτομα το γκαζι.
Και μετά στην ερώτηση του Γρηγόρη στον vel τι κάνει τελικά το Rocco όταν αφήνεις γκάζι που γράφει:
...Για το αν ανοιγει το πισω μερος στο 'ασε', το R, θα σου πει ο ιδιος, αν και ποσο και υπο ποιες συνθηκες...
Απαντάει ο vel:
ανοίγει... για αυτό τον λόγο έχουν και το ESP κλειδωμένο. Αλλά τα γαλικά ανοίγουν ακόμη πιο βίαια οπότε όλα είναι σχετικά... κανένα δεν έχει το σασσί του και τώρα που θα σβήνει το ESP θα δείτε όλοι πόσο καλύτερο είναι από πολλά άλλα σασσί, τετρακίνητα ή μη...
Και μετά μου λέτε:
O ένας:
Βρε συ Νικο, για να μπεις στο κλιμα της ολης αναλυσης που γινεται για το συγκεκριμενο σημειο του video, πρεπει
καταρχας να απεμπλακεις απο τις οποιες εμπειριες σου με το καρτ, και την πισω κινηση της Bmw που οδηγεις γενικοτερα.
Ειναι εντελως διαφορετικος ο τροπος με τον οποιο ασκουνται οι δυναμεις στα προσθιοκινητα, με μοναδικη εξαιρεση αυτη του βαρους...Και ο άλλος:
Δε μου είπες πάντως...τι αγωνιστικό καρτ είχες? (μη μου πεις έκανα με νοικιάρικα )
-
ελληνικά μιλάμε Νιιικοοοο... όταν δηλαδή κάτι στρίβει δεν ανοίγει? είναι περιεχόμενη νοηματική της λέξης στρίβει το δεν ανοίγει ή το ανοίγει?
δεν καταλαβαίνω που κολλάς...
@ σχολιαστές παντώς τύπου
όσο για την αλαζονία, ψάξε βρες τη σε άλλους... -
...δεν καταλαβαίνω που κολλάς...Στο ότι η ερώτησή μου ήταν ΠΟΛΥ συγκεκριμένη και δε πήρα συγκεκριμένη απάντηση.
Για να το κλείσουμε, συμφωνούμε ότι ΚΑΙ το Scirocco, όπως όλα τα μπροστοκίνητα, ανοίγουν το πίσω μέρος στο άσε, πράγμα που επιβεβαιώνει και το βίντεο.
Τι καρτ είχες?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...δεν καταλαβαίνω που κολλάς...
Στο ότι η ερώτησή μου ήταν ΠΟΛΥ συγκεκριμένη και δε πήρα συγκεκριμένη απάντηση.
Για να το κλείσουμε, συμφωνούμε ότι ΚΑΙ το Scirocco, όπως όλα τα μπροστοκίνητα, ανοίγουν το πίσω μέρος στο άσε, edit
ή/και στα φρενα, πράγμα που επιβεβαιώνει και το βίντεο.fixed...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
...δεν καταλαβαίνω που κολλάς...
Στο ότι η ερώτησή μου ήταν ΠΟΛΥ συγκεκριμένη και δε πήρα συγκεκριμένη απάντηση.
Για να το κλείσουμε, συμφωνούμε ότι ΚΑΙ το Scirocco, όπως όλα τα μπροστοκίνητα, ανοίγουν το πίσω μέρος στο άσε, πράγμα που επιβεβαιώνει και το βίντεο.
Τι καρτ είχες?
οοοοοόοοοχι...
το κάνει πολύ λιγότερο ή και καθόλου όταν άλλα(γαλλικού ρυθμού) χάνονται, όπως είπα και πιο πάνω, από τα γαλλικού ρυθμού στημμένα αυτοκίνητα... επειδή ακριβώς, όπως και σου είπε ο Γρηγόρης πάνω από μια φορά, με πλλοοοοουυυυυυς διαφορετικούς τρόπους, το μετατρόχιο του μαζί με το σασσί του δουλεύουν εκπληκτικά, προσφέροντας στον πίσω άξονα πολύ ανώτερες των καλύτερων πρόσφυση...
VW Scirocco