-
Κατι επισης για τα ηχοσυστηματα:
Αν δεν κανω λαθος στο RCD310 δεν
υπαρχουν ηχεια midrange, στο
dynaudio αντιστοιχα υπαρχουν ή
απλα ειναι καλυτερης ποιοτητας π.χ
τα υλικα των θολων τους? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Κατι επισης για τα ηχοσυστηματα:
Αν δεν κανω λαθος στο RCD310 δεν
υπαρχουν ηχεια midrange, στο
dynaudio αντιστοιχα υπαρχουν ή
απλα ειναι καλυτερης ποιοτητας π.χ
τα υλικα των θολων τους?Όχι.
Two soft dome tweeters and two midrange/bass drivers in the front doors are integrated at their ideal acoustic position, resulting in an impressive soundstage reproduction.
Two extra soft dome tweeters and two extra midrange/bass loudspeakers behind the front seats provide a perfect all-round experience while also ensuring the same powerful sound for the two rear seats.
Σύνολο 8. Απλά τα Dynaudio έιναι καλύερης ποιότητας.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Εσωτερικο scirocco.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73910' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕσωτερικο golf vi.
Το golf vi ειναι 10 χρονια μπροστα.
Γιατι το εκανε αυτο το εγκλημα η VW ???
Ειναι ενα σιροκκο βασικου εξοπλισμου με ενα golf φουλ εξτρα...και με δερματα η ανοιχτοχρωμα καθισματα...δεν μπορεις να συγκρινεις,παραθετω φωτο με αντιστοιχο εξοπλισμο
Κανεις Λαθος. Το Golf ειναι το βασικο highline (δεν εχει δερμα). Εχω μπει μεσα, οταν ειχα παει στην VW. Στοιχιζει 19.950 (3πορτο Highline) και ειναι ακριβως ετσι (αν εξαιρεσεις το κιβωτιο και το RNS).
Ειναι αιωνες μπροστα απο το εσωτερικο του scirocco. Τα κοντερ, τα πλαστικα, το χρωμα, οι πορτες, το χρωμιο, το τιμονι. Ειναι σαν να ειναι απο αλλη εποχη αυτοκινητα.
(Συγκρινω φυσικα το golf vi highline των 19.950 με το scirocco των 21.800, χωρις δερματα)
-
Μόνο που σε αυτά τα χρήματα χάνεις το σπορ χαρακτήρα του σιρόκο. Μόνο που κάθεσαι στην χαμηλή θέση του σιρόκο σε προδιαθέτει για ένα πράγμα: ΣΑΝΙΔΩΣΕ ΜΕ!!!
-
Ετσι...
Στο scirocco οταν μπαινεις μεσα ξεχνας
τα παντα (ναι ακομα και το βαρετο ταμπλο του Eos, που στην τελικη δεν ειναι
ουτε ασχημο, ουτε κακης ποιοτητας) και θες να του πιεις το αιμα!
Στο Golf απλα θες να μετακινηθεις με ασφαλεια
και ανεση... -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Εσωτερικο scirocco.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73910' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕσωτερικο golf vi.
Το golf vi ειναι 10 χρονια μπροστα.Γιατι το εκανε αυτο το εγκλημα η VW ???
Ειναι ενα σιροκκο βασικου εξοπλισμου με ενα golf φουλ εξτρα...και με δερματα η ανοιχτοχρωμα καθισματα...δεν μπορεις να συγκρινεις,παραθετω φωτο με αντιστοιχο εξοπλισμο
Κανεις Λαθος. Το Golf ειναι το βασικο highline (δεν εχει δερμα). Εχω μπει μεσα, οταν ειχα παει στην VW. Στοιχιζει 19.950 (3πορτο Highline) και ειναι ακριβως ετσι (αν εξαιρεσεις το κιβωτιο και το RNS).
Ειναι αιωνες μπροστα απο το εσωτερικο του scirocco. Τα κοντερ, τα πλαστικα, το χρωμα, οι πορτες, το χρωμιο, το τιμονι. Ειναι σαν να ειναι απο αλλη εποχη αυτοκινητα.
(Συγκρινω φυσικα το golf vi highline των 19.950 με το scirocco των 21.800, χωρις δερματα)
Ma to highline, ex orismou den einai vasiko montelo...poso mallon an exei rns,dsg...afto ennow...sto katw katw emena den mou fainetai asximo oute deka xronia pisw mias kai ta exw sugkrinei dipla dipla,isa isa pou i kentriki konsola kai to timoni mou aresei pio polu sto scirocco,opws kai oi xeirolaves...min ksexname oti to eswteriko den einai mono to tamplw...emena mono ta pisw bucket me ''ftiaxnoun''...sorry gia ta greeklish...imon se pc p den exei ellinika...
-
Τώρα που γυρίζει, θέλεις και εσύ ban; mod drdino
-
edit mod drdino
-
Στο καλό λοιπόν, εφόσον δεν σε ικανοποιεί το φόρουμ πήγαινε στο 101 σου. [mod drdino]
-
Γιατι το εκανε αυτο η VW?
Γιατι αφησε το παλιο εσωτερικο στο scirocco?
Γιατι δεν εβαλε το τιμονι, τα κοντερ, και γενικοτερα το καινουριο ταμπλο?
Το scirocco θα επρεπε να εχει καλυτερο εσωτερικο απο το golf. Oχι με διαφορα χειροτερο. -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Γιατι το εκανε αυτο η VW?
Γιατι αφησε το παλιο εσωτερικο στο scirocco?
Γιατι δεν εβαλε το τιμονι, τα κοντερ, και γενικοτερα το καινουριο ταμπλο?
Το scirocco θα επρεπε να εχει καλυτερο εσωτερικο απο το golf. Oχι με διαφορα χειροτερο.Η απάντηση είναι απλή και λέγεται... marketing. Από επιχειρηματικής πλευράς, πολύ καλά έκανε. Αν το εσωτερικό του ήταν νεότερο από του GTI, θα ήταν σαν να σκοτώνει το τελευταίο.
Αν και δεν πιστεύω ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως τα παρουσιάζετε. Κι εμένα η αρχική μου εντύπωση από τις φωτογραφίες αυτή ήταν, όμως όταν μπήκα μέσα στο Golf VI άλλαξα γνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο το εσωτερικό του Golf, το αντίθετο μάλιστα. Και το τιμόνι του, μπορεί να φαίνεται ωραίο, αλλά από κοντά είναι λίγο πλαστικούρα, ιδίως στα σημεία με τους διακόπτες, που κουνιούνται πάνω κάτω. Για να μη μιλήσω για τα καθίσματα με την αλκαντάρα, που φαινόταν παλιά και βρώμικη ακόμη και στο εκθεσιακό μοντέλο (η αλκαντάρα βρίσκεται στη μέση του καθίσματος, και όχι στα πλαϊνά όπως στο Scirocco).
Για μένα, το εσωτερικό του Scirocco είναι καλύτερο και πιο σπορ. Αν ήταν αυτό το καινούριο και το άλλο το παλιό, θα συμφωνούσατε όλοι μαζί μου. Τώρα όμως το θεωρείτει «παλιό», επειδή υπάρχει εδώ και χρόνια σε άλλα αυτοκίνητα. Η μόνη μου ένσταση είναι στο ασημί κάλυμμα της κεντρικής κονσόλας (το οποίο αλλάζει πανεύκολα, και σίγουρα θα κυκλοφορήσει ανταλλακτικό σε piano black) και η μη ύπαρξη συρόμενου καλύμματος στις ποτηροθήκες (κάτι που έχω στο Golf V μου).
-
το εσωτερικο του σιροκο ειναι πολυ καλης ποιοτητας οπως και του γκολφ...μια μικρη διαφορα στο φινιρισμα υπαρχει οπου και πλεονεκτει το νεο γκολφ...δεν εχει το νεο γκολφ καινουργιο εσωτερικο..απλα λιγο πιο σκουρα πλαστικα..μικρες διαφορες
-
Συμφωνω και εγω με τους δυο προλαλησαντες.
Αν ηταν να γκρινιαξω λιγο για το scirocco αυτο
θα ειχε να κανει με τις δυο ποτηροθηκες αναμεσα στα δυο μπροστινα καθισματα, οι οποιες μπορουσαν να εχουν εστω ενα συρομενο καλυμμα...
Το γκρι πλαστικο καλυμμα της κεντρικης κονσολας προσωπικα με ενοχλει λιγο μαζι με τα μακροστενα φιλετα ιδιας αποχρωσης πανω απο το ντουλαπακι και διπλα στον διακοπτη
για τα φωτα.
Ισως βεβαια και αυτα να μπορουν αργοτερα να αλλαχτουν με πραγματικο κομματι αλουμινιου (after market?) οπως φαινοταν στο λευκο scirocco της Γενευης σε συνδυασμο με το piano black της κεντρικης κονσολας. -
Υπάρχουν ανταλλακτικά σε piano black αντί του ασημί στην κεντρική κονσόλα?? Αυτό είναι πολύ καλό δεν το ήξερα! Και πόσο κοστίζει άραγε??? Τώρα όσον αφορά το νέο golf το μόνο που θα ήθελα για το scirocco είναι το κοντέρ του golf (τα χρώματα που φαίνονται στην φώτο που δείξατε). Μου φαίνεται πιο συντηριτικό το νέο εσωτερικό του...
-
Έχει κανείς foto του μαρσπιέ με την αναγραφή Scirocco?
-
Παραθετω ξανα τις φωτογραφιες.
Εσωτερικο scirocco.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=73910' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΕσωτερικο golf vi.
Δεν συγκρινονται.
Εχω μπει μεσα και στα δυο.Τα κοντερ ειναι μακραν ομορφοτερα.
Η οθονη εχει ασπρο και οχι κοκκινο χρωμα και ειναι μεγαλυτερη.
Το τιμονι ειναι με διαφορα ομορφοτερο.
Το πανω μερος του ταμπλο ειναι πιο μαυρο και πολυ πιο ωραιο.
Το κατω μερος ειναι φωτεινο και πολυ πιο ποιοτικο.
Οι πορτες ειναι πιοτικοτερες.
Το φινιρισμα καλυτερο.
Τα ανεμιστηρια του κλιματιστικου βελτιωμενα αισθητικα.
Το χρωμιο περισσοτερο και πιοτικοτερο.
Τα καθισματα μακραν ομορφοτερα.
Τα κουμπια στο κεντρο ειναι πιο ωραια.
Και συνολικα ειναι πολυ πιο φωτεινο και ευχαριστο.Στα μονα σημεια που υπερτερει το scirocco ειναι η τριγωινικη χειρολαβη και το καλυτερο καθισμα οδηγησης (με το που καθεσε θελεις να το οδηγησεις).
-
-
Το κοντερ ειναι πιο 'πλουσιο' στο Golf.
Ταπεινη μου αποψη βεβαια σε ενα αυτοκινητο με σπορ καταβολες προτιμω ενα πιο απλο (αλλα χωρις ελλειψεις) στο ματι πινακα οργανων.
Το τιμονι οκ ειναι πιο φρεσκο, μου αρεσει και εμενα, βλεποντας το στο R20
στην εκθεση της Bologna σκεφτομουν μηπως αραγε μπει αργοτερα στα απλα...
Νομιζω οτι ειναι και διαφορετικη η φιλοσοφια των δυο αυτοκινητων που 'επιτρεπει' στο Golf να ασχολειται κανεις περισσοτερο με το ταμπλο και την εμφανιση του σε αντιθεση με το scirocco οπου το ενδιαφερον καποιου στρεφεται αμεσως, ολοι φανταζομαστε που...
Για τις πορτες το μονο που εχω να πω ειναι οτι κλεινοντας την πορτα του scirocco (σημειωτεον χωρις πλαισια) , εντυπωσιαστηκα απο τον στιβαροτατο ηχο που εκανε.
Κατα τα αλλα καποια πραγματα ειναι υποκειμενικα, αλλα και οι φωτο που εχεις ως συγκριση με το scirocco το αδικουν. Αν ηταν Golf με την μαυρη επενδυση
καθισματων και με χειροκινητο κιβωτιο, το εσωτερικο του δεν θα ηταν τοσο φωτεινο
ουτε το χρωμιο περισσοτερο.
Εν πασει περιπτωση ειναι και η προσεγγιση τους στο κοινο διαφορετικη σε συνδυασμο
με το οτι το Golf ειναι νεοτερο κατασκευαστικα, που δειχνει σε μερικους πιο 'μπαγιατικο'
το εσωτερικο του scirocco απ' οτι ουσιαστικα ειναι. -
@ emperor
Το κοντερ ναι είναι ομορφότερο αλλά πιο πυκνό και μπορεί να το κάνει δυσανάγνωστο του golf.
Τα χρώματα είναι υποκειμενικά, εμένα μου αρέσει του Polo που είναι μπλε περισσότερο απ όλα.
Το τιμόνι δεν το πολυκοιτάς. Αλλά οκ είναι καλύτερο. Η δερμάτινη αίσθηση και ότι το έχει ψηλά είναι αρκετά. (προφανώ και το golf είναι δέρμα;)
Το κάτω μέρος του ταμπλό γιατί πρέπει να είναι μαύρο σων και καλά και το κάτω μέρος γενικά πιο ποιοτικό;; Γιατί να μην είναι το αντίστρωφο. Υποκειμενικά εγώ τα βλέπω. Υπάρχει καμία υπόδειξη; Στο σιροκο παίζει με το μαύρο ασημί. Στο άλλο απλά έχει το μπεζ.
Οι σχάρες εξαγωγής του αέρα δεν μπορώ να καταλάβς γιατί είναι βελτιωμένες... Ένα συντηριτικό πλαίσιο βλέπω.
Χρώμιο στο golf περισότερο βλέπω μόνο στο τιμόνι. Το σιρόκο έχει και στις πόρτες και το ταμπλό.
Τα καθίσματα δεν τα βλέπω όλα αλλά σπορ και χαμηλά τόσο δεν νομίζω να είναι.Κοίτα το golf είναι να πηγαίνεις για βόλτα, το σιρόκο είναι να πηγαίνεις γρήγορη βόλτα. Και μην ξεχνά είναι golf 6 ενώ το άλλο sirocco Σκετο. Κάπου έπρεπε να πατήσει για να βγει στην παραγωγή για να ήταν οικονομικό. Πάτησε στο εος.
-
Μια παρατηρηση: Το εσωτερικο του Scirocco δεν εχει πουθενα χρωμιο. Αυτο που βλεπετε και αποκαλειτε χρωμιο , ειναι πλαστικα φιλετα σε απομιμηση αλουμινιου.
VW Scirocco