-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
ναι δεν ειμαι σιγουρος για τις ιντσες.. 6,5 6,5.. δεν τα χαλαμε εκειμου εξηγεις λιγο εκεινο το 2din??
Νομιζω οτι ειναι σχετικο με το μεγεθος...εχω προσεξει οτι αυτου του μεγεθους οι οθονες λεγονται ετσι 2din...ετσι εχω καταλαβει,μπορει να κανω και λαθος.
-
2din αναφέρεται στο ύψος της κεντρικής μονάδας.. οχι της οθόνης
είναι το 2πλασιο ύψος απο ενα κλασικό κασετοφωνο
-
1 din ειναι η διασταση που εχουν τα απλα ραδιο-cd.
2 din ειναι αυτα που εχουν το 2πλο υψος. -
Ο χρήστης stred έγραψε:
2din αναφέρεται στο ύψος της κεντρικής μονάδας.. οχι της οθόνηςείναι το 2πλασιο ύψος απο ενα κλασικό κασετοφωνο
Ναι αυτο ηθελα να πω ...
-
ωραια μιας και πιασαμε την πηγη...
να ρωτησω κατι αλλο.. για το rcd 300 h 500 γραφει 8 ηχεια και 4χ 50 watt...
μου το εξηγει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις πανω σ αυτο τομεα
υπαρχουν 4 ηχεια και αλλα 4 tweeter? τα δευτερα τι ρολο βαρανε??:):P
-
ωραια μιας και πιασαμε την πηγη...να ρωτησω κατι αλλο.. για το rcd 300 h 500 γραφει 8 ηχεια και 4χ 50 watt...
μου το εξηγει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις πανω σ αυτο τομεα
υπαρχουν 4 ηχεια και αλλα 4 tweeter? τα δευτερα τι ρολο βαρανε??:):P
Νομιζω πως ειναι η μεγιστη ισχυς που μπορει να βγαλει η καθε εξοδος της πηγης...
-
ok..
και τα ηχεια που εχει πανω ξερει κανεις ποσα watt ειναι?? 50 και αυτα??
συνολο 200 watt δλδ?
-
edit mod mirage
-
ok..και τα ηχεια που εχει πανω ξερει κανεις ποσα watt ειναι?? 50 και αυτα??
συνολο 200 watt δλδ?
Φίλε δεν έχει τόση σημασιά πόσα watt είναι τα ηχεία... πιο σημαντικά μεγέθη είναι η ευαισθησία και η συχνότητα απόκρισης.
Όπως και να έχει, τα ηχεία αντέχουν συνήθως σε πιό πολλά watt απ' όσα βγάζει η πηγή.
Το να πεις πως τα ηχεία είναι σύνολο π.χ. 500 watt και ηπηγή 150 watt δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Από το RCD310 με τα στάνταρ ηχεία μην περιμένεις τίποτα παραπάνω απο το 'ανεκτό'.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
ok..
συνολο 200 watt δλδ?
Φίλε δεν έχει τόση σημασιά πόσα watt είναι τα ηχεία... πιο σημαντικά μεγέθη είναι η ευαισθησία και η συχνότητα απόκρισης.
Όπως και να έχει, τα ηχεία αντέχουν συνήθως σε πιό πολλά watt απ' όσα βγάζει η πηγή.
Το να πεις πως τα ηχεία είναι σύνολο π.χ. 500 watt και ηπηγή 150 watt δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Από το RCD310 με τα στάνταρ ηχεία μην περιμένεις τίποτα παραπάνω απο το 'ανεκτό'.
Ενταξει καλα ειναι,θα ελεγα παραπανω απο το ανεκτο...απλα οποιος θελει κατι παραπανω απο αυτα παει σε dynaudio οπως εγω.
-
edit mod mirage.
Δεν μίλησα για υβριστικό σχόλιο, χαρακτηρισμό ή κάτι άλλο απλά έσβησα την δημοσίευση σου. Όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ok..
συνολο 200 watt δλδ?
Ενταξει καλα ειναι,θα ελεγα πολυ παραπανω απο το ανεκτο...απλα οποιος θελει κατι παραπανω σε ποιοτητα απο αυτα παει σε dynaudio οπως εγω.
-
Παντως και εγω που εχω ακουσει
το RCD310 μου φανηκε περισσοτερο απο
ανεκτο, εχοντας αρκετα καλο εργοστασιακο RCD με 10
ηχεια στο δικο μου...
Το Dynaudio θα κανει σιγουρα την διαφορα
αλλα πιστευω για αυτους που εχουν
'εξασκημενο' αυτι. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
ok..
συνολο 200 watt δλδ?
Ενταξει καλα ειναι,θα ελεγα παραπανω απο το ανεκτο...απλα οποιος θελει κατι παραπανω απο αυτα παει σε dynaudio οπως εγω.
Αναλόγως τι έχεις συνηθίσει... και τα Dynaudio θα έλεγα πως είναι απλώς καλούτσικα...
Όπως και να έχει γιά τον μέσο ακροατή είναι ΟΚ και τα δύο και κάνουν μιά χαρα την δουλειά τους.
-
@inimic
Εχεις ακουσει και τα δυο συστηματα?
Δεν ειδες καποια διαφορα απο το ενα
στο αλλο? -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@inimic
Εχεις ακουσει και τα δυο συστηματα?
Δεν ειδες καποια διαφορα απο το ενα
στο αλλο?Οπωσδήποτε.
Έχω ακούσει όμως και διάφορες aftermaket λύσεις.
Είναι απλά θέμα πόσο ψείρας είσαι με τον ήχο και τι είδους μουσική ακούς.
-
Για την διαφορα των επιπλεον χρηματων (755ευρω το Dynaudio), πιστευεις
οτι αξιζει τον κοπο η επιλογη του σε σχεση με το απλο RCD310, αν ειχες αποκλεισει
τις aftermarket εναλλακτικες? -
καταρχας eyxaristw gia thn apanthsh...
egw ebala to rcd 500..
exei diafora ston hxo apo to 310??
dn thelw trela pragmata... to mono p skeftomouna argotera einai na allaksw ta hxeia mono... kai hthela na mathw posa watt einai ta hxeia twra kai posa akoma epipleon shkwnei
mporeis na m ekshghseis ta tweeter ti einai??
se eyxaristw poly ..
sorry gia ta greeklish..
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για την διαφορα των επιπλεον χρηματων (755ευρω το Dynaudio), πιστευεις
οτι αξιζει τον κοπο η επιλογη του σε σχεση με το απλο RCD310, αν ειχες αποκλεισει
τις aftermarket εναλλακτικες?Ναι γιατί γλιτώνεις και όλο το ξήλωμα.
Κι' εγώ αυτό θα έβαζα απλά επισημαίνω πως δεν είναι και πανάκεια.
-
καταρχας eyxaristw gia thn apanthsh...egw ebala to rcd 500..
exei diafora ston hxo apo to 310??
dn thelw trela pragmata... to mono p skeftomouna argotera einai na allaksw ta hxeia mono... kai hthela na mathw posa watt einai ta hxeia twra kai posa akoma epipleon shkwnei
mporeis na m ekshghseis ta tweeter ti einai??
se eyxaristw poly ..
sorry gia ta greeklish..
tweeter είναι κάτι μικρά ηχειαάκια που παίζουν τις υψηλές συχνότητες.
Συνήθως τα βλέπεις κοντά στους καθρέφτες.
VW Scirocco