-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
οχι μονο rcd510 kai plus συναγερμο έβαλα και χρώμα γκρι beryllium.
οταν πήγα μου είπαν οτι υπήρχε ενα λευκό με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις διαθέσιμο.Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα να το κλείσω δίστασα για το DSG λόγω της αναμονής και ρώτησα αν έκλεινα το manual χωρίς κανένα έξτρα και σε λευκό χρώμα πότε θα το παραλάμβανα, ο αντιπρόσωπος πήρε κάπου τηλ...υποθέτω στα κεντρικά και του είπαν μετά τις 20 Ιανουαρίου οπότε για 1,5-2 μήνες διαφορά έκλεισα το DSG μ απ' όλα που λένε
Ευτυχώς που το Audi 80 του 91 που έχω είναι αθάνατο και θα με βγάλει άνετα μέχρι το Πάσχα
-
Πάντως εγώ έβαλα το DCC αν και δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά στο test drive το έβαλα μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι με τις interlagos θα είναι σκληρό το αμάξι και έτσι ίσως στην ρύθμιση comfort να μαλακώσει λίγο....Παιδιά το έχει οδηγήσει κανείς με interlagos????χτυπάει????
-
Για να καταλάβετε σκέφτηκα να 'τσεπώσω' τον πωλητή για να μου βρεί ένα το συντομότερο δυνατόν!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Γράφω σήμερα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να ξεκολλήσω από το μπάκετ του και αυτό για πολύ λίγο.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Γιατί είχα την εντύπωση ότι κοίταγες για ΜιΤο;
Καλά χιλιόμετρα!Η αλήθεια είναι ότι περιεργάστηκα τη mito για αρκετό καιρό όχι κυρίως για να την αγοράσω, μιας και υπάρχει μια 147 στην κατοχή μου, αλλά γιατί σαν φίλος της συγκεκριμένης μάρκας έχω περιέργεια και αγάπη για ότι καινούργιο βγάζει, το σιρόκο όμως το έχω βάλει στο μάτι πολύ καιρό τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος με την αγορά του.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
Πάντως εγώ έβαλα το DCC αν και δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά στο test drive το έβαλα μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι με τις interlagos θα είναι σκληρό το αμάξι και έτσι ίσως στην ρύθμιση comfort να μαλακώσει λίγο....Παιδιά το έχει οδηγήσει κανείς με interlagos????χτυπάει????Έκανες test drive με DCC;
-
Nαι εδώ στο ρέθυμνο έχει ένα test drive με dcc.Το έκανα μία βόλτα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά γιατί και ήταν καλός ο δρόμος...τι καλός δηλαδή...μέτριος ελληνικός κλασσικός δρόμος αλλα ήταν τόσο μικρή η διαδρομή που δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά....πιστεύω ότι θέλει κάποια χιλιόμετρα στην πόλη και εκτός πόλης για να δεις την διαφορά που σίγουρα υπάρχει!!!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Καλοριζικο φιλαρακι!Θα συμφωνησω για το viper green ...το dynaudio εχεις βαλει?να σαι καλά ζαντάρα , έχει το απλό rcd510 επάνω και επειδή δεν είμαι απαιτητικός στο θέμα του ήχου δεν το έψαξα και ιδιαίτερα για το τι παραπάνω προσφέρει το dynaudio soundpack
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
καλως σας βρηκα παιδια... νεο μελος.....sciroccatos κ εγω !! το 1.4 με τα 122 αλογακια... και εξτρα τις ζαντες donigton του διλιτρου με το λαστιχακι 235.... το αμαξι κορυφη.. σαν εμφανιση δλδ.....
επιδοσεις θα δω σε 4 μηνες που θα το παραλαβω:( ....
υπομονη μαγκες.....
α.. ερωτηση.. εκανα μαλακια π κατα τη παραγγελια δε ζητησα κν δωρακι?? αισθητηρες παρκινγ πχ δεν μπορουν να μ βαλουν κ αφου ερθει???
Ε κατι επρεπε να ζητησεις...ολοι εχουμε παρει το κατιτις μας...το dynaudio ειναι το εξτρα ηχοσυστημα με τα 300 w και τον 8καναλο ενισχυτη...
-
επικοινωνησα τελικα και το ζητησα και εγω το δωρακι μου....
μαλλον κνν συναγερμο.... ααα.. προσθεσα και το rcd510 γιατι ειδα τελικα οτι το κοστος ηταν μικρο και αξιζει....GUTEN ABEND
-
To είδα και αυτό ήταν....
Παραγγέλθηκε σήμερα απο Γαλλία, το είχα κάνει τεστ ντράιβ χτές στο Φράιμπουργκ
με το σπορτ εσωτερικό και μερικά έξτρα...Ηλιοροφή, DCC, ( για να συνδυάσω άνεση και κίνηση τάπα στο στροφιλίκι) το 510 και τις 18αρες της φωτό...
Diesel DSG 140 άλογα και περίπου 33χιλιάρικα. Περίπου γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή στην Γαλλία γιατί ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα εδώ.
Οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν θυσίες...
Το αμάξι τα σπάει -
Xάρμα οφθαλμών! ISOFIX πίσω έχει; Πώς θα το βολέψεις;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To είδα και αυτό ήταν....
Παραγγέλθηκε σήμερα απο Γαλλία, το είχα κάνει τεστ ντράιβ χτές στο Φράιμπουργκ
με το σπορτ εσωτερικό και μερικά έξτρα...Ηλιοροφή, DCC, ( για να συνδυάσω άνεση και κίνηση τάπα στο στροφιλίκι) το 510 και τις 18αρες της φωτό...
Diesel DSG 140 άλογα και περίπου 33χιλιάρικα. Περίπου γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή στην Γαλλία γιατί ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα εδώ.
Οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν θυσίες...
Το αμάξι τα σπάειMirage σβηστο γρηγορα... το ποστ το εκανες με το κανονικο σου account....
-
Ναι ρε το αμαξάκι τα σπάει και το DCC είναι ΦΟΒΕΡΟ. Χαλί και σπορτ μαζι. Μπράβο VW. Έβαλα και την πανοραμική. Την είχε το td και την ερωτεύτηκα. Δίνει μια χαρούμενη νότα στον μουντό Κεντοευρωπαϊκό χειμώνα φωτίζοντας το εσωτερικό.
Υ.Γ Γερμανία πάντως το λαχανί πουλάει τρελά σαν χρώμα -
+ξινολάχανο
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Γράφω σήμερα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να ξεκολλήσω από το μπάκετ του και αυτό για πολύ λίγο.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Γιατί είχα την εντύπωση ότι κοίταγες για ΜιΤο;
Καλά χιλιόμετρα!Η αλήθεια είναι ότι περιεργάστηκα τη mito για αρκετό καιρό όχι κυρίως για να την αγοράσω, μιας και υπάρχει μια 147 στην κατοχή μου, αλλά γιατί σαν φίλος της συγκεκριμένης μάρκας έχω περιέργεια και αγάπη για ότι καινούργιο βγάζει, το σιρόκο όμως το έχω βάλει στο μάτι πολύ καιρό τώρα και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος με την αγορά του.
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές
Ειναι που κανεις που θα κοιταζε την Μιτο δεν θα κοιταζε Σιροκο και το αντιστροφο οσο για τον συγκεκριμενο, επειδη ημουν μπροστα, ηταν ερωτας με την πρωτη ματια,με το που το ειδαμε απο μακρια ηξερε οτι ειναι αυτο και τωρα χρωσταει μια βολτα καπου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι ρε το αμαξάκι τα σπάει και το DCC είναι ΦΟΒΕΡΟ. Χαλί και σπορτ μαζι. Μπράβο VW. Έβαλα και την πανοραμική. Την είχε το td και την ερωτεύτηκα. Δίνει μια χαρούμενη νότα στον μουντό Κεντοευρωπαϊκό χειμώνα φωτίζοντας το εσωτερικό.
Υ.Γ Γερμανία πάντως το λαχανί πουλάει τρελά σαν χρώμαΤο οδήγησες με DCC; Θέλουμε λεπτομέρειες...
-
Πήρες το πιο όμορφο αμάξι της αγοράς.
Βέβαια έδωσες πολλά λεφτά γιατί το φόρτωσες (πετρέλαιο, DSG, πανοραμική, κλπ) αλλά έχεις τον καλύτερο κινητήρα που υπάρχει σε αμάξι.
Πάρε να μελετήσεις.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Υ.Γ Γερμανία πάντως το λαχανί πουλάει τρελά σαν χρώμαΤο οδήγησες με DCC; Θέλουμε λεπτομέρειες...
Ναι. Το DCC σου επιτρέπει να έχεις ταυτόχρονα ένα σφιχτό στήσιμο και άνεση αφού τα αμορτισέρ αλλάζουν συνεχώς την σκληρότητα τους ανάλογα με την ποιότητα του δρόμου. Εμένα δεν μου φάνηκε σε καμιά περίπτωση σκληρό ούτε κοπανήματα κλπ ακόμα και στην ρύθμιση sport με της 18αρες που είχε το test drive αλλά μιλάμε για δρόμους Γερμανίας. Στην θέση comfort απλά δεν καταλαβαίνεις τπτ, μαγικό χαλί
@leonp
Ευχαριστώ Λεωνίδα. Μιλάμε έχω πορωθεί ψάχνω στο Internet και διαβάζω οτι υπάρχει σχετικό με το μελλοντικό αμαξάκι μου -
Φιλε mirage κι εγω εβαλα dcc και 18αρες...περιμενω πως και πως να δω πως θα ειναι η αναρτηση του scirocco...πιστευω οπως λες στην ρυθμιση comfort να ειναι ειναι καπως πιο μαλακο και στην sport σφιχτο αλλα να μην κοπαναει.....
-
Θανάση σοβαρά το πήρες ρε συ ή πλάκα μας κάνεις?
Όχι τπτ να ξέρουμε να σου ευχηθούμε δλδ
VW Scirocco