-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Υπαρχουν και αγοραστες εδω μεσα...Μετα μας ενοχλουν τα flame post κυριοι mod ...
Δεν σε αντιλαμβάνομαι,τεσπα.
Το βίντεο σε μένα παίζει πάντως. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υπαρχουν και αγοραστες εδω μεσα...
Μετα μας ενοχλουν τα flame post κυριοι mod ...
Το βίντεο σε μένα παίζει πάντως.Ουτε εγω σε αντιλαμβανομαι...το βιντεο δν παιζει Ελλαδα..not available in your country...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υπαρχουν και αγοραστες εδω μεσα...
Μετα μας ενοχλουν τα flame post κυριοι mod ...
Το βίντεο σε μένα παίζει πάντως.θα κανω quote το ποστ σου καποια στιγμη και θα με καταλαβεις!
-
Επειδή τον κράζει ο ποπολάρος που έδωσε πολλά λεφτά για πράσινο σιρόκο;
Δεν πειράζει.
-
μαγκες αλλη μια ερωτηση,,,,
το Media in τι ειναι??
και το bluetooth?? για το κινητο? ανοιχτη ακροαση και ετσι??
thanks...
tha rthei k mena t sabato pou tha voltarw me to scirocco mou
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι ρε το αμαξάκι τα σπάει και το DCC είναι ΦΟΒΕΡΟ. Χαλί και σπορτ μαζι. Μπράβο VW. Έβαλα και την πανοραμική. Την είχε το td και την ερωτεύτηκα. Δίνει μια χαρούμενη νότα στον μουντό Κεντοευρωπαϊκό χειμώνα φωτίζοντας το εσωτερικό.
Υ.Γ Γερμανία πάντως το λαχανί πουλάει τρελά σαν χρώμαΤο οδήγησες με DCC; Θέλουμε λεπτομέρειες...
Ναι. Το DCC σου επιτρέπει να έχεις ταυτόχρονα ένα σφιχτό στήσιμο και άνεση αφού τα αμορτισέρ αλλάζουν συνεχώς την σκληρότητα τους ανάλογα με την ποιότητα του δρόμου. Εμένα δεν μου φάνηκε σε καμιά περίπτωση σκληρό ούτε κοπανήματα κλπ ακόμα και στην ρύθμιση sport με της 18αρες που είχε το test drive αλλά μιλάμε για δρόμους Γερμανίας. Στην θέση comfort απλά δεν καταλαβαίνεις τπτ, μαγικό χαλί
@leonp
Ευχαριστώ Λεωνίδα. Μιλάμε έχω πορωθεί ψάχνω στο Internet και διαβάζω οτι υπάρχει σχετικό με το μελλοντικό αμαξάκι μουΜήπως έχεις υπόψιν σου ποια είναι η επιπλέον χρέωση όταν χρειαστεί να αλλάξεις αμορτισέρ;
Και για εμένα πάντως το DCC είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή αφού όχι μόνο ρυθμίζει την σκληρότητα των αμορτισέρ αλλά την απόκριση του γκαζιού και το βάρος του τιμονιού. Μου φαίνεται περίεργο που δεν γίνεται κουβέντα γι'αυτό στο τόπικ και που πολλοί λίγοι το έχουν επιλέξει ενώ γίνεται πολύς λόγος για άλλους εξοπλισμούς που είναι ανούσιοι.
-
κι εγω αυτο λεω...εβαλα στην παραγγελεια μου το DCC και φυσικα ηταν το πρωτο πραγμα που με τραβηξε σε αυτο το μοντελο....πιστευω οτι ειναι το πιο σημαντικο extra και ελαχιστοι το εβαλαν...και θα το βαλουν...ελεως ρε παιδια δεν σας ενδιαφερει η ανεση και η σπορ συμπεριφορα του αυτοκινητου.....και με ενα κουμπι να γινονται ολα αυτα!!!!πολυ ωραιο.....
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
κι εγω αυτο λεω...εβαλα στην παραγγελεια μου το DCC και φυσικα ηταν το πρωτο πραγμα που με τραβηξε σε αυτο το μοντελο....πιστευω οτι ειναι το πιο σημαντικο extra και ελαχιστοι το εβαλαν...και θα το βαλουν...ελεως ρε παιδια δεν σας ενδιαφερει η ανεση και η σπορ συμπεριφορα του αυτοκινητου.....και με ενα κουμπι να γινονται ολα αυτα!!!!πολυ ωραιο.....Φυσικά και ενδιαφέρει η άνεση και η σπορ συμπεριφορά, τουλάχιστον εμένα προσωπικά, αλλά μετά από αρκετά test drive και αφού διαπίστωσα ότι η στανταρ ανάρτηση είναι σπορ-σφιχτή αλλά δεν κοπανάει και με δεδομένο ότι τα xenon και το DSG προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια αλλά και σπόρ συμπεριφορά προτίμησα να επενδύσω σε αυτά....1000 ευρώ είναι πολλά για αναρτήσεις χωρίς να συνυπολογίσω τα έξοδα ενδεχόμενης αλλαγής ή βλάβης..
Οι συγκερκιμένες αναρτήσεις θα ήταν η προτελευταία επιλόγή μου σαν έξτρα πρίν την ηλιοροφή...
-
Kαλοτάξιδο Θανάση!
Πάρα πολύ ωραίο χρώμα... -
Η επιλογή του green viper φαντάζομαι ότι θα ανταμείψει τους μέχρι στιγμής δύο τολμηρούς εν αναμονή υποψήφιους αγοραστές
Για τη σκληρότητα της ανάρτησης έχω να πω ότι προσωπικά την κρίνω οριακά σφιχτή χωρίς όμως να κοπανάει με τις στάνταρ 17άρες που έχω, δεν ξέρω μπορεί να φταίει και η ηλικία που παραξενεύω, από την άλλη έχω συμβιώσει πολλά χρόνια με αυτοκίνητο χαμηλωμένο πάνω από τα λογικά όρια και φαντάζομαι πως είμαι εξοικειωμένος με την σκληρή ανάρτηση. Πάντως ειδικά για 18άρες ίσως η dcc να είναι αναγκαία επιλογή.
-
ωραιος...φιλε συμφωνω...dcc και interlagos πανε setaki
-
Καλησπέρα και καλοτάξιδα τα αυτοκίνητα σε όσους τα παρέλαβαν.
υπάρχει μήπως κανείς που να το παρέλαβε σε opal silver και beryllium grey ?
αν ναι, μπορείτε σας παρακαλώ να ανεβάσετε κάποιες φωτο ?επίσης, μιας και έιμαι μεταξύ του scirocco και του 3θυρου golf vi, τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα πιστεύετε πως έχει το σιρόκο έναντι του γκόλφ ? υποθέτω πως:
πλεονεκτήματα σιρόκο:
εμφάνιση,
οδική συμπεριφορά.πλεονεκτήματα γκόλφ:
ποιότητα κατασκευής ? (το made in portugal μηπως είναι μείον ? )
χώροι
μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (δηλ. δε φοβάσαι τόσο τις λακούβες και τα σαμαράκια)
μικρότερη τιμήκάτι άλλο ?
ευχαριστώ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To είδα και αυτό ήταν....
Παραγγέλθηκε σήμερα απο Γαλλία, το είχα κάνει τεστ ντράιβ χτές στο Φράιμπουργκ
με το σπορτ εσωτερικό και μερικά έξτρα...Ηλιοροφή, DCC, ( για να συνδυάσω άνεση και κίνηση τάπα στο στροφιλίκι) το 510 και τις 18αρες της φωτό...
Diesel DSG 140 άλογα και περίπου 33χιλιάρικα. Περίπου γιατί ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η τιμή στην Γαλλία γιατί ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα εδώ.
Οι μεγάλοι έρωτες απαιτούν θυσίες...
Το αμάξι τα σπάειπανεμορφο...!αν ειχε και το μπροστινο σημα στη μασκα(...και οχι στο καπο) θα ηταν τελειο...
-
Το καινουργιο γκολφ σιγουρα εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης...ειναι πιο ανετο,βολικο,εχει ατου τους μεγαλους χωρους και φυσικα καλυτερη μεταπωληση και ειναι και πιο φθηνο.Το σιροκο ειναι πιο σπορ οδηγηκα και εμφανισιακα αλλα για καποιον που θελει και λιγη πρακτηκοτητα καλυτερα να παρει το γκολφακι...και να μην σκεφτεται μονο το image του...το σιροκο κανει για λιγους ....γι αυτους που τους ενδιαφερει μονο το σπορ αυτοκινητο ολοι οι αλλοι θα το μετανιωσουν με το χρονο!
-
Ο χρήστης medst98 έγραψε:
Καλησπέρα και καλοτάξιδα τα αυτοκίνητα σε όσους τα παρέλαβαν.
υπάρχει μήπως κανείς που να το παρέλαβε σε opal silver και beryllium grey ?
αν ναι, μπορείτε σας παρακαλώ να ανεβάσετε κάποιες φωτο ?επίσης, μιας και έιμαι μεταξύ του scirocco και του 3θυρου golf vi, τι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα πιστεύετε πως έχει το σιρόκο έναντι του γκόλφ ? υποθέτω πως:
πλεονεκτήματα σιρόκο:
εμφάνιση,
οδική συμπεριφορά.πλεονεκτήματα γκόλφ:
ποιότητα κατασκευής ? (το made in portugal μηπως είναι μείον ? )
χώροι
μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (δηλ. δε φοβάσαι τόσο τις λακούβες και τα σαμαράκια)
μικρότερη τιμήκάτι άλλο ?
ευχαριστώ.Τα πλεονεκτήματα του golf είναι το καινούριας σχεδίασης εσωτερικό (και όχι το μια από τα ίδια του scirocco), τα πολύ καλύτερα υλικά μέσα (πλαστικά και ταπετσαρίες), η ηχομόνωση της καμπίνας που συναντάται μόνο σε αμάξια πολυτελείας, η αυξημένη του πρακτικότητα (είμαι 1.75 και πίσω στο scirocco το κεφάλι μου οριακά δεν έβρισκε οροφή επίσης τα δυο καθίσματα πίσω είναι τοποθετημένα πολύ στο κέντρο και το γόνατό σου βρίσκει στο πλαστικό του υποβραχιόνιου πράγμα που μάλλον είναι κουραστικό σε ταξίδι και το golf έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών) τέλος το golf προσφέρει άνεση και ποιότητα κύλισης αυτοκινήτου μεγαλύτερης κατηγορίας και στρίβει το ίδιο καλά με το scirocco (μόνο το 5% των οδηγών ίσως δει μια μικρή διαφορά στις στροφές σε σχέση με το scirocco).
Συνοψίζοντας καταλαβαίνεις ότι το golf είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο σε σημαντικά καλύτερη τιμή!
Μόνο στην εξωτερική εμφάνιση υπερτερεί το scirocco. Όχι ότι το golf δεν είναι ωραίο, αντιθέτως δείχνει πολύ κομψό και δυναμικό όσο πρέπει, απλά το scirocco είναι πιο εντυπωσιακό και πιο ιδιαίτερο σαν σχήμα και όχι ένα ακόμα hatchback.Προσωπικά θα επέλεγα το golf με κλειστά μάτια και αν μάλιστα δεν είχα μια ανασφάλεια σε σχέση με την οικονομική κρίση θα το είχα ήδη παραγγείλει.
-
Ακριβως φιλε αυτα που ειπες ειναι πολυ σωστα...σκεψου οτι εγω εχω παραγγειλεει το scirocco και αρχιζω να το σκεφτομαι για το γκολφ.....απλα πιστευω οτι σε οδικη συμπεριφορα ειναι λιγο καλυτερο το scirocco
-
απο που βρε παιδια προκυπτει οτι το golf ειναι καλυτερο του scirocco????
απλα το scirocco ειναι μια σπορ εκδοχη του γκολφ... με πλουσιο στανταρ εξοπλισμο..κατι που υστερει το γκολφ.....
με εντυπωσιακη εμφανιση.... πολυ καλο στησιμο.....
και κυριως απευθυνεται σε μικροτερες ηλικιες
αναλογα το τι θελει ο καθενας.....
οπως ολα τα αυτοκινητα εχει καποια αρνητικα... οντως η αποσταση του απο το οδοστρωμα ειναι ενα μειον...με τους ελληνικους δρομους...
αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε....
για να τελειωνω εδω δεν κανουμε συγκριση του scirocco με το golf..
-
φιλε μου ειδες πως κανεις ενα μεγαλο λαθος...τα μετατροχια του scirocco ειναι μεγαλυτερα απο του γκολφ κατα 3 ποντους εμπρος και 6,4 πισω...επισης το αμαξωμα του scirocco ειναι πολυ χαμηλοτερο του γκολφ καθως επισης και η ολη κατασκευη του ως κουπε το κανουν πιο συμπαγες και πιο στιβαρο...τελος ναι μπορουμε να κανουμε συγκρισεις με το γκολφ...και φυσικα μπορουμε!???να δουμε στο κατω κατω τι διαφορες εχουν μεταξυ τους!!κακο ειναι?
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
...τα μετατροχια του scirocco ειναι μεγαλυτερα απο του γκολφ κατα 3 ποντους εμπρος και 6,4 πισω...Δεν το είχα προσέξει ότι έχει τόσο μεγάλες διαφορές στα μετατρόχια ! Πραγματικά με τόσα περισσότερα εκατοστά λογικά πρέπει να έχει πολύ καλό 'πάτημα' από το ήδη καλό του Γκόλφ!
Κρύβει 'ψάξιμο' καλό ο Σιρόκος παρατηρώ... -
ναι ρε φιλε....εχει διαφορες που ουσιαστικα ειναι περισσοτερο αισθησης και οχι αποτελεσματικοτητας.Δηλαδη δεν θα δεις μεγαλες διαφορες στις στροφες απλα θα αισθανεσαι οτι το scirocco παταει λιγο καλυτερα σαν αισθηση!!!
VW Scirocco