-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Αν δε σας αρέσει μην το παίρνεται. Κανείς δε σας το δίνει με το ζόρι. Αφήστε να το πάρουμε εμείς που το γουστάρουμε...Εντάξει... τη γνώμη του λέει ο άνθρωπος.
-
ωραια τα fanboys
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ωραια τα fanboysΚαι τα hateboys επίσης...
-
ωραια τα fanboys
Και τα hateboys επίσης...
το ιδιο ειναι βασικα.
εγω εχω γραψει καμια 30νταρια σελιδες πριν οτι ειναι καλο σχεδιο , απο κει και περα η κοροιδια εχει τα ορια της και βαρεθηκα ΟΤΑΝ μπαινω (γιατι το αποφευγω πλεον) σε τετοια θεματα να βλεπω τοση στραβωμαρα.
δεν ειναι πανεμορφο το αμαξι της ταδε μαρκας επειδη το λενε οι φιλοι της. δλδ να μαζευτουν οι φιλοι της ΚΙΑ και να λενε οτι ειναι οτι το Rio ειναι ωραιο (μπας και το πιστεψουν) , το proceed ομως πολλοι λενε οτι ειναι ωραιο.
ΥΓ. ο αλλος λεει τη γνωμη του για το καπο , και εσυ του λες 'αμα δε σ'αρεσει...' , πολιτισμενο και στα πλαισια ενος μερους για συζητησεις.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ωραια τα fanboys
Και τα hateboys επίσης...
το ιδιο ειναι βασικα.
εγω εχω γραψει καμια 30νταρια σελιδες πριν οτι ειναι καλο σχεδιο , απο κει και περα η κοροιδια εχει τα ορια της και βαρεθηκα ΟΤΑΝ μπαινω (γιατι το αποφευγω πλεον) σε τετοια θεματα να βλεπω τοση στραβωμαρα.
δεν ειναι πανεμορφο το αμαξι της ταδε μαρκας επειδη το λενε οι φιλοι της. δλδ να μαζευτουν οι φιλοι της ΚΙΑ και να λενε οτι ειναι οτι το Rio ειναι ωραιο (μπας και το πιστεψουν) , το proceed ομως πολλοι λενε οτι ειναι ωραιο.
ΥΓ. ο αλλος λεει τη γνωμη του για το καπο , και εσυ του λες 'αμα δε σ'αρεσει...' , πολιτισμενο και στα πλαισια ενος μερους για συζητησεις.
Η ομορφιά είναι πάντα υποκειμενικό θέμα. Γι' αυτό και όποιος το βρίσκει όμορφο το παίρνει, ενώ οποιος διαφωνεί μπορεί να κοιτάξει αλλού. Που βρίσκεις το παράλογο σε αυτό; Ούτε προσπαθώ να σε πείσω ότι είναι ωραίο, ούτε όμως έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις να με πείσεις ότι δεν είναι, τη στιγμή που ήδη έχω αποφασίσει... Η δημοκρατία δέχεται όλες τις απόψεις. Μόνο ο φασισμός επιβάλει τη μία και μοναδική...
Δεν ήρθα εγώ στο forum του χ αυτοκινήτου να σου πω, πως είναι έτσι δε μου αρέσει καθόλου. Το συγκεκριμένο forum είναι για όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αμάξι, και σκοπός του είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ τους. Αν δε σου αρέσει το αμάξι, γιατί ασχολείσαι; Έχεις χρόνο για χάσιμο;
-
Όχι αλλά θέλει να γράψει την γνώμη του και είναι δικαίωμα του. Bασικά φάσκεις και αντιφάσκεις κάπου εκεί μεταξύ πρώτης και δεύτερης παραγράφου mod mirage
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όχι αλλά θέλει να γράψει την γνώμη του και είναι δικαίωμα του. Bασικά φάσκεις και αντιφάσκεις κάπου εκεί μεταξύ πρώτης και δεύτερης παραγράφου mod mirageΦυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να γράψει την άποψή του (1η παράγραφος). Απλά, χάνει το χρόνο του (σπαταλώντας ταυτόχρονα και το δικό μας) όταν γεμίζει το θέμα με spam (2η παράγραφος).
Εν πάσει περιπτώσει, είμαι ο τελευταίος που θα απαγορεύσει ποτέ σε κάποιον να διατυπώσει την άποψή του ή που θα τον κατακρίνει γι' αυτήν. Αυτό που είπα (και ενόχλησε κάποιους) είναι πως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πάρει το συγκεκριμένο αμάξι. Από εκεί και πέρα, αφήστε εμάς που ενδιαφερόμαστε, και που δυστυχώς ζούμε στη μοναδική χώρα της Ευρώπης όπου το αμάξι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, να μάθουμε καμιά πληροφορία σχτικά με τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τον εξοπλισμό του στη χώρα μας. Αν θέλετε να ανοίξουμε φιλοσοφική συζήτηση περί της υποκειμενικότητας της ομορφιάς και της εφαρμογής της στα σύγχρονα αυτοκίνητα, φτιάξτε το ανάλογο θέμα. Ο μόνος λόγος που μπαίνω καθημερινά εδώ (όπως πιστεύω και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι) είναι να μάθω καμία νέα πληροφορία για το αυτοκίνητο που περιμένω εδώ και 2 χρόνια, από τότε που πρωτοείδα το πρωτότυπο. Οπότε το να διαβάζω σχόλια του τύπου «Ρε παιδιά η μούρη του είναι μαύρα χάλια! Λες και έχει ξεχειλώσει...» δεν είναι παρά spam...
-
δεν ειναι σπαμ γιατι εδω ειναι φορουμ αυτοκινησης
-
μια γνώμη για ενα μοντέλο είτε θετική είτε αρνητική φυσικά και δεν είναι spam.. άλλωστε η ανταλλαγή γνώμεων είναι ο σκοπός των φόρουμ.
-
Όχι αλλά θέλει να γράψει την γνώμη του και είναι δικαίωμα του. Bασικά φάσκεις και αντιφάσκεις κάπου εκεί μεταξύ πρώτης και δεύτερης παραγράφου mod mirage
Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να γράψει την άποψή του (1η παράγραφος). Απλά, χάνει το χρόνο του (σπαταλώντας ταυτόχρονα και το δικό μας) όταν γεμίζει το θέμα με spam (2η παράγραφος).
Εν πάσει περιπτώσει, είμαι ο τελευταίος που θα απαγορεύσει ποτέ σε κάποιον να διατυπώσει την άποψή του ή που θα τον κατακρίνει γι' αυτήν. Αυτό που είπα (και ενόχλησε κάποιους) είναι πως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να πάρει το συγκεκριμένο αμάξι. Από εκεί και πέρα, αφήστε εμάς που ενδιαφερόμαστε, και που δυστυχώς ζούμε στη μοναδική χώρα της Ευρώπης όπου το αμάξι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, να μάθουμε καμιά πληροφορία σχτικά με τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και τον εξοπλισμό του στη χώρα μας. Αν θέλετε να ανοίξουμε φιλοσοφική συζήτηση περί της υποκειμενικότητας της ομορφιάς και της εφαρμογής της στα σύγχρονα αυτοκίνητα, φτιάξτε το ανάλογο θέμα. Ο μόνος λόγος που μπαίνω καθημερινά εδώ (όπως πιστεύω και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι) είναι να μάθω καμία νέα πληροφορία για το αυτοκίνητο που περιμένω εδώ και 2 χρόνια, από τότε που πρωτοείδα το πρωτότυπο. Οπότε το να διαβάζω σχόλια του τύπου «Ρε παιδιά η μούρη του είναι μαύρα χάλια! Λες και έχει ξεχειλώσει...» δεν είναι παρά spam...
+1 -1 =0 mod mirage Όπως καταλαβαίνεις δεν συμφωνω με την προσεγγισή σου/σας.
-
OK! Η μούρη του είναι υπέροχη και εγώ είμαι spam καθώς ένα αμάξι είναι βίδες και μέταλλα (μόνο) και όχι εξωτερική ομορφιά και αρμονία!
Πάντως πέρα από την πλάκα έγραψα μια σειρά και τα δικά σου σχόλια έπιασαν 1,5 σελίδα! Φαντάζομαι ότι είναι επακόλουθο της αναμονής σου για 2 χρόνια οπότε σου εύχομαι με το καλό να το αποκτήσεις και ποτέ κανείς να μην πει κακό λόγο για το Scirocco!
Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν και το ίδιο φαινόμενο θα συνεχίσει να επαναλαμβάνεται σε πολά sub forum.
-
edit [mod mirage]
Νομίζω ο,τι δεν συννεοούμαστε, θα σε παρακαλούσα -για τελευταία φορά- να σταματήσεις -
Δοκιμή ανάμεσα σε 125i, TT 2.0 και Scirocco 2.0 από το Drivers-Republic.com
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Δοκιμή ανάμεσα σε 125i, TT 2.0 και Scirocco 2.0 από το Drivers-Republic.comΣωστός γιατί το thread είχε πάρει λάθος στροφή...
Έχει και ένα ωραίο βιντεάκι αυτό το site.
-
Λοιπόν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το νέο ΤΤ σ' όλα τα περιοδικά έλεγαν ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν είναι GTI. Συγκεκριμένα έλεγαν ότι προτιμούσαν το Golf GTI. Τώρα που κυκλοφόρησε το Scirocco όλοι λένε ότι είναι καλύτερο από το GTI αλλά και το ΤΤ όμως είναι καλύτερο από το Scirocco...
άντε να βγάλεις άκρη...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Λοιπόν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το νέο ΤΤ σ' όλα τα περιοδικά έλεγαν ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν είναι GTI. Συγκεκριμένα έλεγαν ότι προτιμούσαν το Golf GTI. Τώρα που κυκλοφόρησε το Scirocco όλοι λένε ότι είναι καλύτερο από το GTI αλλά και το ΤΤ όμως είναι καλύτερο από το Scirocco...άντε να βγάλεις άκρη...
Εγω οσα τέστ είχα διαβάσει για το ΤΤ λέγανε πως είναι το καλύτερο μπροστοκίνητο αυτοκίνητο στην αγορά.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Λοιπόν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το νέο ΤΤ σ' όλα τα περιοδικά έλεγαν ότι μπορεί να είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν είναι GTI. Συγκεκριμένα έλεγαν ότι προτιμούσαν το Golf GTI. Τώρα που κυκλοφόρησε το Scirocco όλοι λένε ότι είναι καλύτερο από το GTI αλλά και το ΤΤ όμως είναι καλύτερο από το Scirocco...
άντε να βγάλεις άκρη...
Εγω οσα τέστ είχα διαβάσει για το ΤΤ λέγανε πως είναι το καλύτερο μπροστοκίνητο αυτοκίνητο στην αγορά.
Εκτός από μία 3άρα που πάει όπισθεν...
Anyway... που είναι οι τιμες;;!!
-
Το πολυαναμενομενο μας Scirocco απο τη Δευτερα 20 Οκτωβριου θα βρισκεται στις εκθεσεις!
Τοτε θα εχουμε και την επισημη ανακοινωση των τιμων!
**ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ... **(Ελπιζω οι πληροφοριες μου να ειναι ακριβεις)
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Εκτός από μία 3άρα που πάει όπισθεν...
-
Απο τιμες παιδια ξερουμε κατι?Αληθεια ποτε ερχεται Ελλαδα?
VW Scirocco