-
εχω παρατηρησει αρκετες γυναικες στο τιμονι σιροκκο κ μαλιστα διαφορων ηλικιων.σε αντρες εχω παρατηρησει τον κλασσικο αγοραστη βαγκ(χωρις παρεξηγηση βλεπε μεχρι μαξ 30-35 ετων,μπομπος με αξυρισια κ λαηφσταηλ) αλλα κ επισης μεγαλυτερους σε ηλικιες..
γιαυτο λεω,που μπλεχτηκα εγω εκει?like a fly in the milk..ρε winner μη το παιρνεις προσωπικα.προς θεου,συζητηση κανουμε σε χαλαρους τονους.το οτι εισαι νεοσιροκας δεν σε δικαιολογει!
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
καλά κανουμε ρε φιλε...Εγω δεν καταλαβαινω οσοι δεν σας αρεσει και δεν πατε τους κατοχους scirocco γιατι μπένετε και γράφετε γραφετε γραφετε και γραφετε?
Δηλαδη ελεος? Καγκουρες οι κατοχοι scirocco .Τι αλλο θα ακουσουμε...Μην τα πειτε παρα εξω αυτα . Ναι υπάρχουν καγκουρες με scirocco και ειναι αυτοι που θα ηταν ειτε ειχαν scirocco ειτε κουβα 106
Δηλαδη δεν υπαρχουν καγκουρες με alfa romeo? που πανε με 80 στην εθνική γιατι καιει?Υποτηθετε οτι ειστε και ωριμοι ! Τι καθεστε και λετε -
απλα δεν μπορώ να καταλαβω πως πιασατε την κουβεντα το πως ειναι ο οδηγος ενος scirocco στο τελος θα λετε ποσο τον εχει ενας οδηγος scirocco και φυσικα θα λετε τα χειροτερα
Γενικά υπάρχει ενα κομπλεξ. Ενω το αμαξι δεν κανει τον ανθρωπο κατι το διαφορετικό! Το ιδιο ειναι ειτε εχει scirocco είτε εχει alfa romeo mito ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ
Για αυτο ψιλοαρπαχτικα!Δηλαδη αυτοι που αναφεροντε οτι οδηγανε scirocco δεν υπαρχουν ιδιας κατηγοριας να οδηγανε mito?? Δηλαδη τι καθομαστε και ζηζηταμε???Ειναι χαζο !!! Πολυ σπαστικο αυτο το Παναθηναικος-Ολυμπιακος στο 4tforum !
-
κοιτα,η αληθεια ειναι οτι οι σιροκκαδες ειναι ελαφρως πιο καγκουριζε,ενω οι μιτονγκες ειναι λιγο πιο σαμπανιζε..αν καταλαβαινεις την διαφορα..
ο ιταλοφιλος καγκουρας θα παει στο αμπαρτ.ο γερμανοφιλος(ελεος..) καγκουρας ομως θα παει στο ροκκο,επειδη τα σκοντα κ σεατ δεν ειναι αμιγως μερκελικα.. -
ισα ισα ενα seat ibiza cupra ειναι πιο καγκουρικο απο ενα scirocco ... Ξερεις ποσους ανω των 40 εχω δει με scirocco? Ενω ibiza cupra? απο 18-23!Μην λεμε καγκουραμαξο το scirocco! οχι γιατι το εχω εγω ... Και ο πατερας μου το οδηγαει που ειναι 55 χρονων!
-
ρε φιλε,κ φερραρι οδηγουν καγκουρες με απειρα χρηματα.κ τις κανουν πρασινες,φουξ,πουα κ με ριγες.αυτο σημαινει οτι οποιος εχει φερραρι ειναι καγκουρας?γιατι το παιρνεις προσωπικα?ετσι δεν αποδεικνυεις το αντιθετο των λεγομενων των υπολοιπων,αλλα το επιβεβαιωνεις.
το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας κ οχι μεσο αναδειξης κ ανυψωσης.τον ρολο του τελευταιου θα επρεπε να εχουν οι πραξεις κ τα λογια(α.κ.α. η συμπεριφορα μας) κ οχι τα υλικα αγαθα. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ρε φιλε,κ φερραρι οδηγουν καγκουρες με απειρα χρηματα.κ τις κανουν πρασινες,φουξ,πουα κ με ριγες.αυτο σημαινει οτι οποιος εχει φερραρι ειναι καγκουρας?γιατι το παιρνεις προσωπικα?ετσι δεν αποδεικνυεις το αντιθετο των λεγομενων των υπολοιπων,αλλα το επιβεβαιωνεις.
το αυτοκινητο ειναι μεσο μεταφορας κ οχι μεσο αναδειξης κ ανυψωσης.τον ρολο του τελευταιου θα επρεπε να εχουν οι πραξεις κ τα λογια(α.κ.α. η συμπεριφορα μας) κ οχι τα υλικα αγαθα.τωρα μιλας σωστα! Οκ δεν το συνεχίζω .
-
μα εξ αρχης σωστα μιλουσα!!
-
Προφανώς και όποιος έχει Scirocco δεν είναι κάγκουρας, αλλά είναι πολύ συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα πριν την κρίση. Και μιλώ για την οδική συμπεριφορά, εμφανισιακά δεν έχω δει καμία ακρότητα, μάλλον επειδή το αυτοκίνητο έχει αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση δεν το 'αναβαθμίζουν' αισθητικά..
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!Ε σταμάτα κι εσύ να παίρνεις την Υ
Δίνεις τα λάθος μηνύματα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!
Ε σταμάτα κι εσύ να παίρνεις την Υ
Δίνεις τα λάθος μηνύματαΘες να πεις πως οι κάτοχοι Scirocco είναι gay;
Ένα τόσο οδηγοκεντρικό και συμμετοχικό όχημα, οδηγείται μόνον από Πραγματικούς Άνδρες, όπως και από Πραγματικούς Οδηγούς (Π.Ο ). -
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!Κι μένα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!
Κι μένα.
Έχεις κι εσύ Lancia Υ;
-
Προφανώς και όποιος έχει Scirocco δεν είναι κάγκουρας, αλλά είναι πολύ συχνό φαινόμενο, ιδιαίτερα πριν την κρίση. Και μιλώ για την οδική συμπεριφορά, εμφανισιακά δεν έχω δει καμία ακρότητα, μάλλον επειδή το αυτοκίνητο έχει αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση δεν το 'αναβαθμίζουν' αισθητικά..
Στο οδηγικό κομμάτι πάντως, μου έχουν κολλήσει σχεδόν διψήφιες φορές οδηγοί Scirocco, κάθε άλλο παρά τυχαίο ή σπάνιο είναι λοιπόν!Ουφ, μ' έβγαλες απ'τον κόπο
-
Κι μένα.
Έχεις κι εσύ Lancia Υ;
Χάλασαν κι οι κάγκουρες
Κάποτε κόλλαγαν σε ομοίους ή, τουλάχιστον, σε παρομοίους... σήμερα κολλάνε και στον παππού με το αρχαίο ΛΑΔΑ και στη γιαγιά με το καροτσάκι της λαϊκής -
Από το τελευταίο σιρόκο meeting.
-
Define κάγκουρας;
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Define κάγκουρας; -
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Από το τελευταίο σιρόκο meeting.πωπωπωπω κακίιιιααααααα
VW Scirocco