-
Σε αυτό το μπλε το Scirocco είναι κούκλα...
-
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς...... -
το golf είναι 4χ4, μάλλον για αυτό
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Και κάτι ακόμα που θεωρώ σημαντικό, οι άνθρωποι της VW τιμολογούν το Scirocco R με DSG στα 33.260, ενω το Golf R με DSG στα 46.300, το Golf R είναι το αντίστοιχο S3 της Audi, γιατί άραγε να υπάρχει 13.000 Ευρώ διαφορά????
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......Λόγω ύπαρξης τετρακίνησης, το Golf R είναι εργοστασιακά λίγο ακριβότερο από το Scirroco R και έτσι το πιάνει ο ελληνικός φόρος πολυτελείας που εκτινάσσει την τιμή του. Στο εξωτερικό η διαφορά τους είναι μικρή.
-
Ο χρήστης JDL έγραψε:
Χαζούς δεν τους κόβω τους γερμανούς......οι Γερμανοί δεν είναι σίγουρα χαζοί... κάποιοι άλλοι εδώ μέσα μπορεί και να είναι όμως... που δεν μπορούν να διαβάσουν τις τιμολογίσεις των αυτοκινήτων καλά καλά... αλλά γνώμη επί παντώς επιστητού έχουν.
το αυτοκίνητο δεν υπόκειται σε φόρο πολυτελείας αλλιώς θα τα χώριζε περίπου η αξία του Haldex, δηλαδή περί τα 2,5 με 3 χιλιάρικα...
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
και άλλα πολλά που μερικοί πειναλέοι εδώ μέσα ξεφτιλίζουν απλά γιατί δεν μπορούν πάρουν ούτε S3 ούτε Scirocco R...
Λυπάμαι που ξαναμπήκα μέσα σε αυτό το μπάχαλο... πάλι χαλάστηκα με την μ@λ@κία που παιζεται εδώ μέσα...
Λυπάμαι...Τι είναι ετούτος ρε !!!
Απόγονος των Τσάρων ή κάποιας νεώτερης δυναστείας?καλύτερος ακόμη...
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Ίσως θα έπρεπε, λόγω tact, να μην κάνουμε τέτοιες αναφορές στο συγκεκριμένο τόπικ (ο άνθρωπος έχει χαρά και ανυπομονησία για το νέο τουτου του).Από την άλλη, ο φίλος vel, συμπεριφέρθηκε 10 φορές χειρότερα με τα γραφόμενά του γιατί δεν διέκρινα κάτι ειρωνικό στα ποστ κανενός.
Το ότι η συγκεκριμένη επιλογή (scirocco) κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών (και μάλλον άγνωστων μεταξύ τους) αναγνωστών δεν είναι τυχαίο. Σημαίνει ότι τα σχόλια έχουν κάποια βάση.
Εγώ θα ξαναπώ καλορίζικο και το εννοώ, αλλά χρειάζεται και μια αυτοσυγκράτηση σε αυτά που γράφονται και δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να τα ανέχονται.
άμα δεν γνωρίζεις το παρελθόν σου δεν είσαι άξιος για το μέλλον λένε κάποιοι σοφοί φίλε... αναφερόμουν σε ειρωνία που εσύ δεν έχεις αλλά άλλοι έχουν γράψει πολλάκις! ευχαριστώ για το δίκαιο του μέρους σου και, ναι, ίσως να είμαι πια προκατελλημένος με κάθε γραφική ύπαρξη εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@vellerefontisΑφού σε χαλάει τόσο το forum γιατί μπήκες να μας πεις τι πήρες;
Φιγούρα κάνεις;
βέβαια... φιγούρα κάνω...
αν κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια τέτοια συμπεράσματα βγάζετε... απλά ήθελα να κάνω άλλη μια προσπάθεια εδώ μέσα αλλά δεν ρώτησε ούτε ένας τους λόγους ενώ τρέξατε όλοι να κρίνετε, αρνητικά οι περισσότεροι, την επιλογή μου...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ακριβώς... πολύ καλή δουλειά... καλύτερη αίσθηση, καλύτερο τιμόνι, καλύτερα φρένα, καλύτερο βάρος, -200κιλά!, καλύτερο ήχο, καλύτερο πρόγραμμα DSG, και άλλα πολλά που μερικοί πειναλέοι εδώ μέσα ξεφτιλίζουν απλά γιατί δεν μπορούν πάρουν ούτε S3 ούτε Scirocco R...
Λυπάμαι που ξαναμπήκα μέσα σε αυτό το μπάχαλο... πάλι χαλάστηκα με την μ@λ@κία που παιζεται εδώ μέσα...
Λυπάμαι...
τώρα γίνεσαι άδικος και χάνεις το όποιο δίκιο είχες... δεν νομίζω κανείς να σε φθονεί (τουλάχιστον δεν φαίνεται στα γραφόμενα ) σε τέτοιο βαθμό που να χαλαστείς... μια εύλογη ερώτηση έπεσε για την επιλογή του r μετά το ολοκληρωμένο και με το ίδιο μοτέρ s3...
μάλλον δεν έχεις διαβάσει ή δει πραγματικά αυτά που έχω αντιμετωπίσει εδώ μέσα... φαίνεται όμως ότι δεν είναι το ποιόν σου για αυτό και αναρωτιέσαι λογικά και μιλάς ευγενικά... όμως άλλοι δεν είναι έτσι... πέρα από ψεύτες έχουν και ψεύτικη μαγκιά, κάτι σαν τον Ολυμπιακό ένα πράγμα...
-
κ αρνητικα να την εκριναν οπως λες δικαιωμα τους δεν ειναι ? Απαγορευται να διαφωνει καποιος με την επιλογη σου ?
-
vellerefontis άδικα χαλιέσαι φίλε μου. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που γουστάρεις εσύ. Το τι λέει ο οποιοσδήποτε τρίτος λίγη σημασία έχει.
Η διαφορά είναι πως σε λίγο καιρό εσύ θα το χαίρεσαι εκεί έξω στους δρόμους και θα είσαι με το χαμόγελο. Οι υπόλοιποι άσε να μείνουν με τα σχόλια. Εξάλλου δεν γίνεται όλα τα αυτοκίνητα να αρέσουν σε όλους. Ούτε χρειάζεται επιβεβαίωση για την επιλογή του καθενός.
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς με πολλά, ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα και μη δίνεις τόση βαρύτητα στο τι λένε οι γύρω.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
κ αρνητικα να την εκριναν οπως λες δικαιωμα τους δεν ειναι ? Απαγορευται να διαφωνει καποιος με την επιλογη σου ?χωρίς παρεξήγηση αλλά είναι δυνατόν να διαφωνεί κάποιος με την επιλογή μου για μένα και να είναι φυσιολογικό ρε φίλε? τι ρωτάς τώρα για να καταλάβω? δηλαδή εσύ κι οι άλλοι ξέρουν καλύτερα από εμένα τις ανάγκες/προταιρεότητες μου και κρίνετε την επιλογή μου?
δεν ρωτάμε όλοι συνήθως τι θες, πρώτα, τον άλλον, και μετά συμβουλεύουμε ή και κρίνουμε? τσπ
τα πράγματα εδώ είναι εντελώς παράλογα όπως και στην κοινωνία μας, ψάνχω εγώ τώρα να βρω λογική... ζήτω που καήκαμε...
ευχαριστώ πάντως για τον σωστό τόνο γραφής σου σε σχέση με άλλους... ακόμη ελπίζω για το φόρουμ...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
vellerefontis άδικα χαλιέσαι φίλε μου. Σημασία έχει να κάνεις αυτό που γουστάρεις εσύ. Το τι λέει ο οποιοσδήποτε τρίτος λίγη σημασία έχει.Η διαφορά είναι πως σε λίγο καιρό εσύ θα το χαίρεσαι εκεί έξω στους δρόμους και θα είσαι με το χαμόγελο. Οι υπόλοιποι άσε να μείνουν με τα σχόλια. Εξάλλου δεν γίνεται όλα τα αυτοκίνητα να αρέσουν σε όλους. Ούτε χρειάζεται επιβεβαίωση για την επιλογή του καθενός.
Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς με πολλά, ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα και μη δίνεις τόση βαρύτητα στο τι λένε οι γύρω.
τι να κάνομε φίλτατε, έχομε ευαίσθητη ψυχή! ευχαριστώ πάντως, για όλα όσα έγραψες...
θα το χαρώ με το παραπάνω γιατί είμαι πολύ συνειδητοποιημένος με την επιλογή μου αυτή οπότε δεν θα πάρω κάτι που δεν περιμένω... σε αντίθεση με πολλούς έλληνες αγοραστές που αγοράζουν ότι να'ναι και μετά τους φταίει το αμάξι...
εννοείτα ότι θα τα π(ι)ούμε κι από κοντά σε κάμια συνάντηση που οργανώνουμε, ε? να βλέπεις το αντίστοιχο θεματάκι! γειααα
-
Το ότι πήγες για R φαίνεται ότι πήγες συνειδητοποιημένα. Και είμαι σίγουρος πως δεν θα το μετανιώσεις.
Ελπίζω σε κάποια συνάντηση να τα πούμε και από κοντά.
-
Οχι σε οτι αφορα εσενα δεν γινεται να ξερουν καλυτερα , ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτο. Τις αναγκες μας κ τα θελω μας τα ξερουμε εμεις κ μονο εμεις. Aπλα νομιζω οτι εχουν το δικαιωμα να λενε την αποψη τους εστω κ αν εσενα σου φαινεται τελειως μα τελειως παραλογη. Εμενα καθαρα αισθητικα το σιροκο μ αρεσει πιο πολυ παντως...
p.s: Καλοριζικο ευχομαι , αν κ ειμαι κ Ολυμπιακος
-
Πάντως δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο σπορ αυτοκίνητο στα 30 χιλιάρικα από το Αρ.
-
[pop mode]Elise [/pop mode]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
[pop mode]Elise [/pop mode]Ο Γιάννης ζει νοερά στην Αγγλία που έχει 30 χιλιάρικα η Λίζα...
-
Βασικά στον κόσμο του ζει Γιαυτό τον αγαπάμε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
[pop mode]Elise [/pop mode]Koρυφαια επιλογη, αλλα προυποθετει αλλο ενα για βασικες μετακινησεις, αλλιως
το λουμπαγκο (συνδυασμος του χαμηλοτατου μπες-βγες μαζι με το χαμηλο/σφιχτο σασι/στησιμο σε Ελληνικους δρομους...)
μεχρι και η δισκοκοιλη ειναι εξασφαλισμενα σε συντομο χρονικο διαστημα...
(επιπλεον απαιτει μικτη ασφαλεια, και αρκετη υπομονη σε περιπτωση σημαντικης ζημιας, ωστε να σταλει το σασι
στην Αγγλια για την συγκοληση του νεου τμηματος που θα τοποθετηθει... )@Realzeus
Βρισκεις μερικες πολυ καλες Λιζες ελαφρως μτχ, στα 30κ, αλλα υπαρχουν οι περιορισμοι
που ανεφερα πριν...
VW Scirocco