-
Βασισμενο στο πατωμα του golf V με 3 κινητηρες: τον νεο ΤSI (170ps), εναν 2λιτρο turbo (200ps) και μαλλον μια τετρακινητη εκδοση με μοτερ 3.2l V6 στα 250ps. Ε ρε γλεντια που εχουν να γινουν..... -
Βασισμενο στο πατωμα του golf V με 3 κινητηρες: τον νεο ΤSI (170ps), εναν 2λιτρο turbo (200ps) και μαλλον μια τετρακινητη εκδοση με μοτερ 3.2l V6 στα 250ps. Ε ρε γλεντια που εχουν να γινουν..... -
Corrado, το μοναδικό αυτοκίνητο της VW που με έκανε να γυρνάω το κεφάλι με ενδιαφέρον.
Και αυτό, αν βγει έτσι, ίδια συναισθήματα θα μου προκαλεί. -
πολυ Alfa Romeo Gt φερνει
-
photoshop του 5λεπτου
-
.
Βλέποντας τη φωτογραφία με το κόκκινο νόμισα ότι έκανα λάθος στο νήμα και ότι έβλεπα κάποιο μελλοντικό Audi.
Τα φανάρια του είναι σαν του Α3 απλώς λίγο τραβηγμένα....
-
Ένα μετριότατο photoshop.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
photoshop του 5λεπτου
Με την κλασικομάσκα του Golf και ζάντες απο το Α4. Μακάρι να βγεί κάτι τέτοιο (φθηνό ΤΤ)...
-
ΙΚΕ κι εμεις στο διπλα club το ιδιο ειπαμε.
hyundai clopyrightελα ομως που το 'ζουμι' (hp) το εχει η vag και οχι η hyundai προς το παρον...
οποτε πολυ καλο θα ειναι το corrado. με το καλο να βγει κι ας ειναι και φτηνο περικαλω!! -
ομορφο ειναι!
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Βλέποντας τη φωτογραφία με το κόκκινο νόμισα ότι έκανα λάθος στο νήμα και ότι έβλεπα κάποιο μελλοντικό Audi.
Τα φανάρια του είναι **σαν του Α3 **απλώς λίγο τραβηγμένα....
-
Και γιατι να ειναι καπως ετσι κ να μην ειναι ενα EOS coupe?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Και γιατι να ειναι καπως ετσι κ να μην ειναι ενα EOS coupe?λεεεεεεμε τώρα
-
Οι ζαντες ειναι της BMW! Ειναι οι 17αρες που φοραει η Ε90...
-
Σαν 'πατημένο' από πάνω Golf το εμπρός και σαν Aston-Martin το πίσω. Μάλλον δεν μ' αρέσει
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Οι ζαντες ειναι της BMW! Ειναι οι 17αρες που φοραει η Ε90...Έχεις δίκιο. Και εγώ εχθές που το ξαναείδα κάτι δε μου καθότα νκαλά με το Α4 που έγραψα...
-
-
Δεν είναι άσχημο ... πολύ αυστηρό όμως !!
Εφυγε η φαντασία του αρχικού σχεδίου ... ή δεν θα πρέπει να δείχνει και τόσο λόγω ΤΤ ?? -
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΡΛΙΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΑΜΙΣΙΟ...ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ 320 ΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΙΣΙΟ Η' ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΗ ΜΟΥΡΛΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΚΕΤΟ ΚΟΥΚΛΙ..ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ALFA GT...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΛΙΓΟ ...
VW Scirocco