-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
(...)Μια πρόταση, αντί αντιπαλότητας ζητήστε εξηγήσεις και ίσως τον βοηθήσετε αυτόν να ξέρει τι λέει (...)make love, not war?
ΥΓ:Το γ@μ@ω ρε βελ, το ξέρω, αλλά δεν κρατιέμαι....sorry. έχω πήξει με τη δουλειά και αν δεν γράψω και καμιά μ@λ@κι@ θα λαλήσω. 22:00 το διαλύσαμε πάλι χθες....
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
(...)Μια πρόταση, αντί αντιπαλότητας ζητήστε εξηγήσεις και ίσως τον βοηθήσετε αυτόν να ξέρει τι λέει (...)
make love, not war?
ΥΓ:Το γ@μ@ω ρε βελ, το ξέρω, αλλά δεν κρατιέμαι....sorry. έχω πήξει με τη δουλειά και αν δεν γράψω και καμιά μ@λ@κι@ θα λαλήσω. 22:00 το διαλύσαμε πάλι χθες....
θα έλεγα
make sence not defence
-
και με λίγα λόγια, αν κάποιοι, υπερ-οδηγοί, σε σχέση με εμάς, που το εξέλιξαν, συν-αποφάσισαν με τους υπόλοιπους της εταιρίας ότι έτσι είναι πιο 'καλό' τότε αυτό θέλω και όχι την γνώμη του κάθε ενός ελληνάρα παντογνώστη που ποτε δεν εξέλιξε μέσα σε βιομηχανία αυτοκίνητο αλλά παρόλα αυτά έχει γνώμη...Όλα τα αυτοκίνητα υπερ-οδηγοί και υπερ-ομάδες σε εταιρίες-κολοσσούς τα έχουν εξελιξει... αφού αυτοί αποφάσισαν να τα κάνουν έτσι αρα έτσι είναι το πιο 'καλό' για όλους...
Εν ολίγοις όλα τα αυτοκίνητα γαμάνε... που μου έχετε και άποψη...
τσκ τσκ... κλασικοί Έλληνες... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΚΙΖΑ αν ξέρεις οτι καποιος ηγόρασε ενα σουπερκαρ για να το πηγαίνει 99% στα μπουζούκια και 1% στα κλαμπψ, τι σκέφτεσαι ακριβώς για τον τύπο;Ότι του αρέσουν πιο πολύ τα λαϊκά από τα μπίτια...;;;
-
παντος δεν ειναι άσχημο που θα απενεργοποιείτε πληρος....το εσπ μπαινει πολυ άτσαλα -απότομα, παντός δεν μπορω να πω οτι δεν αφήνει παιχνίδια το εσπ (τουλάχιστον στο γκολφ μου μια χαρά πετάει κώλο απλά όταν μπει να σε μαζέψει μπενει ατσαλα..) ξερουμε αν αυτο γινετε για την mk60c μονάδα!?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
και με λίγα λόγια, αν κάποιοι, υπερ-οδηγοί, σε σχέση με εμάς, που το εξέλιξαν, συν-αποφάσισαν με τους υπόλοιπους της εταιρίας ότι έτσι είναι πιο 'καλό' τότε αυτό θέλω και όχι την γνώμη του κάθε ενός ελληνάρα παντογνώστη που ποτε δεν εξέλιξε μέσα σε βιομηχανία αυτοκίνητο αλλά παρόλα αυτά έχει γνώμη...
Όλα τα αυτοκίνητα υπερ-οδηγοί και υπερ-ομάδες σε εταιρίες-κολοσσούς τα έχουν εξελιξει... αφού αυτοί αποφάσισαν να τα κάνουν έτσι αρα έτσι είναι το πιο 'καλό' για όλους...
τσκ τσκ... κλασικοί Έλληνες...όχι ρε φίλε, μην με παραφράζεις, δεν γαμάνε όλα τα αυτοκίνητα αλλά στον συγκεκριμένο φάκελο επιδόσεών τους και προδιαγραφών τους βάση του πελατολογίου που θέλει να καλύψει η εταιρία, είναι μια χαρά έως πολύ καλά τις περισσότερες φορές... τώρα αν ο φτωχομπινές θέλει να πληρώνει Scirocco και να παίρνει Ferrari, ε, δεν θα τα καταφέρει... Μέσα λοιπόν σε λογικά πλαίσια που ορίζονται και από εμάς, τους καθημερινούς καταναλωτές(είπαμε, μην ξεχνιόμαστε, δεν είμαστε όλοι οδηγοί αγώνων), τα αυτοκίνητα αυτά, τα ζμπορτιβικα, είναι μια χαρά... καλύπτουν την τόσο την ασφάλεια όσο την απόλαυση σε μια ισορροπία που λογικό είναι να μην είναι η ιδανική για όλους.
Επίσης, επί του ειδικότερου του θέματος, αν κάποιος παίζει με την ουρίτσα του, δαμάζοντας το τέλεια στημμένο και απελευθερομένο από ηλεκτρονικούς ζυγούς κατά αυτόν, σπορ αμαξάκι του, και ανοιχτεί περισσότερο από ότι θα έπρεπε σε κοινόχρηστο δρόμο, θα πάρει κανέναν μαζί του από το αντίθετο ρεύμα και μετά θα κλαίει στα δικαστήρια... Οι μεγάλες εταιρίες έχουν δημόσια υπόληψη να διαφυλάξουν οπότε δεν είναι απλό να λέει κάποιος βγάλτε όλα τα ηλετκρονικά γιατί πάλι, όπως και στο παρελθόν συνέβει, θα τρελάνουν μερικοί άλλοι(πιο μετρημένοι) ιδιοκτήτες σε μηνύσεις τους κατσκευαστές...
μιλαμ'
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΚΙΖΑ αν ξέρεις οτι καποιος ηγόρασε ενα σουπερκαρ για να το πηγαίνει 99% στα μπουζούκια και 1% στα κλαμπψ, τι σκέφτεσαι ακριβώς για τον τύπο;
Ότι του αρέσουν πιο πολύ τα λαϊκά από τα μπίτια...;;;
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
παντος δεν ειναι άσχημο που θα απενεργοποιείτε πληρος....το εσπ μπαινει πολυ άτσαλα -απότομα, παντός δεν μπορω να πω οτι δεν αφήνει παιχνίδια το εσπ (τουλάχιστον στο γκολφ μου μια χαρά πετάει κώλο απλά όταν μπει να σε μαζέψει μπενει ατσαλα..) ξερουμε αν αυτο γινετε για την mk60c μονάδα!?στο R μια χαρά τσαλακομένα μπαίνει...
είπαμε, χιλιοείπαμε, ΔΕΝ είναι αυτά τα μοντέλα φτιαγμένα για αγωνιστικές χρήσεις, μην μου αρχήσετε να μου λέτε για trackdays κλπ, δεν μπορούν με τον εργοστασιακό τους εξοπλισμό να κινούνται με ρυθμούς ημι-αγωνιστικούς... μόνο πολύ γρήγορα στον δρόμο... για κάτι περισσότερο, όπως έγραψα παραπάνω, απευθυνθείτε στις εκδόσεις Superleggera, RS, etc πολύ ακριβότερων κατασκευαστών ή στο πλησιέστερο συνεργείο της εμπιστοσύνης σας όπου θα μετατρέψουν το καθημερινό σπορτίβικο τετράτροχό σας σε καθαρόαιμο...
-
-
και με λίγα λόγια, αν κάποιοι, υπερ-οδηγοί, σε σχέση με εμάς, που το εξέλιξαν, συν-αποφάσισαν με τους υπόλοιπους της εταιρίας ότι έτσι είναι πιο 'καλό' τότε αυτό θέλω και όχι την γνώμη του κάθε ενός ελληνάρα παντογνώστη που ποτε δεν εξέλιξε μέσα σε βιομηχανία αυτοκίνητο αλλά παρόλα αυτά έχει γνώμη...
Όλα τα αυτοκίνητα υπερ-οδηγοί και υπερ-ομάδες σε εταιρίες-κολοσσούς τα έχουν εξελιξει... αφού αυτοί αποφάσισαν να τα κάνουν έτσι αρα έτσι είναι το πιο 'καλό' για όλους...
τσκ τσκ... κλασικοί Έλληνες...όχι ρε φίλε, μην με παραφράζεις, δεν γαμάνε όλα τα αυτοκίνητα αλλά στον συγκεκριμένο φάκελο επιδόσεών τους και προδιαγραφών τους βάση του πελατολογίου που θέλει να καλύψει η εταιρία, είναι μια χαρά έως πολύ καλά τις περισσότερες φορές... τώρα αν ο φτωχομπινές θέλει να πληρώνει Scirocco και να παίρνει Ferrari, ε, δεν θα τα καταφέρει... Μέσα λοιπόν σε λογικά πλαίσια που ορίζονται και από εμάς, τους καθημερινούς καταναλωτές(είπαμε, μην ξεχνιόμαστε, δεν είμαστε όλοι οδηγοί αγώνων), τα αυτοκίνητα αυτά, τα ζμπορτιβικα, είναι μια χαρά... καλύπτουν την τόσο την ασφάλεια όσο την απόλαυση σε μια ισορροπία που λογικό είναι να μην είναι η ιδανική για όλους.
Επίσης, επί του ειδικότερου του θέματος, αν κάποιος παίζει με την ουρίτσα του, δαμάζοντας το τέλεια στημμένο και απελευθερομένο από ηλεκτρονικούς ζυγούς κατά αυτόν, σπορ αμαξάκι του, και ανοιχτεί περισσότερο από ότι θα έπρεπε σε κοινόχρηστο δρόμο, θα πάρει κανέναν μαζί του από το αντίθετο ρεύμα και μετά θα κλαίει στα δικαστήρια... Οι μεγάλες εταιρίες έχουν δημόσια υπόληψη να διαφυλάξουν οπότε δεν είναι απλό να λέει κάποιος βγάλτε όλα τα ηλετκρονικά γιατί πάλι, όπως και στο παρελθόν συνέβει, θα τρελάνουν μερικοί άλλοι(πιο μετρημένοι) ιδιοκτήτες σε μηνύσεις τους κατσκευαστές...
μιλαμ'
Οχι vellerefontis δεν σε παραφράζω. Έγραψες κάτι πολύ συγκεκριμένο που είμαι σχεδόν σίγουρος πως ακόμη και εσύ διαφωνείς με αυτό. Ίσως να εννοούσες κάτι άλλο όπως φαίνεται παρακάτω...
Απο εκεί και πέρα, όταν κάποιος λέει πως το Scirocco ούτε hardcore είναι, αλλά ούτε και ιδιαίτερα άμεσο / παιχνιδιάρικο, δεν περιμένει ferrari ο άμοιρος ο 'φτωχομπινές'...
Και αυτό γιατί άμεσο, παιχνιδιάρικο, πληροφοριακό, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα πιο ακριβό ή πιο γρήγορο (μην με κάνεις να γράφω παραδείγματα).
Τα του Καίσαρος λοιπόν, το ρόκκο είναι ένα αυτοκίνητο γρήγορο, ασφαλές, με πολύ καλό πάτημα κλπ κλπ... όταν όμως κάποιος επισημαίνει αυτά που ΔΕΝ είναι, δεν χρειάζεται να υπεραμύνεσθε μερικοί...
Πχ το ξέρουμε οτι μπορεί να γυρίσει και να θέλει και ανάποδο... οτιδήποτε έχει τιμόνι και δεν βρίσκεται σε ράγες γυρνάει... όπως έγραψα παραπάνω και Στάγιερ φορτωμένο με φαντάρια παει με τις πόρτες (οκ ήμουν μικρός και έκανα βλακείες )...
Εαν δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τα αυτοκίνητα που έχουν πχ στο dna τους να γυρνάνε (ή να είναι άμεσα, επικοινωνιακά κλπ)... απο αυτά που θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς για να το κάνουν (και το κάνουν βαριά και αποκομένα), τσάμπα κουβέντα κάνουμε... -
... όταν όμως κάποιος επισημαίνει αυτά που ΔΕΝ είναι, δεν χρειάζεται να υπεραμύνεσθε μερικοί...
Πχ το ξέρουμε οτι μπορεί να γυρίσει και να θέλει και ανάποδο... οτιδήποτε έχει τιμόνι και δεν βρίσκεται σε ράγες γυρνάει... όπως έγραψα παραπάνω και Στάγιερ φορτωμένο με φαντάρια παει με τις πόρτες (οκ ήμουν μικρός και έκανα βλακείες )...
Εαν δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τα αυτοκίνητα που έχουν πχ στο dna τους να γυρνάνε (ή να είναι άμεσα, επικοινωνιακά κλπ)... απο αυτά που θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς για να το κάνουν (και το κάνουν βαριά και αποκομένα), τσάμπα κουβέντα κάνουμε...Εαν αναφερεσαι παντως στην δικη μου δημοσιευση, αυτα ακριβως που βιωσα, (και εξηγησα αναλυτικα τις διαφοροποιησεις, που δημιουργουν αυτη την διαπιστωση) αυτα και ανεφερα. Ουτε κατι περισσοτερο, ουτε κατι λιγοτερο...
Εαν στο δικο σου Rocco ΔΕΝ βιωσες κατι τετοιο, σεβαστο, ΑΛΛΑ , απο την αλλη να μην καταχωρουμε αυτη την εντυπωση, ως γενικευση, ειδικα εαν μιλαμε τελικα για διαφορετικης γενιας ηλεκτρονικα στο καθε αυτοκινητο...
-
...
......
Οχι vellerefontis δεν σε παραφράζω. Έγραψες κάτι πολύ συγκεκριμένο που είμαι σχεδόν σίγουρος πως ακόμη και εσύ διαφωνείς με αυτό. Ίσως να εννοούσες κάτι άλλο όπως φαίνεται παρακάτω...
Απο εκεί και πέρα, όταν κάποιος λέει πως το Scirocco ούτε hardcore είναι, αλλά ούτε και ιδιαίτερα άμεσο / παιχνιδιάρικο, δεν περιμένει ferrari ο άμοιρος ο 'φτωχομπινές'...
Και αυτό γιατί άμεσο, παιχνιδιάρικο, πληροφοριακό, ΔΕΝ σημαίνει απαραίτητα πιο ακριβό ή πιο γρήγορο (μην με κάνεις να γράφω παραδείγματα).
Τα του Καίσαρος λοιπόν, το ρόκκο είναι ένα αυτοκίνητο γρήγορο, ασφαλές, με πολύ καλό πάτημα κλπ κλπ... όταν όμως κάποιος επισημαίνει αυτά που ΔΕΝ είναι, δεν χρειάζεται να υπεραμύνεσθε μερικοί...
Εαν δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τα αυτοκίνητα που έχουν πχ στο dna τους να γυρνάνε (ή να είναι άμεσα, επικοινωνιακά κλπ)... απο αυτά που θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς για να το κάνουν (και το κάνουν βαριά και αποκομένα), τσάμπα κουβέντα κάνουμε...με παραφράζεις και μην επιμένεις, εξάλλου δεν συμφωνώ με αυτό που έγραψες τώρα... πολύ απλό το παρουσιάζεις το στήσιμο του Scirocco αλλά μάλλον έχεις άλλες προσλαμβάνουσες από εμάς και έτσι θεωρείς ότι είναι μειονέκτημα ο κώλος ενός αυτοκινήτου να είναι βιδομένος κάτω, πράγμα που κάνουν σε όλα τα αγωνιστικά δρόμου αφού έτσι είναι πιο γρήγορο το αυτοκίνητο σε γραμμές και όταν και άμα χρειάζεται πλασάρισμα τραβάνε χειρόφρενα...
Το πλαίσιο και το στήσιμο του R ειδικά είναι υποδειγματικό και έχοντας πια, οδήγησα και το Renault, οδηγήσει όλα τα αντίπαλα τέρατα, θα έλεγα μόνο ότι είναι προς το πιο ασφαλές χωρίς όμως να είναι τόσο παθητικό όσο τα υπόλοιπα της κατηγορίας(βλέπε Ford, Opel) για αυτό και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παγκόσμιο ειδικό τύπο, πράγμα που έχει ξαναγραφτεί, ότι το Scrirocco είναι η δεύτερη επιλογή αν θέλει κανείς να πηγαίνει καθημερινά πίστα, αλλά η πρώτη το Scirocco αν δεν... και με ένα τρείλερ πισω, όπως χαρακτηριστικά γράφουν σε ενα αρθρο, να έχει το Renault RS για να το πηγαίνει στην πίστα για λίγη ώρα...
Οπότε το να έχει στο dna του κάτι να γυρνάει κώλο αμέσως για εμένα ως μηχανολόγο και οδηγό μου είναι μειονέκτημα και αδυναμία εξισορρόπησης δυνάμεων που ασκούνται σε ένα σασσί... αλλά όπως και για την Μ3 έτσι για τα κοντο-σάσσικα γαλλικά, έχω εκφράσει αρκετές φορές την άποψή μου ότι δεν μου αρέσει και δεν είναι ικανότητα να είναι εξ αρχής σχεδιασμένο ένα σασσί off ballance ώστε να επιτρέπει εύκολο παιχνίδι... οδήγησε ένα φρέσκο R που 'σβήνει' το ESP και πες μας αν και τι δεν σου άρεσε. Η καλύτερα οδήγησε μαζί σε δρόμο επαρχιακό με πάνω από 70χλμ/ώρα και τα τρία και πες μας μετά την χαρά τι ακολουθεί. Καλό το παιχνίδι αλλά ωρίμασα... και τέλος, δεν θέλω παραδείγματα φθινών και άρριστων οδηγικά αυτοκινήτων γιατί απλά δεν υπάρχουν... Ακόμη και το Subaru/Toyota ξεκινάει 5 χιλιάρικα παραπάνω από το δικό μου/.// 35.οοο ευρώ δεν είναι λίγα, είναι πολύ πάνω από την μέση τιμή αγοράς ακόμη και σε χώρες εύπορες του εξωτερικού...
-
Παντως σε αγωνιστικο πιστας χειροφρενια δεν εχω δει
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Παντως σε αγωνιστικο πιστας χειροφρενια δεν εχω δειέχουν απλά δεν χρειάζεται τόσο συχνά γιατί είναι πισοκίνητα... σε αγωνιστικό δρόμου δεν έχεις δει τόσα χρόνια πως γυρίζουν σε κλειστές στροφές? ακόμη και σε χώμα μερικές φορές... τέλος πάντων, όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Εσύ είμαι σίγουρος ότι κατανόησες πλήρως αυτό που γράφω αλλά σου αρέσει να με πειράζεις!
-
Οχι, οχι εκανα λαθος, συγγνωμη! Θεωρησα αγωνιστικο δρομου=αγωνιστικο πιστας λανθασμενα (οπως θα ειδες οτι εγραψα κιολας). Οποτε λαθος μου!! Στα αγωνιστικα πιστας, προφανως το χειροφρενο ειναι αχρειαστο.
Παρολα αυτα τα αγωνιστικα δρομου (πχ wrc) δεν ειναι στημενα με το πισω μερος βιδωμενο, καθε αλλο μαλιστα. Το οτι σε κλειστες στροφες (και κυριως σε φουρκετες) τσιμπανε το χειροφρενο (ειτε σε ασφαλτο, ειτε σε χωμα), δεν σημαινει οτι εχει τετοιο grip επιτηδες ωστε να ειναι βιδωμενο και μονο ετσι 'φευγει'.
-
πολύ απλό το παρουσιάζεις το στήσιμο του Scirocco αλλά μάλλον έχεις άλλες προσλαμβάνουσες από εμάς και έτσι θεωρείς ότι είναι μειονέκτημα ο κώλος ενός αυτοκινήτου να είναι βιδομένος κάτω, πράγμα που κάνουν σε όλα τα αγωνιστικά δρόμου αφού έτσι είναι πιο γρήγορο το αυτοκίνητο σε γραμμές και όταν και άμα χρειάζεται πλασάρισμα τραβάνε χειρόφρενα...Κωνσταντινε πολυ σωστα τα λες, αλλα το να κραταει ενα αμαξι τον κωλο του βιδωμενο, ειναι αυξανομενα θετικο οσο περισσοτερο μπορει να κραταει και τα μουτρα βιδωμενα κατω.
Αν δε μπορει λογω στησιματος ή δυναμης να κρατησει τα μουτρα βιδωμενα κατω (για μπροστοκινητο μιλαμε παντα), τοτε ειναι πλεονεκτημα (για τον λιγο πιο εμπειρο οδηγο) να μπορει να σε τοποθετησει λιγο πιο μεσα ο κωλος.Oλα αυτα αν ΔΕΝ το επιδιωξεις... Τωρα το τι κανει ενα αμαξι αμα αρχιζεις να επιδιωκεις το γλιστρημα ειναι τελειως διαφορετικη συζητηση.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οχι, οχι εκανα λαθος, συγγνωμη! Θεωρησα αγωνιστικο δρομου=αγωνιστικο πιστας λανθασμενα (οπως θα ειδες οτι εγραψα κιολας). Οποτε λαθος μου!! Στα αγωνιστικα πιστας, προφανως το χειροφρενο ειναι αχρειαστο.Παρολα αυτα τα αγωνιστικα δρομου (πχ wrc) δεν ειναι στημενα με το πισω μερος βιδωμενο, καθε αλλο μαλιστα. Το οτι σε κλειστες στροφες (και κυριως σε φουρκετες) τσιμπανε το χειροφρενο (ειτε σε ασφαλτο, ειτε σε χωμα), δεν σημαινει οτι εχει τετοιο grip επιτηδες ωστε να ειναι βιδωμενο και μονο ετσι 'φευγει'.
όχι, πάλι λάθος κάνεις, είναι βιδομένα κάτω... όλα. Μα όλα. Διαφορετικά θα άφηναν γκάζι απότομα και θα γύριζαν αλλά θέλει κάθετη επέμβαση, δηλαδή χειρόφρενο...
-
Η διαφορά στα αγωνιστικά ράλι δεν είναι στο κράτημα αλλά στην κατανομή των φρένων, που είναι πιο πίσω από τα κανονικά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιείται στο φρενάρισμα για να μπορεί να τοποθετηθεί.
Κυρίως στο χώμα, στην άσφαλτο τα στήνουν απόλυτα. -
με παραφράζεις και μην επιμένεις, εξάλλου δεν συμφωνώ με αυτό που έγραψες τώρα... πολύ απλό το παρουσιάζεις το στήσιμο του Scirocco αλλά μάλλον έχεις άλλες προσλαμβάνουσες από εμάς και έτσι θεωρείς ότι είναι μειονέκτημα ο κώλος ενός αυτοκινήτου να είναι βιδομένος κάτω, πράγμα που κάνουν σε όλα τα αγωνιστικά δρόμου αφού έτσι είναι πιο γρήγορο το αυτοκίνητο σε γραμμές και όταν και άμα χρειάζεται πλασάρισμα τραβάνε χειρόφρενα...
Το πλαίσιο και το στήσιμο του R ειδικά είναι υποδειγματικό και έχοντας πια, οδήγησα και το Renault, οδηγήσει όλα τα αντίπαλα τέρατα, θα έλεγα μόνο ότι είναι προς το πιο ασφαλές χωρίς όμως να είναι τόσο παθητικό όσο τα υπόλοιπα της κατηγορίας(βλέπε Ford, Opel) για αυτό και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παγκόσμιο ειδικό τύπο, πράγμα που έχει ξαναγραφτεί, ότι το Scrirocco είναι η δεύτερη επιλογή αν θέλει κανείς να πηγαίνει καθημερινά πίστα, αλλά η πρώτη το Scirocco αν δεν... και με ένα τρείλερ πισω, όπως χαρακτηριστικά γράφουν σε ενα αρθρο, να έχει το Renault RS για να το πηγαίνει στην πίστα για λίγη ώρα...
Οπότε το να έχει στο dna του κάτι να γυρνάει κώλο αμέσως για εμένα ως μηχανολόγο και οδηγό μου είναι μειονέκτημα και αδυναμία εξισορρόπησης δυνάμεων που ασκούνται σε ένα σασσί... αλλά όπως και για την Μ3 έτσι για τα κοντο-σάσσικα γαλλικά, έχω εκφράσει αρκετές φορές την άποψή μου ότι δεν μου αρέσει και δεν είναι ικανότητα να είναι εξ αρχής σχεδιασμένο ένα σασσί off ballance ώστε να επιτρέπει εύκολο παιχνίδι... οδήγησε ένα φρέσκο R που 'σβήνει' το ESP και πες μας αν και τι δεν σου άρεσε. Η καλύτερα οδήγησε μαζί σε δρόμο επαρχιακό με πάνω από 70χλμ/ώρα και τα τρία και πες μας μετά την χαρά τι ακολουθεί. Καλό το παιχνίδι αλλά ωρίμασα... και τέλος, δεν θέλω παραδείγματα φθινών και άρριστων οδηγικά αυτοκινήτων γιατί απλά δεν υπάρχουν... Ακόμη και το Subaru/Toyota ξεκινάει 5 χιλιάρικα παραπάνω από το δικό μου/.// 35.οοο ευρώ δεν είναι λίγα, είναι πολύ πάνω από την μέση τιμή αγοράς ακόμη και σε χώρες εύπορες του εξωτερικού...
Εν τάχει γιατί δεν υπάρχει λόγος να το πλατειάσουμε...
Στο 1ο μισό μου λές για το R σου... Δεν ξέρω τι κάνει το R και πόσο γαμάτο είναι αλλά Scirocco δεν είναι μόνο το R...
Μερικές σελίδες πίσω γίνεται αναφορά για το τι θα έπαιρνε ο hardcore οδηγός στα 25Κ... απο εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα για το πόσο hardcore είναι το Scirocco.Κάπου ενδιάμεσα κάνεις και μια μικρή τεχνική αναφορά σαν μηχανικός, η οποία ακούγεται πολύ ωραία... αν είσαι οδηγός αγώνων και ο χρόνος είναι αυτοσκοπός...
Απο εκεί και πέρα μου λες τις προσωπικές σου πεποιθήσεις (τις οποίες οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουμε ήδη) για το τι είναι για σένα παιχνίδι, τι είναι χαρά, τι είναι επικίνδυνο, πόσο ωρίμασες και τι ζητάς απο την ζωή σου...
Ωραία όλα αυτά, σεβαστές οι απόψεις και οι προτεραιότητες σου, αλλά είναι υποκειμενικές... αν εσύ έχεις αυτή την άποψη, εγώ έχω κάποια άλλη... και σίγουρα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι...
Ο καθενας κάνει τις επιλογές του, αρκεί να ξέρει τι επέλεξε... μην κάνουμε την Elise οικογενειακό, κρίμα είναι... -
...
Εν τάχει γιατί δεν υπάρχει λόγος να το πλατειάσουμε...
Στο 1ο μισό μου λές για το R σου... Δεν ξέρω τι κάνει το R και πόσο γαμάτο είναι αλλά Scirocco δεν είναι μόνο το R...
Μερικές σελίδες πίσω γίνεται αναφορά για το τι θα έπαιρνε ο hardcore οδηγός στα 25Κ... απο εκεί ξεκίνησε και η κουβέντα για το πόσο hardcore είναι το Scirocco.Κάπου ενδιάμεσα κάνεις και μια μικρή τεχνική αναφορά σαν μηχανικός, η οποία ακούγεται πολύ ωραία... αν είσαι οδηγός αγώνων και ο χρόνος είναι αυτοσκοπός...
Απο εκεί και πέρα μου λες τις προσωπικές σου πεποιθήσεις (τις οποίες οι περισσότεροι εδώ γνωρίζουμε ήδη) για το τι είναι για σένα παιχνίδι, τι είναι χαρά, τι είναι επικίνδυνο, πόσο ωρίμασες και τι ζητάς απο την ζωή σου...
Ωραία όλα αυτά, σεβαστές οι απόψεις και οι προτεραιότητες σου, αλλά είναι υποκειμενικές... αν εσύ έχεις αυτή την άποψη, εγώ έχω κάποια άλλη... και σίγουρα δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι...
Ο καθενας κάνει τις επιλογές του, αρκεί να ξέρει τι επέλεξε... μην κάνουμε την Elise οικογενειακό, κρίμα είναι...μα φυσικά και είναι προσωπικές μου οι απόψεις... και σε ευχαριστώ που μου ξεκαθαρίζεις το πόσο καλά τις έχετε όλοι στο νού σας. Πάντως δεν έχω πει ανοιχτά το τι είναι χαρά, τι επικίνδυνο και τι παιχνίδι ακόμη. Δηλαδή είναι πολλά που δεν έχω πει εννοώ... Επίσης όλα υποκειμενικά είναι, αφού προέρχονται από ένα άτομο την φορά... άρα το υποκειμενικό μπορεί να είναι και ορθό η λάθος... και ευχαριστώ που δεν προσπαθείς να με πείσεις για κάτι γιατί αυτό (μπορεί) να σημαίνει ότι σέβεσαι την άποψή μου αλλά και τις εμπειρίες μου που με οδήγησαν σε αυτή...
Τέλος, επειδή έχεις δίκιο ότι δεν παρακολουθώ όσο στενά έπρεπε την συζήτηση, το scirocco δεν είναι hardcore ούτε κατά διάνοια αλλά ούτε και το R δεν είναι hardcore. Όπως είπα, κανένα αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα δεν είναι έτσι κι αλλιώς... όλα τους είναι συμβιβασμού κατά τον έναν ή τον άλλον τρόπο αλλά έλα που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αρέσει σε πάρα πολλούς, κι εδώ μέσα και, ακόμη σημαντικότερ, εκτός...
VW Scirocco