-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ενισχυμενα σωθικα νομιζω εχουν και τα cupra και edition 30.. δεν ειναι ακριβως ιδια με το μοτερ του s3 αλλα εχουν διαφορες απο τα 200αρια.εχουν περισσοτερα κοινα με το s3 δηλαδη (καπου ειχα βρει τους κωδικους των μοτερ και τις διαφορες τους αναλυτικα, αλλα δε θυμαμαι πού ) παρα με τον απλο 200αρη.η βασικη διαφορα τους (των ed. 30 και cupra) σε σχεση με τον 265 περα απο τον αλλο προγραμματισμο προφανως, ειναι και το σαφως μικροτερο intercooler (ιδιο με αυτο του 200αριου) το οποιο πρεπει να ευθυνεται και για τη σαφως μικροτερη ροπη τους απο το s3 (μαλλον για να κρατηθουν επιτηδες πιο αργα, κατι που δεν σκοπευουν να κανουν με τα ροκκο r,r20 και cupra r )
να και μια Κ03 στο χερι
(ετοιμη για τον πασχο που θελει τασακι και δε μπορει να περιμενει να παρει απο την 159 του ξεχναει βεβαια οτι ολοι απο τους ιδιους ψωνιζουμε )εχει δικιο παντως ο Professeur, μπορει να θελεις wastegate και να πρεπει να αλλαξεις και τουρμπο και μια απλη ζημια να γινει πανακριβη... αλλα λιγοτερο lag δε θελαμε? καλα να παθουμε..
Πάλι???
-
και παλι και παλι και παλι και παλι μεχρι να βαλει μυαλο και να το καψει..
Τη φωτο αυτη ο κιουσης πρεπει να τη μικρυνει και να την βαλει αβαταρ...
-
τι αλλαξε τουρμπινα??
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τι αλλαξε τουρμπινα?? -
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
τι αλλαξε τουρμπινα??
είστε κομπλεξικοί...
οι τουρμπίνες είναι αναλώσιμες ,όπως και οι πολ/στες και τα μοτεράκια στα παράθυραβαγγοσμαρκετ...
-
οι τουρμπινες κανουν οσο κανει το αμαξι μου
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τι αλλαξε τουρμπινα??οχι ρε συ αυτη ειναι 3αρα απο gti, εγω εχω 4αρα.απλα βρηκα τυχαια αυτη τη φωτα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τι αλλαξε τουρμπινα??
είστε κομπλεξικοί...
οι τουρμπίνες είναι αναλώσιμες ,όπως και οι πολ/στες και τα μοτεράκια στα παράθυραβαγγοσμαρκετ...
εσυ να νιωθεις τυχερος για την ΙΗΙ σου.. σε 2000 χλμ την εχω δει να θελει πεταμα
(προφανως ελαττωματικο εξαρτημα) -
Πρόσεχε ποιους γκαντεμιάζεις με τις IHI...
Δεν είμαι σε φάση για συνεργεία... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πρόσεχε ποιους γκαντεμιάζεις με τις IHI...
Δεν είμαι σε φάση για συνεργεία...εγω το λεω οτι ολοι απο τα ιδια μαγαζια ψωνιζουμε, δε με ακουτε...
στο δικο σου μοτερ δε μπορω να καταλαβω γιατι εβαλαν ΙΗΙ
-
-
η ΙΗΙ παντως ειναι ιαπωνικη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
η ΙΗΙ παντως ειναι ιαπωνικηΝαι αλλά τη φοράνε παραδοσιακά Ιταλικά οχήματα!!
-
MR Car Design Volkswagen Scirocco Black Rocco
Δεν είναι και λίγα 370 άλογα στους εμπρός τροχούς. Το πώς τα έχουν καταφέρει οι άνθρωποι της “MR Car Design” είναι κάτι που θα το μάθουμε στο μέλλον.H ιπποδύναμη ανέρχεται σε 370 ίππους με 519 Nm ροπής. Χαρακτηριστικά που προέρχονται από την αλλαγή της χαρτογράφησης του κινητήρα , ένα νέο κιτ που αποτελείται από 3 τούρμπο και νέα εξαγωγή εξάτμισης.
Κάτω από το καπό του Volkswagen Scirocco Black Rocco οι οίκος “MR Car Design” διατηρεί το γνωστό μοτέρ τούρμπο της γερμανικής φίρμας, το οποίο έχει χωρητικότητα 2.0 λίτρων και απόδοση 200 ίππων. Με τις κατάλληλες μετατροπές η απόδοση του κινητήρα έχει εκτοξευθεί στα 370 άλογα.Όμως, είναι κοινώς παραδεκτό, πως περισσότερα από 300 άλογα στους εμπρός τροχούς, είναι δύσκολο να … τιθασευτούν ακόμη και από τον πιο προικισμένο οδηγό. Για το λόγο αυτό ο οίκος “MR Car Design” εφοδιάζει το αυτοκίνητο με ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης .
Τι εχουνε κανει,χιλιαδες body kits,μετατροπες,το να τ'αλλο, μιλαμε το εχουν ξεσκισει το scirroco στις μετατροπες και τα body kits απο τοτε που κυκλοφορησε.
-
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
ο τουρμποκομπρεσορας 1,4 φορα ΚΟ3, το διλιτρο 200αρι ΚΟ3 , S3- CUPRA- EDITION 30 φορουν ΚΟ4.
τα μοτερ των S3- CUPRA- EDITION 30 εχουν τα ιδια ποιο ενισχυμενα σωθικα σε σχεση με το διλιτρο 200αρι , αλλα το S3 εκτος της διαφορετικης χαρτογραφησης εχει και μεγαλυτερο ιντερκουλερ , τα αλλα δυο φορουν το ιντερκουλερ του 200αριου.να συμπληρωσω σχετικα με βελτιωσεις για οσους ψηνονται , λαμβανωντας τα αντιστοιχα ρισκα βεβαιως , απο οτι εχω δει αυτο τον καιρο , οτι το διλιτρο 200αρι(BWA) με την ΚΟ3 με προγραμματακι εισαγωγη και εξατμιση μπορει να φτασει τα 275 αλογα περιπου , ενω το διλιτρο 265αρι(BHZ) με την ΚΟ4 τους 340 περιπου ιππους αντιστοιχα , δουλευωντας χωρις κοψιματα βεβαιως.
απο εκει και πανω ειναι απαραιτητο αντλια υψηλης αλλη καθως και μπεκ βεβαιως.
οι παραπανω τιμες ειναι απο δυναμομετρο αξιοπιστο και...αυστηρο ( πχ.MAHA) που μετρα το ΤΤ μου 210 - 215 μαμα με 100αρα βενζινη. -
Κρίμα ρε γμτ.
Άλλος ένας φίλος μου κάτοχος 147 την δίνει για να πάρει Scirocco.
Έχει την 147 f/l του 2005 και τελευταία τον έχει ταράξει στα ναζάκια.
Ευτυχώς έβαλε μυαλό και προκειμένου να μην καταλήξει σαν τον πάσχο, δεν βλέπει την ώρα να την ξεφορτωθεί να πάρει Scirocco.
Κάλα πόσοι από alfa έχουν γυρίσει σε Scirocco? Έχω χάσει το μέτρημα πια...
-
Τι να πεις...σε πολλούς αρέσουν τα πισωγυρίσματα...
Πάντως δεν είναι και λίγοι αυτοί που αρέσκονται στις αναβαθμίσεις και πάνε από γκολφπόλο σε Mito...και λίαν συντόμως και σε Milano... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κρίμα ρε γμτ.Άλλος ένας φίλος μου
Μονο τετοιος θα μπορουσε να κανει τετοια βλακεια..
Δωστου το λινκ απ το ψοροκοκλαμπ κι αμα δεν το ξανασκεφτει,ας προσεχε... Κουμαντο στα λεφτα του θα κανουμε αν ο αλλος θελει να τα καψει;
VW Scirocco