-
Τράβα Ιαπωνικό λαχνό και να παρακαλάς να μην σου κάτσει...
Γιατί αν σου κάτσει σου αλλάζει την ζωή......
Αυτοκίνητο = λαχείο κι ας είναι και Ferrari-Rolls Roys
Από εκεί και πέρα ο καθένας αγοράζει ότι του αρέσει και μπορεί να πληρώσει
-
Στο θεμα 'αξιοπιστια και καταγωγη' ο καθενας κρινει εχοντας ως βαση την προσωπικη του εμπειρια και τις εμπειριες φιλων ή γνωστων. Υπαρχουν και μερικοι που κρινουν βασει του τι 'ακουσαν' (καλα να παθουν ) κ αλλοι που κρινουν εγκαθετα, βασει προτιμησεων (καλα να παθουν x2).
Οσον αφορα εμενα; Εχουν περασει απο τα χερια μου αυτοκινητα γερμανικα, ιταλικα, γιαπωνεζικα. Κανενα δεν εβγαλε καποιο σημαντικο προβλημα. Επισης, τα περισσοτερα αυτοκινητα γνωστων ηταν και ειναι αξιοπιστα, ανεξαρτητως χωρας προελευσης. Εξαιρεσεις που μπορω να θυμηθω αποτελουν καποια Αγγλικα με σημαντικα και ενιοτε συχνα προβληματα. Παντως οποιος πιστευει οτι σημερα τα Γερμανικα και/ή τα Ιταλικα αυτοκινητα ΓΕΝΙΚΩΣ δεν ειναι αξιοπιστα, συγγνωμη αλλα ειναι ασχετος.
Φυσικα, ΚΑΠΟΙΟ γερμανικο (ή οτιδηποτε) αυτοκινητο μπορει να παρουσιασει προβληματα. Αλλες φορες λογω κακης χρησης, αλλες φορες λογω κακης κατασκευης, συχνα το ζητημα μετατρεπεται σε Μεσανατολικο μονο και μονο επειδη εχουμε την ταση το τοσο να το κανουμε τοσο και επειδη φυσικα ακομα οι μαστρο-μητσοι δινουν και παιρνουν εκει εξω (ακομα και στα εξουσιοδοτημενα) οποτε ενα μικρο προβληματακι που θα λυνοταν με μια και μονο επισκεψη μετατρεπεται σε μακροχρονια κολαση.
Σε καθε περιπτωση, αυτο δεν κανει ενα συγκεκριμενο μοντελο ΓΕΝΙΚΩΣ αναξιοπιστο, ακομα και αν καποιο προβλημα παρουσιαστει σε εμας. Καλο ειναι να ξερουμε τι ακριβως εμφανισε το προβλημα και σε τι συχνοτητα παρουσιαζεται στο εν λογω μοντελο για να καταληξουμε σε πιο γενικα συμπερασματα. Αλλιως κακη χρηση, ελλατωματικο εξαρτημα και τυχαιο κατασκευαστικο σφαλμα γινονται ενα και δινουν αυθαιρετα το επιθετο 'αναξιοπιστο' σε καποιο μοντελο.
Ναι, ξερω, ειναι απιστευτα εκνευριστικο να εχεις δωσει 20, 25, 30 χιλιαδες ευρω για ενα αυτοκινητο και αυτο να βγαζει προβληματα. Ειδικα οταν τα λεφτα δεν τα βρηκες και στο δρομο. Παρ'ολα αυτα, ακομα και σ'αυτο το σημειο καλο ειναι να κραταμε μια καποια αντικειμενικοτητα... -
Καλώς ή κακώς και λόγω οικονομιών κλίμακας και εργοστασίων εκτός Γερμανίας (με ότι αυτό συνεπάγεται) δεν ισχύει αυτό που έλεγε παλιά ο Βέγγος, ήτοι 'Είναι κάτι Γερμαναράδες που αν πιάσουν κατσαβίδι στα χέρια τους κάνουν θαύματα...' ή με πιο απλά λόγια η Φάουβε δεν έχει πλέον την αλεξίσφαιρη αξιοπιστία που καυχιόταν παλιότερα.
Αλλά τι να λέμε. Εδώ παρουσιάζουν χαζές βλάβες μέχρι και οι Μ3 των 100+ χιλιάδων...
Για μένα το Scirocco είναι η καλύτερη sport all around επιλογή στο φάσμα των 22-26 χιλιάδων. Δηλαδή αν δεν είχα το εταιρικό και ήθελα ένα αμάξι για να αντικαταστήσω την 147 αυτό θα ήταν ένα **μπλε 160 με DSG και καφέ δερμάτινα καθίσματα **(σλουρπ)*.
Όμως γενικά πρέπει να κανείς να πει ότι το παρακάνουν οι Ναζί με τις τιμές τους από τη στιγμή που δεν είναι πλέον 'αλεξίσφαιροι'.*Απροπό, πόσο πάει αυτό περίπου;
Σλουρπ, σλουρπ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
@Realzeus
Nαι, καλα τα φανταστηκες. Το ενα ειναι το ανοιχτο rising blue. Το αλλο ειναι το σκουρο καστανο, το οποιο δειχνει σαν μαυρο το βραδυ, αλλα δεν κοβει τοσο πολυ τις γραμμες του και το κανει σχετικα λουσατο, και το τριτο ειναι το μαυρο, το οποιο ειναι η πιο safe επιλογη, αλλα κοβει αρκετα τις γραμμες του...
Το Τοyotobaru, απο τα renderings τουλαχιστον που ειδα, εμενα με ξενερωσε εντελως.
Τωρα αν το βγαλουν διαφορετικο, εχει καλως -εφοσον ειναι μεχρι 1.8 λιτρα βεβαια-, αλλιως δεν με βλεπω για σχιστοματη...
Θα προτιμουσα πχ να περιμενω για την Bmw 1 coupe με τα καινουργια μοτερ (3κυλινδρα?)
κατω απο 1.6λιτρα, παρα για Toyoπαπαρου..
Απο την αλλη δεν σου κρυβω, οτι ενιοτε μου βγαινουν κατι αυτοκαταστροφικες τασεις ,
και σκεφτομαι για Mito QV ( ), αν δοκιμαστει εδω και βγει καλη και στριφτερη.
Οταν θυμαμαι βεβαια την 'σακουλα' πισω απο την κολωνα του τιμονιου, και το αφρολεξ
με την εγκοπη που κραταει την βεργα του καπω οταν αυτο δεν ειναι σηκωμενο,
επανερχομαι στην 'πραγματικοτητα'...Μην την πάρεις και εσύ , γεμίσαμε με δαύτην...
Πάρε και εσύ ένα απροβλημάτιστο γερμανικό , μπορείς...
http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... d86a50e9deΚαλα σημερα η λεξη 'απροβληματιστο' γενικως δεν εχει συνορα...
Κομματια απο χρωμα παντως να φευγουν , λαστιχα των πλαινων τζαμιων ξεκολλημενα, και στραβωμενες φτερωτες στις τουρμπινες το rocco δεν εμφανισε ποτε.
Τριζατα αμορτισερ, και διαφορες αλλες μικρες ψιλομ@λ@κιες ειχε, αλλα αυτα που εμφανιστηκαν στις Mito, εστω και των πρωτων μηνων, ουτε κατα διανοια
στο Πορτογαλλικο VW... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλώς ή κακώς και λόγω οικονομιών κλίμακας και εργοστασίων εκτός Γερμανίας (με ότι αυτό συνεπάγεται) δεν ισχύει αυτό που έλεγε παλιά ο Βέγγος, ήτοι 'Είναι κάτι Γερμαναράδες που αν πιάσουν κατσαβίδι στα χέρια τους κάνουν θαύματα...' ή με πιο απλά λόγια η Φάουβε δεν έχει πλέον την αλεξίσφαιρη αξιοπιστία που καυχιόταν παλιότερα.
Αλλά τι να λέμε. Εδώ παρουσιάζουν χαζές βλάβες μέχρι και οι Μ3 των 100+ χιλιάδων...
Για μένα το Scirocco είναι η καλύτερη sport all around επιλογή στο φάσμα των 22-26 χιλιάδων. Δηλαδή αν δεν είχα το εταιρικό και ήθελα ένα αμάξι για να αντικαταστήσω την 147 αυτό θα ήταν ένα **μπλε 160 με DSG και καφέ δερμάτινα καθίσματα **(σλουρπ)*.
Όμως γενικά πρέπει να κανείς να πει ότι το παρακάνουν οι Ναζί με τις τιμές τους από τη στιγμή που δεν είναι πλέον 'αλεξίσφαιροι'.*Απροπό, πόσο πάει αυτό περίπου;
Σλουρπ, σλουρπ...Oντως δεν ειναι αλεξισφαιρα οπως μπορει να περιμενει κανεις...
Δεν θεωρουνται ομως αδικα, ως τιμια αυτοκινητα, και καλο value ειδικοτερα την στιγμη που το Rocco 160, εχει ακριβως (μαλιστα λογω εξοπλισμου βγαινει γυρω στα 1000ευρω πιο γθηνο τελικα) τα ιδια λεφτα, οπως στην Γερμανια.
Ακομα και αν δεν ειναι ομως την αισθηση την δινουν και με το παραπανω.
Μονο, να κλεισεις την πορτα (χωρις πλαισιο), και σχετικα δυνατα, το καταλαβαινεις.
Αμα ψιλαφησεις και τα πλαστικα στις πορτες-ταμπλω κλπ, το καταλαβαινεις ακομα καλυτερα...
To rocco που θες με αυτα (τα πιο ακριβα εξτρα που εχει. ), γυρω στα 27κ. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@Realzeus
Nαι, καλα τα φανταστηκες. Το ενα ειναι το ανοιχτο rising blue. Το αλλο ειναι το σκουρο καστανο, το οποιο δειχνει σαν μαυρο το βραδυ, αλλα δεν κοβει τοσο πολυ τις γραμμες του και το κανει σχετικα λουσατο, και το τριτο ειναι το μαυρο, το οποιο ειναι η πιο safe επιλογη, αλλα κοβει αρκετα τις γραμμες του...
Το Τοyotobaru, απο τα renderings τουλαχιστον που ειδα, εμενα με ξενερωσε εντελως.
Τωρα αν το βγαλουν διαφορετικο, εχει καλως -εφοσον ειναι μεχρι 1.8 λιτρα βεβαια-, αλλιως δεν με βλεπω για σχιστοματη...
Θα προτιμουσα πχ να περιμενω για την Bmw 1 coupe με τα καινουργια μοτερ (3κυλινδρα?)
Απο την αλλη δεν σου κρυβω, οτι ενιοτε μου βγαινουν κατι αυτοκαταστροφικες τασεις ,
Οταν θυμαμαι βεβαια την 'σακουλα' πισω απο την κολωνα του τιμονιου, και το αφρολεξ
επανερχομαι στην 'πραγματικοτητα'...Μην την πάρεις και εσύ , γεμίσαμε με δαύτην...
http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... d86a50e9deΚαλα σημερα η λεξη 'απροβληματιστο' γενικως δεν εχει συνορα...
Κομματια απο χρωμα παντως να φευγουν , λαστιχα των πλαινων τζαμιων ξεκολλημενα, και στραβωμενες φτερωτες στις τουρμπινες το rocco δεν εμφανισε ποτε.
Τριζατα αμορτισερ, και διαφορες αλλες μικρες ψιλομ@λ@κιες ειχε, αλλα αυτα που εμφανιστηκαν στις Mito, εστω και των πρωτων μηνων, ουτε κατα διανοια
στο Πορτογαλλικο VW...Βρε μην επιμένεις!! Τα ίδια σκ@τ@ είναι όλα!!
Και όσο για την εντύπωση που λες...να δεις τι εντύπωση σου δίνει το Q5 των 61.000€ και από την πρώτη μέρα πάει σαν να έχει λόξιγγα με σταθερές 2800-3000σαλ, κολλάνε μέσα τα κουμπιά του κλιματισμού, τρίζει το ηχείο του συνοδηγού, τρίζει κάτι πάνω απτο συνοδηγό (δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι ) και προσφάτως κάνει και κάτι μυστήρια 'χιόνια' το κεντρικό ηχείο που είναι μέσα στο ταμπλό! Πως σου φαίνονται αυτά για 12.500χλμ?? Να τη χέσω την εντύπωση... -
στο Πορτογαλλικο VW...vs
Καθισα και διαβασα στο site του scirocco τα προβληματα. Mου εκανε εντυπωση το περιστατικο που ειχε ενα παληκαρι. Πηγαινε με 120χμ και δεν λειτουργησαν τα φρενα και το εσωσε οπως ο ιδιος λεει με χειροφρενο και κατεβασματα στις ταχυτητες.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
@Realzeus
http://sciroccoclub.gr/forum/viewforum. ... 9de:shifty:Καλα σημερα η λεξη 'απροβληματιστο' γενικως δεν εχει συνορα...
Κομματια απο χρωμα παντως να φευγουν yikes: , λαστιχα των πλαινων τζαμιων ξεκολλημενα, και στραβωμενες φτερωτες στις τουρμπινες το rocco δεν εμφανισε ποτε.
στο Πορτογαλλικο VW...Βρε μην επιμένεις!! Τα ίδια σκ@τ@ είναι όλα!!:iconcool:
Και όσο για την εντύπωση που λες...να δεις τι εντύπωση σου δίνει το Q5 των 61.000€ και από την πρώτη μέρα πάει σαν να έχει λόξιγγα με σταθερές 2800-3000σαλ, κολλάνε μέσα τα κουμπιά του κλιματισμού, τρίζει το ηχείο του συνοδηγού, τρίζει κάτι πάνω απτο συνοδηγό (δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι ) και προσφάτως κάνει και κάτι μυστήρια 'χιόνια' το κεντρικό ηχείο που είναι μέσα στο ταμπλό! Πως σου φαίνονται αυτά για 12.500χλμ?? Να τη χέσω την εντύπωση...Για το rocco Vs Μito, τα ειδα μονος μου μεσα-εξω, κατηντησα σαν τον φοβερο τυπο απο την
ΕΤ3 με την εκπομπη που μπαινει στις αντ/σωπειες και κοπαναει τα ταμπλω και τα ντουλαπακια...
Ασε, τωρα μην μου λες 'μην επιμενεις', τα τσεκαρα γυρω γυρω, μονο απο κατω δεν επεσα.
Για το Q5, τι να σου πω, οτι ειναι γκαντεμια? Φιλος μου παρελαβε τον περασμενο Μαιο, με Stronic, 17αρες , αλλαξε και λαστιχα, εβαλε 70/30 (νομιζω 80/20 ειχε)
πηγαμε Ακροπολις σε 3 ειδικες, (edit: να φανταστεις, σε μια απο αυτες που ηταν μονο για 4χ4 οπως ελεγε το Roadbook, ενας με RAV καινουργιο, -ψιλοασχετος μαλλον- ακομα και για απλη διαβαση σε μονοπατι ευκολο για SUV, ειχε σταματησει , και μας εκανε παραπονα για τον χωματοδρομο λεγοντας 'γυρναω πισω, δεν θα σπασω το αμαξι μου για το κ@λοΑκροπολις', 3χλμ μολις πριν την εναρξη της ειδικης αφου ειχε κανει τα πρωτα 8χλμ ) του γ@μησε οτι ειχε και δεν ειχε στην κυριολεξια,
οι πισω εγιναν φραπε, και το αμαξι δεν εκανε ΚΙΧ!
Μεχρι στιγμης δεν μου εχει κανει κανενα παραπονο, και μεσα που εκατσα σε ολη την διαδρομη ηταν χρηματοκιβωτιο και πριν το Ακροπολις, αλλα κυριως και μετα... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
στο Πορτογαλλικο VW...vs
Καθισα και διαβασα στο site του scirocco τα προβληματα. Mου εκανε εντυπωση το περιστατικο που ειχε ενα παληκαρι. Πηγαινε με 120χμ και δεν λειτουργησαν τα φρενα και το εσωσε οπως ο ιδιος λεει με χειροφρενο και κατεβασματα στις ταχυτητες.
Συγκρινεις γενικευμενες περιπτωσεις, με ενα μοναδικο, οντως ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ θεμα,
το οποιο ειχε τυχει ακριβως το ιδιο σε φιλη που ειχε παραλαβει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Megane coupe 1.4 του 99' (με ABS) οταν δεν δουλεψαν καποια στιγμη ξαφνικα τα φρενα της, KΑΘΟΛΟΥ!
Αυτο ειναι κατι ακραιο, πολυ σοβαρο, σηκωνει μηνυσεις, καταγγελιες κλπ, αλλα
ειναι ΕΝΑ περιστατικο, δεν το εχω ακουσει ποτε απο κανενα αλλο κατοχο.
Αντιθετως, οι μικρες-μεγαλες π@π@ριες με τα θεματα συναρμογης, αξιοπιστιας μηχανικων μερων σε γενικευμενο επιπεδο ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερες για την Mito...
Εχω μπει στο Forum της Mito και τα εχω δει απο πρωτο χερι. -
το οποιο ειχε τυχει ακριβως το ιδιο σε φιλη που ειχε παραλαβει ΟΛΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Megane coupe 1.4 του 99' (με ABS) οταν δεν δουλεψαν καποια στιγμη ξαφνικα τα φρενα της, KΑΘΟΛΟΥ!
Αντιθετως, οι μικρες-μεγαλες π@π@ριες με τα θεματα συναρμογης, αξιοπιστιας μηχανικων μερων σε γενικευμενο επιπεδο ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερες για την Mito...
Εχω μπει στο Forum της Mito και τα εχω δει απο πρωτο χερι.ποιες ειναι οι γενικευμενες και πολυ σοβαρες περιπτωσεις στη MiTo που εγραψες στη προηγουμενη απαντηση σου;
στις ποσες περιπτωσεις γνωστων/τυχαιων/φορουμιτων σε σχεση με τις υπολοιπες (ή τις γενικες πωλησεις) ενος μοντελου ενα προβλημα θεωρειται γενικευμενο και ποιος αποφασιζει αντικειμενικα τα κριτηρια γι'αυτο;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το οποιο ειχε τυχει ακριβως το ιδιο σε φιλη που ειχε παραλαβει ΟΛΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Εχω μπει στο Forum της Mito και τα εχω δει απο πρωτο χερι.ποιες ειναι οι γενικευμενες και πολυ σοβαρες περιπτωσεις στη MiTo που εγραψες στη προηγουμενη απαντηση σου;
στις ποσες περιπτωσεις γνωστων/τυχαιων/φορουμιτων σε σχεση με τις υπολοιπες (ή τις γενικες πωλησεις) ενος μοντελου ενα προβλημα θεωρειται γενικευμενο και ποιος αποφασιζει αντικειμενικα τα κριτηρια γι'αυτο;
Γενικευμενες, ειναι η απωλεια (παστελ) χρωματος, πολυ σοβαρες ειναι να στραβωσει φτερωτη τουρμπινας...
Δεν μετραω τα στοιχεια να τα βαλω σε Excel και να βγαλω στατιστικο αποτελεσμα,
αλλα με ενα 'περασμα' στα αντιστοιχα Forum καταλαβαινεις τι παιζεται... -
στο Πορτογαλλικο VW...vs
το οποιο ειχε τυχει ακριβως το ιδιο σε φιλη που ειχε παραλαβει ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Εχω μπει στο Forum της Mito και τα εχω δει απο πρωτο χερι.Ακριβώς τα ίδια θα βρεις και στα φόρουμ του Ρόκο! Ακριβώς όμως! Ότι είναι ποιοτικότερο το Ρόκο είναι! Και έτσι πρέπει για να δικαιολογεί την υψηλότερη τιμή του! Αλλά από μικρομ@λ@κίες ΟΛΑ τα αυτοκίνητα και του gruppo και του VAG τα ίδια σκ@τ@ είναι πλέον! Απλά εγώ τσαντίζομαι πιο πολύ με το VAG (ντάξει εκτός της γνωστής αντιπάθειας που τρέφω ) γιατί είναι τόσο δοκιμασμένα πλέον τα διάφορα εξαρτήματα και παράγονται σε τόσο μεγάλες ποσότητες που δεν επιτρέπονται παιδικές ασθένειες και αβλεψείες!! Και για τη Mito τα ίδια λέω! Εφόσον κι αυτή έχει κάποια από τα εξαρτήματα του χιλιοπουλημένου Punto!
-
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα, καποιος να εχει βαλει συναγερμο ΜΕΤΑ, και να βραχυκυκλωνουν τα ηλεκτρικα, και να μ2λακιζονται τα παραθυρα-ηλιοροφη κλπ,
αλλος να ακουει τον ηχο της εμπλοκης του κομπρεσσορα μεσω της αντλιας νερου και να νομιζει οτι κατι ασχημο συμβαινει στον κινητηρα, και στην αλλη περιπτωση, να κρεμονται
λαστιχα-τσιμουχες στο πλαινο παραθυρο, να μην κλεινει σωστα η πορτα, να μπαινει σε safe mode ο κινητηρας για πλακα, να βγαινει check engine επισης για πλακα...
Μπορει το συνολο των αναφερθεντων προβληματων να συμπιπτει.
Οι πραγματικες αιτιες ομως ειναι διαφορετικες, και εν πασει περιπτωσει για να παω και ενα βημα παραπερα, τουλαχιστον οι Γερμανοι για τα τριζατα αμορτισερ πισω εκαναν ανακληση, οι Ιταλοι με το πλαδαρο μπροστινο συστημα και το τιμονι που εμφανιζοταν
αρκετα πιο ασαφες γυρω απο την ευθεια στα μοντελα του 08' , την εκαναν 'γαργαρα',
τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Για το χρωμα που ελειπε βεβαια σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, ουτε λογος να γινεται... -
Για το χρωμα που ελειπε βεβαια σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, ουτε λογος να γινεται...σοβαρα τωρα αυτο με τη βαφη το εχεις ακουσει γενικα? οπως και το θεμα με τη φτερωτη της τουρμπινας γιατι η μοναδικη που ξερω αυτα τα 2 προβληματα μοναχα εβγαλε
αυτο με τη τουρμπινα το θεωρω τελειως μεμονομενο περιστατικο, δεν ειναι δυνατον να χαλανε τοσο γρηγορα οι τουρμπινες -
Δεν ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα, καποιος να εχει βαλει συναγερμο ΜΕΤΑ, και να βραχυκυκλωνουν τα ηλεκτρικα, και να μ2λακιζονται τα παραθυρα-ηλιοροφη κλπ,
αλλος να ακουει τον ηχο της εμπλοκης του κομπρεσσορα μεσω της αντλιας νερου και να νομιζει οτι κατι ασχημο συμβαινει στον κινητηρα, και στην αλλη περιπτωση, να κρεμονται
λαστιχα-τσιμουχες στο πλαινο παραθυρο, να μην κλεινει σωστα η πορτα, να μπαινει σε safe mode ο κινητηρας για πλακα, να βγαινει check engine επισης για πλακα...
Μπορει το συνολο των αναφερθεντων προβληματων να συμπιπτει.
Οι πραγματικες αιτιες ομως ειναι διαφορετικες, και εν πασει περιπτωσει για να παω και ενα βημα παραπερα, τουλαχιστον οι Γερμανοι για τα τριζατα αμορτισερ πισω εκαναν ανακληση, οι Ιταλοι με το πλαδαρο μπροστινο συστημα και το τιμονι που εμφανιζοταν
αρκετα πιο ασαφες γυρω απο την ευθεια στα μοντελα του 08' , την εκαναν 'γαργαρα',
τουλαχιστον στην Ελλαδα.
Για το χρωμα που ελειπε βεβαια σε διαφορα σημεια του αμαξωματος, ουτε λογος να γινεται...Δηλαδή πρέπει να τα πάρουμε ένα ένα?? Το θεματάκι με τις κουκίδες στο λευκό χρώμα πολλών Ροκο δεν το διάβασες?? Είναι φαύλος κύκλος η κουβέντα...μην την ανοίξουμε...
Αυτό που είδες εσύ και που λες...μαζί σου! Σου ξαναλέω λογικό να σου φάνηκε πιο ποιοτικό και πιο 'δεμένο' το Ρόκο γιατί όντως είναι! Αλλά λιγότερο απροβλημάτιστο από αυτά που παίρνει το μάτι μου στο net...δεν είναι... -
το μη μεταλλικο λευκο του vag σε κουτσουλιες ειναι παρα πολυ ευαισθητο..και το δικο μου μεταλλικο αν μεινει πολυ καιρο επανω κανει μονιμη θαμπαδα αλλα δεν ειναι σαν το λευκο που ξεφτιλιζεται πανευκολα , ομως αυτο που ειδα σε κοκκινη αλφα να εχει φυγει το βερνικι ειναι ντροπη..
και στο λεω επειδη υπαρχει και κοκκινο ΤΤ στη παρεα για να πεις οτι ειναι θεμα κοκκινου.. -
Μαζί σου...δεν αντιλέγω...απλά δεν είναι γενικευμένο το πρόβλημα! Οι περισσότερες Mito είναι κόκκινες, είτε Rosso Giulieta είτε Rosso Alfa! Αν ήταν γενικό το θέμα θα το ξέραμε! Έχουν παραπονεθεί 2-3 στο αλφίστι ότι έχουν σημαδάκια από πέτρες! Ε φχαριστώ πολύ! Ας του βάλουν εκείνες τις μαύρες μουτσούνες που φοράγανε κάτι Hyundai Scoupe!!
-
Κακό είναι δλδ να παραπονιούνται;
-
τα προβληματα με τα παραθυρα τα εχουν κ καποια χωρις μη εργοστασιακο συναγερμο ..οπως κ προβληματα με το ηχοσυστημα κ την ηλιοροφη..οποτε μην παρουσιαζουμε τα παντα οπως θελουμε..
απο εκει κ περα δεν ξερω αν το γεγονος οτι συγκρινουμε αυτοκινητα διαφορετικης τιμης κ κατηγοριας,ειναι θετικο για την μιτο,αρνητικο για το ροκο η κ τα 2 ταυτοχρονως..
μαλλον εχουμε ξεχασει οτι το αντιστοιχης κατηγοριας βαγκ δεν ειναι αλλο απο το πολο..κ εκει ας μιλησουμε για συγκρισεις σε ποιοτητα υλικων κ συναρμολογησης κτλ..
πολυ σωστη η κινηση της βαγκ να κανει ανακληση,αλλα απο την αλλη η αλφα εχει κ το θετικο οτι δεν κανει ανανεωση καθε 22εβδομαδες κ μαλιστα με εξαρτηματα οχι πρωτοφορεμενα στο σιροκο..η εννοια ξεστοκαρω(εκτιμω τους πελατες μου ) σε ολο της το μεγαλειο..
παντως ειλικρινα μου φαινεται οτι για αυτες τις 2 εταιριες κ την συγκριση που κανουμε τωρα,ταιριαζει καλλιστα η φραση ''μεταξυ 2 τυφλων επικρατει ο μονοφθαλμος''..υ.γ.
επειδη λετε για το χρωμα της μιτο..αληθεια,σε κατι λευκα ροκο δεν εχουν παρουσιαστει κατι ερυθρες κυλιδες περιπου σαν σκουρια?η μηπως κ αυτο δεν ισχυει η δεν ειναι αξιο αναφορας,λογω ε-βαγκ-ελισμου?α στεφανε συγνωμη,τωρα ειδα οτι το παρεθεσες κ εσυ..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μαζί σου...δεν αντιλέγω...απλά δεν είναι γενικευμένο το πρόβλημα! Οι περισσότερες Mito είναι κόκκινες, είτε Rosso Giulieta είτε Rosso Alfa! Αν ήταν γενικό το θέμα θα το ξέραμε! Έχουν παραπονεθεί 2-3 στο αλφίστι ότι έχουν σημαδάκια από πέτρες! Ε φχαριστώ πολύ! Ας του βάλουν εκείνες τις μαύρες μουτσούνες που φοράγανε κάτι Hyundai Scoupe!!καλα το να παραπονιεσαι για σημαδακια απο πετρες ειναι οχι απλα παραλογο αλλα και βλακωδες..
και μενα μπροστα εχει 10αδες τετοια σημαδακια, ειναι απολυτως φυσικο αν τρεχεις και μαλιστα αν τρεχεις με απειρα χλμ πισω απο αλλα αυτοκινητα 4κινητα ή πισωκινητα ειδικα
VW Scirocco