-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακόμα να ρθει Ελλάδα..- Το πήρες με 18' τελικα;
- Το χεις οδηγήσει;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακόμα να ρθει Ελλάδα..προλαβαινεις ακομη να το ακυρωσεις...
-
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ακόμα να ρθει Ελλάδα..
προλαβαινεις ακομη να το ακυρωσεις...
Και τι να πάρω? Το R27 δεν υπάρχει πλέον.
Ναι, με 18άρες το πήρα αλλά δεν το έχω οδηγήσει με τις 18άρες, μόνο με 17άρες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν εχει σχεδον καμια διαφορα.
Στο δικο μου εχω και τις 2 ζαντες(τις 17αρες τις φορουσα για μια βδομαδα περιπου προσφατα) και δεν καταλαβα καποια διαφορα. Διαφορα στην επιταχυνση καμια αφου εχουν ιδιο βαρος αλλα και να ειχε θα ειναι απειροελαχιστη...το ιδιο και στο πως περναει απο κακοτεχνιες και λακουβες...απλα τη 18αρα τη θεωρω πιο ομορφη, αυτη ειναι η διαφορα! -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Δεν εχει σχεδον καμια διαφορα.
Στο δικο μου εχω και τις 2 ζαντες(τις 17αρες τις φορουσα για μια βδομαδα περιπου προσφατα) και δεν καταλαβα καποια διαφορα. Διαφορα στην επιταχυνση καμια αφου εχουν ιδιο βαρος αλλα και να ειχε θα ειναι απειροελαχιστη...το ιδιο και στο πως περναει απο κακοτεχνιες και λακουβες...απλα τη 18αρα τη θεωρω πιο ομορφη, αυτη ειναι η διαφορα!και σαφως πιο ακριβη οταν πας για λαστιχα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και σαφως πιο ακριβη οταν πας για λαστιχα
κι όμως...μην το λες...
το ίδιο λάστιχο αν βγαίνει και σε 17άρα και σε 18άρα, η τιμή τους (στην τετράδα) δεν έχει διαφορά πάνω από 100€ (μιλώντας βέβαια ΚΑΙ για ίδιο πέλμα, δηλαδή να αλλάξεις μόνο διάσταση ζάντας και προφίλ -για να κρατήσεις την ίδια περίμετρο ελαστικού ) -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
και σαφως πιο ακριβη οταν πας για λαστιχα
κι όμως...μην το λες...
το ίδιο λάστιχο αν βγαίνει και σε 17άρα και σε 18άρα, η τιμή τους (στην τετράδα) δεν έχει διαφορά πάνω από 100€ (μιλώντας βέβαια ΚΑΙ για ίδιο πέλμα, δηλαδή να αλλάξεις μόνο διάσταση ζάντας και προφίλ -για να κρατήσεις την ίδια περίμετρο ελαστικού )οκ..
πες μου παραδειγματαγιατι παντα ειχα την εντυπωση οτι η διαφορα ηταν πιο σημαντικη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ακόμα να ρθει Ελλάδα..
προλαβαινεις ακομη να το ακυρωσεις...
Και τι να πάρω? Το R27 δεν υπάρχει πλέον.
Well done Kido!
a fine choice indeed! Η επιλογή σου είναι και δική μου. Όσον αφορά στα λάστιχα:
οι επιλογές είναι δύο: 18' ή 19'
όμως κι αν έχεις πάρει τις μεγάλες μην ανησυχείς καθόλου γιατί είδα ότι έχουν τέλεια διάσταση, 235 35 R 19... δεν θα είναι και τρελά χαμηλότερα τα τοιχώματα από τα δικά μου, 225 40 R18. Μάλιστα αν δεν απατώμαι είναι το ίδιο... Οπότε λακούβες κ σια θα είναι εντάξη...
Υ.Γ.: **νόμισα ότι μιλάτε για το Golf R **!? ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος αλλά πήγα κι εγώ να ρωτήσω προχθές σε επίσημο σημείο πώλησης και μου έιπανε ότι δεν έχουν καν τιμές και δυνατότητα παραγγελίας... από τον επόμενο μήνα μπορεί και μάλλον τα πρώτα θα έρθουν Ιαν-Φεβ
-
Οι διαστάσεις ζαντών ελαστικών για Scirocco είναι 225/45/17 ή 235/45/17 ή 235/40/18 για 19' δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να είναι 235/35/19
H διαφορά στο κόστος ελαστικών ανάμεσα σε 17' και 18' είναι γύρω στα 40-60 το κομμάτι απ ότι βλέπω εδώ:http://www.elastika-online.gr/elastika.html. Οπότε στην αλλαγή τα 200€ παραπάνω το έχεις σίγουρα, η ομορφιά πληρώνεται
-
αρα οχι μονο 100 ευρω που ελεγε ο καβουρας..
-
αρα οχι μονο 100 ευρω που ελεγε ο καβουρας..όταν το κοίταζα μαξ 150 ευρώ διαφορά έχουν. Εάν θες 18αρα δε νομίζω να σε αποτρέψει το 150αρι στα 3 χρόνια που θα τα αλλάξεις.
-
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... f=25&t=487
για ριξτε μια ματια....
-
Ή το παλικάρι ξέρει να παρκάρει τρελά ή είναι κωλόφαρδος
-
Ο χρήστης spartalord έγραψε:
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=487για ριξτε μια ματια....
τουλαχιστον καποιοι κανουν ανακλησεις...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
:yikes:Ή το παλικάρι ξέρει να παρκάρει τρελά ή είναι κωλόφαρδος
Πλακα μας κανεις? Ετσι παρακαρω καθε μερα στην πυλωτη που εχουμε, γιατι αλλιως
δεν ανοιγει η πορτα του οδηγου ουτε στο πρωτο 'δοντι' (απο τα τρια συνολικα του συνολικου ανοιγματος), μιας και υποτιθεται οτι χωραει δυο αυτοκινητα (με το ζορι)... -
Καλά και εγώ είμαι άστα να πάνε με τις μανούβρες στη πυλωτή αλλά όχι και στο πάρκιν στα village...
-
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=487
για ριξτε μια ματια....
τουλαχιστον καποιοι κανουν ανακλησεις...
Και η ανακληση αφορα αυτο
Εμενα τα ελεγξα και ειναι ok..και δεν ειχα ακουσει τιποτα ετσι κ αλλιως. -
ασε φιλε καταστροφη.. θα μπορουσες να ειχες πεθανει
οι βιδες σου εσενα ειναι επισης μαυρες ή βατραχί...
μηπως για αυτο δε σκουριασαν..αμα ηταν κοκκινες (συγκεκριμενο κοκκινο ) ξερεις τι θα ειχες παθει τωρα
-
ασε φιλε καταστροφη.. θα μπορουσες να ειχες πεθανειοι βιδες σου εσενα ειναι επισης μαυρες ή βατραχί...
μηπως για αυτο δε σκουριασαν..αμα ηταν κοκκινες (συγκεκριμενο κοκκινο ) ξερεις τι θα ειχες παθει τωρα
Μαυρες...ειναι οι βιδες του αμορτισερ του πορτ παγκαζ Θανατερο...
Τι θα'χα παθει????
VW Scirocco