-
Οχι επειδη με πηγε βολτα ,αλλα το πιο εντυπωσιακο και καθολου κιτς οπως μπορει να φαινεται σε μερικες φωτο, ειναι το πρασινακι του jntaras με τις 18αρες interlagos και τα xenon...
Απο εκει και περα, εχοντας δει απο κοντα ολα πλεον τα χρωματα, ξεχωριζω ως προσωπικη επιλογη το καφε σκουρο( ), το blue rising (το ανοιχτο μπλε), το opal silver (σαμπανιζε) και αν ποτε βγει στην παραγωγη, το firespark (κοκκινο μεταλλικο) που ειδαμε στην Γενευη το 08... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οχι επειδη με πηγε βολτα ,αλλα το πιο εντυπωσιακο και καθολου κιτς οπως μπορει να φαινεται σε μερικες φωτο, ειναι το πρασινακι του jntaras με τις 18αρες interlagos και τα xenon...
Απο εκει και περα, εχοντας δει απο κοντα ολα πλεον τα χρωματα, ξεχωριζω ως προσωπικη επιλογη το καφε σκουρο( ), το blue rising (το ανοιχτο μπλε), το opal silver (σαμπανιζε) και αν ποτε βγει στην παραγωγη, το firespark (κοκκινο μεταλλικο) που ειδαμε στην Γενευη το 08...Στο νέο Polo βγάζουν πάντως μεταλλικό κόκκινο.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Απο εκει και περα, εχοντας δει απο κοντα ολα πλεον τα χρωματα, ξεχωριζω ως προσωπικη επιλογη το καφε σκουρο( ), το blue rising (το ανοιχτο μπλε), το opal silver (σαμπανιζε) και αν ποτε βγει στην παραγωγη, το firespark (κοκκινο μεταλλικο) που ειδαμε στην Γενευη το 08...Στο νέο Polo βγάζουν πάντως μεταλλικό κόκκινο.
Που εισαι εσυ?! Σε χασαμε, τι γινεται το πηρες τελικα σε λευκο ή περιμενεις μηπως βγαλει
καμμια ειδικη εκδοση την 45η εβδομαδα, και προσθεσει κανενα firespark?... -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Mεγαλες παρουσιες....ευχαριστω Γρηγορη για τα καλα σου λογια Το μεταλλικο κοκκινο στο πολο πρεπει να λεει πολυ...
-
Λοιπον ανοιξα με audi A3 1.8T...εφαγα σχεδον ενα αμαξι,απο σταση.....αλλα ειμαι πολυυυ χαρουμενος γιατι...ειχα αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας πλησιαζει τα 100 κιλα και το Α3 ηταν DSG!Αυτο σημαινει οτι αδειος μαλλον τον ειχα και αυτος αυτο μου ειπε...απορησε με την καλη εκκινηση του σιροκκο και αυτος μου ειπε οτι χρησιμοποιησε και το Launch Control!Εκκινηση ημουν μπροστα.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Λοιπον ανοιξα με audi A3 1.8T...εφαγα σχεδον ενα αμαξι,απο σταση.....αλλα ειμαι πολυυυ χαρουμενος γιατι...ειχα αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας πλησιαζει τα 100 κιλα και το Α3 ηταν DSG!Αυτο σημαινει οτι αδειος μαλλον τον ειχα και αυτος αυτο μου ειπε...απορησε με την καλη εκκινηση του σιροκκο και αυτος μου ειπε οτι χρησιμοποιησε και το Launch Control!Εκκινηση ημουν μπροστα.ησουν μπροστα παρα το launch control?
σε τι στροφες ξεκιναει το lc ? πρεπει να κλεισεις το esp για να ενεργοποιηθει (λεω μηπως τον εκοψε το αντισπιν)
επρεπε να κατεβασεις για λιγο τον ευτραφη φιλο σου για να δειτε τι κανουν τα 2 αμαξια
στο s3 παντως κανει μαπα εκκινηση ουτε 4000 στροφες δεν εχει
-
Λοιπον ανοιξα με audi A3 1.8T...εφαγα σχεδον ενα αμαξι,απο σταση.....αλλα ειμαι πολυυυ χαρουμενος γιατι...ειχα αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας πλησιαζει τα 100 κιλα και το Α3 ηταν DSG!Αυτο σημαινει οτι αδειος μαλλον τον ειχα και αυτος αυτο μου ειπε...απορησε με την καλη εκκινηση του σιροκκο και αυτος μου ειπε οτι χρησιμοποιησε και το Launch Control!Εκκινηση ημουν μπροστα.Ουυυ κοντράκια!!! Ουυυ κάγκουρα!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Λοιπον ανοιξα με audi A3 1.8T...εφαγα σχεδον ενα αμαξι,απο σταση.....αλλα ειμαι πολυυυ χαρουμενος γιατι...ειχα αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας πλησιαζει τα 100 κιλα και το Α3 ηταν DSG!Αυτο σημαινει οτι αδειος μαλλον τον ειχα και αυτος αυτο μου ειπε...απορησε με την καλη εκκινηση του σιροκκο και αυτος μου ειπε οτι χρησιμοποιησε και το Launch Control!Εκκινηση ημουν μπροστα.
ησουν μπροστα παρα το launch control?
σε τι στροφες ξεκιναει το lc ? πρεπει να κλεισεις το esp για να ενεργοποιηθει (λεω μηπως τον εκοψε το αντισπιν)
επρεπε να κατεβασεις για λιγο τον ευτραφη φιλο σου για να δειτε τι κανουν τα 2 αμαξια
Ναι ημουν μπροστα!Δεν ξερω που και πως ξεκιναει εκεινος μου ειπε οτι το χρησιμοποιησε...πιστευω ο κομπρεσσορας παιζει το ρολο του εδω 2 φιλους ειχα αλλα ο αλλος ειναι 70 κιλα,δεν πιανεται
-
http://www.youtube.com/watch?v=fyxPcpoQz5k
εδω παντως κανει χαλια εκκινηση (υπερβολικα λιγες στροφες) , θα μου πεις αλλο στα δικινητα αλλο στα 4κινητα, αλλα φοβαμαι μηπως και στα 2κινητα κανει πιο χαλαρη εκκινηση απο αυτη που μπορεικατσε ρε συ +170 κιλα και μονο ενα αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο
δε το περιμενα τοσο δυνατο το 1400αρι κοντρα στον 1.8 -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=fyxPcpoQz5k
εδω παντως κανει χαλια εκκινηση (υπερβολικα λιγες στροφες) , θα μου πεις αλλο στα δικινητα αλλο στα 4κινητα, αλλα φοβαμαι μηπως και στα 2κινητα κανει πιο χαλαρη εκκινηση απο αυτη που μπορεικατσε ρε συ +170 κιλα και μονο ενα αυτοκινητο ειναι παρα πολυ καλο
δε το περιμενα τοσο δυνατο το 1400αρι κοντρα στον 1.8Oυτε εγω,ουτε ο Α3!Γι αυτο χαρηκα ο χαζουλης
Να σημειωσω οτι καναμε 2 ανοιγματα με το ιδιο αποτελεσμα. -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ουυυ κοντράκια!!! Ουυυ κάγκουρα!!!
Koιμησου μικρε ειναι αργα!
-
Ουυυ κοντράκια!!! Ουυυ κάγκουρα!!!
Koιμησου μικρε ειναι αργα!
Άντε παίξε Plock ρε και άσε το φόρουμ!
-
Αυτο κανω ο καμενιδης
-
http://www.youtube.com/watch?v=cChxdhw9 ... dded#t=121
-
Είπανε ότι 5-6 του μήνα θα το χω.. Άντε να δούμε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είπανε ότι 5-6 του μήνα θα το χω.. Άντε να δούμε..Αμαν μωρε...υπομονη
-
Αυτό το μπλε στο βίντεο του R είναι το γνωστό μπλε που κυκλοφορούσε ως τώρα το Scirocco ή κάποιο νέο χρώμα; Τα σπάει πάντως...
-
Youtube VideoΠολυ καλο σποτακι.
-
καλο σποτακι,λιγο τραβηγμενο(εως υπερβολικα,ακου 5g σε καθημερινο αυτοκινητο κ οχι φορμουλα 1..)..
προτιμω το γκολφ(σε 5θυρο κιολας).το σιροκο ομορφοτερο,αλλα το γκολφ καλυτερο..
φερουν τον ιδιο κινητηρα αμφοτερα?η το γκολφ φερει τον κινητηρα του σ3?γιατι απο οσο ξερω το σιροκο θα εχει τον ''παλιο'' κινητηρα.. -
Είπανε ότι 5-6 του μήνα θα το χω.. Άντε να δούμε..
Αμαν μωρε...υπομονη
Για στρώσιμο τι προτείνουμε? Ποια διαδρομή κοντά στην Αθήνα?
VW Scirocco