-
τελικα παιδια η αλλαγη στις προδιαγραφες θα ξεκινησουν απο την 22η εβδομαδα και μετα ή θα πανε για αργοτερα? εχει καποιος ενημερωση απο αντιπροσωπεια?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το μωρό της οικογένειας...160άρι DSG και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... ειδικά απο το DSG και την ηλεκτρονική ανάρτηση.
καλοριζικο
προσεχε το ομως γιατι ξερεις πως σκανε αυτα τα tsi..
-
-
πολυ ''κακο'' , καλοταξιδο
-
ζηλεψα και θα ποσταρω και το δικο μου
-
Ο χρήστης adreass έγραψε:
ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑ Κ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙΓυρω στους 4 μηνες μου ειπαν, ισως και λιγο νωριτερα.
-
-
ema8es pote mpainei sthn paragwgh??shmera egkri8hke h xrhmatodothsh mou k ayrio proxwraei h paraggelia...o pwlhths mesanyxta.les na er8ei me to kainourgio timoni k kadran>?
-
σορρυ για τη διορθωση φιλε sirocco123, απλα την κανω για να απολαυσουμε το sirocco σου
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
ζηλεψα και θα ποσταρω και το δικο μου
-
Μ@λακία τους... το τιμονάκι τουλάχιστον έπρεπε να το βάλουν απο την αρχή...
Qsis, τα ξέρω ρε φίλε... δεν τα ξέρω...?
Γι'αυτό μέχρι τα 30.000 χλμ θα λειτουργεί αυστηρά κάτω απο τις 1.500σαλ... απο τα 40.000χλμ και πάνω (που 'ανοίγει' και το moteur ), θα πούμε στον επόμενο ιδιοκτήτη να το ανοίγει σταδιακά... -
Γι'αυτό μέχρι τα 30.000 χλμ θα λειτουργεί αυστηρά κάτω απο τις 1.500σαλ... απο τα 40.000χλμ και πάνω (που 'ανοίγει' και το moteur ), θα πούμε στον επόμενο ιδιοκτήτη να το ανοίγει σταδιακά...δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα.. 1500 και πολλες λες
κινουμενη βομβα λεμε!!!επισης μην ανοιγοκλεινεις πολυ τα παραθυρα σου γιατι μπορει να σου πεσουν..
μην κοιτας που στο ΤΤ δε συνεβει τετοιο πραγμα..αυτο δεν ειναι 'καθαροαιμο' golf..
τωρα που εχεις κανονικο golf (με αλλο σχημα ) δε ξερεις ποτε θα σε βρει το κακο.. -
Μη με αγχώνεις... πάω να το κάνω καμια βόλτα γιατί διάβασα απο κάτω οτι λήγει στις 27/4/09...
-
Γειά σας παίδες!
Ειμαι νέος στο forum αν και το διαβάζω εδώ και καιρό και έχω κολλήσει! Επείδή έχω διαπιστώσει ότι όλα τα παιδιά εδώ είστε πιο ενημερωμένοι απο κάθε αντιπρόσωπο, είπα να ζητήσω τα φώτα σας.Στις 8/4 παρηγγειλα ένα λευκό scirocco 160 hp dsg με μόνο εξτρά το RCD 510.
Βλέποντας όμως ξανά και ξανά το rising blue δίπλα στο άσπρο στην ΕΤΕΑ στην θεσσαλονίκη άρχισα να ψήνομαι γι'αυτό το χρωματάκι. Οποτε σκεφτομαι σοβαρά να αλλάξω την παραγγελία. Δεν παιρνω ακόμα τηλέφωνο τον αντιπρόσωπο γιατι θελω πρωτα να παρει το αμάξι εβδομάδα παραγωγής (κάτι που λογικά θα γίνει την άλλη εβδομάδα) ώστε να εξασφαλίσω το άσπρο τουλάχιστον και μετά να αλλάξω το χρώμα αν γίνεται.Θα μπορέσω να αλλάξω την παραγγελία χωρίς να αλλάξει η εβδομάδα παραγωγής??
Ήδη περιμένω 2 εβδομάδες και δεν θα ήθελα να κατατεθεί η παραγγελία απο την άρχη και το βασικότερο δεν θα ήθελα να αργήσει το αμάξι και να χάσω την μείωση του τέλους ταξινόμησης.Thanks προκαταβολικά!
Υ.Γ Μπορεί να υπολογίσει κανείς ποια εβδομάδα παραγωγής θα έχει το αμάξι?
-
Ξερεις ποσοι την πατησαν και πηραν ασπρο ενω στην πραγματικοτητα ηθελαν αλλο χρωμα ...αυτα σου κανει η διαφημιση.Δεν λεω οτι δεν του παει απλα καποιοι το πηραν χωρις να τους αρεσει πραγματικα.Νομιζω πως μπορεις να κανεις αλλαγη παραγγελιας ανετα,τωρα αν αυτο θα σε επιβαρυνει χρονικα δεν ξερω,ξερει ο αντιπροσωπος(να και κατι π ξερουν ).Για να υπολογισεις ποτε θα σου ερθει το αμαξι να προσθετεις αλλες 4 εβδομαδες απο την εβδομαδα παραγωγης,στους περισσοτερους(και σε μενα) τοσο εκανε.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γι'αυτό μέχρι τα 30.000 χλμ θα λειτουργεί αυστηρά κάτω απο τις 1.500σαλ... απο τα 40.000χλμ και πάνω (που 'ανοίγει' και το moteur ), θα πούμε στον επόμενο ιδιοκτήτη να το ανοίγει σταδιακά...δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραγματα.. 1500 και πολλες λες
κινουμενη βομβα λεμε!!!επισης μην ανοιγοκλεινεις πολυ τα παραθυρα σου γιατι μπορει να σου πεσουν..
μην κοιτας που στο ΤΤ δε συνεβει τετοιο πραγμα..αυτο δεν ειναι 'καθαροαιμο' golf..
τωρα που εχεις κανονικο golf (με αλλο σχημα ) δε ξερεις ποτε θα σε βρει το κακο.. -
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες!
Το δικο σου το πρασινάκι το έχω δει σε φωτο και σε άλλα φόρουμ και είναι κουκλιστικο.Το έβλεπα και στην αντιπροσωπεία όταν ήταν να παραγγείλω το δικό μου και ενώ στην αρχή μου είχε φανεί λίγο περίεργο μετά όσο το έβλεπα μου άρεζε όλο και περισσότερο.. Αλλά είπα να πάω για το άσπρο και τελικά κατέληξα να μου αρέσει πιο πολύ το μπλε Ελπίζω να βγάλω άκρη με την αντιπροσωπεία και το κυριότερο να μην ξαναλλάξω γνώμη Μακάρι να μπορουσα να αγόραζα ένα scirocco σε κάθε χρώμα! Τοσο πολυ μου αρέσει το αμάξι.. -
Ρώτησε καλύτερα τον αντιπρόσωπο μέχρι πότε μπορείς να κάνεις αλλαγή στην παραγγελία (χωρίς να αλλάξει η ημερομηνία παράδοσης) πρίν κλειδώσει ο κωδικός... αυτός θα ξέρει να σου πεί με ακρίβεια ημέρας.
-
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες!
Το δικο σου το πρασινάκι το έχω δει σε φωτο και σε άλλα φόρουμ και είναι κουκλιστικο.Το έβλεπα και στην αντιπροσωπεία όταν ήταν να παραγγείλω το δικό μου και ενώ στην αρχή μου είχε φανεί λίγο περίεργο μετά όσο το έβλεπα μου άρεζε όλο και περισσότερο.. Αλλά είπα να πάω για το άσπρο και τελικά κατέληξα να μου αρέσει πιο πολύ το μπλε Ελπίζω να βγάλω άκρη με την αντιπροσωπεία και το κυριότερο να μην ξαναλλάξω γνώμη Μακάρι να μπορουσα να αγόραζα ένα scirocco σε κάθε χρώμα! Τοσο πολυ μου αρέσει το αμάξι..Σε ευχαριστω πολυ ...σε καταλαβαινω...ειναι ερωτας το αμαξι,λοιπον αντε αλλαξε το σε μπλε και μην σε εμποδιζει τιποτα Εσυ θα το οδηγας οποτε πρεπει να αρεσει 100% σε εσενα Aσε που φημολογειται πως υπαρχουν πιεσεις τα μετρα( για την μειωση των ΕΤΤ) να ισχυουν ως το τελος αυτου του ετους.
-
Το μωρό της οικογένειας...160άρι DSG και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... ειδικά απο το DSG και την ηλεκτρονική ανάρτηση.
καλοτάξιδο και να το χαρείς!!
πιστεύω οτι το χρώμα του είναι φοβερό! του πάει περισσότερο απο όλα τα άλλα, τελείως προσωπική και υποκειμενική άποψη! απο κοντά δεν έχω δεί τέτοιο χρώμα, παρα μόνο σε άσπρο, μαυρο και μπλε.
μ΄αρέσει το κόκκινο! ξεχωρίζει! -
Πανέμορφο είναι!! Να το χαίρεσαι φίλε μου!
VW Scirocco