-
αμα επαιρνες μιτο παλι τα ιδια θα ελεγα
-
Αντε, καλορίζικο, καλοτάξιδο, και με πολλά καλά χαρούμενα και απροβλημάτιστα ασφαλή χιλιόμετρα,με αυτούς που αγαπάς! (νομίζω τις περιέλαβα σχεδόν όλες τις ευχές! )
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ SCIROCCO ΤΟ 1.400 ΜΕ ΤΑ 160..ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑ Κ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΛΕΥΚΟ,ΜΕ XENON,RCD 510,ΑΙΣΘ.ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ,ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ,MEDIA IN...(ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ?)....ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΝΑΓΚΗΣ Κ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ????)..
-
Ο χρήστης adreass έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ SCIROCCO ΤΟ 1.400 ΜΕ ΤΑ 160..ΠΑΙΔΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΛΑ Κ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ..ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΛΕΥΚΟ,ΜΕ XENON,RCD 510,ΑΙΣΘ.ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ,ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ,ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ,MEDIA IN...(ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ?)....ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΡΕΖΕΡΒΑ ΑΝΑΓΚΗΣ Κ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ(ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ????)..Ασε τα δερματα και βαλε DSG .-
-
-
Βασικά λίγο εκνευριστική καταντάει η κατάσταση όποτε της γουστάρει κάθε εταιρίας να εφαρμόζει αλλαγές με τη μορφή my 2009, 2010 κτλ.
Έχω την εντύπωση πως απαξι'ωνονται τα αυτοκίνητα γρήγορα. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Βασικά λίγο εκνευριστική καταντάει η κατάσταση όποτε της γουστάρει κάθε εταιρίας να εφαρμόζει αλλαγές με τη μορφή my 2009, 2010 κτλ.
Έχω την εντύπωση πως απαξι'ωνονται τα αυτοκίνητα γρήγορα.Αυτο δυστυχως γινεται πλεον σε ολες σχεδον τις μαρκες κατα μεσο ορο
σε μια 2ετια-3ετια, πλεον λογω ανταγωνισμου.
Οι συγκεκριμενες επεμβασεις βεβαια δεν θεωρουνται facelift αλλα εχουν ρολο διορθωτικο περισσοτερο,-(μεγαλυτερο σημα στο τιμονι ωστε να δειχνει το ιδιο συγχρονο με τα υπολοιπα νεα αυτοκινητα της VAG)- και απ' οτι επισημαινουν παλαιοτεροι κατοχοι VW, ειναι κοινο μυστικο οτι πραγματοποιουνται τετοιες αλλαγες σε αυτο το χρονικο διαστημα παραγωγης... -
Ε δε θα σκασω για ενα κοντερ και ενα τιμονι ...σιγα την αλλαγη,αφου δν αλλαζουν τα χειριστηρια του κλιματισμου ειναι οκ.
-
http://www.youtube.com/watch?v=gJ7a3N7p ... annel_page
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Ε δε θα σκασω για ενα κοντερ και ενα τιμονι ...σιγα την αλλαγη,αφου δν αλλαζουν τα χειριστηρια του κλιματισμου ειναι οκ.Έλα τώρα, αφού το ξέρω ότι το έχεις ήδη παραγγείλει το τιμονάκι...
-
Youtube VideoΚαλά, δεν το συζητάω ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό...
Ερώτηση: Ο κάγκουρας που μαρσάρει ποιος είναι;
-
Ε δε θα σκασω για ενα κοντερ και ενα τιμονι ...σιγα την αλλαγη,αφου δν αλλαζουν τα χειριστηρια του κλιματισμου ειναι οκ.Ακομα περιμενω για την βολτα που μου ελεγες...
-
8α ειναι για ολες τις εκδοσεις αυτεσ οι αλλαγες?ημουν στην αντιπροσωπεια σημερα κ οι κουφαλες δεν ειπαν τπτ?ολεσ οι καινουργιεσ παραγγελιεσ γινονται με τα καινουργια??
-
Ο χρήστης adreass έγραψε:
8α ειναι για ολες τις εκδοσεις αυτεσ οι αλλαγες?ημουν στην αντιπροσωπεια σημερα κ οι κουφαλες δεν ειπαν τπτ?ολεσ οι καινουργιεσ παραγγελιεσ γινονται με τα καινουργια??Μη νομίζεις ότι στις αντιπροσωπείες ξέρουν τίποτα περισσότερο από ό,τι εμείς. Ό,τι ξέρουν είναι από ανεπίσημες πηγές, κι αυτό μόνο όσοι την ψάχνουν παραπάνω και διαβάζουν και κανένα forum. Οπότε, και λόγω της θέσης τους, δεν μπορούν να πουν τίποτα αν δεν τους έρθει επίσημη ανακοίνωση.
-
Το μωρό της οικογένειας...
160άρι DSG και οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... ειδικά απο το DSG και την ηλεκτρονική ανάρτηση.
-
πω ρε φουστη μου... μας μαμησες...
Μην τα πετατε αυτα ετσι ρε!
-
Ωωωω...υπέροχο! Καλορίζικο και με πολλά καλά απροβλημάτιστα ασφαλή και χαρούμενα χιλιόμετρα φίλε!!!
-
Ααααυτα ειναι!!!Να ειστε καλα να το χαρειτε!...που σιγουρα θα το χαρειτε!
-
Καλοριζικο, και ευχαριστα χιλιομετρα!
Με την ηλιοροφη ευχαριστημενος? Εχει στιβαρη αισθηση οταν ειναι ανυψωμενη? -
Thanks παίδες.
Γρηγόρη, αν και δεν είμαι της ηλιοροφής γενικά, η συγκεκριμένη λόγω μεγέθους δίνει ωραία αίσθηση. Όσον αφορά την στιβαρότητα ανεβασμένη, δεν έχω κάνει ακόμη το 'τεστ στρεβλώματος' (έχω συγκεκριμένο σημείο για το ISO ). Θα ξέρω όμως σύντομα...
@corsair, sorry
VW Scirocco