-
Ο χρήστης panathaninf έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco
Avoid the glass roof – it makes the cabin an echo chamber
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις, σκέφτομαι να ακυρώσω την ηλιορόφη...
Κανείς με ηλιοροφή να το επιβεβαιώσει?Aν ισχυει κατι τετοιο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Οποιος εχει βαλει ηλιοροφη ας μας πει.
Έχω ηλιοροφή και δεν έχω πρόβλημα με ηχομόνωση, βασικά στο δικό μου όλη η φασαρία προέρχεται από τα λάστιχα Dunlop SP01 που έχουν οι δικές μου 18άρες. Η αίσθηση ευρυχωρίας πάντως είναι απίστευτη. Ιδιαίτερα αν μπείς εναλάξ σε εκδόσεις με και χωρίς ηλιοροφή.
δηλαδη καποιοι πιστευεται οτι η ηλιοροφη θα εκανε φασαρια????αλλα ρε παιδια και λιγο να ακουγοταν εμενα δεν θα με πειραζε.........!αλλωστε δεν πηγαινω συχνα πανω απο 140!!μαλλον σχεδον ποτε....
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco
Avoid the glass roof – it makes the cabin an echo chamber
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις, σκέφτομαι να ακυρώσω την ηλιορόφη...
Κανείς με ηλιοροφή να το επιβεβαιώσει?Aν ισχυει κατι τετοιο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Οποιος εχει βαλει ηλιοροφη ας μας πει.
Έχω ηλιοροφή και δεν έχω πρόβλημα με ηχομόνωση, βασικά στο δικό μου όλη η φασαρία προέρχεται από τα λάστιχα Dunlop SP01 που έχουν οι δικές μου 18άρες. Η αίσθηση ευρυχωρίας πάντως είναι απίστευτη. Ιδιαίτερα αν μπείς εναλάξ σε εκδόσεις με και χωρίς ηλιοροφή.
δηλαδη καποιοι πιστευεται οτι η ηλιοροφη θα εκανε φασαρια????αλλα ρε παιδια και λιγο να ακουγοταν εμενα δεν θα με πειραζε.........!αλλωστε δεν πηγαινω συχνα πανω απο 140!!μαλλον σχεδον ποτε....
Άντε +2 db τι στα κομμάτια. Όπως τα αμάξια με κουκούλα.
panathaninf όταν λες ευρυχωρία. Με την ηλιοροφή ήταν πιο ευρύχωρο; Δεν ξέρω εγώ πάντως (ίσως να φταίει η θέση μου, 1.80 είμαι) την είχα με το ζόρι πάνω από το κεφάλι μου, ενώ σε άλλα αμάξια κάνεις λίγο με τα μάτια κατα πάνω και βλέπεις έξω. Πιο πολύ για τους πίσω πιστεύω είναι.
-
-
αυτο το πρασινο του jntara ειναι σκανδαλο........
με γειες σε ολους!!!!!καταπληκτικο οχημα!!!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αυτο το πρασινο του jntara ειναι σκανδαλο........με γειες σε ολους!!!!!καταπληκτικο οχημα!!!
Πραγματι pik ειναι ερωτας το χρωμα..απο κοντα δεν παιζεται και ενταξει κατα τη γνωμη μου το καλυτερο! Αυτο ειναι το δικο μου που περιμενει στην αντιπροσωπεια για πινακιδες!Πιστευω Τεταρτη να ειναι στα χερια μου!!!
-
Μπραβο Γιαννη, αντε με το καλο!
Το χρωμα αυτο εχει την καλυτερη φωτογενεια παντως, και δενει 'αναγκαστικα'
με τις interlagos (δειχνει πολυ πιο ομορφο σε σχεση με τις αλλες). Πολυ καλη κινηση και τα xenon. Eκτος απο ενεργητικη ασφαλεια
κανουν πιο sic τη μουρη του. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μπραβο Γιαννη, αντε με το καλο!
Το χρωμα αυτο εχει την καλυτερη φωτογενεια παντως, και δενει 'αναγκαστικα'
με τις interlagos. Πολυ καλη κινηση και τα xenon. Eκτος απο ενεργητικη ασφαλεια
κανουν πιο sic τη μουρη του.Πιστεψε με Γρηγορη δεν εχει τοση φωτογενεια...συμφωνω απολυτα για τα ξενον
-
Γιάννη, το Scirocco σου είναι κ**λα!!!!!!!!
-
Πολυ καλη κινηση και τα xenon. Eκτος απο ενεργητικη ασφαλεια
κανουν πιο sic τη μουρη του.[/quote]Μωρέ τι sik, ποιο sick έχει κάνει εμένα!!!!. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑ ΦΙΛΕ jntaras Άντε μόνη μου ελπίδα να πάει λιιιιιιιγο χειρότερα η σεζόν (γιατί εάν πάει πολύ........) μπάς και το παραγγείλω (πράσινο από ότι βλέπω).
-
πω πω πω....ηξερα πως η κολαση ειναι κοκκινη οχι πορασινη....
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!
-
ωραιο χρωμα..ελπιζω να μη γινει κανα κουφο μετα απο χρονια ομως..
εχει και ενα αλλο κοκκινο που παει προς πορφυρο..αλλα δε ξερω πως το λενε...
-
Πολύ ωραίο το χρώμα φίλε! Άντε με το καλό να παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς!
-
Ρε παιδια σας ευχαριστω ολους μεσα απο τη καρδια μου!!Να ειστε καλα!!Ε Ρ Ω Τ Α Σ Για μενα συγκεκριμενα το σιροκκο ειναι ονειρο που πραγματοποιηθηκε και μαλιστα ακριβως οπως ηθελα,οποτε καταλαβαινετε τη χαρα μου!Αδη,δεν νομιζω το συγκεκριμενο να γινει κατι κουφο...του εχω δωματιακι δροσερο,σκιερο να το περιμενει οποτε δεν εχει αναγκη Το κοκκινο που λες δεν υπαρχει προς το παρον στη χρωματικη παλλεττα μιας και δεν ειναι απλο κοκκινο...ειναι μπορδοροδοκοκκινο (firespark red)
-
Είναι κανεις που περιμένει ή παρέλαβε αυτό το μήνα το αυτοκίνητό του από Καρέντα/Συγγρού?
-
Το περιμενω , οπως εχω πει και πιο πανω , περιπου 12-16 Μαρτιου (ελπιζω για νωριτερα αλλα δυσκολο).
Γιατι ρωτας? -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Το περιμενω , οπως εχω πει και πιο πανω , περιπου 12-16 Μαρτιου (ελπιζω για νωριτερα αλλα δυσκολο).
Γιατι ρωτας?Γιατι μου ειχαν πει πως θα ηταν Ελλαδα εδω και 2 βδομάδες. Βλέπω να περναει η 3η βδομαδα και ακόμα τπτ! Τους ρωταω να μου πουν ημερομηνια και δε ξερουν!!!! Μου λενε και εμεις το περιμενουμε....
-
Παιδιά τελικά το spor πακέτο πόσο κοστίζει κ γνωρίζεται αν θα καθυστερήσει η παραγγελία αν το βάλεις ως extra;
-
Επειδη εδω και λιγο καιρο πολλοι ρωτανε: 'ποσο εχει το ενα;' , 'ποσο εχει το αλλο;' παρτε ενα link με τον πληρη τιμοκαταλογο.
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTGLvIkp4qnRKA -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Επειδη εδω και λιγο καιρο πολλοι ρωτανε: 'ποσο εχει το ενα;' , 'ποσο εχει το αλλο;' παρτε ενα link με τον πληρη τιμοκαταλογο.
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pjv-S-ZDqGTGLvIkp4qnRKAΤον έχω αυτόν τον τιμοκατάλογο φίλε chrismk2,αλλά δεν γράφει τιμή στο spor πακέτο,τον τιμοκατάλογο της αντιπρωσοπείας τον έχασα,γι'αυτό κ ψάχνω online,ξέρω ότι έχει αναφερθεί το πόσο κοστίζει,νομίζω γύρο στα 545 ευρό(Διαβάζω το συγκεκριμένω forum για το scirocco από τον Αύγουστο,αλλά δεν postaro συχνά),απλά επειδή δεν ήμουν σίγουρος τόσο για την τιμή όσο κ για το πόσο καθυστερεί την παραγγελία είπα να ρωτήσω.Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
-
Εχεις δικιο φιλε 'takeshyvouk' , δεν προσεξα οτι δεν γραφει τιμη για το sport pack, η τιμη του οποιου ειναι 545€.
Δυστυχως δεν γνωριζω αν και ποσο επιβαρυνει την ημ/νια παραδοσης αλλα σιγουρα εχει να κανει και με το ποτε το προσθετεις στην παραγγελια σου.
VW Scirocco