-
Σόρυ για τα greeklish... Είναι απίστευτο να μη μπορούμε να τα δούμε τα cashmere ούτε καν σε φωτογραφία! Από την άλλη είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν αυτά που είχα δει σε ένα από τα scirocco της έκθεσης αυτοκινήτου και ήταν πολύ όμορφα. Μάλλον θα το παραγγείλω με αυτά και ελπίζω να μην κάνω λάθος. Αν βρεις κάτι σχετικό please κάνε ένα κόπο και ενημέρωσε με. Μια εβδομάδα περιθώριο το έχω μέχρι να το παραγγείλω...
-
Α και κάτι άλλο. Σε ποιας χώρας το configurator είδες τα alcantara σε κασμίρ? Γιατί εγώ δεν τα βρήκα ούτε εκεί... Η μόνη εικόνα που έχω είναι αυτή
και αυτή
Ουσιαστικά αυτές οι επενδύσεις πρέπει να μπαίνουν σε πολύ λίγες χώρες και απορώ το γιατί... Επίσης δεν είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάζουν με το εξωτερικό λευκό χρώμα... -
sorry για το spam... άκυρη η δεύτερη εικόνα... η πρώτη είναι τα cashmere μόνο.
-
-
Παιδια εχθες ειδα το δικο μου απο κοντα στην αντιπροσωπεια Τι να πω...τα λογια ειναι περιττα Αυτα τα ξενον ειναι ερωτας,οπως και οι ιντερλαγκος...καλα το χρωμα δε το συζητω!!Αν δε το δεις απο κοντα δυστυχως δεν καταλαβαινεις την πραγματικη ομορφια του,το εβγαλα φωτο αλλα καμια δεν το περιγραφει ρε γμτ!(μαλλον πρεπει να το γυρισω τη ψηφιακη στο mode που χρησιμοποιεις για να φωτογραφισεις τοπια ,λογω του πρασινου).Ο πωλητης μου ειπε πως δεν το περιμενε ετσι ωραιο το χρωμα και εκανε και αυτος ενα παραγγελια για εκθεσιακο,με παραδοση 6 μηνες...εγω Τεταρτη λογικα το παιρνω Ειναι θεικο!!!
-
Αν είναι σαν αυτό (http://www.topgear.com/us/photos/more/car-of-the-year-2008-2) είναι πανέμορφο.
Με το καλό ... και να περάσει γρήγορα το τριήμερο. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν είναι σαν αυτό (http://www.topgear.com/us/photos/more/car-of-the-year-2008-2) είναι πανέμορφο.
Με το καλό ... και να περάσει γρήγορα το τριήμερο.Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!Να εισαι καλα!Σαν και αυτο αλλα με φαναρι ξενον,που πιστεψε με,ειναι αλλο πραμα ...τωρα τον φαγαμε το γαιδαρο..
-
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco
Avoid the glass roof – it makes the cabin an echo chamber
Αυτό με έβαλε σε σκέψεις, σκέφτομαι να ακυρώσω την ηλιορόφη...
Κανείς με ηλιοροφή να το επιβεβαιώσει? -
Καλοριζικο Γιαννη.
Ισως η φετινη καθ Δευτερα να ειναι η χειροτερη σου γιατι καθυστερει την παραδοση του ομολογουμενως πανεμορφου Viper Green Scirocco σου!
Με το καλο να το παραλαβεις!Αντε να παιρνουμε σειρα οι υπολοιποι (μετραω μερες - ουτε οταν ημουνα φανταρος δεν μετρουσα ετσι...)
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Καλοριζικο Γιαννη.
Ισως η φετινη καθ Δευτερα να ειναι η χειροτερη σου γιατι καθυστερει την παραδοση του ομολογουμενως πανεμορφου Viper Green Scirocco σου!
Με το καλο να το παραλαβεις!Αντε να παιρνουμε σειρα οι υπολοιποι (μετραω μερες - ουτε οταν ημουνα φανταρος δεν μετρουσα ετσι...)
Εγώ πάλι είμαι φαντάρος και μαζί με τις μερες που μετράω να απολυθώ μετράω και για το scirocco το οποίο και περιμένω να έρθει μαζί με την απόλυση μου το Μάιο!!!
-
http://photos-g.ll.facebook.com/photos- ... 791098.jpg
Wicked paint job
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Καλοριζικο Γιαννη.
Εγώ πάλι είμαι φαντάρος και μαζί με τις μερες που μετράω να απολυθώ μετράω και για το scirocco το οποίο και περιμένω να έρθει μαζί με την απόλυση μου το Μάιο!!!
Διπλο δωρο!!!
-
Ο χρήστης phoinix_GR έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/sciroccoAvoid the glass roof – it makes the cabin an echo chamber
Κανείς με ηλιοροφή να το επιβεβαιώσει?Aν ισχυει κατι τετοιο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Οποιος εχει βαλει ηλιοροφη ας μας πει.
-
Καλοριζικο Γιαννη.
Σε ευχαριστω ρε Χρηστο,να παρεις και εσυ το δικο σου με το καλο!Και να τα ξαναπουμε ετσι?Βασικα να κανονισουμε κανενα καφε ολοι μαζι οταν παραλαβουμε!Ετσι για να ομορφυνει ο δρομος ρε παιδι μου...
-
Ναι ρε Γιαννη.
Μολις ερθω Αθηνα να το παραλαβω θα σε παρω τηλ να κανονισουμε να συναντηθουμε.
Εννοειται πως το meeting των Scirocco owners θα γινει.
Μια καλη περιοδος ειναι την μεγαλη εβδομαδα που θα ειμαι Αθηνα και θα εχουν παραλαβει ακομα περισσοτεροι.
Να βλεπω σιγα σιγα συμμετοχες (αν και ειναι ακομα νωρις) και ιδεες για το που θα παμε. Καπου που να εχει μεγαλο και πολυσυχναστο παρκινγκ - που να φαινεται απο το σημειο που θα πινουμε το καφε μας - για να χαζευει μαζι με εμας και πολυ κοσμος ακομα τα πανεμορφα Scirocco μας! -
Ναι ρε Γιαννη.
Μολις ερθω Αθηνα να το παραλαβω θα σε παρω τηλ να κανονισουμε να συναντηθουμε.
Εννοειται πως το meeting των Scirocco owners θα γινει.
Μια καλη περιοδος ειναι την μεγαλη εβδομαδα που θα ειμαι Αθηνα και θα εχουν παραλαβει ακομα περισσοτεροι.
Να βλεπω σιγα σιγα συμμετοχες (αν και ειναι ακομα νωρις) και ιδεες για το που θα παμε. Καπου που να εχει μεγαλο και πολυσυχναστο παρκινγκ - που να φαινεται απο το σημειο που θα πινουμε το καφε μας - για να χαζευει μαζι με εμας και πολυ κοσμος ακομα τα πανεμορφα Scirocco μας!Να προτείνω συνάντηση κάπου γύρω απ την Λαμία για να βολευτούμε κι εμείς οι βορειοελλαδίτες;
Κάποιο Σαββατοκύριακο γύρω στο Πάσχα (πριν ή μετά) πιστεύω θα βολέψει ακόμα περισσότερους.....και θα έχουμε γράψει κανα χιλιόμετρο παραπάνω για να μάθουμε και τα +&- του αυτοκινήτου σχετικά καλά -
Με χαρα σας παρουσιάζω το http://www.sciroccoclub.gr
Καλα posts
-
Καλησπερα παιδια! Αρχιζω και γω να γλυκοκοιταζω το Scirocco μετα απο μια τυχαια συναντηση με ενα ασπρο που ηταν υπεροχο! θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου βγει το 1.4 TSI με τα 160 hp αν προσθεσω δερμα (εκεινα τα φοβερα καφε δερματινα..) και πανοραμικη ηλιοροφη. Τα xenon ποσο κοστιζουν; Οι 18αρες αξιζουν αλλα απο ανεση και τιμη με προβληματιζουν!
-
Ο χρήστης kostas Mantzavinos έγραψε:
Καλησπερα παιδια! Αρχιζω και γω να γλυκοκοιταζω το Scirocco μετα απο μια τυχαια συναντηση με ενα ασπρο που ηταν υπεροχο! θα ηθελα να ρωτησω ποσο θα μου βγει το 1.4 TSI με τα 160 hp αν προσθεσω δερμα (εκεινα τα φοβερα καφε δερματινα..) και πανοραμικη ηλιοροφη. Τα xenon ποσο κοστιζουν; Οι 18αρες αξιζουν αλλα απο ανεση και τιμη με προβληματιζουν!Γεια σου φιλε!Λοιπον, εχουμε και λεμε:
- 23550 euro για τα 160ps
- απο 625 εως 690 πινακιδες και τελη(αναλογα με την αντιπροσωπεια)
- δερμα μαζι με στανταρ θερμανση καθισματων 1950
- ηλιοροφη 925
- αν το παρεις λευκο δεν χρεωνεσαι παραπανω, αλλιως +440
- xenon 1060
- 18αρες 425. Η τιμη τους ειναι σχετικα καλη, οσον αφορα την ανεση, απο σχολια αλλων δεν εχουν αναφερθει κακες κριτικες , σιγουρα οι 17αρες ειναι πιο ανετες αλλα δεν νομιζω να εχει δραματικη διαφορα με τις 18αρες, γενικα το αμαξι εχει απιστευτη κυλιση!Μπορεις να δεις/διαβασει τα προηγουμενα posts που εχουν γραφθει..
Οποτε εχεις ενα τελικο ποσο κοντα στα 28550...
Αυτα απο μενα, ελπιζω να βοηθησα!:)
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
http://www.topgear.com/uk/volkswagen/scirocco
Avoid the glass roof – it makes the cabin an echo chamber
Κανείς με ηλιοροφή να το επιβεβαιώσει?Aν ισχυει κατι τετοιο ειναι παρα πολυ σημαντικο. Οποιος εχει βαλει ηλιοροφη ας μας πει.
Έχω ηλιοροφή και δεν έχω πρόβλημα με ηχομόνωση, βασικά στο δικό μου όλη η φασαρία προέρχεται από τα λάστιχα Dunlop SP01 που έχουν οι δικές μου 18άρες. Η αίσθηση ευρυχωρίας πάντως είναι απίστευτη. Ιδιαίτερα αν μπείς εναλάξ σε εκδόσεις με και χωρίς ηλιοροφή.
VW Scirocco