Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μα φυσικά και είναι προσωπικές μου οι απόψεις... και σε ευχαριστώ που μου ξεκαθαρίζεις το πόσο καλά τις έχετε όλοι στο νού σας. Πάντως δεν έχω πει ανοιχτά το τι είναι χαρά, τι επικίνδυνο και τι παιχνίδι ακόμη. Δηλαδή είναι πολλά που δεν έχω πει εννοώ... Επίσης όλα υποκειμενικά είναι, αφού προέρχονται από ένα άτομο την φορά... άρα το υποκειμενικό μπορεί να είναι και ορθό η λάθος... και ευχαριστώ που δεν προσπαθείς να με πείσεις για κάτι γιατί αυτό (μπορεί) να σημαίνει ότι σέβεσαι την άποψή μου αλλά και τις εμπειρίες μου που με οδήγησαν σε αυτή...Τέλος, επειδή έχεις δίκιο ότι δεν παρακολουθώ όσο στενά έπρεπε την συζήτηση, το scirocco δεν είναι hardcore ούτε κατά διάνοια αλλά ούτε και το R δεν είναι hardcore. Όπως είπα, κανένα αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα δεν είναι έτσι κι αλλιώς... όλα τους είναι συμβιβασμού κατά τον έναν ή τον άλλον τρόπο αλλά έλα που το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αρέσει σε πάρα πολλούς, κι εδώ μέσα και, ακόμη σημαντικότερ, εκτός...
Έχεις ξεκαθαρίσει στο παρελθόν οτι βρίσκεις επικίνδυνα τα κατεξοχήν tail-happy αυτοκίνητα... ότι θεωρείς το στήσιμο αυτοκινήτων όπως τα bmw νευρικό κλπ κλπ... (βαριέμαι να ψάχνω παλιά πόστ για να κάνω ακριβές quote)
Όσο για το hardcore, μπορεί να μην παίρνεις caterham (καινούριο) σε αυτά τα χρήματα αλλά υπάρχουν πολύ πιο 'hardcore' επιλογές απο το scirocco (ειδικά αν το c-segment ημι-κουπέ δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση)...