-
Σας ευχαριστω παιδια! Ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες αυτες...ετσι, η επιλογη μου πλεον τεινει περισσοτερο προς τις 17αρες.... Γνωριζει καποιος αν οι ζαντες 'Spa' οι οποιες ειναι στο βασικο εξοπλισμο του 2λιτρου αν θα ειναι διαθεσιμες και για τον 160αρι ??
-
18 vs 17
-
Αυτες οι 18αρες ειναι χωρις το νικελ σωστα?? Γιατι εχω μπερδευτει λιγο...
-
ναι
-
καλα να παθει με τετοιο ζαντικο ο βεβηλος
-
και μονο που το βλεπω ποναω...
-
καλα το παλικαρι εκατσε κ εβαλε ζαντες αουντι σε φαβε??
και με το λογκο πανω??
τελοσπαντων...π τ βρηκες αυτο? δν εχει κυκλοφορησει καλα καλα κ αρχισανε οι τρακες:p
-
Ο χρήστης tapouts έγραψε:
Άμα βάλεις σπορ πακέτο πάρε καθίσματα με άσπρη αλκαντάρα. Το φωτίζει πολύ και είναι πολύ ωραίο σαν αίσθηση όταν κάθεσαι. Γενικά προτιμώ αλκαντάρα/ύφασμα από φουλ δέρμα.
The choise is yours
Εννοεις το ασημι-μαυρο που αναφερεται στον καταλογο του σιροκο?
Δεν το εχω δει σε καμια φωτο.Μηπως υπαρχει καπου και εχετε υποψη σας?Δεν το εχω δει σε καμια φωτο.Μηπως υπαρχει καπου και εχετε υποψη σας?
-
Δεν το εχω δει σε καμια φωτο.Μηπως υπαρχει καπου και εχετε υποψη σας?Λάθος μου ασημί εννοούσα... Ποτέ δεν νομίζω να βγήκε λευκή αλκαντάρα
Αυτό δηλαδή
-
Yπαρχει αντιστοιχη φωτογραφια για την κασμιρ την επενδυση?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν το εχω δει σε καμια φωτο.Μηπως υπαρχει καπου και εχετε υποψη σας?
Λάθος μου ασημί εννοούσα... Ποτέ δεν νομίζω να βγήκε λευκή αλκαντάρα
Αυτό δηλαδή
Ευχαριστω.
Εχεις δικιο, μ αρεσει πολυ -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Yπαρχει αντιστοιχη φωτογραφια για την κασμιρ την επενδυση?Υπαρχει μονο σε φωτο τυπου configurator. πραγματικη φωτο δεν εχω βρει
μεχρι τωρα, παρολο που απευθυνθηκα και σε Αγγλικο forum.
Τσεκαρε το link. Εκτος απο την φωτο εχει αρκετες πληροφοριες για
το αυτοκινητο.http://www.sciroccocentral.co.uk/forum/ ... ?f=2&t=336
-
Δεν το εχω δει σε καμια φωτο.Μηπως υπαρχει καπου και εχετε υποψη σας?
Λάθος μου ασημί εννοούσα... Ποτέ δεν νομίζω να βγήκε λευκή αλκαντάρα
Αυτό δηλαδή
Ευχαριστω.
Εχεις δικιο, μ αρεσει πολυΈχε υποψη σου όμως ότι θα λερώνουν και εύκολα....ειδικά αν μπαίνουν παιδιά μέσα.
Δεν θα ήθελα με τίποτα να δώ λεκέ που δεν βγαίνει στα καθίσματα του Scirocco μου!!!!
-
Να ρωτησω εγω κατι αλλο?Το esp απενεργοποιειται?
-
οχι, πλήρως
-
Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν ανάβοντας την πίσω αντίσταση του τζαμιού θερμένονται και τα πίσω πλαινά τζάμια?
-
Στο 2.0lt από ό,τι ξέρω σίγουρα συμβαίνει αυτό.Στο 1.4TSI δεν γνωρίζω...
Ίσως είναι κάποιο extra που στο 2.0 είναι στάνταρ... -
Ο χρήστης ndsnks έγραψε:
οχι, πλήρωςΔηλ επανερχεται μετα απο λιγο?Για περιεγραψε μου λιγο πως γινεται διοτι εγω ανηκω ακομα στην Ιταλικη οικογενεια.
-
Ο χρήστης 147_gtm έγραψε:
οχι, πλήρως
Δηλ επανερχεται μετα απο λιγο?Για περιεγραψε μου λιγο πως γινεται διοτι εγω ανηκω ακομα στην Ιταλικη οικογενεια.
Απλό: οχι, πλήρως =ΔΕΝ απενεργοποιείται.
-
Το ESP δεν απενεργοποιειται ποτε,αν πατησεις το ESP OFF απλα το μονο που θα βγαλεις ειναι το ANTISPIN.
και πληροφοριακά για τις λειτουργίες του ESP
Το σύστημα Driver Steering Recommendation, που ενσωματώνεται στο ESP, είναι μια λειτουργία υποβοήθησης του οδηγού. Όταν ανιχνευθεί υποστροφή ή υπερστροφή το ESP επεμβαίνει (διακριτικά) στο σύστημα διεύθυνσης κάνοντας ανάποδο τιμόνι και αν στη συνέχεια κριθεί σκόπιμο επεμβαίνει και στα φρένα.
VW Scirocco