-
Δεν έχει καμία σχέση! Πίσω περισσότερο μοιάζει με το C30 παρά στη Brera.
Ειδικά στις τελευταίες φώτο φαίνεται ότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση. Κοιτάξτε για παράδειγμα πως τελειώνει το πίσω μέρος στο Scirocco...πόσο σωστά ακολουθεί τις γραμμές κάποιου hatchback...ενώ η Brera κάνει μια κοιλιά πίσω.
-
ok συμφωνω ως προς το τελειωμα πισω απ΄το πλαι, δεν ειναι και κοπια, αλλα με λιγη φαντασια σε καποια σημεια μοιαζουν (ειδικα στην πορτα) και παρατηρωντας τα σαν συνολο.
Αλλωστε στην ιδια κατηγορια κουπε βρισκονται και τα δυο και σε καποια σημεια ειναι λογικο να μοιαζουν.
-
Σαν συνολα μοιαζουν αρκετα και αυτο δεν ειναι καθολου κακο...
Κοιτάξτε για παράδειγμα πως τελειώνει το πίσω μέρος στο Scirocco...πόσο σωστά ακολουθεί τις γραμμές κάποιου hatchback...ενώ η Brera κάνει μια κοιλιά πίσω
αν εκανε τη ιδια κοιλια και το σιροκο θα μιλουσαμε για ιδιο αυτοκινητο...λογικο ειναι να μην ειναι ιδια...
απλα μοιαζουν πολυ...[/code] -
Για να δούμε όμως ποιο από τα 2 θα πουλήσει περισσότερο...
-
Eyκολη απαντηση...
-
Εμενα παντος δεν μου αρεσει απο πισω το scirocco.Πρεπει να το δουμε απο κοντα.Μου θυμιζει διαστημοπλοιο της δεκαετιας του 80'.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Για να δούμε όμως ποιο από τα 2 θα πουλήσει περισσότερο...Εμενα παντος δεν μου αρεσει απο πισω το scirocco.Πρεπει να το δουμε απο κοντα.Μου θυμιζει διαστημοπλοιο της δεκαετιας του 80'.
Γενικά συμφωνώ στις δύο πρώτες προτάσεις, αλλά στην τρίτη έχω μία απορία.
Πώς ξέρεις πώς είναι/ήταν ένα διαστημόπλοιο της δεκαετίας του 80??
Έχουμε 2008 και διαστημόπλοια δεν έχουμε φτιάξει ακόμα!!!! -
Εννοεί προφανώς το πως φανταζόντουσαν το '80 το πως θα μπορούσε να είναι ένα διαστημόπλοιο (όπως μπορούμε να δούμε μέσα από ταινίες etc).
(μα όλα τοις μετρητοίς πια... )
-
Η αρχική τιμή του ανακοινώθηκε στην Γερμανία 21,750
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Η αρχική τιμή του ανακοινώθηκε στην Γερμανία 21,750Ποιά έκδοση?
-
Εδω θα είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη?
-
Ο χρήστης m1234 έγραψε:
τιμή από 21,750 euros στην Γερμανία. (πολύ καλή. Το Golf sport 122hp στην Γερμανία είναι πιο ακριβό!!!!. Στην ελλάδα θα έρθει σίγουρα πιο κάτω από αυτή την τιμή λόγω του 1.4.
Εχουν ξαναγραφτεί και πιο πριν τα περί τιμής. Η τιμή 21750 που ξεκιναει προφανώς είναι για την έκδοση με τα 122. Οπως είχα ξαναγράψει το εντυπωσιακό είναι ότι η τιμή είναι χαμηλότερη από του Golf sport 122hp στην Γερμανία!!!!
Αρα αναμένονται πολύ καλές τιμές. Με το νέο δεδομένο ότι το 160hp είναι 1400cc νομίzω ότι δεν θα έχει και αυτό μεγαλη διαφορά τιμής. (εκτιμώ γύρω στο +1500€ θα έχει από το 122 με ίδιο εξοπλισμό). -
Τα 1400 γκολφ στην Ελλάδα ήταν αν δεν κάνω λάθος τα πιο φτηνα golf(1400) σε όλη την Ευρώπη, λόγω της φορολογίας μας.Δεν είναι νέο φαινόμενο....
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εννοεί προφανώς το πως φανταζόντουσαν το '80 το πως θα μπορούσε να είναι ένα διαστημόπλοιο (όπως μπορούμε να δούμε μέσα από ταινίες etc).(μα όλα τοις μετρητοίς πια... )
+1000
-
Κανένα νέο για τις τιμες στην Ελλάδα?
-
Σε γαλλικό περιοδικό διάβασα πρόσφατα ότι η τιμή του Scirocco σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ξεκινά από τα 22.000 και θα φτάνει τα 32.000 ευρώ. Η δεύτερη τιμή με προβλημάτισε γιατί το Golf GTi στη Γαλλία έχει λίγο πάνω από τα 27.000. Για ποιο λόγο το Scirocco να κοστίζει +5.000 με τον ίδιο κινητήρα, χωρίς καν να λανσάρεται ως Scirocco GTI ή κάτι τέτοιο; (η σπορτιφ έκδοση θα ακολουθήσει με περισσότερα άλογα αργότερα). Μπορεί να γράφουν ανοησίες βέβαια....
Στην Ελλάδα το 1.4 tsi 160 ps θα κοστίζει όσο περίπου και το Golf GT, νομίζω ότι δε θέλει πολλή σκέψη (24.000).
Άραγε η παναρομική οροφή θα κάνει όοο και η αντίστοιχη στο (παρόμοιο) Astra GTC; Εκεί νομίζω ότι ξεφεύγει πολύ!
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Άραγε η παναρομική οροφή θα κάνει όοο και η αντίστοιχη στο (παρόμοιο) Astra GTC; Εκεί νομίζω ότι ξεφεύγει πολύ!
Mε τιποτα αν σκεφτεις οτι στο tiguan που ειναι η διπλασια μιας και πιανει ολο το μηκος της οροφης κοστιζει 1100.
Αρα κρινοντας εδω που ειναι η μιση μαλλον αρκετα παρακατω. -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Σε γαλλικό περιοδικό διάβασα πρόσφατα ότι η τιμή του Scirocco σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ξεκινά από τα 22.000 και θα φτάνει τα 32.000 ευρώ. Η δεύτερη τιμή με προβλημάτισε γιατί το Golf GTi στη Γαλλία έχει λίγο πάνω από τα 27.000. Για ποιο λόγο το Scirocco να κοστίζει +5.000 με τον ίδιο κινητήρα, χωρίς καν να λανσάρεται ως Scirocco GTI ή κάτι τέτοιο; (η σπορτιφ έκδοση θα ακολουθήσει με περισσότερα άλογα αργότερα). Μπορεί να γράφουν ανοησίες βέβαια....Στην Ελλάδα το 1.4 tsi 160 ps θα κοστίζει όσο περίπου και το Golf GT, νομίζω ότι δε θέλει πολλή σκέψη (24.000).
Eτοιμάζεται και το Scirocco R250
-
Ο χρήστης VW GOLF R32 έγραψε:
Σε γαλλικό περιοδικό διάβασα πρόσφατα ότι η τιμή του Scirocco σύμφωνα με εκτιμήσεις θα ξεκινά από τα 22.000 και θα φτάνει τα 32.000 ευρώ. Η δεύτερη τιμή με προβλημάτισε γιατί το Golf GTi στη Γαλλία έχει λίγο πάνω από τα 27.000. Για ποιο λόγο το Scirocco να κοστίζει +5.000 με τον ίδιο κινητήρα, χωρίς καν να λανσάρεται ως Scirocco GTI ή κάτι τέτοιο; (η σπορτιφ έκδοση θα ακολουθήσει με περισσότερα άλογα αργότερα). Μπορεί να γράφουν ανοησίες βέβαια....
Στην Ελλάδα το 1.4 tsi 160 ps θα κοστίζει όσο περίπου και το Golf GT, νομίζω ότι δε θέλει πολλή σκέψη (24.000).
Eτοιμάζεται και το Scirocco R250
Γειά σου Μαρίνο λεβεντιά
Πότε θα σε δούμε ρε πάλι?
Να το στο ξεκολιάσω το R λιγάκι ΠΑΛΙ?
Πως το είπαμε?VW ROULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
-
Hi παιδία, Κατ'αρχάς επειδή το είδα το αυτοκίνητο στη Γενεύη η ηλιοροφή δεν έχει καμία σχέση με του astra gtc, η ηλιοροφή του scirocco έχει εσωτερικά χώρισμα μεταξύ παρμπρίζ και ηλιοροφής, πάνω στο οποίο έχει τον καθρέφτη και τα σκιάδια, εξωτερικά και πάλι χωρίζει απλά λόγω του γεγονότος ότι η οροφή είναι σαν φιμέ και συνεχίζει και πάνω από το χώρο με τα σκιάδια φαίνεται σαν ενιαία.
Αυτό που θα ήθελα εγώ να ρωτήσω είναι αν η adaptive ηλεκτρονική ανάρτηση θα είναι στάνταρντ. Η αντίστοιχη στο passat CC δεν είναι... Επιπλέον έχετε καμία πληροφόρηση για το πότε θα μπορέσουμε επιτέλους να το παραγγείλουμε στην ελλάδα? Επιπλέον θα μπορούμε να παραγγείλουμε το αυτοκίνητο στην αρχή και με τους 1,4 κινητήρες ή κλασσικά θα μπορούμε μόνο τον 2.0Τ και κατά το τέλος του χρόνου τους 1,4?
VW Scirocco