-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στην χρονικη στιγμη που μας ενδιαφερει να βρουμε ποια αποσταση ισοδυναμει με
0.5sec εχουμε επιταχυνομενη κινηση για το δευτερο οχημα το οποιο ακομα δεν εχει τερματισει στα 400 μετρα, αρα η επιταχυνση δεν μειωνεται αλλα ειναι συνεχως αυξανομενη
μεχρι το σημειο των 400 μετρων.Όχι αυτό δεν μας ενοχλεί επειδή μιλάμε για χρονικές στιγμές. Απλά δεν μπορούμε να ακτιμίσουμε την απόσταση που έχει διανύσει το δεύτερο αμάξι γνωρίζοντας μόνο την ταχύτητα του και την ταχύτητα και τον χρόνο που διένυσε το πρώτο.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Στην χρονικη στιγμη που μας ενδιαφερει να βρουμε ποια αποσταση ισοδυναμει με
0.5sec εχουμε επιταχυνομενη κινηση για το δευτερο οχημα το οποιο ακομα δεν εχει τερματισει στα 400 μετρα, αρα η επιταχυνση δεν μειωνεται αλλα ειναι συνεχως αυξανομενη
μεχρι το σημειο των 400 μετρων.Όχι αυτό δεν μας ενοχλεί επειδή μιλάμε για χρονικές στιγμές. Απλά δεν μπορούμε να ακτιμίσουμε την απόσταση που έχει διανύσει το δεύτερο αμάξι γνωρίζοντας μόνο την ταχύτητα του και την ταχύτητα και τον χρόνο που διένυσε το πρώτο.
Oντως απλα το επεσημανα για να δειξω οτι και σε αυτη την παρατηρηση
εχει κανει λαθος... -
Μερικες φωτογραφιες (και το αρθρο στα Γερμανικα δυστυχως) απο την επεμβαση 5 βελτιωτικων οικων αυτοκινητου στην Γερμανια πανω στο 2λιτρο Scirocco:
http://www.auto-motor-und-sport.de/kauf ... _13987.hbs' target='_blank
Αν δεν κανω λαθος προς το τελος κατι πρεπει να λεει για χρονους του ΜΤΜ παρομοιους με carrera s στο Hockenheim !!!
Το μαυρο παντως ειναι πολυ 'κακο'
-
Πραγματικά πιστεύω οτι το εξαντλήσατε το θέμα... Εξάλλου χάθηκε και η ουσία του τόπικ αυτού. Εδώ μπαίνουμε για να μιλήσουμε για το Scirocco και όχι για να ξαναγυρίσουμε στα θρανία και να ξεσκονίσουμε τη φυσική μας για 0.1sec ή 22m ή 4 'καρότσες'...
No offence... -
Ο χρήστης Giannis_13 έγραψε:
Πραγματικά πιστεύω οτι το εξαντλήσατε το θέμα... Εξάλλου χάθηκε και η ουσία του τόπικ αυτού. Εδώ μπαίνουμε για να μιλήσουμε για το Scirocco και όχι για να ξαναγυρίσουμε στα θρανία και να ξεσκονίσουμε τη φυσική μας για 0.1sec ή 22m ή 4 'καρότσες'...
No offence...Εχεις δικιο και ζητω συγνωμη απο την πλευρα μου απο ολους οσους κουρασα με την αναλυση μου για αυτο το θεμα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το μαυρο παντως ειναι πολυ 'κακο'
Συμφωνώ και επαυξάνω! Για μένα το μαύρο είναι η πρώτη επιλογή!!
-
ομως στο μαυρο 'χανονται' καποιες σχεδιαστικες λεπτομερειες π.χ της μασκας,και η ηλιοροφη.
Εκτος κι αν κι αν ακολουθει καποιο θεμα π.χ ολα μαυρα(φιμε,ανθρακι ζαντες κτλ)
-
Eνταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
Παντως το συγκεκριμενο εχει μαυρες ζαντες. -
Να και η πρώτη (?) διάκριση:
http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=19038
-
Κατά πάσα πιθανότητα από επόμενη εβδομάδα μπαίνω κ
εγώ στην λίστα!
1.4 160 Χωρίς DSG!Δύο πράγματα με απασχολούν :
α) Blue rising η λευκό (ετοιμοπαράδοτα και τα δύο)?
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
εγώ στην λίστα!
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι!Ένα must have έιναι το RCD-510 με εξωγρενική τιμή στην Γερμανία ενώ εδώ μόνο 240 ευρώ, το οποίο λόγω της έγχρωμης οθόνης προσθέτει πολύ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου + την όποια ευκολία λόγω 6πλού cd-changer, οθόνης αφής και δυνατότητας εισαγωγής memory card.
Τώρα προσωπικά δεν θα αγόραζα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς park pilot, η κακή ορατότητα πίσω σε συνδυασμό με το φουσκωμένο πίσω μέρος προιδεάζει για στενές επαφές τρίτου τύπου.....
Για το χρώμα προτείνω το μπλέ, για να μην μαζευόμαστε πολλοί με λευκό
Βέβαια περι ορέξεως.....
-
1.4 160 DSG ετοιμοπαραδοτο? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Η παραγωγη του δεν εχει αρχισει ακομα. Απο το νεο ετος.
Χρωμα: Απλα θα σου πω οτι θα γεμισει ο τοπος με λευκα Scirocco.
Εξοπλισμος: Αν σε ικανοποιει ο βασικος γιατι να προσθεσεις κι αλλα?
Με το καλο να ερθεις κι εσυ στο club των 'εν αναμονη'. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
εγώ στην λίστα!
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι!Ένα must have έιναι το RCD-510 με εξωγρενική τιμή στην Γερμανία ενώ εδώ μόνο 240 ευρώ, το οποίο λόγω της έγχρωμης οθόνης προσθέτει πολύ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου + την όποια ευκολία λόγω 6πλού cd-changer, οθόνης αφής και δυνατότητας εισαγωγής memory card.
Τώρα προσωπικά δεν θα αγόραζα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς park pilot, η κακή ορατότητα πίσω σε συνδυασμό με το φουσκωμένο πίσω μέρος προιδεάζει για στενές επαφές τρίτου τύπου.....
Για το χρώμα προτείνω το μπλέ, για να μην μαζευόμαστε πολλοί με λευκό
Βέβαια περι ορέξεως.....
Για το park pilot ψήνομαι αρκετά δεδομένου και των κωλόστενων που έχει η Χαλκίδα.
Από την άλλη σκέφτομαι πως και με το τωρινό τουτού ( Delta mk2 ) με ψηλό κώλο και κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ που δεν παίζει να παρκάρεις κοιτώντας πίσω (εγώ το κάνω μόνο με τους καθρέπτες) δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα!
Βέβαια Delta με (ελπίζω) Scirocco θα έχουν κάπου 20cm διαφορά στο μήκος...Από την άλλη σε οριακές καταστάσεις που το αυτοκίνητο χωράει ίσα ίσα (εαν κ δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το park pilot του Scirocco) πιστεύω πως τα 30cm που αρχίζει να χτυπά το καμπανάκι είναι πάρα πολλά για οριακές μανούβρες ...... δεν θα σε μπερδεύει χειρότερα έτσι?
Για το RCD 510 δεν το συζητώ είναι μικρό το ποσό οπότε....
Μάλλον για rising με κόβω αλλά από την άλλη θέλω κάτι σε μεταλλικό χρώμα για λόγους ανθεκτικότητας.
Για όσους γνωρίζουν η σκόνη από το τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ στην Χαλκίδα μαζί με την πρωινή υγρασία κάνουν ένα 'μεθυστικό' κοκτείλ λάσπης πάνω στα αυτοκίνητα.....
Επίσης καμμιά φορά τυχαίνει να παρκάρω σε ένα μικρό παρκάκι που η αναλογία πτηνών σε σχέση με τα δέντρα που έχει είναι υπερδεκαπλάσια οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσουν τα πουλιά.... -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Με το καλο να ερθεις κι εσυ στο club των 'εν αναμονη'.Χωρίς DSG είπα! Υπάρχουν δυο λευκά ένα blue rising και ένα salsa red ετοιμοπαράδοτα όλα 1.4 160 χωρίς DSG!
Ευχαριστώ αλλά ..... να το κλείσω πρώτα!
Στο θέμα του εξοπλισμού απλώς θέλω να παρατείνω την παράδοση για να δώσω πιο μεγάλη προκ/βολή! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Για το park pilot ψήνομαι αρκετά δεδομένου και των κωλόστενων που έχει η Χαλκίδα.
Από την άλλη σκέφτομαι πως και με το τωρινό τουτού ( Delta mk2 ) με ψηλό κώλο και κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ που δεν παίζει να παρκάρεις κοιτώντας πίσω (εγώ το κάνω μόνο με τους καθρέπτες) δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα!
Βέβαια Delta με (ελπίζω) Scirocco θα έχουν κάπου 20cm διαφορά στο μήκος...Από την άλλη σε οριακές καταστάσεις που το αυτοκίνητο χωράει ίσα ίσα (εαν κ δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το park pilot του Scirocco) πιστεύω πως τα 30cm που αρχίζει να χτυπά το καμπανάκι είναι πάρα πολλά για οριακές μανούβρες ...... δεν θα σε μπερδεύει χειρότερα έτσι?
Για το RCD 510 δεν το συζητώ είναι μικρό το ποσό οπότε....
Μάλλον για rising με κόβω αλλά από την άλλη θέλω κάτι σε μεταλλικό χρώμα για λόγους ανθεκτικότητας.
Για όσους γνωρίζουν η σκόνη από το τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ στην Χαλκίδα μαζί με την πρωινή υγρασία κάνουν ένα 'μεθυστικό' κοκτείλ λάσπης πάνω στα αυτοκίνητα.....
Επίσης καμμιά φορά τυχαίνει να παρκάρω σε ένα μικρό παρκάκι που η αναλογία πτηνών σε σχέση με τα δέντρα που έχει είναι υπερδεκαπλάσια οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσουν τα πουλιά....Και το rising blue μεταλλικό είναι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Και το rising blue μεταλλικό είναι...Are you sure?
Στην παλέτα στο site της VW το έχει μαζί με το Candy White και το Viper Green! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Με το καλο να ερθεις κι εσυ στο club των 'εν αναμονη'.Χωρίς DSG είπα! Υπάρχουν δυο λευκά ένα blue rising και ένα salsa red ετοιμοπαράδοτα όλα 1.4 160 χωρίς DSG!
Ευχαριστώ αλλά ..... να το κλείσω πρώτα!
Στο θέμα του εξοπλισμού απλώς θέλω να παρατείνω την παράδοση για να δώσω πιο μεγάλη προκ/βολή!Συγνωμη , δικο μου το λαθος.
Μη μεταλλικο ειναι το λευκο και το κοκκινο.
Για το παρκαρισμα , ειχα καποτε μια Delta mk2 και απλα δεν εβλεπα πισω. Οδηγησα δις το Scirocco και τη 2η φορα χρειαστηκε να το παρκαρω κιολας. Μακραν καλυτερο της δ στην ορατοτητα για παρκαρισμα. Αν εχεις μαθει να παρκαρεις τη δ δεν θα αντιμετωπισεις κανενα προβλημα με το Scirocco , ακομα και χωρις park pilot. -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
α) Blue rising η λευκό (ετοιμοπαράδοτα και τα δύο)?Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ένα must have έιναι το RCD-510 με εξωγρενική τιμή στην Γερμανία ενώ εδώ μόνο 240 ευρώ, το οποίο λόγω της έγχρωμης οθόνης προσθέτει πολύ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου + την όποια ευκολία λόγω 6πλού cd-changer, οθόνης αφής και δυνατότητας εισαγωγής memory card.Ίδια είναι η τιμή του κι εδώ, δεν είναι φθηνότερο. Τα €240 που δίνεις για το RCD510 δεν είναι ολόκληρη η τιμή του, είναι η διαφορά από το RCD310, το οποίο έχεις ήδη πληρώσει.
Σίγουρα όμως το RCD510 είναι πολύ καλή επιλογή και αξίζει τη διαφορά τιμής από το RCD310 που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Κι εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι...
....Οπότε ας τα πάρουμε σε blue rising να ξεχωρίζουμε από το πλήθος!
Πάντως η πρώτη επαφή που είχα live με το Scirocco ήταν σε rising blue και δεν θα σου που τι αισθάνθηκα γιατί με βλέπω με ban από το forum!Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι το εν λόγω αυτοκίνητο πέρασε την ώρα που ξεπάρκαρα με σκοπό να πάω στην Seat να δω το Leon 1.4 TSI Sport up (είχα σκοπό να μην ανέβω πάνω από τα 19-20Κ οριακά)..... τώρα το πως το πήρα απόφαση για το Scirocco είναι άλλο θέμα...
VW Scirocco