Ο χρήστης dimik έγραψε:
Κατά πάσα πιθανότητα από επόμενη εβδομάδα μπαίνω κ
εγώ στην λίστα!
1.4 160 Χωρίς DSG!
Δύο πράγματα με απασχολούν :
α) Blue rising η λευκό (ετοιμοπαράδοτα και τα δύο)?
β) Να βάλω έστω κ ένα μικρό έξτρα να παρατείνω τον χρόνο παράδοσης για να μαζέψω πιο μεγάλη προκα/βολη? Σημ: ο εξοπλισμός του με ικανοποιεί πλήρως έτσι!
Ένα must have έιναι το RCD-510 με εξωγρενική τιμή στην Γερμανία ενώ εδώ μόνο 240 ευρώ, το οποίο λόγω της έγχρωμης οθόνης προσθέτει πολύ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου + την όποια ευκολία λόγω 6πλού cd-changer, οθόνης αφής και δυνατότητας εισαγωγής memory card.
Τώρα προσωπικά δεν θα αγόραζα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς park pilot, η κακή ορατότητα πίσω σε συνδυασμό με το φουσκωμένο πίσω μέρος προιδεάζει για στενές επαφές τρίτου τύπου.....
Για το χρώμα προτείνω το μπλέ, για να μην μαζευόμαστε πολλοί με λευκό
Βέβαια περι ορέξεως.....
Για το park pilot ψήνομαι αρκετά δεδομένου και των κωλόστενων που έχει η Χαλκίδα.
Από την άλλη σκέφτομαι πως και με το τωρινό τουτού ( Delta mk2 ) με ψηλό κώλο και κεκλιμένο πίσω παρμπρίζ που δεν παίζει να παρκάρεις κοιτώντας πίσω (εγώ το κάνω μόνο με τους καθρέπτες) δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα!
Βέβαια Delta με (ελπίζω) Scirocco θα έχουν κάπου 20cm διαφορά στο μήκος...
Από την άλλη σε οριακές καταστάσεις που το αυτοκίνητο χωράει ίσα ίσα (εαν κ δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το park pilot του Scirocco) πιστεύω πως τα 30cm που αρχίζει να χτυπά το καμπανάκι είναι πάρα πολλά για οριακές μανούβρες ...... δεν θα σε μπερδεύει χειρότερα έτσι?
Για το RCD 510 δεν το συζητώ είναι μικρό το ποσό οπότε....
Μάλλον για rising με κόβω αλλά από την άλλη θέλω κάτι σε μεταλλικό χρώμα για λόγους ανθεκτικότητας.
Για όσους γνωρίζουν η σκόνη από το τσιμεντάδικο της ΑΓΕΤ στην Χαλκίδα μαζί με την πρωινή υγρασία κάνουν ένα 'μεθυστικό' κοκτείλ λάσπης πάνω στα αυτοκίνητα.....
Επίσης καμμιά φορά τυχαίνει να παρκάρω σε ένα μικρό παρκάκι που η αναλογία πτηνών σε σχέση με τα δέντρα που έχει είναι υπερδεκαπλάσια οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται το πρωί όταν ξυπνήσουν τα πουλιά....