-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Σοβαρα?
Με τι χρεωση?545 €το σπορ πακετο.Θα χρειαστει λιγο μεγαλυτερος χρονος παραδοσης απο το συνηθισμενο αν καποιος το επιλεξει. Olympian οι πωλητες ειναι ολοι πολυ καλοι , απλα υπαρχει ενα μπλεξιμο με το σπορ πακετο.
Οτιδηποτε θελει καποιος περι scirocco η' γενικα VW μπορει να μου στελνει PM.
Καλά, τώρα την π***σες. Θα γεμίσει το mailbox...
Καλύτερα να τα πεις δημοσίως...+1
ΣΥΜΦΩΝΩΣπορ πακετο σε 160αρι???
Ποσο σιγουρο ειναι αυτο? Θα εχει εξτρα καθυστερηση αν ειναι και DSG?
Πες πριν παραγγειλω... -
Και μια και αναφέρθηκα στο firespark, μόλις έλαβα απάντηση σε σχετική μου ερώτηση προς την Kosmocar.
*«Αξιότιμε κύριε ...,
Το συγκεκριμένο χρώμα δεν διατίθεται στην παλέτα χρωμάτων του Scirocco. Αποτελεί ειδική βαφή και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης. Λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην παραγωγή το συγκεκριμένο χρώμα τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι βέβαια σίγουρο, για το εάν και το πότε θα μπει.»*
Ποιος αντέχει να περιμένει;
Πάντως προσωπικά, το συγκεκριμένο χρώμα το γουστάρω τρελά!!! -
Aυτο που λες ειναι το κοκκινο μεταλλικο που πρωτοπαρουσιαστηκε στην Γενευη?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aυτο που λες ειναι το κοκκινο μεταλλικο που πρωτοπαρουσιαστηκε στην Γενευη?Ακριβώς.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
*«Αξιότιμε κύριε ...,**Το συγκεκριμένο χρώμα δεν διατίθεται στην παλέτα χρωμάτων του Scirocco. Αποτελεί ειδική βαφή και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης. *Λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην παραγωγή το συγκεκριμένο χρώμα τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι βέβαια σίγουρο, για το εάν και το πότε θα μπει.»
Πάντως προσωπικά, το συγκεκριμένο χρώμα το γουστάρω τρελά!!!Έλα ρε συ...τραγικοί.Σου δείχνουν κάτι που δεν μπορείς να αγοράσεις.Τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο διευθυντής marketing?
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
*«Αξιότιμε κύριε ...,
**Το συγκεκριμένο χρώμα δεν διατίθεται στην παλέτα χρωμάτων του Scirocco. Αποτελεί ειδική βαφή και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης. *Λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην παραγωγή το συγκεκριμένο χρώμα τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι βέβαια σίγουρο, για το εάν και το πότε θα μπει.»
Πάντως προσωπικά, το συγκεκριμένο χρώμα το γουστάρω τρελά!!!Έλα ρε συ...τραγικοί.Σου δείχνουν κάτι που δεν μπορείς να αγοράσεις.Τι μυαλά κουβαλάει αυτός ο διευθυντής marketing?
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!Ναι οι παπάρες. Εφόσον όμως το είδε ο κόσμος, το ζητάει, οπότε λογικό είναι ότι θα το δώσουν κάποια στιγμή.
Δεν ξέρω αν είχες δει φωτογραφίες από την παρουσίαση στη Γενεύη. Είναι ένα καταπληκτικό κόκκινο... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
*«Αξιότιμε κύριε ...,
**Το συγκεκριμένο χρώμα δεν διατίθεται στην παλέτα χρωμάτων του Scirocco. Αποτελεί ειδική βαφή και χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης. *Λόγω μεγάλης ζήτησης, το εργοστάσιο εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην παραγωγή το συγκεκριμένο χρώμα τον επόμενο χρόνο. Δεν είναι βέβαια σίγουρο, για το εάν και το πότε θα μπει.»
Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει....
Αυτό το firespark μήπως έχει και ψήγματα χρυσού μέσα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
[i]«Αξιότιμε κύριε ...,
Τί μου θυμίζει, τί μου θυμίζει....
Αυτό το firespark μήπως έχει και ψήγματα χρυσού μέσα?
Σε καμία περίπτωση...
-
olympian2, προφανώς και ο 'σκύλος' κάνει πλάκα.
-
επειδη με μπερδεψες λιγο με την τιμη για το δερματινο σαλονι................. ποσο κοστιζει εδω στις αντιπροσωπειες?????και οταν λες με μαυρη οροφη θεσ να πεισ την πανοραμικη??????????????>Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
dog80 έγραψε:
Κάβουρας έγραψε:
-
Ο χρήστης takissss έγραψε:
επειδη με μπερδεψες λιγο με την τιμη για το δερματινο σαλονι................. ποσο κοστιζει εδω στις αντιπροσωπειες?????και οταν λες με μαυρη οροφη θεσ να πεισ την πανοραμικη??????????????Πήγαινε σε καμιά αντιπροσωπεία να το δεις από κοντά και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Αμάν πια, όλα από το internet τα περιμένετε...
-
οταν λεει μαυρο ουρανο ενοει την εσωτερικη επενδυση του ουρανου αντι για γκρι χρωμα που ειναι στο 1.4 να ειναι μαυρη. Οσο αφορα το σπορ πακετο να ξερετε οτι σε ολουσ τουσ πωλητεσ εχουν πει το ιδιο: οτι δεν μπαινει στο 1.4 για να υπαρχει διαφορα με το 2.0. αν στο μελλον μασ πουνε οτι μπαινει αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
-
επειτα απο αρκετεσ ωρεσ οδηγησησ και σε επαρχιακουσ φιδισιουσ δρομουσ σασ λεω οτι εχει φτιαχτει για να γουσταρετε οδηγηση. ακομα και με τον στανταρ εξοπλισμο το αυτοκινητο φυσαει η αλλιωσ tiσαει
-
και κατι ακομα για τον ουρανο τον μαυρο.
να ξερετε οτι ειναι αρκετα πιο κλειστοφοβικο.
εκατσα κανα μισαωρο σε αυτοκινητο με τον μαυρο ουρανο και μου ηρθε καπωσ.
με τον γκρι ουρανο που οδηγω νιωθεισ πολυ καλυτερα επειτα απο καποια ωρα.
για τουσ πισω επιβατεσ δεν το συζηταω καν.
οτι αποριεσ εχετε ρωτηστε. -
Ο χρήστης dimz έγραψε:
επειτα απο αρκετεσ ωρεσ οδηγησησ και σε επαρχιακουσ φιδισιουσ δρομουσ σασ λεω οτι εχει φτιαχτει για να γουσταρετε οδηγηση. ακομα και με τον στανταρ εξοπλισμο το αυτοκινητο φυσαει η αλλιωσ tiσαειΦίλε μου έφτιαξες την μέρα και με έκανες ακόμα πιο ανυπόμονο να το αποκτήσω.....
Κινούμαι κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους με στροφιλίκια (Σαραντάπορο και Κλεισούρα για όσους γνωρίζουν) και με αυτά που μου λες δεν μπορώ να περιμένω τον Μάρτιο.....τρελαίνομαι -
κυριοι για το dsg για το 160 ξεκιναει η παραγωγη του απο 2 εβδομαδα του 2009.
-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
κυριοι για το dsg για το 160 ξεκιναει η παραγωγη του απο 2 εβδομαδα του 2009.Συνέχισε να λες τέτοια ευχάριστα και θα σε κεράσω όσες μπύρες μπορείς να πιείς......
Μου φαίνεται θα το κλείσω αύριο αντί για την Δευτέρα......
Από αντιπροσωπεία το έμαθες;;;;;
-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
κυριοι για το dsg για το 160 ξεκιναει η παραγωγη του απο 2 εβδομαδα του 2009.Στα γενἐθλια μου! Αυτά είναι.
Συνέχισε να λες τέτοια ευχάριστα και θα σε κεράσω όσες μπύρες μπορείς να πιείς......
Μου φαίνεται θα το κλείσω αύριο αντί για την Δευτέρα......
Από αντιπροσωπεία το έμαθες;;;;;
Εγώ θα περιμένω ακόμα μπας και βγάλουν κωδικούς και για μερικά έξτρα που θέλω.
-
να ξερεισ οτι οτι σου λεω ετσι ειναι.
τι θα βαλεισ σαν εξτρα?
αν θεσ να με ακουσεισ αφου θα πασ σε παραγγελια και εφοσον δυνασαι το επιπλεον κοστοσ σαν must θεωρω τα xenon. ολα τα αλλα ειναι 'περιτα' κατα καποιον τροπο'
χενον και doninghton και εισαι ετοιμοσ.
οσο για τισ μπυρεσ αστο καλυτερα γιατι θα φυγεισ απο τον προυπολογισμο σου -
Ο χρήστης dimz έγραψε:
και κατι ακομα για τον ουρανο τον μαυρο.
να ξερετε οτι ειναι αρκετα πιο κλειστοφοβικο.
εκατσα κανα μισαωρο σε αυτοκινητο με τον μαυρο ουρανο και μου ηρθε καπωσ.
με τον γκρι ουρανο που οδηγω νιωθεισ πολυ καλυτερα επειτα απο καποια ωρα.
για τουσ πισω επιβατεσ δεν το συζηταω καν.
οτι αποριεσ εχετε ρωτηστε.Γι' αυτό υπάρχει και η ηλιοροφή...
VW Scirocco