-
Καλοτάξιδο mezzanine και από μένα
-
Εχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα πως όσα GT χαλάνε φταίνε οι οδηγοί. Αυτά τα λένε στις αντιπροσωπείες για να τσιμπάνε οι άσχετοι.
Και στην τελική όταν πουλάς ενα αυτοκίνητο GT με 170 άλογα αυτός που το αγοράζει θα το πατήσει, δεν το πήρε για να μπαίνει μέσα και να το πηγαίνει σαν ταξί. Και αν σπάνε όταν τα πατάς, αυτοί που το σχεδιάσανε ας φορέσουν τις ρόμπες και να πάνε να κάνουν μπιντέ.
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλορίζικα, αλλα δεν θα πάρω.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Εχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα πως όσα GT χαλάνε φταίνε οι οδηγοί. Αυτά τα λένε στις αντιπροσωπείες για να τσιμπάνε οι άσχετοι.Και στην τελική όταν πουλάς ενα αυτοκίνητο GT με 170 άλογα αυτός που το αγοράζει θα το πατήσει, δεν το πήρε για να μπαίνει μέσα και να το πηγαίνει σαν ταξί. Και αν σπάνε όταν τα πατάς, αυτοί που το σχεδιάσανε ας φορέσουν τις ρόμπες και να πάνε να κάνουν μπιντέ.
Τώρα, εδώ που τα λέμε, ένα δίκιο το έχει. Ο κινητήρας είναι φτιαγμένος για να δουλεύει από τις 0 μέχρι τις 6500 στροφές, γι' αυτό και μπαίνει ο κόφτης εκεί. Αν δεν αντέχει, ας βάλουν κόφτη στις 3000. Δεν είναι δικαιολογία ότι το μοτέρ σπάει γιατί το σκίζεις. Είναι υποχρεωμένο να αντέχει και στο σκίσιμο...
Όλα αυτά βέβαια παίρνοντας δεδομένο ότι σπάνε τα TSI. Κάτι που δεν είναι καθόλου δεδομένο...
-
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ 1.8Tfsi ΣΤΟ SCIROCCO!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! -
Καλά μωρέ, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
-
+Κιμπαροσύνη και μπαγιατιά
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
μπορει καποιος να γραψει τις τιμες των εξτρα;Τις έχει εδώ: http://www.pestaola.gr/volkswagen-sciro ... in-greece/
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!Όπως σου εξήγησαν και άλλοι, η διαφορά στα τέλη ταξινόμησης είναι πολύ μεγάλη. Με τον 1.8 θα μιλούσαμε για τιμές παραπλήσιες του 2.0. Οπότε πολύ καλά κάνουν και έχουν τον 1.4 με τα 160 άλογα. Εξάλλου, για όποιον δεν του φτάνει υπάρχει και ο 2.0. Πήγαινε λοιπόν εκεί και άσε εμάς να πάρουμε το 160άρι. Προσωπικά, τις ανάγκες μου τις υπερκαλύπτει...
Τώρα για την αξιοπιστία δεν μπορώ να ξέρω. Υποθέτω πως η VW (ειδικά αυτή που έχει παράδοση στην αξιοπιστία των κινητήρων της) δε θα έβγαζε αναξιόπιστο κινητήρα, και μάλιστα μετά από την εμπειρία 3 χρόνων χρήσης.
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους πραγματικα για τα καλοριζικα...ετσι,η αναμονη εχει και τη γλυκα της...εξαλλου το περιμενω 2 χρονια!!Απο την IROC εποχη!Παρακολουθουσα καθε εξελιξη στο αμαξι .Τολμηρο το χρωμα,τρελλιαρικο οπως λεει ο dino,το ξερω αλλα ειναι η μονη επιλογη που με γεμιζε!Του παει παρα πολυ!Ηταν εντελως δικη μου επιλογη και ετσι ακριβως το ονειρευομουν!Σας ευχαριστω πολυ και παλι! μετα το Νοεμβρη ειναι ο Μαρτης ετσι?????
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΑΖΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!Όπως σου εξήγησαν και άλλοι, η διαφορά στα τέλη ταξινόμησης είναι πολύ μεγάλη. Με τον 1.8 θα μιλούσαμε για τιμές παραπλήσιες του 2.0. Οπότε πολύ καλά κάνουν και έχουν τον 1.4 με τα 160 άλογα. Εξάλλου, για όποιον δεν του φτάνει υπάρχει και ο 2.0. Πήγαινε λοιπόν εκεί και άσε εμάς να πάρουμε το 160άρι. Προσωπικά, τις ανάγκες μου τις υπερκαλύπτει...
Τώρα για την αξιοπιστία δεν μπορώ να ξέρω. Υποθέτω πως η VW (ειδικά αυτή που έχει παράδοση στην αξιοπιστία των κινητήρων της) δε θα έβγαζε αναξιόπιστο κινητήρα, και μάλιστα μετά από την εμπειρία 3 χρόνων χρήσης.
Η φίρμα της αξιοπιστίας.
-
-
Αρχίσαμεεεεεν....
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ωραία ζάντα.
Στους ελληνικούς κωλόδρομους την έχεις πάρει στο χέρι πρίν το καταλάβεις. -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Εμενα μια διαφορα της ταξης των 1.500 ευρω αν προεκυπτε σε σχεση με τον 1.4 θα με καλυπτε απολυτως.
Και δεν θα μιλουσαμε για παραπλησιες τιμες με το 2.0
Αλλο 25-26χιλιαδες (εκτιμηση συμφωνα με Α3)και αλλο 31.000
που ξεκιναει το 2.0
5 με 6 χιλιαδες δεν ειναι καν παραπλησιες τιμες
Και δεν υποτιμω τον 1.4, απλα οταν υπαρχει και μια ενναλακτικη στο VAG Group, θα ηθελα
να εχω το δικαιωμα επιλογης. -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια σας ευχαριστω ολους πραγματικα για τα καλοριζικα...ετσι,η αναμονη εχει και τη γλυκα της...εξαλλου το περιμενω 2 χρονια!!Απο την IROC εποχη!Παρακολουθουσα καθε εξελιξη στο αμαξι .Τολμηρο το χρωμα,τρελλιαρικο οπως λεει ο dino,το ξερω αλλα ειναι η μονη επιλογη που με γεμιζε!Του παει παρα πολυ!Ηταν εντελως δικη μου επιλογη και ετσι ακριβως το ονειρευομουν!Σας ευχαριστω πολυ και παλι! μετα το Νοεμβρη ειναι ο Μαρτης ετσι?????Φιλε jntaras ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.
Ο επομενος μαλλον θα ειμαι εγω !
Κρατηστε μου ενα 160αρι salsa red DSG με RCD-510.
Παρασκευη ερχομαι Αθηνα και τοτε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Γενικά πάντως, ο 1.8 είναι bestseller και διάβασα κάπου στο internet ότι τον κόψανε από το Α5 επειδή δεν προλαβαίνανε την παραγωγή. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει.
Αν βρεις κατι σχετικο με αυτο που λες για την παραγωγη, δημοσιευσε το σε παρακαλω, με ενδιαφερει πολυ.
Τον 1.8 τον εκοψαν στο Α5 για να εχει και αλλη μια διαφορα απο το Α4...μην εχουν και τον ιδιο κινητηρα...
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Παιδια σας ευχαριστω ολους πραγματικα για τα καλοριζικα...ετσι,η αναμονη εχει και τη γλυκα της...εξαλλου το περιμενω 2 χρονια!!Απο την IROC εποχη!Παρακολουθουσα καθε εξελιξη στο αμαξι .Τολμηρο το χρωμα,τρελλιαρικο οπως λεει ο dino,το ξερω αλλα ειναι η μονη επιλογη που με γεμιζε!Του παει παρα πολυ!Ηταν εντελως δικη μου επιλογη και ετσι ακριβως το ονειρευομουν!Σας ευχαριστω πολυ και παλι! μετα το Νοεμβρη ειναι ο Μαρτης ετσι?????
Φιλε jntaras ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.
Ο επομενος μαλλον θα ειμαι εγω !
Κρατηστε μου ενα 160αρι salsa red DSG με RCD-510.
Παρασκευη ερχομαι Αθηνα και τοτε...Καλορίζικο κι απο μένα jntaras.
Mάλλον θα είμαι ο τρίτος για μια μέρα. Το κλείνω Σάββατο....λευκο,160 DSG, xenon, park pilot, RCD510, συναγερμό Plus, ένδειξη πίεσης ελαστικών, επέκταση εγγύησης το σύνολο 27000 με την καλή έκπτωση που μου κάνουν!!!!
Ελπίζω να έιναι ο Μάρτιος μετά τον Νοέμβρη.....
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γενικά πάντως, ο 1.8 είναι bestseller και διάβασα κάπου στο internet ότι τον κόψανε από το Α5 επειδή δεν προλαβαίνανε την παραγωγή. Δεν ξέρω όμως αν αυτό ισχύει.
Αν βρεις κατι σχετικο με αυτο που λες για την παραγωγη, δημοσιευσε το σε παρακαλω, με ενδιαφερει πολυ.
Τον 1.8 τον εκοψαν στο Α5 για να εχει και αλλη μια διαφορα απο το Α4...μην εχουν και τον ιδιο κινητηρα...
Στον Μανδύλα στη Θεσσαλονίκη όταν είχα πάει για το Α5 ο πωλητής μου(με ) είπε ότι τον καταργήσανε λόγω αδυναμίας παραγωγής! Ολόκληρο Group VAG είναι αυτό!
Όχι ότι μας χάλασε το δίλιτρο κουάτρο -
Δωσε μου πληροφοριες αν μπορεις για συναγερμό Plus και επέκταση εγγύησης.
-
Καλα ολα αυτα που λετε παιδες για τις διαφορες μεταξυ 1.4 TSi και 1.8 TSi, αλλα εγω πιστευω οτι ειναι και θεμα πολιτικης της εταιριας να μην το εκδοσει με τον συγκεκριμενο κινητηρα. Το Audi A3 Sportback 1.8 TFSi Ambition S tronic εχει 31.200 ευρω και το Scirocco 2.0 TSI DSG εχει 32.700 ευρω. Ποσο θα μπορουσε να εχει ενα Scirocco 1.8 TFSi DSG αν αναλογιστουμε τις παραπανω τιμες; Δεν νομιζω πανω απο 31.000 (και ισως να λεω και πολλα). Εγω για ενα - εναμιση χιλιαρικο θα το προτιμουσα το 1.8 παντως...
VW Scirocco