-
Το είδα σήμερα από κοντά στην έκθεση. Όμορφο μέσα και έξω, αλλά με ελάχιστο χώρο για τους πίσω, ψιλοανύπαρκτο πορτ μπαγκάζ και τσουχτερή τιμή...
-
Ο χρήστης takissss έγραψε:
paidia thelo na kano mia erotisi ? epeidi leo na to agoraso k diatheto ena xiliariko parapano gia extrati na valo panoramiki iliorofi i bi-xenon???
Πανοραμική από εμένα!
Ένα extra που δεν έχω βάλει και το έχω μετανιώσει! Σε αμάξι φίλου με το που μπαίνω η πρώτη κίνηση πάντα είναι να ανοίξω την ηλιοροφή (και άσε τον άλλο να γκαρίζει )Σκέψου ότι τα Xenon μπορείς να τα βάλεις αφού παραλάβεις όποτε θέλεις ενώ δεν ισχύει το ίδιο για την ηλιοροφή!
-
Γνωρίζουμε το μήκος του μαρσπιέ; και απο κάτω πόσο περιθώρο βάθους έχει;
Εχω βρεί ενα όμορφο λευκό underbody led kit με music module. -
Εγώ πάλι θα έλεγα τα bixenon, καθώς δεν συγκρίνονται με κανενα κιτάκι... Αν ειδικά γουστάρει βραδυνές βόλτες, με τα χίλια... Με την ηλιοροφή εγώ δεν έχω και ιδιαίτερα καλή σχέση...
Ερώτηση, γιατί κάποιος να θέλει να σβήσει τα φώτα ημέρας;
-
Xenon -
είναι και θέμα ασφάλειας
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Εχω βρεί ενα όμορφο λευκό underbody led kit με music module.Ωχ ωχ ωχ... Σε παρακαλώ ρε φίλε, μην το κάνεις αυτό στο Scirocco, πάρε κάποιο άλλο αμάξι καλύτερα...
-
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Λοιπόν...Το video που υποσχέθηκα.
Αρχικά κάνω σινιάλο με σβηστά φώτα.
Μετά ανάβω τα φώτα και ξανακάνω σινιάλο.
Στο τέλος σβήνω όλα τα φώτα και ενεργοποιώ τα φώτα ημέρας.
(αν σας φαίνεται αδύναμο το φως είναι γιατί προσπαθώ να μην είμαι μέσα στη δέσμη των xenon, γιατί αλλιώς ασπρίζει όλη η εικόνα και δε δείχνει τίποτα. )
http://www.youtube.com/watch?v=GF2a6fQny3Y' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank(η ποιότητα του video δεν είναι ό,τι καλύτερο, όμως πιστεύω ότι δείχνει καθαρά αυτό που έλεγα πριν)
Για τα φώτα ημέρας, σε όποιον δεν αρέσουν, μπορεί να τα σβήσει εύκολα (δες φωτογραφία από κάτω) μέσω διακόπτη που είναι δίπλα στον κεντρικό διακόπτη των φώτων
η φωτογραφία είναι από το δικό μου αμάξι αλλά το ίδιο ισχύει για το scirocco από όσο ξέρω.Αυτά για τα φώτα.Ελπίζω να μη σας κούρασα.
Κατι ακομα. Οταν αναβεις τα φωτα και κανεις σινιαλο εχεις την μεσαια ή την υψηλη σκαλα
για xenon? Και αν ηταν η μεσαια, μπορεις και με την υψηλη να κανεις το ιδιο?Πώς θα κάνεις σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα; Και σε ποιον θα το κάνεις; Αφού δεν είναι κανείς μπροστά σου ή απέναντι, γιατί αν ήταν δε θα είχες τη μεγάλη σκάλα...
Μαλλον δεν καταλαβες τι ρωταω...
Στο ωραιο του videaki ο Καβουρας κανει καποια στιγμη σινιαλο εχοντας ανναμενα φωτα.
Και ρωταω: εxει την μεσαια ή την υψηλη σκαλα των xenon επιλεξει πριν κανει σινιαλο?
Πιο ελληνικα δεν μπορω να το γραψω... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
23500€ προφανώς εννοείς dimik. Καλώς σε βρήκαμε ktsif. Ότι δεν αναφέρεται δεν μπορεί να μπει αλλά απο την άλλη ρώτησα κανα δύο πωλητές και μου λένε ότι σε μερικά extra δεν έχει βγει κοστολόγιο. Όπως το δέρμα με ύφασμα αλκαντάρα. Όπως και να ᾽χει είναι ενοχλητικό γιατί εγώ για παράδειγμα δεν θέλω πλυστικό σύστημα στα xenon ή το πακέτο φωτισμού αλλά μόνο να αναδιπλώνονται οι εξωτερικοί καθρἐφτες.
Απαράδεκτο κατά την άποψη μου.Εγώ ζάντες θέλω τις spa, άμα τελικά δεν μπορώ να τις βάλω θα βάλω Donington. 17αρες και οι 2. Άμα δεν σε ενδιαφέρει το dcc (εμένα όχι) και θέλεις εμφάνιση βάλε 19' αλλά μετά θέλει προσοχή. Να κοπανάει εννοείς να τερματίζει η ανάρτηση (δύσκολα) ή να αισθάνεσαι έντονα τις λακούβες; Όσο να ναι με 18' ή πιο ακραία με 19' θα περνάνε οι κραδασμοί παραπάνω. Βέβαια να σκεφτείς ότι με μεγαλύτερες ίντσες στη ζάντας έχεις και επιπλέον κόστος στα λάστιχα. Σκέψου το πάντως 1100€ είναι περίπου οι 18αρες. Από μακρία πάντως είναι εξίσου ωραίες και οι 17 και οι 18.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα
Οι 18'' εχουν 425...οι χρωμιωμενες 18'' εχουν 1150.Και οσο για τα ξενον,οποιος νομιζει οτι δν του χρειαζονται να μην τα βαλει,δηλαδη οποιος κινειται περισσοτερο στην πολη η αγορα τους δν θα τους ωφελησει...τα πλυστικα μπαινουν υποχρεωτικα συμφωνα με καποιους κανονισμους. ...τα περι ζεσταματος ειναι μυθος εκτος αν εννοειτε τα κλασματα δευτερολεπτου π κανουν να σταθεροποιηθει η ενταση του φωτισμου.
-
Ο χρήστης aporias έγραψε:
Καλησπέρα και απο εμένα,Πρώτη δημοσίευση ελπίζω περισσότερες να έρθουν. Πρίν 10 ημέρες περίπου το παρήγγειλα και σήμερα ήρθε στην αντιπροσωπεία. Ελπίζω απο βδομάδα να το έχω στα χέρια μου απο άποψη πινακιδών κτλ.
Λευκό 2.0Tsi DSG. Χωρίς κανένα extra (για αυτό και ήρθε γρήγορα).Μόλις το οδηγήσω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις (του 2lt)) γιατί το 1.4 μια χαρά ήταν αλλά σίγουρα αυτό θα είναι λίγο καλύτερο.
Ευχαριστώ.
Καλοταξιδο φιλε μου!Απο την εμπειρια μου με το 2λιτρο εχω τις καλυτερες εντυπωσεις!Θα το καταευχαριστηθεις!!
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
-
Αντε να ερθει και η σειρα μου...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στο ωραιο του videaki ο Καβουρας κανει καποια στιγμη σινιαλο εχοντας ανναμενα φωτα.
Και ρωταω: εxει την μεσαια ή την υψηλη σκαλα των xenon επιλεξει πριν κανει σινιαλο?
Πιο ελληνικα δεν μπορω να το γραψω...To σινιάλο γίνεται πάντα με τη μεγάλη σκάλα(ή υψηλή όπως λες), αν τα μεγάλα φώτα είναι αναμμένα πως περιμένεις να ξανα-ανάψουν με το σινιάλο? Πολύ απλά δεν υπάρχει σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα αναμμένη, ακριβώς όπως και στα συμβατικά φώτα!
Επιπλέον δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά στα bi-xenon, το σινιάλο γίνεται με τη μεγάλη σκάλα κανονικά, τα ξένον ανάβουν άμεσα για το σινιάλο, απλά χρειάζονται κάποια ελάχιστα δευτεόλεπτα για να φτάσουν τη μέγιστη φωτεινότητα η οποία δεν χρειάζεται στο σινιάλο. Δεν φαντάζομαι να θες να κάνεις σινιάλο με τη μέγιστη φωτεινότητα των ξένον? Θα είναι σαν να παρακαλάς να πέσει πάνω σου αυτος που κάνεις σινιάλο, να κινηθεί αυτόματα προς το εκτυφλωτικό φως δηλαδή.ΥΓ1. δεν γνωρίζω να υπάρχουν εργοστασιακά bi-xenon με μία μόνο λάμπα!
ΥΓ2. συγγνώμη για το -
ok καλυφθηκα και το καταλαβα, thanks.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Πιο ελληνικα δεν μπορω να το γραψω...To σινιάλο γίνεται πάντα με τη μεγάλη σκάλα(ή υψηλή όπως λες), αν τα μεγάλα φώτα είναι αναμμένα πως περιμένεις να ξανα-ανάψουν με το σινιάλο? Πολύ απλά δεν υπάρχει σινιάλο με τη μεγάλη σκάλα αναμμένη, ακριβώς όπως και στα συμβατικά φώτα!
Επιπλέον δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά στα bi-xenon, το σινιάλο γίνεται με τη μεγάλη σκάλα κανονικά, τα ξένον ανάβουν άμεσα για το σινιάλο, απλά χρειάζονται κάποια ελάχιστα δευτεόλεπτα για να φτάσουν τη μέγιστη φωτεινότητα η οποία δεν χρειάζεται στο σινιάλο. Δεν φαντάζομαι να θες να κάνεις σινιάλο με τη μέγιστη φωτεινότητα των ξένον? Θα είναι σαν να παρακαλάς να πέσει πάνω σου αυτος που κάνεις σινιάλο, να κινηθεί αυτόματα προς το εκτυφλωτικό φως δηλαδή.ΥΓ1. δεν γνωρίζω να υπάρχουν εργοστασιακά bi-xenon με μία μόνο λάμπα!
ΥΓ2. συγγνώμη για τοΤα εργοστασιακά bixenon μία λάμπα έχουν τις περισσότερες φορές! Η εναλλαγή μεσσαίας-μεγάλης σκάλας γίνεται με την μετατόπιση της λάμπας (εάν βάλεις το αυτί σου δίπλα στο φανάρι θα ακούσεις ένα κλικ κατά την εναλλαγή!)
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Εχω βρεί ενα όμορφο λευκό underbody led kit με music module.ελα φιλε το επομενο mod σου...με το led kit με music module απλα θα φυσαει!
http://www.vw-scirocco.fr/forum/viewtopic.php?f=8&t=412' target='_blank
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Πανοραμική από εμένα!
Ένα extra που δεν έχω βάλει και το έχω μετανιώσει! Σε αμάξι φίλου με το που μπαίνω η πρώτη κίνηση πάντα είναι να ανοίξω την ηλιοροφή (και άσε τον άλλο να γκαρίζει )Στο scirocco όμως δεν ανοίγει... μόνο ανασηκώνεται το πίσω μέρος...
-
Τα μόνο έχτρα που του έβαλα για να το έχω τέλος τού μήνα εδώ είναι η πίεση ελαστικών και το
σύστημα φωτισμού στα πόδια.....24,200 και κάτι ευρώ... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Πανοραμική από εμένα!
Ένα extra που δεν έχω βάλει και το έχω μετανιώσει! Σε αμάξι φίλου με το που μπαίνω η πρώτη κίνηση πάντα είναι να ανοίξω την ηλιοροφή (και άσε τον άλλο να γκαρίζει )Στο scirocco όμως δεν ανοίγει... μόνο ανασηκώνεται το πίσω μέρος...
Ορθόν. Αυτό μόνο για μένα δε θα αποτελούσε πρόβλημα
-
πηγα σημερα και το ειδα λιγο βιαστικα.
δε το οδηγησα γιατι δεν το ειχε με DSG
αρκετα ομορφο εξωτερικο εως εντυπωσιακο (για VW), χαμηλο και φαρδυ. Λιγο πιο συγκρατημενο εσωτερικα. Αδιαφορο αν εχει το ταμπλο του EOS δεδομενου οτι ουτε κακο ειναι ποιοτικα ουτε ασχημο και κραταει το κοστος σε χαμηλα επιπεδα. Φυσικα δε θα ενοχλουσε να ειναι πιο τολμηρο.
τα υλικα ειναι καλα και τα καθισματα στη 2λιτρη εκδοση αψογα.
το αρνητικο (για μενα) ειναι η δυσκολη προσβαση πισω και το χαμηλο υψος της οροφης πισω. Δε ξερω αν το υψος πισω επηρεαζεται απο την υπαρξη ηλιοροφης. Χωρος για τα ποδια υπαρχει παντως. Απο το μεσαιο καθρεφτη δε βλεπεις και πολλα πραγματα, αρα οι αισθητηρες παρκαρισματος ειναι must.
θα πουλησει παρα πολυ νομιζω και λογω πολυ καλης τιμης, τουλαχιστον το 160.
παραδοσεις με DSG θα αρχισουν απο Γεναρη.
VW Scirocco