-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Θα ήθελα να σταματήσει όλη αυτή η λογομαχία περι κάγκουρα ή μη που δημιούργησα και να επικεντρωθούμε σε πιο ουσιαστικά πράγματα....Έκλεισε κανείς το αυτοκίνητο?
Αν ναι με τί έξτρα και τιμή?
Ημερομηνιά παράδοσης έστω στο περίπου???Εμένα αυτά με καίνε τώρα!!!! να πάρω το Passat CC για να μην με πούνε κάγκουρα δεν πρόκειται...είμαι 27 και θέλω το πρώτο μου καινούριο αυτοκίνητο να το γουστάρω πραγματικά (κοντά 30000 ευρώ cash γαρ..) και να μεταφέρει γρήγορα, με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά εμένα και την οικογένει που σκοπεύω να δημιουργήσω τα επόμενα 2-3 χρόνια...για το άν θα έιμαι κάγκουρας οικογενειάρχης με σποιλερ και αεροτομή πραγματικά αδιαφορώ γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς τέτοιο είναι το μορφωτικό και κοινωνικό μου επίπεδο.Τέλος... στην ουσία τώρα....
Πάντως το CC από κοντά ωραίο είναι... πολύ μεγάλο όμως (γιά Αθήνα τουλάχιστον).
Γιά το Scirocco... το καλύτερο είναι να πας από μία αντιπρωσοπεία να μάθεις... ακούγονται διάφορι ρόνοι αναμονής. Για ειδική παραγγελία δεν πέφτει κάτω από 3μηνο ενώ για DSG υπολόγισε μέσα Ιανουαρίου (τότε αρχίζει η παραγωγή) συν το 3μηνο.
-
Είναι εντελώς off topic το θέμα άλλα τέσπα...
Kάγκουρας είναι να έχεις το saxo σε χρυσό χρώμα, να έχεις βάλει φιμέ πιο σκούρο και από τον μαύρο τον αράπη τον ταμ ταμ, δύο αεροτομές και την εξάτμηση, το μπουρί, σαν καπνοδόχο πλοίου που πιο πολύ κάνει θόρυβο παρά δίνει ίππους. Όλα αυτά βέβαια αν το πάιζεις ραλίστας. Μπασίματα, κλεισίματα και να ζητάς και τα ρέστα από πάνω!
Θες χρυσό, λαχανί, πορτοκαλί, λαχανί με ροζ βούλες; Άμα σου αρέσει, ΟΚ άμα σου αρέσει εσένα! Φιμέ; Μαζί σου και στο λευκό σιρόκο παει! Αεροτομή για εμφάνιση πιο πολύ; Όχι δύο όμως (το έχω γι αυτό το λέω). Θες εξάτμηση για να δώσει κανά ίππο; Ναι ρε φίλε αλλά μην το παραχε... Εγώ τι φταίω που περπατάω δίπλα με το mp3 με τις βεντούζες στ᾽αυτιά και ακούω την εξάτμηση ή την μουσική σου; Γιατί να κάνει φασαρία; Αλλά προπαντώς μην πετάγεσαι απο ΣΤΟΠ δήθεν μάγκας, ή να κάνεις αναστροφή με κόκκινο να με κλείνεις και να φωνάζεις. Αυτό είναι κάγκουρας.
Αν ο καθένας οδηγάει μια χαρά και δεν με !@#$ με την μουσική σου ή με τον θόρυβο που κάνεις, τότε γιατί να έχω πρόβλημα.
Δηλαδή κάγκουρας είναι και αυτός που βάζει aftersale navigation system και όχι της VW; Αν ναι περαστικά σου. Αν όχι τότε γιατί να μην βάλει πχ μία άλλη ζάντα;
Ωραίο το body kit, του πάει και είναι και διακριτικό. Α και ηλιοροφή απ᾽ ότι βλέπω θα βάλουν πολλοί. Να βράσω την διαφοροποίηση...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Είναι εντελώς off topic το θέμα άλλα τέσπα...Kάγκουρας είναι να έχεις το saxo σε χρυσό χρώμα, να έχεις βάλει φιμέ πιο σκούρο και από τον μαύρο τον αράπη τον ταμ ταμ, δύο αεροτομές και την εξάτμηση, το μπουρί, σαν καπνοδόχο πλοίου που πιο πολύ κάνει θόρυβο παρά δίνει ίππους. Όλα αυτά βέβαια αν το πάιζεις ραλίστας. Μπασίματα, κλεισίματα και να ζητάς και τα ρέστα από πάνω!
Θες χρυσό, λαχανί, πορτοκαλί, λαχανί με ροζ βούλες; Άμα σου αρέσει, ΟΚ άμα σου αρέσει εσένα! Φιμέ; Μαζί σου και στο λευκό σιρόκο παει! Αεροτομή για εμφάνιση πιο πολύ; Όχι δύο όμως (το έχω γι αυτό το λέω). Θες εξάτμηση για να δώσει κανά ίππο; Ναι ρε φίλε αλλά μην το παραχε... Εγώ τι φταίω που περπατάω δίπλα με το mp3 με τις βεντούζες στ᾽αυτιά και ακούω την εξάτμηση ή την μουσική σου; Γιατί να κάνει φασαρία; Αλλά προπαντώς μην πετάγεσαι απο ΣΤΟΠ δήθεν μάγκας, ή να κάνεις αναστροφή με κόκκινο να με κλείνεις και να φωνάζεις. Αυτό είναι κάγκουρας.
Αν ο καθένας οδηγάει μια χαρά και δεν με !@#$ με την μουσική σου ή με τον θόρυβο που κάνεις, τότε γιατί να έχω πρόβλημα.
Κι εσύ βάζεις όρια για την καγκουριά, απλά είσαι πιο επιεικής. Εγώ είμαι λιγότερο. Απλό δεν είναι;
Δηλαδή κάγκουρας είναι και αυτός που βάζει aftersale navigation system και όχι της VW; Αν ναι περαστικά σου. Αν όχι τότε γιατί να μην βάλει πχ μία άλλη ζάντα;
Οχι βέβαια, αυτό δεν είναι καγκουριά (αν και το να γεμίσεις subs το χώρο αποσκευών, είναι...). Εξαρτάται από την ζάντα επίσης... Μια τεράστια ζάντα, είναι και καγκουριά και επικίνδυνη. Οπως καγκουριά είναι και οι νικελ ζάντες ανεξαρτήτως μεγέθους, όπως είναι και τα spinners...
Ωραίο το body kit, του πάει και είναι και διακριτικό. Α και ηλιοροφή απ᾽ ότι βλέπω θα βάλουν πολλοί. Να βράσω την διαφοροποίηση...
Αν θέλεις διαφοροποίηση και μοναδικότητα, να βάλεις ένα αυτοκόλλητο 'ΥΠΑΡΧΩ' ή εναλλακτικά ένα 'Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ' , στο πίσω (φιμέ...) τζάμι. Να είσαι σίγουρος πως δεν θα το έχει κανείς άλλος! Και επιπλέον, είναι και φθηνότερο από το βοδι κιτ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό που θέτεις...
Όταν κρίνουμε κάτι υπάρχει το αντικειμενικο και το υποκειμενικό! Στηρίζεσαι και στα δύο στην κριτική που ασκείς ώστε να να θεωρηθεί η κρίτική σου εποικοδομητική. Αν στηριχθείς μόνο στο ένα τότε η κριτική σου θεωρείται κακόβουλη και είναι καλό να μην λαμβάνεται υπόψη!Π.χ. Αντικειμενικά το body kit προσθέτει κάτι στο αμάξι. Υποκειμενικά όμως δε σου αρέσει! Αντικειμενικά όμως θα έπρεπε πρώτα να το δεις live στο δρόμο τόσο το απλό όσο και με το body kit ώστε έπειτα υποκειμενικά να κρίνεις!Εσύ πας κατευθείαν στο τέλος....έχεις ξεχάσει να περάσεις από κάποια στάδια!
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω αν είναι όμορφο ή άσχημο αλλά θα περιμένω πρώτα να το δω με τα ματάκια μου στο δρόμο και μετά θα πω την άποψη μου!Φιλικά πάντα!
Φιλικότατα. Πες μου τι ακριβώς προσθέτει στο αμάξι εκτός από μερικά τετραγωνικά πλαστικό, γιατί δεν βλέπω καμία αντικειμενικότητα. Εσύ βλέπεις να προσθέτει ομορφιά πιθανόν, εγώ βλέπω να προσθέτει ασχήμια , μιας και θεωρώ πως κάτι άχρηστο (γιατί δεν προσθέτει τίποτε εν τέλει στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου...), είναι καγκουριά.
Επομένως, είμαι όσο υποκειμενικός, είσαι και εσύ... Εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να το δω, γιατί για μένα το αυτοκίνητο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ όπως είναι, οπότε δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ βοδι κιτ. Νομίζω πως είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Και μάλιστα, χρησιμοποιώ και το επιχείρημα που προσδίδει αντικειμενικότητα: δεν προσφέρει κάτι --> άχρηστο.
Εδώ είσαι λάθος... το body kit του Scirocco είναι έτσι μελετημένο ώστε na μειώνει την κατανάλωση (βελτιωμένη αεροδυναμική) και τις εκπομπές ρύπων κατά 1gr. Αυτά σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, δεν μπορώ να βρώ το site που το διάβασα αυτή την στιγμή αλλά ψαξτο λίγο αν δεν σου κάνει κόπο. Τέλος λέγεται αεροδυναμικό πακέτο από την εταιρεία κι όχι body kit...
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Πάντως το CC από κοντά ωραίο είναι... πολύ μεγάλο όμως (γιά Αθήνα τουλάχιστον).
Γιά το Scirocco... το καλύτερο είναι να πας από μία αντιπρωσοπεία να μάθεις... ακούγονται διάφορι ρόνοι αναμονής. Για ειδική παραγγελία δεν πέφτει κάτω από 3μηνο ενώ για DSG υπολόγισε μέσα Ιανουαρίου (τότε αρχίζει η παραγωγή) συν το 3μηνο.
Πίστεψε με το μέγεθος του και λίγο η κατανάλωση του 1.8 κινητήρα είναι τα μόνα που με αποτρέπουν απ το να το πάρω. Σε λευκό ειδικά είναι όνειρο.....
Γενικές πληροφορίες ξέρω απλά είμαι περίεργος αν το έκλεισε κανείς έστω με τον στάνταρ εξοπλισμό και τί του είπαν για παράδοση....
-
Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τα xenon; Αξίζουν το επιπλέον έξοδο;
Θα με ενδιέφερε η γνώμη όσων ήδη έχουν xenon στο αμάξι τους (ή έχουν οδηγήσει αμάξι με xenon). Αναφέρομαι φυσικά σε εργοστασιακά και όχι στα καγκούρικα (και παράνομα) aftermarket που τυφλώνουν τους απέναντι.
Στην πόλη δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, σε επαρχιακούς όμως δρόμους είναι τόσο καλά όσο τα διαφημίζουν; Αξίζουν τα €1000 παραπάνω; Επίσης, ποιο είναι το κόστος της λάμπας αν καεί; -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τα xenon; Αξίζουν το έξοδο;Για μένα σίγουρα γι αυτό και θα τα συμπεριλάβω οπωσδήποτε στην παραγγελία μου...
Είναι θέμα ασφαλείας καθώς είναι πολύ πιο ξεκούραστα από τα κανονικά για πολύωρα βραδυνά ταξίδια, για την λείτουργία που έχουν να φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλό σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο με πολλές στροφές.
Για 1060 ευρώ είναι θα έλεγα και φτηνά αν υπολογίσεις ότι είναι και adaptive και Bi. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Παιδιά, ποια η γνώμη σας για τα xenon; Αξίζουν το έξοδο;
Για μένα σίγουρα γι αυτό και θα τα συμπεριλάβω οπωσδήποτε στην παραγγελία μου...
Είναι θέμα ασφαλείας καθώς είναι πολύ πιο ξεκούραστα από τα κανονικά για πολύωρα βραδυνά ταξίδια, για την λείτουργία που έχουν να φωτίζουν το εσωτερικό της στροφής δεν ξέρω γιατί δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλό σε σκοτεινό επαρχιακό δρόμο με πολλές στροφές.
Για 1060 ευρώ είναι θα έλεγα και φτηνά αν υπολογίσεις ότι είναι και adaptive και Bi.Έχε υπόψη σου πως είναι static adaptive. Δηλαδή δε γυρίζει το προβολάκι στη στροφή, απλά ανάβει μία επιπλέον λάμπα (αλογόνου) όταν στρίβεις.
-
Για μένα σίγουρα γι αυτό και θα τα συμπεριλάβω οπωσδήποτε στην παραγγελία μου...
Για 1060 ευρώ είναι θα έλεγα και φτηνά αν υπολογίσεις ότι είναι και adaptive και Bi.Έχε υπόψη σου πως είναι static adaptive. Δηλαδή δε γυρίζει το προβολάκι στη στροφή, απλά ανάβει μία επιπλέον λάμπα (αλογόνου) όταν στρίβεις.
Είναι τόσο κακό αυτό...????
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι τόσο κακό αυτό...????
Δεν είναι κακό, δεν είναι όμως και η βέλτιστη λύση.
Αυτό για το οποίο δεν έχω ακόμη πειστεί είναι ότι τα xenon κάνουν τη διαφορά (από πλευρά ασφάλειας) και δεν είναι απλά ένα κόλπο του marketing. Γι' αυτό θέλω να ακούσω εμπειρίες ανθρώπων που ήδη τα έχουν.
Πάντως εμφανησιακά, τα στάνταρ φώτα του Scirocco μου φαίνονται καλύτερα από τα xenon. Πολύ χρώμιο έχουν τα τελευταία και χαλάνε τη μαύρη εικόνα των φωτιστικών... -
Αυτό για το οποίο δεν έχω ακόμη πειστεί είναι ότι τα xenon κάνουν τη διαφορά (από πλευρά ασφάλειας) και δεν είναι απλά ένα κόλπο του marketing. Γι' αυτό θέλω να ακούσω εμπειρίες ανθρώπων που ήδη τα έχουν.
Πάντως εμφανησιακά, τα στάνταρ φώτα του Scirocco μου φαίνονται καλύτερα από τα xenon. Πολύ χρώμιο έχουν τα τελευταία και χαλάνε τη μαύρη εικόνα των φωτιστικών...Ωχχχχχ...
Ο δημοσιος λιθοβολισμος ξεκιναει σε 3...2...1....
-
Δεν είναι κακό, δεν είναι όμως και η βέλτιστη λύση.
Πάντως εμφανησιακά, τα στάνταρ φώτα του Scirocco μου φαίνονται καλύτερα από τα xenon. Πολύ χρώμιο έχουν τα τελευταία και χαλάνε τη μαύρη εικόνα των φωτιστικών...Τα xenon κάνουν τη διαφορά (απο πλευρά ασφάλειας) αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να είσαι σε δρόμο χωρίς καθόλου (ή με πολύ κακό) φωτισμό.
Εαν το 99% των νυχτερινών χιλιομέτρων που διανύει κάποιος είναι εντός πόλης ή σε καλά φωτισμένους δρόμους, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά και κρίνεται κατ'εμε ώς περιττό έξοδο, μιας και η τιμή αγοράς και συντήρησης δεν είναι αμελητέα (έχει τύχει να μου καούν και οι 2 λάμπες xenon μέσα σε ένα μήνα, εκτός εγγύησης, και πήγε ο κούκος όσο ένας μισθός, για τις 2 γ@#!*λάμπες)... -
Aν παντως μια εξτρα γνωμη βοηθαει, οδηγω αυτη την περιοδο
ενα vectra 1.6 sport του 2000 το οποιο ειχε standard τοτε τα xenon.
Εχω οδηγησει αρκετα αυτοκινητα απο τοτε και με και χωρις.
Θεωρω οτι οντως τα εργοστασιακα και μονο xenon βελτιωνουν αισθητα
την ορατοτητα, και σε μεγαλυτερη εμβελεια-αποσταση συγκριτικα με
τις απλες λαμπες, δινοντας μεγαλη αυτοπεποιθηση σε υψηλες ταχυτητες.
Επιπλεον η παρουσια του αυτοκινητου γινεται παντα αισθητη την νυχτα, χωρις ομως
να ενοχλει, οπως συμβαινει με τα aftermarket που τυφλωνουν παντου αλλα στο δρομο δεν φωτιζουν οπως θα περιμενες, γιατι πολυ απλα η δεσμη φωτος στα εργοστασιακα
ειναι συγκεκριμενη και εστιαζει εκει που πρεπει.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση του scirocco εχουμε bi-xenon και αρα διπλασια ενεργεια στην κενωση του ειδικου αυτου αεριου xenon αρα ακομα πιο ισχυρο φωτισμο.
Τελος αν σκεφτεις οτι αρκετες αυτοκινητοβιομηχανιες εχουν προχωρησει ακομα παραπερα με τα Led στους εμπροσθιους προβολεις (οτι πιο ισχυρο σε φωτεινοτητα ακομα και κατω απο αντιξοες καιρικες συνθηκες), τα xenon ουσιαστικα θα πρεπει να αντικαταστησουν συντομα τις κοινες λαμπες και να προσφερονται ως στανταρ εξοπλισμος. -
Δε νομίζω πως το μπάλωμα χαλάει ένα ελαστικό. Ένα καρφί κάνει το λάστιχο να χάνει τον αέρα, και δεν επηρεάζει το σκελετό του ώστε να υπάρχει περίπτωση να σκορπίσει και να σκοτωθείς.
Αντίθετα το καρούμπαλο ή οποιαδήποτε άλλη καταστροφή που έχει επηρεάσει το σκελετό του ελαστικού είναι άκρως επικίνδυνη. Όπως επίσης τα πολύ φθαρμένα ή ξεραμένα ελαστικά.
Το Opel Vectra εκείνης της γενιάς είχε τόσο τραγικά φανάρια που σίγουρα τα Xenon θα έκαναν διαφορά. Πάντως τα φώτα παίζουν απο αμάξι σε αμάξι και μπορεί απλά φώτα μιας εταιρίας να είναι ισάξια με τα Xenon άλλης. Το λέω αυτό γιατί έχουμε το συγκεκριμένο Vectra και το Polo τελευταίας γενιάς και μπορώ να πώ πως όταν μπαίνεις στο Πόλο αισθάνεσαι οτι βλέπεις, ενώ στο άλλο είναι σα να έχεις τυφλωθεί.
Η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η υπομονή για να ακούσεις κριτικές ή, ακόιμη καλύτερα, να δοκιμάσεις το προιόν.
-
Θα συμφωνίσω και θα πω πως και στην άκρη των τετραγώνων όταν έχεις xenon, σε βλέπουν πολύ πιο εύκολα το βράδυ από κοινό φωτισμό αλογόνου. Επίσης τα καλοκαίρια οδηγώ scooter σε νησί που έχει άθλιο φωτισμό, κάηκε η λάμπα και έβαλα μία καλύτερη (οχι xenon αλλα πιο δυνατη πάντως) και αισθητά βελτιώθηκε η ορατότητα μου άμα έβαζα σύστημα xenon θα ήταν σαν να περνάει ταξί (εκεί δεν έχουμε επιβατικά αμάξια). Έτσι για το αμάξι με την αντίστοιχη αναβάθμιση όταν είσαι σε μέρος με ελειπή φωτισμό. Το θέμα είναι πως εγώ δεν θέλω το πλυστικό σύστημα και μου την δίνει που το έχουν υποχρεωτικό. Και από ότι βλέπω κάνει 305€ στο 1.4 από μόνο του άρα τσάμπα έξοδα για μένα.
-
Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση η αναφορα σου στο παραδειγμα των φωτων του vectra με του τελευταιου polo, γιατι τυχαινει να το εχει φιλη μου και η διαφορα που βλεπω εγω συγκριτικα με το δικο μου, ειναι ακριβως αντιθετη με αυτα που περιγραφεις...
-
Παιδια πιστευω οτι τα ξενον αξιζουν για οσους κανουν βραδυνα ταξιδια σε κουραστικους δρομους και οπωσδηποτε σε οποιαδηποτε συγκριση τους με τα συμβατικα φωτα υπερτερουν.Επειδη εχω οδηγω αμαξι με ξενον(μαμας) η ποιοτητα και η φωτεινοτητα τους δν περιγραφεται...ειναι πολυ ομοιομορφος φωτισμος κ σε αντιξοες συνθηκες ειναι βαλσαμο...
http://www.sciroccocentral.co.uk/roccop ... Lights.jpg
αλλα απορω τι καθομαστε και συζηταμε αφου το αμαξι ακομα και σκατουλι χωρις εξτρα ειναι....... ... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε δε το λες και καγκουριά!
Πολύ όμορφο dimik και εάν δεν ζητάνε 'an arm and a leg' χτύπα το!@HF
Σε μπέμπα δλδ εάν είχες τα φράγκα, m pack δε θα έβαζες?Δεν το έχω σκεφτεί να σου πω ποτέ και δεν ξέρω πως είναι καν. Σε 320 ή 316 εννοείται όχι. Σίγουρα εδώ που τα λέμε, δεν θα έπαιρνα την 3άρα, με τον φόβο της καγκουροποίησης από τους υπόλοιπους... Γενικά, θεωρώ απίθανο να έδινα τα λεφτά μου σε κάτι τόσο άχρηστο, που στην Ελλάδα, θα έκανε και το αυτοκίνητο χειρότερο (πιο σκληρό κλπ). Αν ήταν μόνον εμφανισιακές οι αλλαγές, σίγουρα δεν θα τα έσκαγα... Αν άλλαζαν κι άλλα πράγματα ίσως (πχ φρένα κλπ )
Αναλόγως τελικά και τι αγοράζεις... Πχ μ'αρέσει πολύ η Merc C με το πακέτο AMG. E, μια C180 με το ΑΜG πακέτο, μια ψιλο-καγκουριά την έχει (δεν τα χρειάζεται αυτά που έχει πάνω, απλά... ), αλλά παραμένει όμορφη η άτιμη!
Δεν ξέρω, είναι σχετικό τελικά, αλλά ΣΥΝΗΘΩΣ, καταλήγεις, λίγο ή περισσότερο κάγκουρας. Ε, ο καθένας, αντέχει...διαφορετική ποσότητα εν τέλει!
άρα κατα βάθος θα το ήθελες το body kit (έεεελα τώραααα ) απλά φοβάσαι μην στιγματιστείς έστω και κατά 1% από κάποιον ως κάγκουρας
Κατανοητό, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές σχετικά με το AMG πακέτο και το ταπεινό 200άρι μου, μου αρέσει τα μάλα, προσφέρεται κανονικά στον εργοστασιακό εξοπλισμό ( )(έτσι οι όποιες τύψεις καγκουριάς που μπορεί να έχω κάθε βράδυ που πεφτω για υπνο φεύγουν ) και θα το βάλω μόνον όταν το βρω σε τιμή που να δικαιολογεί μερικά κομμάτια πλαστικού και όχι έργα τέχνης του πικάσο (4000 γιούρια για 4 κομμάτια πλαστικό παραπάει)Εννοείται πως όλα αυτά τα πακέτα που μπαίνουν δεν έχουν κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εκτός του αισθητικού...δεν τίθεται θέμα διαφοροποίησης από τη μάζα γιατί τότε υπάρχει 100% η τάση επίδειξης στις καφετέριες στο μπουρνάζι (άντε και στην αρετσού για τα καρντάσια), το βάζεις γιατί απλά το γουστάρεις εσύ και τέλος! Εγώ κάθε φορά που βλέπω CLK με πακέτο AMG με φεύγουν τα σάλια, πως να το κάνουμε
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν είναι λογικό επιχείρημα αυτό που θέτεις...
Όταν κρίνουμε κάτι υπάρχει το αντικειμενικο και το υποκειμενικό! Στηρίζεσαι και στα δύο στην κριτική που ασκείς ώστε να να θεωρηθεί η κρίτική σου εποικοδομητική. Αν στηριχθείς μόνο στο ένα τότε η κριτική σου θεωρείται κακόβουλη και είναι καλό να μην λαμβάνεται υπόψη!Π.χ. Αντικειμενικά το body kit προσθέτει κάτι στο αμάξι. Υποκειμενικά όμως δε σου αρέσει! Αντικειμενικά όμως θα έπρεπε πρώτα να το δεις live στο δρόμο τόσο το απλό όσο και με το body kit ώστε έπειτα υποκειμενικά να κρίνεις!Εσύ πας κατευθείαν στο τέλος....έχεις ξεχάσει να περάσεις από κάποια στάδια!
Μπορεί να έχεις δίκιο δεν ξέρω αν είναι όμορφο ή άσχημο αλλά θα περιμένω πρώτα να το δω με τα ματάκια μου στο δρόμο και μετά θα πω την άποψη μου!Φιλικά πάντα!
Φιλικότατα. Πες μου τι ακριβώς προσθέτει στο αμάξι εκτός από μερικά τετραγωνικά πλαστικό, γιατί δεν βλέπω καμία αντικειμενικότητα. Εσύ βλέπεις να προσθέτει ομορφιά πιθανόν, εγώ βλέπω να προσθέτει ασχήμια , μιας και θεωρώ πως κάτι άχρηστο (γιατί δεν προσθέτει τίποτε εν τέλει στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου...), είναι καγκουριά.
Επομένως, είμαι όσο υποκειμενικός, είσαι και εσύ... Εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να το δω, γιατί για μένα το αυτοκίνητο είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ όπως είναι, οπότε δεν χρειάζεται ΚΑΝΕΝΑ βοδι κιτ. Νομίζω πως είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Και μάλιστα, χρησιμοποιώ και το επιχείρημα που προσδίδει αντικειμενικότητα: δεν προσφέρει κάτι --> άχρηστο.
Εδώ είσαι λάθος... το body kit του Scirocco είναι έτσι μελετημένο ώστε na μειώνει την κατανάλωση (βελτιωμένη αεροδυναμική) και τις εκπομπές ρύπων κατά 1gr. Αυτά σύμφωνα με δηλώσεις της εταιρείας, δεν μπορώ να βρώ το site που το διάβασα αυτή την στιγμή αλλά ψαξτο λίγο αν δεν σου κάνει κόπο. Τέλος λέγεται αεροδυναμικό πακέτο από την εταιρεία κι όχι body kit...
Απλά σκέψου τι εστί μαρκετινγ και ξέχασέ τα όλα αυτά (θα το ξαναπώ, δικαιολογίες είναι αυτά για τις φάσεις που οι 'υπερβολικοί' φίλοι σου θα σε φωνάζουν κάγκουρα )
Βάλτο εάν σου αρέσει και να εισαι σιγουρος ότι θα είναι από τα extra που δε μετανιώσεις ποτέ! -
Ειναι διαθέσιμο αυτό το kit ή απλά συζητάμε θεωρητικά;
VW Scirocco