-
Κατά την γνώμη μου το DCC είναι το πιο άχρηστο εξτρα που μπορεί να βάλει κανείς γιατί είναι πανάκριβο, δεν προσφέρει κάτι το τόσο ουσιαστικό εκτός αν παίρνει κανείς μέρος σε αναβάσεις, το αυτοκίνητο είναι μια χαρά με την στάνταρ ανάρτηση και τέλος ηλεκτρονικά σε τέτοιο σημείο όπως οι αναρτήσεις δεν τα πολυεμπιστεύομαι γιατί αυξάνουν τις πιθανότητες βλάβης και μάλιστα ακριβής.....
Υ.Γ μην συνεχίζετε άλλο με το RCD 510 ρε παιδιά...θα την φτάσω στις 30.000 στο τέλος την παραγγελία
-
Γκαζια και 10ευρω, αλλα αμα το πηγαινεις κομματια λογικο είναι να πληρωνεις τα κερατα σου. μαλλον θα δουλευω για το αμαξι
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Σχετικά με την έξτρα ανάρτηση (DCC ή όπως τη λένε τέλος πάντων) δε νομίζω πως αξίζει το κόπο για το 1.4tsi. Για το δίλιτρο βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό τουλάχιστον λένε όσοι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν τεστάρει και τα δυο.
Δείξτε βρε σεις λίγη εγκράτεια, στο τέλος θα καταλήξετε με 160 ίππους από 30.000(!) ευρώ....Μα ήδη εκεί είμαστε... DSG, ηλιοροφή, xenon, park pilot, RCD510, πακέτο καθρεφτών, έλεγχος πίεσης ελαστικών, ζάντες Donington.
Γιατρέ, είμαι σοβαρά; -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Μη βάλεις το RNS510.Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά που γράφεις και το μπορεί που έβαλα πριν είχε μέσα και το κατα πόσον υποστηρίζει τους Ελληνικούς χάρτες. Αλλά από την άλλη θέλω να αποφύγω την βεντούζα και να είμαι σαν ταρίφες αλλά σε ένα αμάξι ύψους 15 εκ. μόλις ψηλότερο από ένα Audi R8. Και από την άλλη για να βάλω ένα aftersale navigation system στη θέση του rcd 310 θα πρέπει να σκάσω πάνω από 1500€. Η ακόμα χειρότερα να βάλω το rcd510 και να πάρω ένα PDA. Τότε το μόνο που θα λείπει θα είναι κανα playstation να παίζω στα φανάρια ή όταν έχει κίνηση... Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και άσχημη ιδέα!
Άμα βγάλουν κάποιο καλό aftersale NS που να δένει με τον εσωτερικό σχεδιασμό και να μην είναι ξένο ίσως να ήταν η καλύτερη λύση. Οπότε πρέπει να διαλέξω 250€ για μία οθόνη που παίζει ταινίες και μουσική άντε να έχεις και καμία εικόνα για το χαβαλέ (RCD 510) ή 'ΠΟΛΛΑ €' για ένα καλό σύστημα πλοήγησης.
Υ.Γ μην συνεχίζετε άλλο με το RCD 510 ρε παιδιά...θα την φτάσω στις 30.000 στο τέλος την παραγγελία
Άστα να πάνε...
-
Σχετικά με την έξτρα ανάρτηση (DCC ή όπως τη λένε τέλος πάντων) δε νομίζω πως αξίζει το κόπο για το 1.4tsi. Για το δίλιτρο βέβαια είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό τουλάχιστον λένε όσοι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν τεστάρει και τα δυο.
Δείξτε βρε σεις λίγη εγκράτεια, στο τέλος θα καταλήξετε με 160 ίππους από 30.000(!) ευρώ....Μα ήδη εκεί είμαστε... DSG, ηλιοροφή, xenon, park pilot, RCD510, πακέτο καθρεφτών, έλεγχος πίεσης ελαστικών, ζάντες Donington.
Γιατρέ, είμαι σοβαρά;Πέστα πέστα....ξεκίνησα για αυτοκίνητο γύρω στα 20-21 χιλιάρικα και κοντεύω στα 30. Έρωτας γαρ...
-
Μα ήδη εκεί είμαστε... DSG, ηλιοροφή, xenon, park pilot, RCD510, πακέτο καθρεφτών, έλεγχος πίεσης ελαστικών, ζάντες Donington.
Γιατρέ, είμαι σοβαρά;olympian2 σε πάω! Αν εξαιρέσεις το rcd που ψάχνομαι ακόμα και τις ζάντες που οι Spa μου αρέσουν περισσότερο (δεν ξέρω είναι κάπως πιο λεπτές και φαίνονται τα δισκόφρενα μέσα καλύτερα, ειδικά άμα τα βάψεις ένα κοκκινάκι παίζει και να σκοτώνουν! ) ίδιο εξοπλισμό σκέφτομαι και εγώ. Θέλω να το βρω τώρα σε shadow blue και να συγκρίνω μαζί με το άσπρο και ανθρακί (το οποίο δεν φοριέται σε πολλά αμάξια αλλα είναι πολύ ωραίο και καλύτερο από μαύρο 2000 φορές που το είδα).
-
Καλα τα λεει ο φιλος olympian2 ... οποτε περικοπες για να μεινουμε οσο πιο κοντα στα 25χιλ.
1.4 TSI 160PS salsa red , RCD-510 και , αναλογα την ημερομηνια παραδοσης , 18' Interlangos. Φιμε aftermarket (και στα μπροστινα και πιο φθηνα).
Αυτα. -
Αχχ ο ακριβος μας ερωτας...το φτασαμε ολοι λιγο πολυ 30 χηνες...πιστευω πως ηταν βασικος στοχος της εταιρειας να πουλησει πολλα extra αφου τα πεθανε στη διαφημιση...το value for money πιστευω ειναι κοντα στα 25-26 χιλ..μη κλεισει κανενα εργοστασιο καμια βδομαδα πριν το παραλαβουμε και εχουμε εγκεφαλικα επεισοδια
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αχχ ο ακριβος μας ερωτας...το φτασαμε ολοι λιγο πολυ 30 χηνες...πιστευω πως ηταν βασικος στοχος της εταιρειας να πουλησει πολλα extra αφου τα πεθανε στη διαφημιση...το value for money πιστευω ειναι κοντα στα 25-26 χιλ..μη κλεισει κανενα εργοστασιο καμια βδομαδα πριν το παραλαβουμε και εχουμε εγκεφαλικα επεισοδιαΠοιό να κλείσει , γιατί να κλείσει... μέχρι και μετοχές volkswagen είμαι ικανός να αγοράσω για να αποκτήσω το scirocco.....
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση to DSG or not to DSG???? Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω μέχρι τον Μάρτιο και τα 1400 που κοστίζει θα μπορόυσα να τα βάλω σε άλλα έξτρα....είμαι σε μεγάλο δίλημα........
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Αχχ ο ακριβος μας ερωτας...το φτασαμε ολοι λιγο πολυ 30 χηνες...πιστευω πως ηταν βασικος στοχος της εταιρειας να πουλησει πολλα extra αφου τα πεθανε στη διαφημιση...το value for money πιστευω ειναι κοντα στα 25-26 χιλ..μη κλεισει κανενα εργοστασιο καμια βδομαδα πριν το παραλαβουμε και εχουμε εγκεφαλικα επεισοδια
Ποιό να κλείσει , γιατί να κλείσει... μέχρι και μετοχές volkswagen είμαι ικανός να αγοράσω για να αποκτήσω το scirocco.....
ευτυχως σε προλαβε η Πορσε
-
Opal Silver
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά που γράφεις και το μπορεί που έβαλα πριν είχε μέσα και το κατα πόσον υποστηρίζει τους Ελληνικούς χάρτες. Αλλά από την άλλη θέλω να αποφύγω την βεντούζα και να είμαι σαν ταρίφες αλλά σε ένα αμάξι ύψους 15 εκ. μόλις ψηλότερο από ένα Audi R8.Συμφωνώ για τη βεντούζα, αλλά μπορείς να την αποφύγεις. Δες εδώ: http://www.brodit.com/?lang=E' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Την έχω ήδη στο Golf τη βάση και είναι πολύ καλή, σαν εργοστασιακή. Δεν υπάρχει επιλογή για Scirocco ακόμη, αλλά μπορείς να επιλέξεις Eos, το ταμπλό τους είναι το ίδιο.Και από την άλλη για να βάλω ένα aftersale navigation system στη θέση του rcd 310 θα πρέπει να σκάσω πάνω από 1500€.
Άποψή μου είναι, πως κανένα aftersale navigation system δεν αξίζει τα λεφτά του, για τους ίδιους λόγους που αυτό ισχύει και για το εργοστασιακό. Τουλάχιστον από την πλευρά της πλοήγησης, γιατί στον τομέα της οθόνης και του εντυπωσιασμού σαφώς υπερτερεί. Δεν είναι όμως αυτό που θέλουμε από ένα σύστημα πλοήγησης, αλλά να μας πηγαίνει αξιόπιστα στο προορισμό μας (δε θα το χρειαστούμε κάθε μέρα, αλλά όταν το χρειαστούμε θα καταλάβουμε την αξία του).
Η ακόμα χειρότερα να βάλω το rcd510 και να πάρω ένα PDA.
Η καλύτερη λύση. Με το PDA θα μπορείς να έχεις όποιο πρόγραμμα επιθυμείς, με μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης. Δες εδώ, πόσα POIs μπορείς να του περάσεις: http://index.pois.gr/' target='_blank' target='_blank' target='_blank. Και πληθαίνουν συνεχώς. Αυτό δε θα μπορέσεις να το κάνεις με κανένα εργοστασιακό ή aftersale navigation system.
Οπότε πρέπει να διαλέξω 250€ για μία οθόνη που παίζει ταινίες και μουσική άντε να έχεις και καμία εικόνα για το χαβαλέ (RCD 510) ή 'ΠΟΛΛΑ €' για ένα καλό σύστημα πλοήγησης.
Δυστυχώς, το RCD510 δεν παίζει ταινίες. Αυτό μπορεί σίγουρα να το κάνει οποιοδήποτε PDA ή PNA, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο, για τη δική σου ασφάλεια και των άλλων...
Όλα αυτά στα λέω από προσωπική εμπειρία. Χρησιμοποιώ το D... σε PDA εδώ και 2 χρόνια, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Του περνάω κάθε μήνα τα επικίνδυνα σημεία, τις καμερούλες και πολλά άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Πολλές φορές με έχει ξελασπώσει, ακόμη και μέσα στην πόλη (πχ σε μποτιλιάρισμα, το βάζω να κάνει παρακάμψεις μέσα από στενάκια). Του έχω φτιάξει ακόμη και ένα theme, που χρωματίζει τους δρόμους ανάλογα με την κατηγορία τους, κάνοντας το έτσι πολύ ευανάγνωστο. Μέρες παιδευόμουν να βρω τα κατάλληλα χρώματα, με ήλιο, χωρίς ήλιο, σε σκοτάδι, έτσι ώστε να φαίνεται πάντα καθαρά, και μάλλον έκανα αρκετά καλή δουλειά, γιατί το θεματάκι μου είναι από τα πιο δημοφιλή...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση to DSG or not to DSG???? Δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω μέχρι τον Μάρτιο και τα 1400 που κοστίζει θα μπορόυσα να τα βάλω σε άλλα έξτρα....είμαι σε μεγάλο δίλημα........Αυτό το δίλημμα είχα κι εγώ, αλλά τελικά αποφάσισα να περιμένω...
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αχχ ο ακριβος μας ερωτας...το φτασαμε ολοι λιγο πολυ 30 χηνες...πιστευω πως ηταν βασικος στοχος της εταιρειας να πουλησει πολλα extra αφου τα πεθανε στη διαφημιση...το value for money πιστευω ειναι κοντα στα 25-26 χιλ..μη κλεισει κανενα εργοστασιο καμια βδομαδα πριν το παραλαβουμε και εχουμε εγκεφαλικα επεισοδιαΜην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να μας έρθει με άλλο σηματάκι στο καπώ...
-
Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να μας έρθει με άλλο σηματάκι στο καπώ...
Και να είναι της Porsche.........
-
Μολις διαβασα οτι εχει φτασει η αξια της vw 1000 euros per share....τι να κλεισει...
-
olympian2 προφανώς εσύ έχεις το PDA ήδη, για μένα θα είναι extra κόστος αλλά πάλι δεν θα χαλάει και αυτό το σύστημα την εικόνα το εσωτερικού άμα έχεις το rcd 510; Δύο οθόνες; Too much νομίζω. Να φανταστώ πως έχεις την βάση για το πλάι και όχι για πάνω στο αεραγωγό. Η μπαταρία του αυτοκινήτου πόσο αντέχει από την άλλη; Για το ότι το Dest... είναι πολύ καλό σαφώς έχεις δίκιο. Αλλά με ενδιαφέρει η εικόνα του εσωτερικού του αμαξιού...
Όχι δεν θέλω σήμα Porche!!! Να λείπει! Δεν θέλω να μοιάζω με τους πολλούς νεόπλουτους που απλά ξέρουν να μεταφέρουν ένα αμάξι και όχι να οδηγάνε.
Το DSG πιστεύω αξίζει, για την κατανάλωση, την ευκολία και την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Για σκέψου αν σε 5 χρόνια όλα βγένουν το λιγότερο ημιαυτόματα; Αρκεί να ελπίζουμε ότι δεν θα είναι ζημιάρικο.
-
Αν θέλετε να συγκρίνετε κάποια Alfa με το Scirocco, αυτή μπορεί να είναι μόνο η Brera (παρόμοιο μέγεθος, εμφάνιση, κλπ). Βέβαια, η Brera είναι γνωστό ότι, παρόλο που είναι όμορφη, δε στρίβει, οπότε καλά κάνετε και δε διανοείστε τη σύγκριση.να σαι καλα ρε olympian
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
olympian2 προφανώς εσύ έχεις το PDA ήδη, για μένα θα είναι extra κόστος αλλά πάλι δεν θα χαλάει και αυτό το σύστημα την εικόνα το εσωτερικού άμα έχεις το rcd 510; Δύο οθόνες; Too much νομίζω. Να φανταστώ πως έχεις την βάση για το πλάι και όχι για πάνω στο αεραγωγό. Η μπαταρία του αυτοκινήτου πόσο αντέχει από την άλλη; Για το ότι το Dest... είναι πολύ καλό σαφώς έχεις δίκιο. Αλλά με ενδιαφέρει η εικόνα του εσωτερικού του αμαξιού...Με €200 παίρνεις PNA μαζί με το πρόγραμμα. Το RNS510 ζητάει €1000 παραπάνω από το RCD510.
Η βάση είναι σταθερότατη και δεν κάνει καμία ζημιά στο ταμπλό. Στον αεραγωγό την έχω βάλει, για να είναι στο οπτικό μου πεδίο, διαφορετικά θα έπρεπε να σκύβω για να το δω. Δε φαίνεται καθόλου άσχημα. Δεν έχω πάρει την ενεργή βάση, που το φορτίζει ταυτόχρονα (θα την πάρω όμως για το Scirocco), αλλά το συνδέω στον αναπτήρα όποτε χρειάζεται. Η μπαταρία φυσικά και αντέχει (αυτό έλειπε). Εδώ το Dynaudio θα έχει 220W επιπλέον, λες να μη σηκώνει ένα PDA; Ορίστε και μερικές φωτογραφίες:
Όχι δεν θέλω σήμα Porche!!! Να λείπει! Δεν θέλω να μοιάζω με τους πολλούς νεόπλουτους που απλά ξέρουν να μεταφέρουν ένα αμάξι και όχι να οδηγάνε.
Συμφωνώ!!!
Το DSG πιστεύω αξίζει, για την κατανάλωση, την ευκολία και την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου. Για σκέψου αν σε 5 χρόνια όλα βγένουν το λιγότερο ημιαυτόματα; Αρκεί να ελπίζουμε ότι δεν θα είναι ζημιάρικο.
Επίσης συμφωνώ. Αλλά με μία επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια, νομίζω πως θα είμαστε εξασφαλισμένοι. Εξάλλου, αν είναι ελαττωματικό, θα φανεί από την αρχή...
-
Ξερει κανεις αν το RCD510 εχει video in ωστε να παρει navibox και να δουλεψει Destinator?
VW Scirocco