-
Αντε και πες οτι βρηκαμε ακρη με το το θεμα του ηχου και της εικονας.
Με το θεμα του κινητου τηλεφωνου και με τη συνδεσιμοτητα του τι κανουμε?
Και αυτο το κουμπακι στο τιμονι πως τιθεται σε ενεργο δραση?
???????????????????????? -
Όχι μωρέ δεν θέλω κάτι μη εργοστασιακό, ούτε κόντρες για ηχοσυστήματα με ενδιαφέρει να κάνω. Απλά στα χαμηλά να υπάρχει μία ποιότητα και να μπουκώνουν σε λογικά πλαίσια για εργοστασιακά ηχεία σε κάτι που προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Τι στα κομμάτια... Και εγώ για τα 300W το είδα στα extras κάτω κάτω στο pdf.
Πίσω στα navigations. Τα kenwood βλέπω χρησιμοποιούν destinator (δεν κάνω διαφήμιση απλά είναι τα μόνα). Δεν είναι δυνατό να περάσω POI μέσω usb που έχει;
http://www.kenwood.eu/products/car/navi ... T/details/ -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Αντε και πες οτι βρηκαμε ακρη με το το θεμα του ηχου και της εικονας.
Με το θεμα του κινητου τηλεφωνου και με τη συνδεσιμοτητα του τι κανουμε?
Και αυτο το κουμπακι στο τιμονι πως τιθεται σε ενεργο δραση?Άμα παραμείνεις στα εργοστασιακά τότε με την εγκατάσταση για τηλέφωνο η οποία όπως βλέπω την γερμανική μπροσούρα http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/de/Models/scirocco/media.Par.0012.File.pdf/katalog_Scirocco_200808.pdf λειτουργεί μόνο με το RCD 510 ή το RNS 510.
-
Μόλις ανακάλυψα και κάτι aftermarket που θα μπεί σίγουρα στο Scirocco μου.....
Για όσους ενδιαφέρονται ή έχουν το DSG δείτε εδώ....http://www.tidstyling.com/shop/step1.php?number=632 -
Άμα δεν βολεύουν αυτά που έχει από μόνο του θα είναι μία καλή λύση
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Άμα δεν βολεύουν αυτά που έχει από μόνο του θα είναι μία καλή λύσηΤα συγκεκριμένα χρησιμεύουν πολύ όταν είναι υπο γωνία το τιμόνι και δεν μπορείς να φτάσεις το κουμπάκι....π.χ κατέβασμα ταχύτητας μέσα στην στροφή...για τους γρήγορους
Για μένα εκτός από ευκολία προσθέτει και εμφάνιση με κόστος γύρω στα 200 ευρώ ανάλογα το υλικό κατασκευής (αλουμίνιο ή ανθρακόνημα)
-
Review του 160PS:
http://www.automobilemag.com/reviews/dr ... index.html'...understeer is clearly not part of the Scirocco's game - in constant-radius turns that would have the GTI's front tires howling and the driver yawning, the Scirocco takes a perfectly neutral set. I did an entire lap of a big roundabout with almost no steering lock on, the Scirocco in a perfect four-wheel drift.
When was the last time you saw a front-wheel-drive car do that? Answer: never.'
-
Επίσης να σημιώσω ότι το νέο 4Τ έχει συγκριτικό του 2λιτρου με το 1.8lt TT coupe.
-
Ρε μαγκες φιλοι της VW μου φαινεται δουλεια δεν ειχε ο δυαολος μαμουσε τα παιδια του... Εβγαλε η VW ενα πολυ καλο αυτοκινητο και σε καλες τιμες. Εχω ακουσει για απειρα εξτρα και προβληματισμους για το ποια απο αυτα θα του βαλετε. Ρε σεις με δουλευετε; Αντι να πατε να στην αντιπροσωπεια και να πειτε απλα, βαλε ενα TSi 160 να τελειωνουμε (που εχει εξαιρετικο βασικο εξοπλισμο) ακουω ολη την ωρα να βαλω ετουτο, το αλλο, εκεινο, να ψηνει και καφε... Ρε παρτε το οπως ειναι και χαρειτε οδηγηση...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Review του 160PS:
http://www.automobilemag.com/reviews/dr ... index.html' target='_blank'...understeer is clearly not part of the Scirocco's game - in constant-radius turns that would have the GTI's front tires howling and the driver yawning, the Scirocco takes a perfectly neutral set. I did an entire lap of a big roundabout with almost no steering lock on, the Scirocco in a perfect four-wheel drift.
When was the last time you saw a front-wheel-drive car do that? Answer: never.'
Ντάξει μην υπερβάλουμε καλά προσθιοκίνητα που το κάνουν αυτό υπήρξαν και παλιότερα. Μπράβο στην VW για την πολύ καλή προσπάθεια που είχε από οτι φαίνεται εξαιρετικό αποτέλεσμα.
@dimik Να το βάλεις, προσωπικά βρίσκω άβολη τα κουμπάκια αλλαγής πάνω στο τιμόνι αντίθετα τα αυτία πίσω από το τιμόνι είναι απείρως πρακτικότερα. -
Review scirocco TSI160 vs TT Tfsi 160, (δυστυχως στα Γερμανικα) βγαζει πρωτο το
Scirocco!http://auto.freenet.de/tests/vergleichs ... 61454.html
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Ρε μαγκες φιλοι της VW μου φαινεται δουλεια δεν ειχε ο δυαολος μαμουσε τα παιδια του... Εβγαλε η VW ενα πολυ καλο αυτοκινητο και σε καλες τιμες. Εχω ακουσει για απειρα εξτρα και προβληματισμους για το ποια απο αυτα θα του βαλετε. Ρε σεις με δουλευετε; Αντι να πατε να στην αντιπροσωπεια και να πειτε απλα, βαλε ενα TSi 160 να τελειωνουμε (που εχει εξαιρετικο βασικο εξοπλισμο) ακουω ολη την ωρα να βαλω ετουτο, το αλλο, εκεινο, να ψηνει και καφε... Ρε παρτε το οπως ειναι και χαρειτε οδηγηση...Όπως και να 'χει, ένας καφές πάντα βοηθάει. Χαίρεσαι την οδήγηση καλύτερα...
-
Ειχα την ευκαιρια να οδηγησω και εγω το scirocco 160.
Πολυ καλο, στιβαρο πλαισιο, ενα απο τα καλυτερα ηλεκτρικα τιμονια που κυκλοφορουν,
κιβωτιο οκ, φρενα δυνατα αλλα το μοτερ δειχνει να εχει 'σκαλοπατια' .
Μονο σε πληρη επιταχυνση απο σταση μεχρι τις 6200 στροφες περιπου, και γενικα σε σχετικα υψηλες στροφες επιβεβαιωνεις την δυναμη του.
Χαμηλα, δεν διακρινεται για την
ευστροφια του.
Απ' οτι φαινεται και απο την δυναμομετρηση του περιοδικου, αν και η δυναμη ειναι αντιστοιχη με το Golf GT170, 157 ιππους, η ροπη του εμφανιζεται ψηλοτερα στις 4800 αντι στις 3500 του Golf.
Μενει να δουμε και το 'μικρο' , το οποιο πιθανοτατα να απλωνει καλυτερα την δυναμη του και σε μεγαλυτερο ευρος στροφων σε σχεση με το 160.
Ισως και η διαφορα των 14 κιλων υπερ του μικροτερου μοτερ να μειωνει καπως την
διαφορα τουλαχιστον σε επιπεδο αισθησης της ιπποδυναμης στον δρομο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ειχα την ευκαιρια να οδηγησω και εγω το scirocco 160.
Πολυ καλο, στιβαρο πλαισιο, ενα απο τα καλυτερα ηλεκτρικα τιμονια που κυκλοφορουν,
κιβωτιο οκ, φρενα δυνατα αλλα το μοτερ δειχνει να εχει 'σκαλοπατια' .
Μονο σε πληρη επιταχυνση απο σταση μεχρι τις 6200 στροφες περιπου, και γενικα σε σχετικα υψηλες στροφες επιβεβαιωνεις την δυναμη του.
Χαμηλα, δεν διακρινεται για την
ευστροφια του.
Απ' οτι φαινεται και απο την δυναμομετρηση του περιοδικου, αν και η δυναμη ειναι αντιστοιχη με το Golf GT170, 157 ιππους, η ροπη του εμφανιζεται ψηλοτερα στις 4800 αντι στις 3500 του Golf.
Μενει να δουμε και το 'μικρο' , το οποιο πιθανοτατα να απλωνει καλυτερα την δυναμη του και σε μεγαλυτερο ευρος στροφων σε σχεση με το 160.
Ισως και η διαφορα των 14 κιλων υπερ του μικροτερου μοτερ να μειωνει καπως την
διαφορα τουλαχιστον σε επιπεδο αισθησης της ιπποδυναμης στον δρομο.Εγώ πάλι διαπίστωσα ομοιόμορφη δύναμη από χαμηλά μέχρι ψηλά. Η εμπειρία μου επιβεβαίωσε αυτό που έχω διαβάσει παντού, ότι η μέγιστη ροπή αποδίδεται πολύ χαμηλά, γύρω στις 1500-2000 (μην ξεχνάς ότι υπάρχει και συμπιεστής). Αυτό με το 4800 πρώτη φορά το ακούω και είναι και αδύνατο να συμβαίνει. Μήπως έχεις μπερδέψει τη ροπή με την ιπποδύναμη;
-
Το γραφουν οι 4τροχοι Νοεμβριου σελ 112.
' Η διαφορα που εντοπισαμε, ομως βρισκεται στην ροπη: 22,0 χλγμ στις 4800 σ.α.λ για το scirocco και 22,2 χλγμ στις 3500 σ.α.λ για το Golf' .
Οσο για τα 'σκαλοπατια' , λαθος εκφραση.
Διακριτικα μεν γινεται η μεταβαση απο κομπρεσορα σε τουρμπο σε σχεση με το GT170
και το γνωστο 'κλακ' τυπου κλιματισμου, αλλα δεν 'ακουει' τουλαχιστον για τα δικα μου
γουστα το μοτερ απο χαμηλα οπως θα το περιμενα.
Βασικα ειναι πολυ κριμα που δεν τοποθετουν τον 1.8 Tfsi 160.
Θα ηταν πιστευω η καλυτερη προταση της αγορας για την κατηγορια. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το γραφουν οι 4τροχοι Νοεμβριου σελ 112.
' Η διαφορα που εντοπισαμε, ομως βρισκεται στην ροπη: 22,0 χλγμ στις 4800 σ.α.λ για το scirocco και 22,2 χλγμ στις 3500 σ.α.λ για το Golf' .Η καμπύλη της ροπής είναι σχεδόν οριζόντια, από ένα σημείο και μετά (εκεί γύρω στις 1500-2000), απ' ό,τι ξέρω. Οπότε μπορεί πράγματι να εμφανίζει 22,0Kg στις 4800, αλλά στις 2000 να έχει 19,9Kg. Οπότε τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις. Σημασία στη ροπή και ιπποδύναμη δεν έχουν οι μέγιστες τιμές μόνες τους, αλλά ολόκληρη η καμπύλη.
-
Δεν διαφωνω, στις 2500 με 5000+ ειναι οντως σχεδον επιπεδη η καμπυλη συμφωνα και με την δυναμομετρηση που αναφερεται για το 160 αλλα πριν απο εκει μου φανηκε 'κουφιο' τουλαχιστον με 600χλμ περιπου στο οδομετρο.
Εν πασει περιπτωση το θεμα για μενα ειναι οτι δεν γεμιζει απο χαμηλα οπως περιμενεις απο ενα κινητηρα 160 ιππων σε επιπεδο αισθησης.
Και η πολυπλοκοτητα της εμπλοκης-απεμπλοκης κομπρεσορα σε συγκεκριμενο ευρος στροφων σε συνδυασμο με το τουρμπο αφαιρει κατα την γνωμη μου την αμεσοτητα στο πατημα του γκαζιου που μπορει καλλιστα να δωσει ο μικροτερος κινητηρας 122 που στην ουσια μαλλον πρεπει να ειναι και καλυτερος σε λειτουργια στο συνολικο φασμα στροφων του. -
Οδήγησα το 1.4 160 ps πριν 3 ώρες. Περιληπτικά έχω να αναφέρω τιμόνι άμεσο με καλή αίσθηση και καλό κράτημα στα χέρια το μέγεθός του και το υλικό του είναι ιδανικά. Η ποιότητα κύλισης είναι αρκετά καλή όπως και η ηχομόνωση και είναι χαρακτηριστικό ότι ανεβάζει στροφές χωρίς να το καταλαβαίνεις. Δεν παρατήρησα πουθενά κομπιάσματα η ξεκάθαρο σημείο εμπλοκής απεμπλοκής κομπρέσσορα-τούρμπο, τα φρένα καλά αλλά όχι κορυφαία(με χάλασε και η αίσθησή τους) οι σχέσεις του κιβωτίου ελαφρά πιο μακριές από ότι θα ήθελα αλλά το κιβώτιο μια χαρά. Στις καμπές που το δοκίμασα αποδείχθηκε σταθερότατο. Τα αρνητικά του για μένα είναι ο αποστειρωμένος χαρακτήρας (δεν ακούγεται καθόλου το μοτέρ και δεν αισθάνεσαι την επιτάχυνση, του λείπει δηλαδή ο αλήτικος χαρακτήρας) κατά τα άλλα είναι μια δελεαστική πρόταση και να μην ξεχάσω μέση κατανάλωση με ουσιαστικά καινούργιο μοτέρ (700 km στο οδόμετρο) 12.5.-
Η προσφορά επί της τιμής με όλα τα λεφτά μπροστά είναι τα 550 ευρώ των τελών ταξινόμησης, πινακίδων κτλ...
-
550 ευρω τελη ταξινομησης και πινακιδες?Πανω απο 440 δεν μου ειπαν σε καμια αντιπροσωπεια απο τις 5 που εχω παει!Για το 160 μιλαω.
-
Είδαμε το δίλιτρο σήμερα... Ωραίο, αν και το περίμενα πιο συμμαζεμένο να πω την αλήθεια. Με τις 18αρες δείχνει γομαράκι, με τα 17αρια ίσως φαίνεται πιο κόμοδο... Το σχήμα όντως είναι ωραίο και δυναμικό, μπρερίζει ελαφρώς ειδικά στον όγκο του πίσω μέρους, αλλά κατά τα άλλα μια χαρά.
Μέσα τώρα, καλή θέση οδήγησης, έχει αρκετά καλούς χώρους, αλλά κάτι παίζει με την κολώνα του τιμονιού και για να μπορείς να οδηγήσεις χωρίς άγχος πρέπει να φύγεις πίσω (τουλάχιστον εγώ). Ποιοτικώς όχι τπτ το φοβερό σε υλικά (πχ το τιγκουάν έχει μαλακότερα πλαστικά στο ταμπλώ, οι καπλαμάδες στις πόρτες είναι κάπως, σκληρό πλαστικό του κάτω μέρους), αλλά πολύ καλή συναρμογή. Εμένα μου άρεσε και το μαύρο του ουρανού στο σπορ πακ του 2λιτρου. Εικάζω πως θα έχει κάτι τριγμούς από τις χειρολαβές της πόρτας και ίσως τους κεντρικούς αεραγωγούς. Κουμπάκια κλπ του ταμπλώ μια χαρά, καλύτερα σε αίσθηση από τα κλικ-κλικ των άουντι. Πολύ ωραία καθίσματα μπρος/πίσω, και ειδικά πίσω έχει καλύτερους χώρους από ότι περίμενα. Για πόδια άπλετοι, το κεφάλι βέβαια φλερτάρει με την οροφή χωρίς να ακουμπάει τελικά.
Μείον το κατώφλι του χώρου αποσκευών, που πρώτα θέλει να ρίξεις τις βαλίτσες με επί κοντώ και μετά να τις βάλεις μέσα.
VW Scirocco