-
Μικροπροβληματα: (τωρα που θα παω συνεργειο)
2 λαμπακια (φρενων και πορειας). Το 2ο το αλλαξα πριν 3 μηνες παλι.
Χαλασμενη κλειδαρια πορτ μπαγκαζ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ επισκευη (το λεω μικροπροβλημα γιατι το εχουν το 90% των αλφα)Μπροστα δεξια ψαλιδι τριζει (μαλλον αλλαγη)
Περιεργος θορυβος στα φρενα (οταν φρεναρεις και στριβεις την ιδια στιγμη)
Θορυβος στην μπροστα δεξια αναρτηση στις αριστερες στροφες.
Θερμοστατης. Τωρα με το κρυο δεν πιανει 90 βαθμους με τιποτα (απ οτι εχω διαβασει επισης συνηθισμενο προβλημα).....και οτι αλλο προκυψει!!!!
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
για μισό
Όταν του λέτε 8.8-5 στην πόλη για 'καλή ' κατανάλωση, η Alfa δηλαδή πόσο καίει;11,2 lt είναι η εργοστασιακή τιμή. Από αυτό μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται.
Ας μας πει όμως ακριβέστερα ο medos. -
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Συγγνώμη Medos αλλά όπως είδα στο''Τεχνικά θέματα-Βελτιώσεις'' έχεις μικρότερο αυτοκίνητο Clio 1.4.Μετά απ' αυτό δεν βλέπω κανένα πραγματικά λόγο να πας στο Jazz.Λογικά σε ένα μικρομεσαίο ή μεσαίο πρέπει να κατευθυνθείς
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
2 λαμπακια (φρενων και πορειας). Το 2ο το αλλαξα πριν 3 μηνες παλι.Για δες μήπως η μπαταρία σου είναι στα τελευταία της. Αν συμβαίνει αυτό δημιουργούνται peaks στο ηλεκτρικό κύκλωμα με αποτέλεσμα να καίγονται διάφορες λάμπες.
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ επισκευη (το λεω μικροπροβλημα γιατι το εχουν το 90% των αλφα)
Έχει υπόψιν ότι η Alfa Romeo έχει βγάλει νέο ανταλλακτικό για το μεταβλητό, στο οποίο έχει αντικαταστήσει κάποια πλαστικά μέρη με μεταλλικά. Λέγεται ότι τα προβλήματα αξιοπιστίας του εξατήματος έχουν πλέον λυθεί. Δες και αυτό το topic: http://www.alfisti.gr/forum/viewtopic.p ... 3&start=84
Μπροστα δεξια ψαλιδι τριζει (μαλλον αλλαγη)
Μάλλον το πάνω ψαλίδι είναι. Ίσως χρειάζεται απλά ένα γρασσάρισμα.
-
το κλιο ειναι του αδερφου μου
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
για μισό
Όταν του λέτε 8.8-5 στην πόλη για 'καλή ' κατανάλωση, η Alfa δηλαδή πόσο καίει;11,2 lt είναι η εργοστασιακή τιμή. Από αυτό μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται.
Ας μας πει όμως ακριβέστερα ο medos.Σε κίνηση μέσα στην πόλη;;;;
Μα καλά 1600άρι δεν είναι; -
Ο χρήστης medos έγραψε:
Μικροπροβληματα: (τωρα που θα παω συνεργειο)2 λαμπακια (φρενων και πορειας). Το 2ο το αλλαξα πριν 3 μηνες παλι.
Μπορείς να τα αλλάξεις μόνος σου. Είναι πολύ εύκολο και υπάρχουν σαφείς οδηγίες στο manual. Άσε που έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και λίγο με το αυτοκίνητο, πέραν του πλυσίματος. Κάτι είναι κι αυτό στην εποχή των πλαστικών καλυμμάτων και των ηλεκτρονικών.
Προσωπικά θεωρώ μεγαλυτερο πρόβλημα το ότι δεν αλλάζει το λάστιχο στου πίσω καθαριστήρα, αλλά πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το βραχίωνα (50
-
Α, και ο ελαττωματικός μεταβλητός επιβαρύνει την κατανάλωση, ειδικά στις χαμηλές στροφές -> οδήγηση μέσα στην πόλη.
-
13αρια με 14σαρια καταναλωση στην πολη.
Επαρχιακος και Ε.Ο. απο 8 μεχρι 9
Τα βυ@@α του καιει.
Μπαταρια την αλλαξα περισυ το καλοκαιρι. Την βραδια του τελικου (Euro) με αφησε απο μπαταρια.
-
kyan οταν λες καινουριο ανταλακτικο εννοεις αλλαγη ολου του μεταβλητου ή επισκευη. Γιατι η αλλαγη κοστιζει κανα 250αρι απ'οτι θυμαμαι και εχει ληξει και η εγγυηση μου.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σε κίνηση μέσα στην πόλη;;;;
Μα καλά 1600άρι δεν είναι;Και το RX-8 είναι 1300άρι. Όμως καίει τα διπλάσια από το δικό μου 1400άρι.
-
[quote='Hachiroku_GR']Προσωπικά θεωρώ μεγαλυτερο πρόβλημα το ότι δεν αλλάζει το λάστιχο στου πίσω καθαριστήρα, αλλά πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το βραχίωνα (50
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
kyan οταν λες καινουριο ανταλακτικο εννοεις αλλαγη ολου του μεταβλητου ή επισκευη. Γιατι η αλλαγη κοστιζει κανα 250αρι απ'οτι θυμαμαι και εχει ληξει και η εγγυηση μου.Αλλαγή. Όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις το μεταβλητό (νομίζω πως δεν παίρνει δεύτερη επισκευή) να προσέξεις να σου βάλουν το καινούργιο ανταλλακτικό.
ΥΓ: Το Alfisti forum το ξέρεις έτσι;
-
για πεστε μου σας παρακαλω πως βαζω παραθεση κειμενου?
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
για πεστε μου σας παρακαλω πως βαζω παραθεση κειμενου?πατάς το , πάνω δεξιά στο μήνυμα που θέλεις να παραθέσεις.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
για πεστε μου σας παρακαλω πως βαζω παραθεση κειμενου?Πατάς το Quote πάνω δεξιά από τη δημοσίευση που θες να παραθέσεις ή το Quote πάνω από το πλαίσιο κειμένου της απάντησης για να κάνεις παράθεση κάποιου κειμένου γενικώς.
-
Κάτω τα χέρια από την Alfa!!!
Πρώτη φορά δεν συνηγορώ υπέρ του Jazz. Η γνώμη μου είναι ότι μετά από τον πρώτο ενθουσιασμό του καινούργιου θα μετανιώσεις.
Πόσο υπολογίζεις να πουλήσεις την Alfa; Εϊσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ: Το Alfisti forum το ξέρεις έτσι;ειμαι μελος
-
[quote='kyan'][quote='Hachiroku_GR']Προσωπικά θεωρώ μεγαλυτερο πρόβλημα το ότι δεν αλλάζει το λάστιχο στου πίσω καθαριστήρα, αλλά πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το βραχίωνα (50
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Με το ρολόι χρονομετράς και μια ευχάριστη διαδρομή, ενώ με το κομπολόι προσπαθείς να υπομένεις μέχρι αυτή να τελειώσει...ετσι οπως εχει γινει η κατασταση στους δρομους (κινηση κλπ) για να απολαυσεις μια διαδρομη ή πρεπει να κυκλοφορεις μεταμεσονυκτιες ωρες, και παλι παιζεται, ή να φυγεις καμια 100 χλμ εξω απ την Αθηνα (που χρονος?).
Αστα να πανε!!!!!
Να πουλησω το ρολοι......και να παρω κομπολοι?????