-
Μάλιστα. Δεν είναι ακριβώς 20€ γιατί οι τιμές είναι για 1 ελαστικό. Είναι 30 πολύ plus. Αλλά οκ.
Για 26 Χ 1.5 σλικ και σεμισλικ κάποια αντίστοιχη πρόταση; Από ευρώπη πλιζ.
-
http://www.tsirikosbikes.gr/bike-spare- ... -tire.html
ο Τσιρίκος έχει γενικά ποικιλία αν και τσιμπημένος λίγο στις τιμές.
πάντως μπορείς να βρεις καλά λαστιχάκια με max 35-40 ευρώ (πριν εννοούσα 20 το ένα .. ).του κιλομιτερ δεν μπορώ καν να φανταστώ τι είδους λάστιχα φοράει ..
-
ΑΑΑΑ 20 το ένα ναι. Γιατί 10 το ένα βάζεις λάστιχα που δένουν τα καράβια στα λιμάνια.
-
ναι ρε συ μπερδεύτηκα , θυμόμουν ένα 18ευρο ,αλλά κοίταξα στο αρχείο μου και επρόκειτο για σετ πετάλια flat που είχα αλλάξει στο mtb.. .
τα conti doublefighter τα είχα βάλει 36 γιούρια.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΑΑΑ 20 το ένα ναι. Γιατί 10 το ένα βάζεις λάστιχα που δένουν τα καράβια στα λιμάνια.Εγώ φοράω Kenda των...6 ευρώ... (το ένα, έτσι; )
Έχω φορέσει και ακριβά, Bontrager, Continental και Schwalbe Marathon Plus.
Δεν βλέπω και τρελές διαφορές, μάλλον οι διαφορές (που λογικά θα υπάρχουν) φαίνονται σε οριακές περιπτώσεις, π.χ αν οδηγάς με μέσο όρο 50χλμ/ώ . -
ρώτα τον kilomeater να σου πει.
-
Οκ, εγώ έχω τρέκινγκ, ο kilomeater έχει mtb. Για λιγότερα σκασίματα, μάλλον αναγκάζεται να πάει σε ακριβά λάστιχα.
-
Κυριοι... εχω νεα: αλλαξα λαστιχα!!!!!
Εκτος απο το προφανες (το οτι εσκαγαν αβερτα) με ειχανε κουρασει πολυ απο το θορυβο κυλησης και την αντισταση τους
Τα παλαια λαστιχα ηταν κατι Kenda , εχω ξεχασει ηδη το μοντελο τους, αλλα ηταν mountainbikιστικα , και φαινότανε ακριβως ετσι:
Λοιπον πηγα και αγορασα τα ακόλουθα
Schwalbe Land Cruiser 26x190/200
Η τοποθέτηση , με βαση την τρομερή εμπειρία που εχω πλεον (...) ηταν ευκολη
η πρωτη βολτα δε, αποκάλυψη
-ποοοοολυ πιο ευκολη κυληση απο τα προηγουμενα
περασα ενα πεζοδρομο που τον κανω καθε μερα και τον ξερω με κλειστα ματια , και για ιδια προσπαθεια εκει που πηγαινα με ~17Kmh τωρα πηγαινα με 22Kmh, μιλαμε για τεραστια μεταβολη. Επιασα κατι ταχυτητες 30-35 που παλαιοτερα μονο σε κατηφορα εβλεπα.....
-θορυβος? ποιος θορυβος??
-σε χωμα-χαλικακι-παραλια ειναι χειροτερα (εφαγα κατι γλυστρες) αλλαοκ, για περασμα περιπάτου που κανω εγω , παλι περναςμενει να δουμε πως θα παμε απο σκασιματα, αλλα προς το παρον ειμαι ενθουσιασμενος
Για τη χρηση που κανω εγω, ειναι πραγματικά κριμα που παιδευόμουνα με το αλλου τυπου ελαστικο μεχρι σήμεραΤιμη: 14x2
ΥΓ) πωλειται εκπαιδευτικό κιτ εκμάθησης αλλαγης σαμπρέλας και τοποθέτησης ελαστικών
περιλαμβάνει οδηγίες (μια Α4 pdf) , λεβιεδακια και 2 ελαστικα Kenda δώρο -
αν δεν πολυπάς χώμα πάλι εξτριμ τα βρίσκω.
εγώ στο ένα mtb που το έχω κάνει urban ασφάλτινο πλέον γιατί η κούρσα δεν κάνει για όλα έχω αυτά :
Βοntarager H2 Eco 1.5' τα είχα πάρει πριν 3 χρόνια 15€ το ένα και με έχουν βγάλει παληκάρι
-
κοιτα δεν κανω μεγαλες διαδρομες ουτε τιποτα extreme αλλα μπαινω σε κατι παραλιες κατι παρκα με χαλικια αμμο κτλ
νομιζω μεχρι εδω καλα ειμαστε, ηδη εφαγα κανα δυο γλυστρες αλλα οκ, προσαρμοστηκα, μη παμε και σε φαλακρο τελειως -
Αν κατεβεις ν.π η κανα φλοισβο στειλε να κανουμε βολτιτσα kilomeater
-
Αγαπητέ dimsabas
Σου στέλνω χαιρετίσματα απο την πανέμορφη ΜΟΥΧΑ !Μετα απο καιρο ήρθα επιτέλους στο πεθεροχωρι και χτύπησα ενα μεγαλο γύρο
Λιμνης πλαστηρα (απο καρδιτσα )
Όμως παρ ότι θεωρώ τον εαυτό μου προπονημενο , μου φάνηκε πολυ βαρβάτο
2370 υψομετρικά και η ανηφόρα απο τη μητρόπολη επανω στη λίμνη ατέλειωτη .
Η δε ανηφόρα από Ναιαδες για Μπελοκομυτη ....... ΖορικηΙδού και οι φωτο :
-
εγω κουραζομαι να κανω το γυρω με το αυτοκινητο,και την εβγαλες με ποδηλατο ρε θηριο;
respekt -
Έχω καλό ποδηλατο ρε !
-
Μου έφτιαξες το κέφι ρε Λευτέρη! Εύγε!
Όχι μόνο έκανες το γύρο της λίμνης, αλλά ανέβηκες κι εκεί από την πεδινή Καρδίτσα. Ήδη αυτό είναι ένα μικρό κατόρθωμα.
Υπάρχει μια ελπίδα να τα καταφέρω το Πάσχα, αλλιώς το καλοκαίρι. Πάντως, δεν ονειρεύομαι κουρσοκατάσταση και το γύρο της λίμνης, αλλά άγριες καταστάσεις με το ΜΤΒ.
-
Απίστευτος! Χαρά στο κουράγιο σου
Όταν μιλάμε για 2300 μέτρα υψομετρικά τι ακριβώς εννοούμε; -
Εννοούμε το συνολικό άθροισμα απο τις ανηφορες της διαδρομής ..... Τα συνολικά μέτρα που ανέβηκε ο ποδηλατης σε μια βόλτα !
-
Λευτέρη, για πες τώρα και τι έφαγες μετά...
-
Αγαπητέ famas η καρδιτσα εχει πολυ ωραια παϊδακια !!!
Και μιας που πιάσαμε κουβέντα , πάρτε και μια Απ το προηγούμενο Σάββατο :
Θερμη - Ιερισσος 102 Κμ 1900 υψομετρικά
-
και ενα ' σεκλετι '
Αφού με προκαλέσες απο το ' ΤΣΑΡΔΑΚΙ ' best in lake Plastira !!!
Η ζωή...ποδήλατο!