-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Aυτό το gps tracker δουλεύει με κάρτα sim σωστά; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις ένα καρτοκινητό και να του βάζεις το ελάχιστο ποσό κάθε έξι μήνες για να μην ακυρωθεί το νούμερο;Τις συντεταγμένες πως τις στέλνει;Με σμς;Τότε πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα.
-
ναι ή με σμσ ή με gprs
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τις συντεταγμένες πως τις στέλνει;Με σμς;Τότε πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα.Φυσικά, αλλά αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση κλοπής, διαφορετικά δεν ξοδεύεις το υπόλοιπο της κάρτας.
Αυτό εδώ http://www.itrack.gr/ αναφέρεται σε credits. Δεν κατάλαβα τι είναι αυτά και γιατί πρέπει να τα έχεις.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τις συντεταγμένες πως τις στέλνει;Με σμς;Τότε πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα.
Φυσικά, αλλά αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση κλοπής, διαφορετικά δεν ξοδεύεις το υπόλοιπο της κάρτας.
Αυτό εδώ http://www.itrack.gr/ αναφέρεται σε credits. Δεν κατάλαβα τι είναι αυτά και γιατί πρέπει να τα έχεις.....
Τα € που βάζεις στην κάρτα δεν έχουν ημερομηνία λήξης;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τις συντεταγμένες πως τις στέλνει;Με σμς;Τότε πρέπει να έχει κάποιο ποσό μέσα.
Φυσικά, αλλά αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση κλοπής, διαφορετικά δεν ξοδεύεις το υπόλοιπο της κάρτας.
Τα € που βάζεις στην κάρτα δεν έχουν ημερομηνία λήξης;
Δεν ξέρω τι έχουν, αλλά αν δεν φορτώσεις την κάρτα μετά από έξι νομίζω μήνες ακυρώνεται ο αριθμός. Έτσι νομίζω τουλάχιστον και γι'αυτό ρώτησα αρχικά
Βασικά αυτό με είχε απασχολήσει και για ένα άλλο άσχετο λόγο: στο εξοχικό μου έχω ένα σύστημα ενεργοποίησης του καλοριφέρ μέσω τηλεφώνου. Είχα σκεφτεί να βάλω το πρόγραμμα 'κατ'εξοχήν'του ΟΤΕ, αλλά τότε θα έπρεπε να κάνω την τηλε-ενεργοποίηση μέσω κάρτας sim για τις περιόδους εκτός χριστουγέννων που δεν θα λειτουγούσε το σταθερό. Αυτό δεν απαιτούσε να έχεις μονάδες μέσα γιατί μόνο δέχεται τηλεφώνημα, αλλά αν τύχαινε και δεν πήγαινα για έξι μήνες θα ακυρωνόταν η σύνδεση και δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω.......
-
Ωραίο αντικλεπτικό. Αλλά πόσο εύκολο είναι να κλέψεις όχι το ποδήλατο αλλά το ίδιο το αντικλεπτικό;;!!!
-
Το itrack το έβαλα γιατί το ξέρω ότι ασχολείται με λύσεις.
Αυτοί έχουνε ωραίες λύσεις με interface δικό τους όπου βλέπεις χάρτη κατευθείαν. δεν έχεις μόνο coordinates και τα βάζεις εσύ σε google maps. Κοινώς βλέπεις το αυτοκίνητο σου να μετακινείται σε χάρτη online.Είναι και υπηρεσία. Αν δε θέλεις παίρνεις μόνο εξοπλισμό και σου στέλνει Χ και Υ
-
-
Λοιπον εδω και καιρο σταδιακα το ποδηλατακι μου αρνείται να παρει την πρώτη (την 'αργη') εμπρος
Εχει 3 ταχύτητες εμπρος, οι 2 και 3 (η πιο γρήγορη) παιζουνε μια χαρα, η πρώτη αρχισε να μην μπαινει παρα οταν ηθελε και καταληξαμε να μην μπαινει καθολου πλεον.
Φαινεται σαν να μην εχει δυναμη να σπρώξει το μεταλλο την αλυσιδα στο μικρο γραναζι τερμα μεσα οταν τραβαω τη ντιζαεπαιξα με δυο βιδες (low - high) που εχει χωρις να ξερω τι κανουνε ακριβως ετσι για πειραματισμο, μου φανηκε οτι μπορουσα να καταφερω κατι θεωρητικα (καταλαβα πως δουλευεουνε στην πραξη) αλλα και παλι αποτελεσμα μηδεν
Καμια ιδεα τι μπορω να κανω? νομιζω αρχισαμε απο τοτε που ειχα φαει μια καλη χυμα (με σπασιμο χεριου μεσα...) αρχικα με πολυ μικρη συχνοτητα αλλα διαρκως αυξανόμενη
υστατη λυση να το αλλαξω ολο το εμπρος ντεραγιερ
σε αυτη την περιπτωση
α) εχει σχεση το ποσες ταχυτητες εχει το πισω? (7) γιατι βλεπω σε κατι websites που τα συνδεουν καπως
β) ειναι δυσκολο να το περάσω μονος μου; στο τοποθετουνε με την αγορα η σε χρεώνουνε;
γ) κανα φτηνο αξιοπιστο? απαιτησεις δεν εχουμε το ποδηλατο ειναι low end οποτε .... -
Η βίδα high περιορίζει το τέρμα τις διαδρομής προς τις μακριές σχέσεις. Η βίδα Low προς τις κοντές. Και τα δύο χρησιμοποιούνται για να μη φεύγει το ντεραγιέ εκτός προς τα πάνω ή κάτω αφού έχεις ρυθμίσει σωστά την ντίζα. Η ντίζα ρυθμίζεται από το μοχλάκι στο τιμόνι ( σφίγγει- χαλαρώνει) . Λογικά μόνο ρύθμισμα θέλει.
-
σημερα αλλαξα σαμπρελα μετα απο... 30(;) χρονια.
Ειχα αγορασει δυο σαμπρελες για τα ποδηλατα των παιδιων εδω και κανα μηνα, αλλα δεν 'πιανόμουνα'
μετα απο πολυ πρηξιμο απο τον μικρο του αλλαξα τη σαμπρελα (αμνέλπιστα εύκολα ) και τον πηγα στο Μπασκετ με το πδηλατο (αυτο 'πονεσε' περισσοτερο)
η τρομπα απο το Lidle ειναι πολυ καλη , απλα δεν εμαθα πως να βγαζω το ακροφυσιο της απο την βαλβίδα της ροδας
-
Το ότι δε γράφω για αυτό δε σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να μου τρυπάνε οι σαμπρελες.
Αν και έκοψα λίγο να πατάω οτιδήποτε μη τσιμεντομενο και κάπως έπεσε η συχνότητα
-
:razz:
Σαμπρελοmeater -
On the bright side, έχω γίνει μάστορας στην αλλαγή σαμπρελας
-
Σωστος !!
Παντως προφανως τα λαστιχα σου ειναι για πεταμα. Με ενα εικοσαρικακι αλλαξε τα.. -
Με 20€ το ζευγάρι είναι πάλι φτηνιάρικα. Αλλά για δώσε κανα λινκ να τσεκάρουμε;
-
υστατη λυση να το αλλαξω ολο το εμπρος ντεραγιερ
Θα πας το ποδήλατο στο μάστορα, και με 15-20 ευρώ θα σου ρεγουλάρει όλες τις ταχύτητες. Έχε υπόψη σου ότι οι μπροστά ταχύτητες είναι συνήθως και οι πιο δύσκολες στη ρύθμιση, και με τις μικρότερες ανοχές. Πολύ σπάνια ένας απλός αναβάτης μπορεί να τις ρυθμίσει. Για αλλαγή ούτε λόγος.
-
Πολλά ακούγονται τα 15-20 ευρώ για τη ρύθμιση ενός ντεραγιέ. Με λιγότερα από 30 φέρνεις από την Αγγλία μπροστινό ΧΤ.
Ιδανικές μέρες για βόλτες, πάρτε τους δρόμους. Εγώ διάγω δεύτερη φάση έρωτα με τα ΜΤΒ μου. Τόσο πολύ, που είχα να κάνω κανονική κουρσοβόλτα κάνα τρίμηνο. Χτες ξαναέκανα και μου φάνηκε σαν να έκανα πρώτη φορά. Μπορεί να έκανα λίγο (σκάρτα 20 χλμ), αλλά σε κάποια φάση είχα σκυλοβαρεθεί. Πολλή βαρεμάρα ρε παιδί μου το κουρσάκι. Πηγαίνεις-πηγαίνεις, πιάνεις ένα σταθερό ρυθμό κι ένα συγκεκριμένο cadence και πας ασταμάτητα. Τίποτα να σε ιντριγκάρει.
Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση βέβαια για τη συγκίνηση (αλλά και την επικινδυνότητα) που έχει ένα καταβασιάρικο μονοπάτι. Ακόμα όμως και μια XC διαδρομή (δηλαδή ένας νορμάλ δασικός δρόμος) είναι απείρος πιο πωρωτικός και χαριτωμένος. Ο δρόμος έχει περισσότερο την έννοια της τελειοποιημένης προπόνησης.Τις προάλλες έκατσα να υπολογίσω τι έχω δώσει για τα ποδήλατα από το καλοκαίρι και μετά. Χωρίς κάποια τρελή αναβάθμιση (π.χ. μια καλή ανάρτηση στο ΜΤΒ ή κάτι άλλο στο κουρσί, που είναι απλό αλουμινένιο των 11.5 κιλών), το ποσό ξεπερνά τα 2 χιλιάρικα.
Και μιλάμε πάντα για ένα απλό XC διπλανάρτησο που αγοράστηκε μεταχειρισμένο κι ένα κουρσάκι που είναι για γέλια (άκου εκεί 11.5 κιλά... ). Δεν έχω παράπονο όμως, έχω καταργήσει (σχεδόν τελείως) το αυτοκίνητο για τις προσωπικές μου μετακινήσεις, το γυμναστήριο και η ποδηλασία αποτελεί το βασικό μου χόμπι. Πού οι εποχές των Miata και των Μεγάρων.
Τι θέλω πολύ να αγοράσω; Αυτό εδώ. Λιώνει η κεφάλα μου με το full face κράνος. Πάει όμως κάνα 140άρι το άτιμο, αλλά τα αξίζει τα λεφτά του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με 20€ το ζευγάρι είναι πάλι φτηνιάρικα. Αλλά για δώσε κανα λινκ να τσεκάρουμε;http://www.ebay.com/itm/Continental-Flo ... 2c7ea84e8f
Kαι για λίγο πιο πολύ άσφαλτο :
http://www.ebay.com/itm/Continental-Dou ... 2ecf4b3169http://www.ebay.com/itm/Kenda-K1083A-26 ... 2c7eb2b960
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
.Τι θέλω πολύ να αγοράσω; ......
έλα μια χαρά είναι , ούτε καν 150 ευρώπουλα !!
Η ζωή...ποδήλατο!