-
Aυτή η αντιπαράθεση για τα freeday μας έχει κουράσει και έχει μολύνει το ωραίο τόπικ του ποδηλάτου. Τελειώνετε λοιπόν
-
Συμφωνω απολυτως..το καναμε μεσανατολικο..
-
dimsabas, φαινεται καλο vfm το αντιανεμικο. φχαριστω για το μοιρασμα
-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Δε λεει αυτο... Να διαβαζουμε και λιγο πισω απο τις λεξεις ακομα και μεσα στη λυσσα της υπερασπισης της αποψης μαςΠροφανως εννοει οτι μετα το απαραδεκτο και τραγικο γεγονος αντι οι συνποδηλατες να εχουν ως πρωτη αντιδραση να δουν τι επαθαν οι τραυματιες και να τους βοηθησουν, η πρωτη αντιδραση ειναι να κυνηγησουν τον εγκληματια.
Κοιτα λιγο πιο προσεκτικα το βιντεο και θα δεις οτι ο οδηγος δεν σταματησε καθολου
και οσοι κοιταζουν προς το μερος του ειναι επειδη συνεχιζε να χτυπαει κοσμο φευγοντας,
πες μου αν κανω λαθος, δεν εχω προβλημα και θα το καταλαβω.Aυτή η αντιπαράθεση για τα freeday μας έχει κουράσει και έχει μολύνει το ωραίο τόπικ του ποδηλάτου. Τελειώνετε λοιπόν
Δεν εχεις αδικο.
-
Από σήμερα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Ideal Megisto 2012, το οποίο και μου έκαναν δώρο
Ως πιο γνώστες, τι θα μου προτείνατε ως πρώτες αγορές; Φωτάκια, κλειδαριές κλπ... Να σημειώσω πως βρίσκομαι σε περίχωρο της Θεσσαλονίκης, πράγμα που σημαίνει πως οι κλοπές δεν είναι τόσο συχνές όσο στην Θεσσαλονίκη, ενώ πιθανότατα να χρειαστώ ένα σχετικά δυνατό φως.
-
Πιο κατω σε κλειδαρια δε θα επεφτα οτι ποδηλατο και να καβαλουσα... 37 ευρω και κλειδωνεις και μπροστινη ροδα με το καλωδιο.
http://www.evanscycles.com/products/kry ... e-ec035396Αν και εγω προσωπικα ΟΠΟΥ και αν εμενα, θα επαιρνα αυτη στα 55 ευρω.
http://www.evanscycles.com/products/kry ... o-ec027275 -
Αρτι αφιχθεις σπιτι απο το σημερινο freeday. Πολυ ωραια βραδια για πεταλι , το κρυουλακι σε τσιτωνε οσο επρεπε , δεν ειχε πολυ κοσμο (καμμια 300αρια) , προφανως λογω Εθνικης κ καιρου.
Εξαιρετικη παρεα στην βολτα ο P.George τον οποιο κ γνωρισα απο κοντα ! -
Εμπρόσθιο προβόλι και ένα πίσω φως.
Και για να είσαι πλήρως καλυμμένος, τσίμπα κι ένα τέτοιο.
Για κλειδαριές δεν ξέρω να σου πω. Πάντως Abus και Cryptonite θεωρούνται πολύ καλές.
Με γεια το νέο σου ποδηλατάκι και καλές βόλτες. Θέλουμε και μεις τέτοια δώρα...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από σήμερα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός Ideal Megisto 2012, το οποίο και μου έκαναν δώρο
Ως πιο γνώστες, τι θα μου προτείνατε ως πρώτες αγορές; Φωτάκια, κλειδαριές κλπ... Να σημειώσω πως βρίσκομαι σε περίχωρο της Θεσσαλονίκης, πράγμα που σημαίνει πως οι κλοπές δεν είναι τόσο συχνές όσο στην Θεσσαλονίκη, ενώ πιθανότατα να χρειαστώ ένα σχετικά δυνατό φως.Με γειά, καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
ΚΡΑΝΟΣ...
Ποδηλατικό εσώρουχο με μαξιλαράκι ή κολάν για να προσταατεύσεις την «οικογένεια» και να μην πιάνεσαι.
Καθρέφτη. (πολύ χρήσιμος σε αστικό περιβάλλον)
Φώτα μπρός/πίσω.
Αν κάνεις μακρινές βόλτες είναι χρήσιμα τρόμπα χειρός (προσαρμόζεται πάνω στο ποδήλατο) και ένα σετ αλλαγής σαμπρέλλας (σε τσαντάκι κάτω από την σέλλα).
Προαιρετικά ΚΑΛΟ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ) λουκέτο αν πρόκειται να το αφήνεις για λίγο κάπου. (αυτό θέλει άπειρη προσοχή πάντα)Αν κινήσε σε αστικό περιβάλλον ένα οποιοδήποτε καλό μπροστινό φώς σου κάνει, δεν χρειάζεσαι προβολέα για να φωτίζεις το σύμπαν.
Και είναι περισσότερο χρήσιμο σε λειτουργία strobe για να σε βλέπουν παρά για να βλέπεις εσύ. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Αρτι αφιχθεις σπιτι απο το σημερινο freeday. Πολυ ωραια βραδια για πεταλι , το κρυουλακι σε τσιτωνε οσο επρεπε , δεν ειχε πολυ κοσμο (καμμια 300αρια) , προφανως λογω Εθνικης κ καιρου.
Εξαιρετικη παρεα στην βολτα ο P.George τον οποιο κ γνωρισα απο κοντα !Εξαιρετική βόλτα σε σχετικά έρημες περιοχές με έξτρα χαλαρότητα και μακρυά από αυτοκίνητα και κίνηση.
Επίσης ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην συμμετοχή των Ποδηλατών Σύρου και τα 13 άτομα που ήρθαν από το νησί μόνο και μόνο για να ποδηλατίσουν μαζί μας και να επιστρέψουν με το πρώτο πρωϊνό καράβι...
Την επόμενη φορά να βρεθούμε giannik.
-
-
Σωσίβιο και φωτοβολίδες δεν βλέπω!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σωσίβιο και φωτοβολίδες δεν βλέπω!!!Αυτά τα έχω στο αμάξι
-
Πού πας έτσι ξυπόλητος στα αγγούρια; Ξηρά τροφή; Εκείνη τη σκόνη που καθαρίζει το μολυσμένο νερό;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πού πας έτσι ξυπόλητος στα αγγούρια; Ξηρά τροφή; Εκείνη τη σκόνη που καθαρίζει το μολυσμένο νερό;Kάτσε και θα ανεβάσω και το άλλο τσαντάκι που έχω
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Εξαιρετικη παρεα στην βολτα ο P.George τον οποιο κ γνωρισα απο κοντα !Εξαιρετική βόλτα σε σχετικά έρημες περιοχές με έξτρα χαλαρότητα και μακρυά από αυτοκίνητα και κίνηση.
Επίσης ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην συμμετοχή των Ποδηλατών Σύρου και τα 13 άτομα που ήρθαν από το νησί μόνο και μόνο για να ποδηλατίσουν μαζί μας και να επιστρέψουν με το πρώτο πρωϊνό καράβι...
Την επόμενη φορά να βρεθούμε giannik.
Εννοειτε να βρεθουμε , με τον p.george εχτες γνωριστηκαμε απο κοντα. Πραγματικα το ευχαριστηθηκα εχτες , ηρεμη βολτα σε ομορφες γειτονιες , ο καιρος γαματος κ αφησαμε κ 1 λωριδα κυκλοφοριας στην Β.Σοφιας !! (kacey allert !!).
Τα παιδια απ τη Συρο ηταν μπροστα μας , μπραβο τους , χαρας το κουραγιο τους! -
Ο χρήστης danonito έγραψε:
Πιο κατω σε κλειδαρια δε θα επεφτα οτι ποδηλατο και να καβαλουσα... 37 ευρω και κλειδωνεις και μπροστινη ροδα με το καλωδιο.
http://www.evanscycles.com/products/kry ... e-ec035396Αν και εγω προσωπικα ΟΠΟΥ και αν εμενα, θα επαιρνα αυτη στα 55 ευρω.
http://www.evanscycles.com/products/kry ... o-ec027275Καλά και πανίσχυρα τα mini πέταλα αλλά όταν στην πράξη μου φαίνονται λίγο κοντές. Γιατί καλή η κλειδαριά, το θέμα είναι να μην κόβεται και το σημείο σύνδεσης, όπως συνέβη σε φίλο που το είχε δέσει με κλειδαριά σχεδόν τριψήφιας τιμής σε ιστό οδοσήμανσης.
Το καλύτερο δέσιμο είναι στις κολόνες που έχουν ψιλοτυποποιημένη διάσταση ~10Χ10 cm και είναι τόσο τσίτα που δεν έχει χώρο για να βάλει εργαλεία...
Φυσικά το άλλο απαραίτητο για νέο ποδηλάτη είναι το κράνος και το πίσω φως. Ξεκινάς με αυτά τα τρία απαραιτήτως και βάζεις σιγά σιγά πράγματα...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πού πας έτσι ξυπόλητος στα αγγούρια; Ξηρά τροφή; Εκείνη τη σκόνη που καθαρίζει το μολυσμένο νερό;Γκατζετακιας ο τύπος !
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καλά και πανίσχυρα τα mini πέταλα αλλά όταν στην πράξη μου φαίνονται λίγο κοντές. Γιατί καλή η κλειδαριά, το θέμα είναι **να μην κόβεται και το σημείο σύνδεσης, όπως συνέβη σε φίλο που το είχε δέσει με κλειδαριά σχεδόν τριψήφιας τιμής σε ιστό οδοσήμανσης.
**
Το καλύτερο δέσιμο είναι στις κολόνες που έχουν ψιλοτυποποιημένη διάσταση ~10Χ10 cm και είναι τόσο τσίτα που δεν έχει χώρο για να βάλει εργαλεία...Φυσικά το άλλο απαραίτητο για νέο ποδηλάτη είναι το κράνος και το πίσω φως. Ξεκινάς με αυτά τα τρία απαραιτήτως και βάζεις σιγά σιγά πράγματα...
Πολυ σωστο το εντονο που ειπες... Καλα που εκοψαν στυλο σημανσης? ημαρτον. Παντως αυτο που λες ισχυει συνηθως με οτι και να κλειδωνεις το αδυναμο γινεται το σημειο που δενεις πανω...
-
Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας!
Πίσω μου έχουν βάλει ένα φωτάκι από το κατάστημα, αλλά πιθανότατα να αγοράσω ένα πιο δυνατό. Σίγουρα πάντως θα χρειαστώ ένα φως μπροστά. Για το Skyray, μου φαίνεται λίγο ακριβό, αλλά κυρίως νομίζω πως είχα διαβάσει κάποιες σελίδες πριν πως μετά από κάποιο διάστημα πέφτει πολύ η απόδοση της μπαταρίας. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Όσο για το βαλιτσάκι του Dodger, το είδα και τρόμαξα. Ούτε στο αυτοκίνητο δεν έχω τέτοια οργάνωση! Οι φωτογραφίες με το κουρσάκι πάρα πολύ ωραίες. Να το χαίρεσαι και μπράβο για την δουλειά που έριξες, πραγματικά αξίζει.
Η ζωή...ποδήλατο!