-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το μέγεθος δεν το ξέρω.
Για 1.75 ύψος περίπου τι πρέπει να κοιτάξω?Αν και πέρα από το ύψος, παίζει ρόλο κι ο καβάλος, χοντρικά είσαι για medium. Κάπου στο 1.76-1.77 αρχίζουν τα Large, οπότε ίσως και με Large να νιώθεις άνετα. Το καλό για σένα είναι ότι τα περισσότερα μεταχειρισμένα (9 στα 10) είναι σε αυτά τα δύο μεγέθη, οπότε δε θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Καβάλα και τα δύο μεγέθη και θα δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα.
-
προσωπικη εμπειρια ειναι οτι παιζει περισσοτερο σημασια ο καβαλος απο το υψος...
στην περιπτωση μου λογο υψους (187) θελανε να μου δωσουνε ενα νουμερο μικροτερο ποδηλατο...αλλα μολις τους ειπα καλυτερα μετρηστε καβαλο αμεσως το 'ξεχασαν' και μου εδωσαν το σωστο νουμερο το οποιο υποτειθετε οτι ηταν για υψος 1.90+ -
XL δηλαδή;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
και μιας και πιασαμε τις παροιμιες...
Τον γάιδαρο, όσο και να τον στολίσεις, άλογο δεν γίνεται....και τότε εσύ γιατί επιμένεις?..
η δημοσιευση μου ειναι σχετικη με το θεμα...και συνεχιζω διαπιστωνοντας οτι 'Αντί να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξηλάτης'
...αν πράγματι η δημοσίευσή σου θέλεις να είναι σχετική με το θέμα, θα πρέπει να ΞΑΝΑδιαβάσεις το αρχικό μου πόστ και επίσης την ΑΡΧΙΚΗ σου απάντηση.
Αν θέλεις να είσαι δίκαιος και σωστός θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η απάντησή σου δεν είχε καμιά σχέση με το αρχικό μου πόστ και ότι ήταν αρκετά ειρωνική/σκωπτική/χλευαστική...
...και τέλος από μένα, ήδη είμαστε ...και βέβαια δεν έχω τη διάθεση να 'αρπάζομαι' με τους συμφορουμίτες... -
βασικα πρεπει να ψαξω να βρω γιατι το ποδηλατο που ειχα παρει (merida) πηγαινε με νουμερα...52, 55, 58 κλπ
νομιζω οτι αν εχω 55 8ελανε να μου δωσουνε 52 και αν εχω 58 θελανε να μου δωσουνε 55 με κριτηριο αρχικα το υψος -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Τον γάιδαρο, όσο και να τον στολίσεις, άλογο δεν γίνεται....και τότε εσύ γιατί επιμένεις?..
η δημοσιευση μου ειναι σχετικη με το θεμα...και συνεχιζω διαπιστωνοντας οτι 'Αντί να τρίζει η άμαξα, τρίζει ο αμαξηλάτης'
...αν πράγματι η δημοσίευσή σου θέλεις να είναι σχετική με το θέμα, θα πρέπει να ΞΑΝΑδιαβάσεις το αρχικό μου πόστ και επίσης την ΑΡΧΙΚΗ σου απάντηση.
Αν θέλεις να είσαι δίκαιος και σωστός θα πρέπει να παραδεχτείς ότι η απάντησή σου δεν είχε καμιά σχέση με το αρχικό μου πόστ και ότι ήταν αρκετά ειρωνική/σκωπτική/χλευαστική...
...και τέλος από μένα, ήδη είμαστε ...και βέβαια δεν έχω τη διάθεση να 'αρπάζομαι' με τους συμφορουμίτες...αυτη ειναι η αρχικη μου δημοσιευση ...
'εμενα μου κανει εντυπωση οτι καποιος πηρε ενα ποδηλατο 119 ε και αναλυει τα υπερ της οικονομικης αγορας του και απο την αλλη εδωσε 25ε για να παρει ενα κοντερακι (που βρισκεις απο 3ε....) κατι δεν καταλαβαινω καλα...'αν εσυ βλεπεις 'φαντασματα' δεν σου φταιει κανεις...δηλωσα οτι κατι δεν καταλαβαινω καλα, προσμενωντας καποια συμπληρωματικη τοποθετηση με την οποια θα μου λυνοτανε η απορια της αντιφασης για τα δικα μου κριτηρια και τροπο σκεψης μεταξυ 'φτηνο ποδηλατο KAI ακριβο κοντερακι'
τηρησε τουλαχιστον την τελευταια σου προταση .... -
Στο ύψος σου ταιριάζει το 58άρι. Προφανώς θέλανε να ξεφορτωθούν το 55άρι αλλά φαίνεται ότι ήσουν διαβασμένος.
-
Επι των προηγουμενων ποστς γενικα οτι πληρωσεις παιρνεις..Υπαρχουν παντα βεβαια κ οι εξαιρεσεις.
Το θεμα ειναι να σε ευχαριστει αυτο που κανεις κ να μπορεις βεβαια να το υποστηριξεις ( αν δεν σου περισσευουν δεν θα πας σε ποδηλατο των 600 αλλα σε 200 κ.ο.κ)..
Σε συνδυασμο με μια διαιτα που κανω εδω κ 2 μηνες , το ποδηλατο μου εχει αλλαξει την ψυχολογια , ξεφευγω καθημερινα σχεδον για 1-2 ωρες απο καθε εννοια.. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Το να ξεκινησει καποιος με ποδηλατο των 450 ευρω ενω εχει να καβαλησει 20 χρονια πχ (το οποιο το βλεπουμε να προτεινεται στα διαφορα ελληνικα φορα) ειναι λιγο fail κατα την αποψη μου. Φυσικα ολοι εχουν τη δικη τους που ειναι σεβαστη... Δεν θα ετιθετω δειλημμα αν ειναι Μεγιστο με 120 η Σ/Μ με 120, τοτε η επιλογη ειναι προφανης. Απλα τα 150 ευρω παραπανω ειναι αρκετα λεφτα για ξεκινημα κατα την ταπεινη μου αποψη.
(Fail ειναι μονο αν ξεφευγεις απο τις οικονομικες σου δυνατοτητες.
Επειδη αυτο που γραφεις το εκανα 5 χρονια πριν, λιγο πριν ερθει ο γιος, γιατι νομιζα οτι θα εχω χρονο για ποδηλατο και τελικα αφου εκανα 150χλμ σε 1 μηνα, το ποδηλατο εμεινε στην αποθηκη 5 χρονιαΟμως το ποδηλατο ειναι εκει και με περιμενει, ενα λαδωματακι στην αλυσιδα, φουσκωμα στα λαστιχα και ετοιμο.
Τωρα που ο γιος ειναι 5+ σκεφτομαι να τα φορτωσω στο αυτοκινητο και να παμε στο ΟΑΚΑ η στο παρκο Τριτση για βολτες.
Μετα απο 5 χρονια ακινησιας εγω προσωπικα θα αλλαζα τα εξης.
Ολες τα συρματα φρενων, λαστιχα, σαμπρελες, τακακια, but that's me γιατι την εχω πατησει....
Aν βαλεις το κοστος αυτων και εργατικα με ιδια οριτζιναλ και οχι απο το ebay πας 50-100 ευρω, που ειναι η αξια του ποδηλατου απο το Σ/Μ που θα πεταγες σημερα...Βεβαια οπως ειπαμε περι ορεξεως, ο καθενας κανει τα δικα του, στο χομπυ δεν υπαρχει σωστο και λαθος.
-
liostemi,
μια χαρα ειναι το ποδηλατακι σου, τα υπολοιπα εδω ακουγονται επικινδυνα κοντα στο 'μη παρεις κορεατικο δεν ειναι αυτοκινητο ραγματικο, παρε αλφα ρομεο' κλπ.εχω ενα ideal, αγορασμενο 45-50Κ δραχμες το ~1997-98*... ειχε βγαλει τοτε μια προσφορα το εργοστασιο, shimano ταχυτητες κλπ. Υπαρχει και παει ακομα αν θελω να το χρησιμοποιησω, και ας ειχε μεινει 10 χρονια σε αυλη να τρωει βροχη. Φιλος ειχε παρει τοτε λιγο πιο αναβαθμισμενη εκδοση, λιγο πιο ελαφρυ, το χρησιμοποιει σχεδον καθε μερα, τωρα κανει καμποσα χλμ τη μερα, 10-30 χλμ, ακομα παει.
Καλα ειναι τα καλα ποδηλατα, μη μας τρελλανετε κιολας*τοτε εκανα 12 χλμ 3 φορες την εβδομαδα μονο για δουλεια, για 2-3 χρονια, χωρια οι (οχι μακρυνες) βολτες δεξια αριστερα
-
trident,
...κι εγώ απόρησα κατ' αρχήν με το σχόλιο του Μαντ, γιατί ούτε ανάλυση υπερ οικονομίας έκανα, ούτε προσπάθεια να πείσω κάποιον να κάνει το ίδιο με μένα... (άλλωστε είμαι άσχετος από ποδήλατα... ). Απλά παρέθεσα τη δική μου επιλογή σύμφωνα πάντα με τις δικές μου 'απαιτήσεις' (που απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι καν απαιτήσεις!.. - παρέλειψα μάλιστα να γράψω ότι η αρχική τιμή ήταν 155€ και ότι το σασμάν είναι shimano που μου είπαν ότι θεωρείται από τα καλά...).
Ο φίλος ο Μαντ, απλά μου έκανε αρνητική κριτική και όχι γενικά για την επιλογή μου - θα ήταν αποδεκτή - αλλά για τον τρόπο που γουστάρω να ξοδεύω τα ευρά μου!.. και μάλιστα με ειρωνικό/σκωπτικό τρόπο... επιμένει ότι έχει δίκιο, οπότε κι εγώ... παραδίνομαι!.....συμφωνώ ότι εδώ μέσα (4τφ), γενικώς 'παίζει' πολύ αυτό που έγραψες:
'...μη παρεις κορεατικο δεν ειναι αυτοκινητο πραγματικο, παρε αλφα ρομεο' κλπ.
.Υ.Γ: ...όπως βλέπεις πάντα μπορεί να υπάρξει κάτι για να συμφωνήσουμε!..
-
Εγώ μετά από 5 χρόνια ακινησίας θα έκανα ένα γενικό λάδωμα, φούσκωμα στα λάστιχα, πλήρη έλεγχο για τα σαζμάνια και τα φρένα, και αναλόγως θα έπραττα. Αν το ποδήλατο ήταν σε κλειστό χώρο και δεν έχει ταλαιπωρηθεί, τότε μπορεί και να μην θέλει τίποτα για να κινηθεί σε επίπεδο απλής βόλτας.
Έχω γίετονα που έβγαλε κουρσάκι Ρέιλι από την αποθήκη του μετά από ...32 χρόνια και τον πρώτο μήνα δεν του άλλαξε τίποτα, μετά του πέρασε καινούργιες σαμπρέλλες και λάστιχα.
Οι δε ντίζες του γυαλίζουν ακόμη και σήμερα και είναι του 1977. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ μετά από 5 χρόνια ακινησίας θα έκανα ένα γενικό λάδωμα, φούσκωμα στα λάστιχα, πλήρη έλεγχο για τα σαζμάνια και τα φρένα, και αναλόγως θα έπραττα. Αν το ποδήλατο ήταν σε κλειστό χώρο και δεν έχει ταλαιπωρηθεί, τότε μπορεί και να μην θέλει τίποτα για να κινηθεί σε επίπεδο απλής βόλτας.
Έχω γίετονα που έβγαλε κουρσάκι Ρέιλι από την αποθήκη του μετά από ...32 χρόνια και τον πρώτο μήνα δεν του άλλαξε τίποτα, μετά του πέρασε καινούργιες σαμπρέλλες και λάστιχα.
Οι δε ντίζες του γυαλίζουν ακόμη και σήμερα και είναι του 1977.Το προβλήμα με τις ντιζες ειναι οτι και να γυαλιζει μπορει να σπασει εκει που κανει το μπαλακι, και δε θα σπασει οταν δε το ζοριζεις και πηγαινεις χαλαρος, αλλα οταν δεις τον αλλον φατσα καρτα μπροστα σου και τα πατησεις με δυναμη για 1η φορα απο το 1978
Μιλαω ως παθων
Τα λαστιχα και οι σαμπρελες τα ιδια. Ειδικα αν καθισαν ξεφουσκωτα πανω απο 1 χρονο, εκτος και αν το ποδηλατο ηταν κρεμασμενο.
-
Λάστιχα καινούργια μετά από 1 χρόνο ακινησία? Έχω κουρσάκι Φάβοριτ με λάστιχα του 1993, ήταν ακινητοποιημένο σε αποθήκη για 10 χρόνια. Όταν το πήρα από συνάδελφο, άλλαξα μόνο το μπροστινό και τη σαμπρέλλα του.Το πίσω παραμένει το ίδιο και είναι του 2002 περίπου, κανένα πρόβλημα.
Έχω Έσκα τσεχοσλοβάκικο του 1971 (της μάνας μου), το οποίο ήταν παρατημένο στην αυλή για 16 χρόνια. 'Όταν το επισκεύασα άλλαξα το πίσω λάστιχο (Μπαρούμ) το οποίο είχε γίνει σαν καύκαλο χελώνας αλλά μόνο στο πάνω σημείο του, εκεί που το έβλεπε ο ήλιος. Το κάτω μέρος του ήταν ακόμη μαλακό, και ήταν το αρχικό λάστιχο. Όταν άλλαξα το Μπαρούμ το 2004 ήταν ήδη 33 ετών. Το μπροστινό ήταν Χάντσισνον από τα τέλη του '80, αλλάχθηκε και αυτό. Έκτοτε παραμένουν επάνω και λειτουργούν τέλεια. Το ποδήλατο είναι στο χωριό και το δουλεύω μία φορά το χρόνο.
Έχω Γουνιβέρσαλ (σαν Βέλαμος), ανατολικογερμανικό των αρχών του 1980. Το πήρα το 2009, ήταν άριστο αλλά παρατημένο για 22 χρόνια και άσχημα πατημένο από άλλα πράγματα. Έκανα αμέσως γενικό έλεχγο, ακτινολόγηση, λάδωσα ντίζες και μανέττες και το κυκλοφόρησαν τα παιδιά μου για ένα καλοκαίρι μέχρι που βρήκα λάστιχα και σαμπρέλλες βιντάζ διάστασης από το εξωτερικό και τα άλλαξα. Μετά από 22 χρόνια ακινησίας.
Και, τελικά, επειδή έχω 10 ποδήλατα, (τα δύο από αυτά γλήγορα κουρσάκια) και ορισμένα από αυτά κάνω 1 και πλέον χρόνο να τα δουλέψω, ουδέποτε έχω παρατηρήσει πρόβλημα με λάστιχα επειδή παρέμειναν στην αποθήκη για καιρό σε στυλ 1-2 ή 5 χρόνια. -
Μια Κυριακή πρωί εμφανίζεται στην Καλοπούλα όπου πίνουμε καφέ μετά από πεζοπορία, ένας 60-65άρης ξέπνοος με ένα αστραφτερό Tonino Laborghini. Προτού ξαναβρεί την ανάσα του ανάβει τσιγάρο και αρχίζει να μας μιλάει για την ανηφόρα της Καισαριανής, το ποδήλατό του, το άλλο του ποδήλατο που είναι Mercier και το έχει στο χωριό κλπ. Μετά εμφανίζεται ένας ποδηλάτης και αμέσως του πιάνει κουβέντα και του ζητάει να του δείξει πώς να αλλάξει ταχύτητα για να πάει στην κατηφόρα!!!!! Άφωνοι εμείς !!!!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Λάστιχα καινούργια μετά από 1 χρόνο ακινησία? Έχω κουρσάκι Φάβοριτ με λάστιχα του 1993, ήταν ακινητοποιημένο σε αποθήκη για 10 χρόνια. Όταν το πήρα από συνάδελφο, άλλαξα μόνο το μπροστινό και τη σαμπρέλλα του.Το πίσω παραμένει το ίδιο και είναι του 2002 περίπου, κανένα πρόβλημα.
Έχω Έσκα τσεχοσλοβάκικο του 1971 (της μάνας μου), το οποίο ήταν παρατημένο στην αυλή για 16 χρόνια. 'Όταν το επισκεύασα άλλαξα το πίσω λάστιχο (Μπαρούμ) το οποίο είχε γίνει σαν καύκαλο χελώνας αλλά μόνο στο πάνω σημείο του, εκεί που το έβλεπε ο ήλιος. Το κάτω μέρος του ήταν ακόμη μαλακό, και ήταν το αρχικό λάστιχο. Όταν άλλαξα το Μπαρούμ το 2004 ήταν ήδη 33 ετών. Το μπροστινό ήταν Χάντσισνον από τα τέλη του '80, αλλάχθηκε και αυτό. Έκτοτε παραμένουν επάνω και λειτουργούν τέλεια. Το ποδήλατο είναι στο χωριό και το δουλεύω μία φορά το χρόνο.
Έχω Γουνιβέρσαλ (σαν Βέλαμος), ανατολικογερμανικό των αρχών του 1980. Το πήρα το 2009, ήταν άριστο αλλά παρατημένο για 22 χρόνια και άσχημα πατημένο από άλλα πράγματα. Έκανα αμέσως γενικό έλεχγο, ακτινολόγηση, λάδωσα ντίζες και μανέττες και το κυκλοφόρησαν τα παιδιά μου για ένα καλοκαίρι μέχρι που βρήκα λάστιχα και σαμπρέλλες βιντάζ διάστασης από το εξωτερικό και τα άλλαξα. Μετά από 22 χρόνια ακινησίας.
Και, τελικά, επειδή έχω 10 ποδήλατα, (τα δύο από αυτά γλήγορα κουρσάκια) και ορισμένα από αυτά κάνω 1 και πλέον χρόνο να τα δουλέψω, ουδέποτε έχω παρατηρήσει πρόβλημα με λάστιχα επειδή παρέμειναν στην αποθήκη για καιρό σε στυλ 1-2 ή 5 χρόνια.Το πανω απο 1 χρονο ισως ηταν λιγο υπερβολικο αλλα ο φιλος μιλησε για 5ετια...
Το οτι το κανεις εσυ στα 10 ποδηλατα σου και δεν εχεις παθει κατι, δε λεει κατι. Μπορω να σε παω σε ενα καφενειο να σε γνωρισω σε 5-10 μπαρμπες που φοραν τα ιδια λαστιχα 10 χρονια στα ΙΧ τους και 'δεν εχουν παρατηρησει καποιο προβλημα'. Η ενα φιλο εδω που εγραφε πως δεν ειχε αλλαξει λαδια στο αμαξι πριν καιρο αλλα μονο συμπληρωνε...
Γενικα ενα λαστιχο ακομα και ποδηλατου εχει περιορισμενο χρονο ζωης. Αν το πας με μαξ 10 χλμ/ω chances are οτι θα εισαι μια χαρα, ακομα και αν ειναι τα λινα του εξω.
http://www.bikeroar.com/tips/6-signs-to ... your-tires
Εδω μπορεις να δεις εναν οδηγο του ποτε θελουν αλλαγη. Αν δεις το 3 ειναι ακριβως αυτο που λεω, και οπως ειπα, αν το αφησεις ξεφουσκωτο με το βαρος του ποδηλατου πανω για 5ετια, δεν νομιζω οτι δεν θα εχει 'σπασιματα' το λαστιχο. Τα σπασιματα δεν ειναι πολυ σημαντικα για χαμηλης πιεσης ελαστικα, αλλα αν το εχεις στα 100-120 και δε θες να εκραγει οταν παιρνεις στροφη (το εχω παθει) καλα θα κανεις να το αλλαξεις.
-
επειδη εχω τα ποδηλατα στη βεραντα και μιας που αρχισαν οι βροχουλες εχουμε αυξημενη υγρασια, αν βαλω καποιο σπρέυ στις ντιζες και στην αλυσιδα θα βοηθησει;
εχετε να προτεινεται καποιο, ή να βαλω απλα ενα αντισκωριακο;
λεω να παρω και δυο κουκουλες για τα μεγαλα
-
Κοινόχρηστα ποδήλατα από τις 4 Δεκεμβρίου στην Αθήνα
**Χίλια ποδήλατα στη διάθεση των Αθηναίων και των επισκεπτών
**
Η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Αθήνα - δηλαδή όπως αυτό που λειτουργεί με επιτυχία στο Παρίσι, στο Λονδίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις - άρχισε: τον Δεκέμβριο θα γίνει η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του συστήματος έπειτα από πλειοδοτικό διαγωνισμό.Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», όπως ενημερώνει με ανάρτηση στη Διαύγεια ο Δήμος Αθηναίων, στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται να διενεργηθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός, «για τη δεκαετή εκμίσθωση του δικαιώματος χρήσης 70 κοινόχρηστων χώρων εγκατάστασης ισάριθμων σταθμών Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων (ΣΚΠ), με κατώτατο όριο πρώτης προσφοράς το ποσό των 500 ευρώ ανά κοινόχρηστο χώρο.
Σύμφωνα με το σχέδιο του Δήμου Αθηναίων, το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων θα διαθέτει συνολικά 1.000 ποδήλατα. Η πρόβλεψη είναι να υπάρχουν ποδήλατα στα πιο ελκυστικά και πολυσύχναστα σημεία για ντόπιους και τουρίστες. Σταθμοί θα υπάρχουν σε πλατείες, δίπλα σε σταθμούς μετρό, κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους, πλησίον δημοσίων υπηρεσιών.
Στόχος του δήμου είναι το σύστημα να είναι χρηστικό και εύκολα προσβάσιμο τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι η δημόσια διαβούλευση για το σύστημα ολοκληρώθηκε στα τέλη του περασμένου Μαΐου.
http://www.newsbeast.gr/environment/art ... n-athina-/
-
...και τέλος από μένα, ήδη είμαστε ...και βέβαια δεν έχω τη διάθεση να 'αρπάζομαι' με τους συμφορουμίτες...αυτη ειναι η αρχικη μου δημοσιευση ...
'εμενα μου κανει εντυπωση οτι καποιος πηρε ενα ποδηλατο 119 ε και αναλυει τα υπερ της οικονομικης αγορας του και απο την αλλη εδωσε 25ε για να παρει ενα κοντερακι (που βρισκεις απο 3ε....) κατι δεν καταλαβαινω καλα...'αν εσυ βλεπεις 'φαντασματα' δεν σου φταιει κανεις...δηλωσα οτι κατι δεν καταλαβαινω καλα, προσμενωντας καποια συμπληρωματικη τοποθετηση με την οποια θα μου λυνοτανε η απορια της αντιφασης για τα δικα μου κριτηρια και τροπο σκεψης μεταξυ 'φτηνο ποδηλατο KAI ακριβο κοντερακι'
τηρησε τουλαχιστον την τελευταια σου προταση ....με αφορμη την τελευταια δημοσιευση σου (οπου για αλλη μια φορα κανεις αναφορα σε μενα) σου υπενθυμιζω οτι με βασει τα γραπτα σου οφειλεις να μου υποδειξεις που ειρωνευομαι-χλευαζω εσενα στο ΑΡΧΙΚΟ μου δημοσιευμα. Εξεθεσα μια απορια - προσκληση αναλυσης του σκεπτικου σου...
Για αλλη μια φορα λοιπον ειπες οτι δινεις τελος (2η? 3η? φορα) και επιμενεις μεσω της πλαγιας οδου να συντηρεις το θεμα και να συνεχιζεις να με κατηγορεις για κατι που φανταζεσαι οτι ειπα ή εννοουσα ενω ξεκαθαρισα οτι ''δηλωσα οτι κατι δεν καταλαβαινω καλα, προσμενωντας καποια συμπληρωματικη τοποθετηση με την οποια θα μου λυνοτανε η απορια της αντιφασης για τα δικα μου κριτηρια και τροπο σκεψης μεταξυ 'φτηνο ποδηλατο KAI ακριβο κοντερακι''Επισης εγραψες '....για τον τρόπο που γουστάρω να ξοδεύω τα ευρά μου!.. και μάλιστα με ειρωνικό/σκωπτικό τρόπο... επιμένει ότι έχει δίκιο, οπότε κι εγώ... παραδίνομαι!..''
ποσος με ενδιαφερει που και πως ξοδευεις τα ευρα σου...ημουνα ξεκαθαρος στο ποια ειναι η απορια μου...αν εσυ επιμενεις να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις...not my fault...
επισης αποφασισε παραδινεσαι? ή οχι? γιατι εδω και 2-3-4 ποστ λες οτι δεν το συνεχιζεις και τελικα κανεις ακριβως το αντιθετο απο οτι λες οτι θα κανεις....over and out για το συγκεκριμενο θεμα αφου πλεον ξεκαθαρα φανηκε οτι δεν θελεις να παραδεχτεις οτι εχεις την μυγα και ακομα και οταν εκανα την διευκρινηση συνεχισες να λες το ιδιο ποιημα...'ειρωνεια, σκωπτικοτητα, χλευασμος'...προσθεσε και οποια αλλη ευηχη λεξη θελεις και ας μην εχει καμια σχεση με το θεμα
-
Για αλλη μια φορα λοιπον ειπες οτι δινεις τελος (2η? 3η? φορα)
...
επισης αποφασισε παραδινεσαι? ή οχι? γιατι εδω και 2-3-4 ποστ λες οτι δεν το συνεχιζεις και τελικα κανεις ακριβως το αντιθετο απο οτι λες οτι θα κανεις....σορρυ για το , αλλα δεν κρατηθηκα
ας ελαφρυνουμε λιγο το θεμα
Η ζωή...ποδήλατο!