-
http://www.ebay.com/itm/New-2pcs-Bike-B ... 3cc94b83cc
Πήρα 2 ζευγάρια με 3€ από εκεί...
-
-
το σαββατο εκανα 20 χμ με trekking ποδηλατο (με ελαστικα δρομου - τυπου σεμι) στα βασιλικα κτηματα στο τατοι χωρις κανενα προβλημα...ηταν ωραια με και σαν θερμοκρασια και σαν αερα και μου εκανε εντυπωση οτι συνολικα σε 3 ωρες παραμονης μας εκει να ειδαμε το πολυ 6-7 ποδηλατα ενηλικων
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το σαββατο εκανα 20 χμ με trekking ποδηλατο (με ελαστικα δρομου - τυπου σεμι) στα βασιλικα κτηματα στο τατοι χωρις κανενα προβλημα...ηταν ωραια με και σαν θερμοκρασια και σαν αερα και μου εκανε εντυπωση οτι συνολικα σε 3 ωρες παραμονης μας εκει να ειδαμε το πολυ 6-7 ποδηλατα ενηλικωνΜαλλον ειχαν κατεβει ολοι Φλοισβο...Γινοταν χαμος.
Γενικα παντως στα βασιλικα κτηματα παω αρκετα συχνα και εχει αρκετους ποδηλατες .Και κουρσες και MTB. -
κουρσες φανταζομαι εννοεις στο δρομοπ που παει στην ιπποκρατειο πολιτεια και οχι μεσα στα κτηματα!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κουρσες φανταζομαι εννοεις στο δρομοπ που παει στην ιπποκρατειο πολιτεια και οχι μεσα στα κτηματα!Πετυχαινω απο τη Βαρυμπομπη μεχρι τη λιμνη.
-
εκει ναι λογικο...ετσι οπως το εγραψες νομιζα μεσα στον χωρο των κτηματων...lol
-
Νομιζα οτι ειναι αυτονόητο
-
lol
εγω αναφερομουνα εντος της εκτασης και οχι στον δρομο
lol -
Έχετε καμιά καλή πρόταση για 26άρι ελαστικό για mountain bike που το 95% των χιλιομέτρων του τα κάνει σε άσφαλτο, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης χωρίς να μειωθεί η διάμετρος των τροχών και άρα η τελική σχέση μετάδοσης? Iδανικά όχι πολύ βαρύ... Τώρα φοράει Michelin XcR 26x2.0 και σκεφτόμουν κάποιο σαν το Crazy Bob της Schwalbe, αλλά ελαφρύτερο...
-
Το θες τόσο βρόχινο; Γιατί δεν πας σε κάτι με πιο ημισλίκ χάραξη; (Στο έκανα αυτοκινητιστικό για να καταλάβεις καλύτερα )
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Έχετε καμιά καλή πρόταση για 26άρι ελαστικό για mountain bike που το 95% των χιλιομέτρων του τα κάνει σε άσφαλτο, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης χωρίς να μειωθεί η διάμετρος των τροχών και άρα η τελική σχέση μετάδοσης? Iδανικά όχι πολύ βαρύ... Τώρα φοράει Michelin XcR 26x2.0 και σκεφτόμουν κάποιο σαν το Crazy Bob της Schwalbe, αλλά ελαφρύτερο...Εχει ξαναγραφτεί.. 26 χ 1.50 είναι μονόδρομος για ασφαλτινα mtb.
Εγω φοράω cst city sth με πολυ πιο αραιή χάραξη απο το crazy bob. Αν θέλεις ανεβαζω φωτο.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Eίμαι στο τελικό στάδιο ανακατασκευής σε ένα ποδήλατο-θρύλο, ένα τριτάχυτο Πεζώ με εσωτερικές ταχύτητες και κόντρα. Βρήκα αλυσιδάκι (στην Ελλάδα!) που να ταιριάζει στο σαζμάν Torpedo Dreigang της Fichtel & Sachs που φοράει, παράγγειλα και λεβιεδάκι τριών θέσεων καθώς και ντίζα από Sturmey Archer, τα οποία είναι συμβατά. Αν όλα δουλέψουν, ποιος με πιάνει.
Προς το παρόν το ποδήλατο είναι 'κολλημένο' σε μια ταχύτητα, την τρίτη, και είναι κουραστικό στην καθημερινή βόλτα, ελπίζω όλα να λειτουργήσουν κανονικά. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Έχετε καμιά καλή πρόταση για 26άρι ελαστικό για mountain bike που το 95% των χιλιομέτρων του τα κάνει σε άσφαλτο, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης χωρίς να μειωθεί η διάμετρος των τροχών και άρα η τελική σχέση μετάδοσης? Iδανικά όχι πολύ βαρύ... Τώρα φοράει Michelin XcR 26x2.0 και σκεφτόμουν κάποιο σαν το Crazy Bob της Schwalbe, αλλά ελαφρύτερο...
Εχει ξαναγραφτεί.. 26 χ 1.50 είναι μονόδρομος για ασφαλτινα mtb.
Εγω φοράω cst city sth με πολυ πιο αραιή χάραξη απο το crazy bob. Αν θέλεις ανεβαζω φωτο.Βάλε παρακαλώ. Το θέμα μου με τη διάσταση που προτείνεις (την οποίο έχω δοκιμάσει με κάποια ελαστικά της Hutchinson) είναι ότι όπως έγραψα δε θέλω να μικρύνει η εξωτερική διάμετρος - ήδη το αισθάνομαι ότι θέλει άλλη μια σχέση στο σασμάν σε κάποιες ευθείες και δεν παίζει για την ώρα να αλλάζω γρανάζια.
Το θες τόσο βρόχινο; Γιατί δεν πας σε κάτι με πιο ημισλίκ χάραξη; (Στο έκανα αυτοκινητιστικό για να καταλάβεις καλύτερα )
Δεν το θέλω τρομερά βρόχινο, απλά ασφαλές σε βρεγμένη άσφαλτο και να μην είναι ΓΤΠ σε φλατ χώμα. Σπαστήρια δε θα δει συχνά (όποτε είναι να δει θα του βάλω τα παλιά του Schwalbe nobby nic 26x2.25).
-
Τότε καλά κάνεις και δεν κοιτάς ημισλίκ. Δεν είναι καλά στη βροχή, ούτε στο χώμα. Μια χαρά μού φαίνεται το λαστιχάκι που πόσταρες.
-
Nidosan, για ποιο mtb μιλαμε? Τι σχεσεις έχεις?
Ψάχνω φωτο. Αλλιως θα σου ποσταρω το πρωί..
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Nidosan, για ποιο mtb μιλαμε? Τι σχεσεις έχεις?Κλάιν για την βροχή πάντως.. Λιιγη προσοχή στις στροφές μονο (που έτσι και αλλιώς έχεις σε τέτοιες περιπτώσεις). Επιπλέον, τα ασφαλτινα πετάνε σημαντικό λιγότερο spray νερου απο τα χωμάτινα..
Ψάχνω φωτο. Αλλιως θα σου ποσταρω το πρωί..
-
Έχω τα Kenda Kwest στο δικό μου cross, που είναι αντίστοιχης χάραξης με τα από πάνω και πάνε αέρα πατέρα και σε βροχή και σε πατημένο χώμα. Άσε τον Bob τον τακουνάκη για καμιά πιό extreme κατάσταση, ούτε σε 5 πόντους νερό θα τσουλάς για να θες τρελά αυλάκια, ούτε τα κιλά των jeep έχει το ποδήλατο για να θες τακούνια στο πατημένο χώμα.
-
Ρε σεις, αυτό δε λέγεται βρόχινη χάραξη. Αυτό λέγεται 'άντε να τη σκαπουλάρω σε καμιά χοντρή ροχάλα'.
Ψήφος στο Μπομπ Σφουγγαράκη! -
άμα θες γρήγορο λάστιχο για τις 26αρες σου, τότε αναγκαστικά θα πας σε κάτι του στυλ 1,5 οπότε θα μειωθεί και η συνολική διάμετρος.
εάν θέλεις απλά ασφάλτινο πέλμα και ωραίο ρολάρισμα, με υποψία ανάρτησης μάλιστα, αλλά χωρίς να γλιτώνεις βάρος.
τότε μπορείς να πας σε schwalbe big apple, big ben, fat frank στα 2.35(έχει και 2.0-2.1 για πίσω άμα δεν σου χωράει το 2.35) κλπ baloon tires.
απο τιμές ανάλογα απο που και πότε θα ψωνίσεις μπορείς να τα βρεις και σε λογικά πλαίσιο του στυλ 12-15 ευρώ το λάστιχο.o ιδανικός συνδυασμός όγκου και χαμηλού βάρους είναι τα super moto http://www.schwalbetires.com/bike_tires ... r_moto_430 αλλά πανάκριβα τα ρημάδια.
Η ζωή...ποδήλατο!